F1 2002 GT MOD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint megprobálom .... hátha .. de ez már megint miylen csicska pc dolog hogy nem látom mit tesz fel és hova... bazz
bazzeg!!!!!!!!!!!!!! hiba!! aszondja szedjem le megint.. menjen el a pc-s társadalom a..... konzol rulez
leszedtem elindítottam semmit nem látok csak 10 perce ugy zümmög a vincsi mintha gigákat kéne forgatnia😞
www.bhmotorsports.com ?

Komolyan gyerekek, szerintem már ezer helyen fenn van. Nézzetek körül ilyen siteokon, mint:
www.f12k2.de
www.racesimcentral.com
www.f12k2.de
www.racesimcentral.com
Jacek, jövök mindjárt, csak egy kis probléma adódott, Freakkel probáljuk megoldani.
amúgy meg ennek a fórumával kezdtem de egysem megy..
Gyere vissza az ircre.
www.simmod.com
a lap nemjeleníthetõ meg.. 😞
Amúgy nemá hogy nincs mûködõ link most jöttem vissza rossz winyó miatt erre... 😞
a lap nemjeleníthetõ meg.. 😞
Amúgy nemá hogy nincs mûködõ link most jöttem vissza rossz winyó miatt erre... 😞
Nem, a GTR2002save-be.
Bilux, ne légy lusta, és olvasd a hivatalos fórumot: www.simmod.com
Mindenki 56k-val csatlakozzon! És Jacek, te is annyival hozd létre a szervert!
Ezt másold be a helyére, és probáld úgy.
Na Frík, küldök egy profilet.
Aha, ahhoz valoszínüleg kellene egy eredeti profil. Nyugi, megoldjuk. 😊
na, beírom az új profile nevét, utána accept, és a háttérben kis ablakban:
RUN TIME ERROR '13'
TYPE MISMATCH
utána ezzel indul
RUN TIME ERROR '13'
TYPE MISMATCH
utána ezzel indul
Riszpekk
Mondjad, biztos könnyebben rájövök, már kiismertem eléggé az f12k2-t.
Runtime error hol?
Müxik?
😊)))))))))))
Ez minden jatekban megvan. Ehez meg kell par ev amig megcsinaljak. Ez ugyan az mint a falombok, fu stb.
Ja nezegetem kozben a cuccost😊))
Elegge ott van a szeren , de ez csak igy 1 ora jatek utan hiba van benne de nem eget rengeto amit eddig neszre vettem😊
De nincs Bovi motorsport a macska rugja meg😊 pedig ugye a fejlesztok kozott magyar is van.
Elegge ott van a szeren , de ez csak igy 1 ora jatek utan hiba van benne de nem eget rengeto amit eddig neszre vettem😊
De nincs Bovi motorsport a macska rugja meg😊 pedig ugye a fejlesztok kozott magyar is van.
e fölött elrepül mindenki. 😊 nem vagytok semmik.. 😊
dehjo hogy 50 helyen fentvan mindenhonnan 10 ezrek huzzák... arghh.. milliok töltik ugy néz ki..mindegy ezen a csehszlovácsku boomtownon most megnyitl az oldal.. szal lehet hogy lesz majd valami
hát bazzeg egyem a farkam ezen arohadt fileplaneten hol van ez a szar mert itt csak 88 megés van
csak azt nem értem mé nem tudom sehonnan tölteni.. mindenhol akármivel töltöm winfossal vagy flasget sehol nincs fent. .faszom sem vágja mivan mindjért formatálok és felteszek valami CSOCSO BeOs-t és még a bill gécc anyját is letörlöm az égrõl..fuu szerencséje hogy nincs ennek a gecinek gyereke én tuti elrabolnám.. váltságdíj: egy értelmes windows