F1 2002 GT MOD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
tök király, de most akkor mi van? :)

Riszpekk

Na meg vagyok. Egy 7. és egy 3. hely a termés.
FREAK
Fábcsy, van szerver??? :D

Riszpekk

Jacek
en meg hunyok sajnos nem tett jot a melo:)

FREAK
na, akkor éjfélig Arx Fatalis :D

Riszpekk

FREAK
hihi :)))))))))))

már megvan a full, lõheted a szervert! :D

Riszpekk

Jacek
Super rip verzio :DDD megalol:DDD
Alacsonyan szalnak a Freakok a ring felett:DDDD

FREAK
najó, utoljára leírom, ezután tessék szépen végigolvasni

a linket át kell írni

GTRracing2002.exe helyett GTRUN.exe, és config=GTR2002config.ini

így még mindig nem lesz jó, a végsõ javítás a #236 hozzászólásban olvasható

Riszpekk

Srácok.... leszedtem a mod-ot... fel is telepítettem, de nem igazán mûxik! Elsõ indításnál eljut a menuig, beírom a nevet, leokézom, aztán semmi.... kilépek. Újra el akarom indítani, de akkor már a menuig sem jut el.... megmondaná vki, hogy miért van ez? Ill. megoldást is adhatna :-) Elõre is köszi
Én belsõ nézetbõl nyomom, mint szinte bármiben. Realizmus mindenekelött :D
FREAK
basszus, ki milyen nézetben nyomja??

A belsõ fasza, de szart se látni, a nose jó, csak elõrébb van az autó orra, mint a kamera, sose fogom megszokni (rajtnál életveszélyes), a klasszikus "motorház" nézet lenne az igazi, de akkor meg semmi info nincs a képernyõn, asse tudom, milyen fokozatban vagyok...

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
ezt írja ki : some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lehet, de csak késöbb. Úgy éjfél körül érek rá csak.
FREAK
fabcsy lesz ma gyakorlás?

Riszpekk

Mert ha igen, nincs mit tenni, újra le kell szedni...
CRC hiba?
ÁjjLe BoBBi
én nem értem ezt a szart. hát elindítom a gt 2002mod exe-t, az szórakázik 1 darabig majd kiírja hogy vmi nem jó a fileokkal és csá. vki segítsen már

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
na ez az :DD

Riszpekk

Szerintem a tegnapi szuperrippelt verzió is müködött volna, persze a pályákat is el kellett volna küldeni.
Alexease
En speciel nem installtam semmit. Felmasoltam a F1 2002 CD-t egy konyvtarba, arra a GT-t, es ment.
Amugy a 8 megas javitast leszedtetek? Valami menut reszt javit.
FREAK
ha akarod leszek a hátvéded egész bajnokságpn :D

Riszpekk

:D Akkor ez már kb. három futamra rug (a bajnokságban). Úgy érzem itt az ideje, hogy benyujtsam a számlát! :D
FREAK
mentem egy kört a Marcos-szal, hát mit mondjak, nem mertem odalépni :DDD

Riszpekk

FREAK
KIRÁLY MÛXIK!!!!!

Riszpekk

Már megint nem figyeltem miközben írtam, ugyanis közben dolgozni is próbálok :) Szóval valószínüleg rengeteg kérés jön be egyszerre a fájlszerverekre és emiatt lövödik el a d/l.
Öszintén sajnállak Csocso :(
Soknak jön le hibásan, valószínüleg amiatt, hogy sokan töltik le. Én szerencsés voltam, hogy a megjelenést követõ éjszaka le sikerült töltenem.
CSOCSO
nembaj szedem a dc rõl
CSOCSO
és a legvégén a ********* filenak!!!!!!!!!!!
Megéri leszedni?

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
TIPIKUS *********** CRC-s a ************** zip amit leszedtem arrol a ********* oldalrol a************* tele van mindennel
Hát ezeket írták, de sztem nem árt az összeset kicserélni...
CSOCSO
áárghh tehát akkor kell extraktlni?:) LOOOL nah megyek felteszem az f1 2002-t:)
FREAK
csak ennél az ötnél kell vajon?? mert van még 3 ilyen sor...

Riszpekk

FREAK
köszi, mindjárt próbálom!!

Riszpekk

Ez a PLR fileban van. Remélem segít, és hamarosan lesz egy jav´tás hozzá. Fizikai javítás már van, le kell tölteni a hivatalos forumról!
Frík, asszem megtaláltam!

Theres a whole list of them. Replace the relevant lines to look thus

CURNT Allowed Vehicles="AND: FIA"
PRACT Allowed Vehicles="AND: FIA"
QUICK Allowed Vehicles="AND: FIA"
GPRIX Allowed Vehicles="AND: FIA"
CHAMP Allowed Vehicles="AND: FIA"

This should allow you to select the cars correctly within the game. Hopefully you'll be able to do some racing while you wait.

Ezt is érdemes kipróbálni:

Nailed!

For XP go to Display Properties/Settings, hit advance and put your fonts & Icons to 96 DPI (Normal)...
Hát akkor sajnos nem tudok segíteni. Nem jött ki valami javítás? Soknak van problémája, remélem orvosolják minél hamarabb.
Talán próbálkozhatsz azzal, hogy a windows felbontást és színfelbontást változtassad. Már olvastam olyanról is, hogy ettõl helyrejött.
FREAK
a tegnapi (autó és pilóta választásnál semmi nincs a képen - középen - és nem is lehet mást választani, csak azt ami a .plr file-ban van), meg az, hogy nem lehet versenyt indítani....

sima test day megy, de ahogy AI ellen akarnám nyomni, betölti a pályát, aztán kilép

Riszpekk

Inkább írd ide, mi a probléma, mert most munkában vagyok és vagy egybõl tudok rá tippet mondani, vagy egyáltalán - nem tudok utánanézni...
Most nem tudok IRC-ézeni. ICQ?
Bilux, persze, hpgy néztük, de nem teljesen ugyanaz a probléma. Nekem pl. az sem indul ls müxik a shortcut-átírás. Másnak pedig fordítva.
FREAK
naná

Riszpekk

hali
Jo ez a mod? érdemes leszedni?

www.napisajto.hu

FREAK
nyugi, azzal is vannak problémák.....

Riszpekk

GTRun.exe ezzel indul ! bakker.... legílább néznétek is ne csak a színes ikonokat böködjétek...

FREAK
majd ha ráérsz, irc-n próbáljuk meg a kilépõs problémát megoldani, ok?

Riszpekk

Rengeteg ilyen probléma van vele. Állítsd át a shortcutot, amivel futtatod úgy, ahogy Frík írta lennebb.
oneal1
nem indul el a gt mod!
az intro még megvan de nem lép be a menübe!!!

!Forza Ferrari!

oneal1
ja de mostmár elkezte insallálni

!Forza Ferrari!