669
Kijott ma csak kene hely ahonnan le lehet szedni.
-
#353 Madmax vsz a kiporges gatlot lotted ki.
Mismatch gondolom azert van mert a jatek maga f1 es a gtr autok mas beallitasokat hasznalnak? Ezert erzekelheti a kulonbseget. -
#352 hát vissza kéne olvasgatni, van pár javítandó bug -
lboyongo #351 tud vki megoldást arra ne legyen minden "mismatch"-os?
Indítanék szervert 200Kbyte/s az uploadom, az f1-2002vel 10 emberig nem volt probléma, de vmiért terrain, gear ratio stb hiba, ha belép hozzám vki...
Az F-1 akkor írta ezt ha a user cheatelt, de ennek nem tom mi baja van, mert single raceba is egyedül indulok, ami gondolom nem normális:)
-
#349 muszaj volt? -
#348 Amugy gozom sincs, csak tipeltem:)))) -
#347 Ja a penz korant sem minden. -
#346 Hat ez nem teljesen igy van mert a legutolso idenyben azt hiszem a toyotanak volt a legnagyobb a koltsegvetese es megsem ok szerepeltek a legjobban. Van igazsag abban amit mondasz,de itt nagy szerepet jatszik azert az,hogy kinek mekkora tapasztalata van auto epitesben. Es ez eleg meghatarozza,hogy ki ,hogyan szerepel majd. -
#344 hülye példa, a BMW-nél legalább akkora tőke van....
ez az egész hullámzik, ha figyeled egy ideje -
#343 OFF:
Az F1-ben NEM a technika es a pilota nyert, hanem a PENZ.
Ha valaki jobban belegondol, nem lehet ennyivel rosszabb pl. egy BMW, es/vagy rosszabb pilota barmelyik. Egyszeruen irtozatos szponzorok es penz van a hatterben.
Ha bevezetnek, hogy minden csapat, azonos mennyisegu penzbol gazdalkodjon (ami a legkissebb csapat mostani koltsegvetese), akkor sokkal jobb, izgalmasabb versenyek lennenek.
De hat, ehelyett hozzak az idetlen szabalyokat, amit ismet a kis koltsegvetesu csapatok szivnak meg. -
#340 elég jó???? hát én csak dsl-en tudtam élvezni a játékot....
az a baj vele, hogy amíg nem kap update-et az autó helyzetéről addig nem is mozgatja
ez nagy hiba, az LFS legalább következtet, hogy az előző 2-3 pozíció alapján hol lesz a következő, és folyamatosan animálja az autót, max néha korrigál a helyzetén
a múltkor a szervereden végig dsl-en voltam bent, és kurva jó volt :D -
Fabcsy #338 Ma este tesztelés van éppen ezügyben a ligában, ahol versenyzek (datarate/kliensek optimális száma). Na meg megyünk egy tesztversenyt is.
A szervernek 500Kbitps uploadja van, és leszünk úgy tizen (de megeshet, hogy többen). Szóval ma este nagyon nem érek rá... -
Fabcsy #336 Az 56k az 10-es datarate, azaz mp-enként 10 csomag. A 33k pedig 6-os. Én egy nagyobb mezőnyért cserében még ezt is elfogadnám.
Főleg, hogy ezekkel a bika GT-autókkal nem az a jelemző, hogy egyfolytában előzgetjük egymást, úgy mint mondjuk LFS-ben a GTi-vel. -
Fabcsy #333 Dehogy is, az 56k eleg jó. Persze, talán az ISDN-t ki lehet próbálni, ha tényleg mind broadbandon vagyunk. 128 Kbit elbír állítólag 6-7 embert, de 56k datarate-el mindenkinek. -
#331 56k suxx, mert olyankor másodpercenként küldi a csomagokat, és az egész egy diavetítés -
#326 nekem pont ezek nem tetszenek, pedig amúgy marha komoly a játék
nem találtam olyan nézetet, amiből lehetne is látni valamit, illetve mégis, csak akkor meg NULLA info van a képernyőn
persze a belső nézet az igazi, de úgy meg csak a képernyő 30%-a maga a kilátás, és sokkal nehezebb úgy vezetni
mint eddig is, ezután maradok a bumper-nél, bár azzal meg az a baj, hogy kerekek előrébb vannak mint a kamera, csak épp nem látszanak.....
a fékezés is érdekesnek tűnik, de mivel mondom, nincs tapasztalatom ilyenk autók vezetésében, így inkább nem kötök bele -
#323 Jol lelassitasz elotte:) -
#321 Az elso kerekekre erdemes nagyobb fekerot allitani. De ha jo kemeny az elso felfuggesztes, akkor lehet majdnem azonos is. Csak akkor, ha ra mesz egy kerekvetore, elszallsz... -
#320 Brake Bias: Az elso es a hatso futomuvek kozti fekero megoszlas. Elvileg:))) -
#317 brake bias?
-
lboyongo #316 Az 1.1patchitt> van -
#312 a modot melyik könyvtárba teszi? -
#311 Ha valaki indit egy szervert, akkor valami normalis nevet adjon neki, valami HU elejut, vagy vegut, mert anyi szerver van fent, hogy nem tudom melyiken vannak normalis emberek.
Koszi. -
#310 Segitenek, de ebben nem tudok. Olyan, mint ha leirnam, hogy: "Fagy az XY jatekom, itt-meg ott. Mit csinaljak?"
Nekem speciel, azonnal felment mind ketto. Pedig az F1 2002-ot nem is installtam, csak felmasoltam egy konyvtarba. Meg a CD-t sem keri. Valoszinuleg szerencsem volt, vagy egyszeruen "tiszta" a gepem.
-
#309 nehogy segítsetek -
#308 en kiprobalnam,de csak 10 perc mulva kb -
Fabcsy #307 Valaki akar jáccani? -
#306 na help valaki...!! feltettem az f1 2002-t.. aztán elindítottam a gt-t de leáll mert corrupt meg hasonlo suta szöveggel.. hjo akkor megfogtam és winace val kiszedtem mindent.. rányomtam a setupra..kérdezte az f1 2002 exét..megmutattam neki..kérdezte a configot,..megmutattam neki erre továblép és hiba mert nem találja a seasondir-t..mit csináljal hova tegyem? valaki help már.. -
#305 Jacek nem ér rá lent dolgozik a műhelyben :)))
DE..Mivel a GT Autókon csak korlátozott mennyiségben lehet szárnyakat elhelyezni(meg kell hogy maradjon az autó eredeti formája)ezért az út tartás picit rosszabb mint az F1 ben! A fékeknél ugyanez van a felni méret határozza meg a fék nagyságát és ez is kisebb a GT-ben ja és én ugy tudom fém tárcsákat használnak..
Rally kérdésben könnyebb lenne válaszolni abban mindketten benne vagyunk:))nyakig:(
-
Fabcsy #304 A Diablo GT a GTR2k2-ből vagy ez egy külön játék? -
#303 Hello! Ha valakinek hiányzik a játék, azt ISO-ban zip(!!!)-be tömörítve megtalálja a twp.frd.hu címen. Elég szar az oldal, de legalább itt van még. -
#301 hááááát van benne valami, és a VALÓSÁGHOZ KÉPEST szerintem is túl nehéz vezetni, de még mindig könnyebb, mint a Diablo GT-t :DDD -
Fabcsy #300 Aha, a Turbo az LFS-ben. -
#299 mármint az LFS? -
Fabcsy #298 És ha kipróbáltátok már az LFS 200 LE-s Turbóját, hát az sokkal nehezebben vezethető, mint ezek. Szóval az el van baszva, el is ismerték a fejlesztők többé-kevésbé. A gumik tapadásával vannak problémák, és elsősorban azzal, hogy miután egy picit megcsúszik a gumi, utána nagyon nehezen tapad újra (általában csak egy 360 fokos perdülés után :D). -
Fabcsy #297 Hát igen, de azért az aerodinamikájuk meg sem közelítik az F1 verdákat. És a kanyartartás egy az egyben annak tudható be. A fékek? Csak az F1-ben használnak "carbon fiber" (szénszál, vagy mi a túró:) ) fékeket (legalábbis pár éve még így volt), és az sokkal hatékonyabb mint a fém. Nem vagyok szakmabeli (Jacek, szólj hozza!), de gyanítom, hogy ez az oka a különbségeknek. -
#296 nem müködik.... se az f1 2002 sem ez a szar -
#295 okéé szo..most fent van az f1 2002 mégis nemtud extractálni mindent ez a geci gt mod.. pedig 2 szer szedtem le és onnan ahonnan ti..akkor most mivan? -
#294 hja és még csak a sima f1 20002-t néztem meg!!!!!!!!!! -
#293 hát igen mé műkdne valami ezen a tetves fos geci szájbabaszott gépen????? szvsz eladom a picsába ezt a gépet és veszek egy xboxot..sokmindentől megkímélem magam.. netezgetni lehet az öcsém 166 osán is -
#292 bááázz kód kell az f1 2002 höz de bizti vagyok benne hogy nemtom majd feltelepíteni mert hibás lesz valami:) mert én olyan szerencsés vagyok:)