669
Kijott ma csak kene hely ahonnan le lehet szedni.
-
#291 az a baj, hogy ezek is........... -
#290 Amugy kijott az 1.1-es Physics Patch, 120 Kbyte. -
#289 Az igaz. Azt meg en sem.
Az F1 resszel elg jol elboldogulok. Ott nem kapar ki ilyen konnyen, a fek is brutalabb, es a kanyartartas is jobb. Persze, azt teljesen mas kategoria, azok az autok erre vannak tervezve:)) -
#288 szerintem is kurva nehéz............. bár még sosem vezettem 600+ lóerős versenyautót, szóval nem tudom, mennyire reális -
#287 Ez nagyon allat! Teccccik!
Igaz, bazi nehez nekem, valoszinu bena vagyok. (Persze belso nezet, kormany, manualis valto (bot), kupplung, minden segedlet kikapcs.) Meg nem igazan tudtam menni egy normalis kort ugy, hogy ne csusszak meg. Es hogy lehet ujra inditani a kocsit? Ha rosszul valtok, vagy "elkupplungolok" lefullad, es nem tudom beinditani. Van onindito, de csak kerreg a motor. Pumpalom a "gazt", meg ilyesmi, de semmi. Ha egy "lejton" vagyok, es uresbe elkezd gurulni az auto, es utana beteszem sebessegbe, akkor berantja a motort, beindul, vagy is f*sza. De nem mindenhol van lejto, es ez eleg lassu megoldas:)) Ha van otlet, akkor koszi! -
Fabcsy #286 Ha CRC hiba van, vagy "some files are corrupt" tipusú üzenetet kapsz, akkor hibásan töltötte le és nem lehet megjavítani. Újra le kell tölteni. Csocsónak lehet, hogy igaza van, mert az már tényleg gyanús, hogy 3x hibásan töltse le.
Tehát ha hibásan tölti le 1x, érdemes egy másik letöltőprogival próbálkozni. -
#285 Az a baj hogy én ilyet még nem sűrűn láttam, és nem is tudom hogy mit kell csinálni. Letöltöttem a MOD-ot, aztán elindítottam az exe-t, az 1 kicsit baszakszot, aztán kiírta hogy: some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation.Miután ezt leokéztam megjelent 1 ablak, felül lehetett volna browse-olni, de nem engedte, középen meg 1 csomó file volt, csak ok-ra meg cancel-re lehetett kattolni, ok-éztam. VKI RÉSZLETESEN MAGYARUL ÍRJA MÁR LE PLS !!! NEM NAGY FÁRADSÁG, HELP!! -
#284 huh, épp most álltam ki a hetedik körben egy 23 körös versenyből, Fábcsy szerverén
nagyon kirájos!!! -
#283 Akinek hiba van índítás után annak javaslom indítsa a GTRun-al igy nincs intro, de ki kutyát érdekel... -
#282 3 szor szedtem le így..kkirja majd oké és mutat egy ablakot benne a sok file mit hova tudott felrakni és mit nem.. te ugye felteted az f1 2002 gammát? most 2 szer szedtem le az f1 2002-t crc-s volt mind a kétszer.. kezdek gyanakodni hogy wonfos a hibás..és nem a letöltés hanem a winfosom nem bírja összerakni a file-t -
Fabcsy #281 Újraindítottam. -
#280 cooool -
Fabcsy #279 Jöhetsz -
#278 csinálj egy 6 főset mondjuk a ringen vagy monzában..... -
#277 asszem nem értem a kérdést :))
csinálsz szervert vagy nem? -
Fabcsy #276 Csináljak szervert, vagy lépjünk vkihez csak úgy be? -
Fabcsy #275 Hát online, csak hogy? -
#274 na mész még online vagy gyakoroljak egyedül?? gyorsan, mert itt malmozok..... -
Fabcsy #273 Ritkábban, de nem annyira. Most heten voltunk és teljesen jó volt. -
#272 amúgy ma is voltam egy szerveren, A1-ring volt a menü, és ott is iszonyat darabosan mozogtak, pedig csak hárman voltunk.... nem lehet hogy az 56k miatt eleve ritkábban küldi a csomagokat? -
#271 tök király, de most akkor mi van? :) -
Fabcsy #270 Na meg vagyok. Egy 7. és egy 3. hely a termés. -
#269 Fábcsy, van szerver??? :D -
#268 en meg hunyok sajnos nem tett jot a melo:) -
#267 na, akkor éjfélig Arx Fatalis :D -
#266 hihi :)))))))))))
már megvan a full, lőheted a szervert! :D -
#265 Super rip verzio :DDD megalol:DDD
Alacsonyan szalnak a Freakok a ring felett:DDDD -
#264 najó, utoljára leírom, ezután tessék szépen végigolvasni
a linket át kell írni
GTRracing2002.exe helyett GTRUN.exe, és config=GTR2002config.ini
így még mindig nem lesz jó, a végső javítás a #236 hozzászólásban olvasható -
nimfas #263 Srácok.... leszedtem a mod-ot... fel is telepítettem, de nem igazán műxik! Első indításnál eljut a menuig, beírom a nevet, leokézom, aztán semmi.... kilépek. Újra el akarom indítani, de akkor már a menuig sem jut el.... megmondaná vki, hogy miért van ez? Ill. megoldást is adhatna :-) Előre is köszi -
Fabcsy #262 Én belső nézetből nyomom, mint szinte bármiben. Realizmus mindenekelött :D -
#261 basszus, ki milyen nézetben nyomja??
A belső fasza, de szart se látni, a nose jó, csak előrébb van az autó orra, mint a kamera, sose fogom megszokni (rajtnál életveszélyes), a klasszikus "motorház" nézet lenne az igazi, de akkor meg semmi info nincs a képernyőn, asse tudom, milyen fokozatban vagyok... -
#260 ezt írja ki : some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation -
Fabcsy #259 Lehet, de csak késöbb. Úgy éjfél körül érek rá csak. -
#258 fabcsy lesz ma gyakorlás? -
Fabcsy #257 Mert ha igen, nincs mit tenni, újra le kell szedni... -
Fabcsy #256 CRC hiba? -
#255 én nem értem ezt a szart. hát elindítom a gt 2002mod exe-t, az szórakázik 1 darabig majd kiírja hogy vmi nem jó a fileokkal és csá. vki segítsen már -
#254 na ez az :DD -
Fabcsy #253 Szerintem a tegnapi szuperrippelt verzió is müködött volna, persze a pályákat is el kellett volna küldeni. -
#252 En speciel nem installtam semmit. Felmasoltam a F1 2002 CD-t egy konyvtarba, arra a GT-t, es ment.
Amugy a 8 megas javitast leszedtetek? Valami menut reszt javit.