669
Kijott ma csak kene hely ahonnan le lehet szedni.
  • FREAK
    ha akarod leszek a hátvéded egész bajnokságpn :D
  • Fabcsy
    :D Akkor ez már kb. három futamra rug (a bajnokságban). Úgy érzem itt az ideje, hogy benyujtsam a számlát! :D
  • FREAK
    mentem egy kört a Marcos-szal, hát mit mondjak, nem mertem odalépni :DDD
  • FREAK
    KIRÁLY MŰXIK!!!!!
  • Fabcsy
    Már megint nem figyeltem miközben írtam, ugyanis közben dolgozni is próbálok :) Szóval valószínüleg rengeteg kérés jön be egyszerre a fájlszerverekre és emiatt lövödik el a d/l.
  • Fabcsy
    Öszintén sajnállak Csocso :(
    Soknak jön le hibásan, valószínüleg amiatt, hogy sokan töltik le. Én szerencsés voltam, hogy a megjelenést követő éjszaka le sikerült töltenem.
  • CSOCSO
    nembaj szedem a dc ről
  • CSOCSO
    és a legvégén a ********* filenak!!!!!!!!!!!
  • Xboxman
    Megéri leszedni?
  • CSOCSO
    TIPIKUS *********** CRC-s a ************** zip amit leszedtem arrol a ********* oldalrol a************* tele van mindennel
  • Fabcsy
    Hát ezeket írták, de sztem nem árt az összeset kicserélni...
  • CSOCSO
    áárghh tehát akkor kell extraktlni?:) LOOOL nah megyek felteszem az f1 2002-t:)
  • FREAK
    csak ennél az ötnél kell vajon?? mert van még 3 ilyen sor...
  • FREAK
    köszi, mindjárt próbálom!!
  • Fabcsy
    Ez a PLR fileban van. Remélem segít, és hamarosan lesz egy jav´tás hozzá. Fizikai javítás már van, le kell tölteni a hivatalos forumról!
  • Fabcsy
    Frík, asszem megtaláltam!

Theres a whole list of them. Replace the relevant lines to look thus

CURNT Allowed Vehicles="AND: FIA"
    PRACT Allowed Vehicles="AND: FIA"
    QUICK Allowed Vehicles="AND: FIA"
    GPRIX Allowed Vehicles="AND: FIA"
    CHAMP Allowed Vehicles="AND: FIA"

This should allow you to select the cars correctly within the game. Hopefully you'll be able to do some racing while you wait.

• Fabcsy
    Ezt is érdemes kipróbálni:

Nailed!

For XP go to Display Properties/Settings, hit advance and put your fonts & Icons to 96 DPI (Normal)...
  • Fabcsy
    Hát akkor sajnos nem tudok segíteni. Nem jött ki valami javítás? Soknak van problémája, remélem orvosolják minél hamarabb.
    Talán próbálkozhatsz azzal, hogy a windows felbontást és színfelbontást változtassad. Már olvastam olyanról is, hogy ettől helyrejött.
  • FREAK
    a tegnapi (autó és pilóta választásnál semmi nincs a képen - középen - és nem is lehet mást választani, csak azt ami a .plr file-ban van), meg az, hogy nem lehet versenyt indítani....

sima test day megy, de ahogy AI ellen akarnám nyomni, betölti a pályát, aztán kilép
  • Fabcsy
    Inkább írd ide, mi a probléma, mert most munkában vagyok és vagy egyből tudok rá tippet mondani, vagy egyáltalán - nem tudok utánanézni...
  • Fabcsy
    Most nem tudok IRC-ézeni. ICQ?
  • Fabcsy
    Bilux, persze, hpgy néztük, de nem teljesen ugyanaz a probléma. Nekem pl. az sem indul ls müxik a shortcut-átírás. Másnak pedig fordítva.
  • FREAK
    naná
  • hali
    Jo ez a mod? érdemes leszedni?
  • FREAK
    nyugi, azzal is vannak problémák.....
  • Bilux
    GTRun.exe ezzel indul ! bakker.... legílább néznétek is ne csak a színes ikonokat böködjétek...

• FREAK
    majd ha ráérsz, irc-n próbáljuk meg a kilépős problémát megoldani, ok?
  • Fabcsy
    Rengeteg ilyen probléma van vele. Állítsd át a shortcutot, amivel futtatod úgy, ahogy Frík írta lennebb.
  • oneal1
    nem indul el a gt mod!
    az intro még megvan de nem lép be a menübe!!!
  • oneal1
    ja de mostmár elkezte insallálni
  • FREAK
    a gt setup??

2-3 perc is lehet
  • oneal1
    és neked meddig pöcsöl mer nekem is lassú???????
  • oneal1
    köszi
  • FREAK
    7931 9865028 6024865 1156

de benne van az NFO-ban
  • oneal1
    valaki irjon lééci az f1 2002-höz cd kulcsot!!!!!!!
  • FREAK
    bocs, de én nem értek csocsóul.. szal az a lényeg, hogy ha fent van az F1, elindítod a GTR2002.EXE-t, az egy ideig pöcsöl, utána csak meg kell neki mutatni az f1_2002.exe-t és a config.ini, és INSTALL

nagyjából ennyi, hogy ezután hogy fog működni, az relytély, épp ezzel küzdök most
  • CSOCSO
    tudom már töltöm:) thx
    az icq számodat megadod-éh? de midnegy itt is megtudjuk beszélni.. szoval.. leszedem feltelepítem az f1 et aztán hova tegyem a modot???? bele az f1 dir be? vagy mi???neked is ugy volt volt egy setip file, conf file és még egy txt aztán valami rolic mappa amiben benne volt minden..vagy ott volt minden mappa (tehát pl fiagt tracks meg fiagt anim) ahol a setup file volt?
  • FREAK
    http://twp.frd.hu:8080/nyilvanos/

néhány ISO, köztük az F1 2002
  • FREAK
    he?
  • CSOCSO
    arghh.. Freak bátyja:) van icq-d?vagy nincs kedved megadni az UIN odat?