F1 2002 GT MOD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este tesztelés van éppen ezügyben a ligában, ahol versenyzek (datarate/kliensek optimális száma). Na meg megyünk egy tesztversenyt is.
A szervernek 500Kbitps uploadja van, és leszünk úgy tizen (de megeshet, hogy többen). Szóval ma este nagyon nem érek rá...
Az 56k az 10-es datarate, azaz mp-enként 10 csomag. A 33k pedig 6-os. Én egy nagyobb mezõnyért cserében még ezt is elfogadnám.
Fõleg, hogy ezekkel a bika GT-autókkal nem az a jelemzõ, hogy egyfolytában elõzgetjük egymást, úgy mint mondjuk LFS-ben a GTi-vel.
Dehogy is, az 56k eleg jó. Persze, talán az ISDN-t ki lehet próbálni, ha tényleg mind broadbandon vagyunk. 128 Kbit elbír állítólag 6-7 embert, de 56k datarate-el mindenkinek.
FREAK
56k suxx, mert olyankor másodpercenként küldi a csomagokat, és az egész egy diavetítés

Riszpekk

FREAK
nekem pont ezek nem tetszenek, pedig amúgy marha komoly a játék

nem találtam olyan nézetet, amibõl lehetne is látni valamit, illetve mégis, csak akkor meg NULLA info van a képernyõn

persze a belsõ nézet az igazi, de úgy meg csak a képernyõ 30%-a maga a kilátás, és sokkal nehezebb úgy vezetni

mint eddig is, ezután maradok a bumper-nél, bár azzal meg az a baj, hogy kerekek elõrébb vannak mint a kamera, csak épp nem látszanak.....

a fékezés is érdekesnek tûnik, de mivel mondom, nincs tapasztalatom ilyenk autók vezetésében, így inkább nem kötök bele

Riszpekk

Alexease
Jol lelassitasz elotte😊
Alexease
Az elso kerekekre erdemes nagyobb fekerot allitani. De ha jo kemeny az elso felfuggesztes, akkor lehet majdnem azonos is. Csak akkor, ha ra mesz egy kerekvetore, elszallsz...
Alexease
Brake Bias: Az elso es a hatso futomuvek kozti fekero megoszlas. Elvileg😊))
CSOCSO
brake bias?
Az 1.1patchitt van
CSOCSO
a modot melyik könyvtárba teszi?
Alexease
Ha valaki indit egy szervert, akkor valami normalis nevet adjon neki, valami HU elejut, vagy vegut, mert anyi szerver van fent, hogy nem tudom melyiken vannak normalis emberek.
Koszi.
Alexease
Segitenek, de ebben nem tudok. Olyan, mint ha leirnam, hogy: "Fagy az XY jatekom, itt-meg ott. Mit csinaljak?"
Nekem speciel, azonnal felment mind ketto. Pedig az F1 2002-ot nem is installtam, csak felmasoltam egy konyvtarba. Meg a CD-t sem keri. Valoszinuleg szerencsem volt, vagy egyszeruen "tiszta" a gepem.
CSOCSO
nehogy segítsetek
sanzik
en kiprobalnam,de csak 10 perc mulva kb
Valaki akar jáccani?
CSOCSO
na help valaki...!! feltettem az f1 2002-t.. aztán elindítottam a gt-t de leáll mert corrupt meg hasonlo suta szöveggel.. hjo akkor megfogtam és winace val kiszedtem mindent.. rányomtam a setupra..kérdezte az f1 2002 exét..megmutattam neki..kérdezte a configot,..megmutattam neki erre továblép és hiba mert nem találja a seasondir-t..mit csináljal hova tegyem? valaki help már..
Roccso
Jacek nem ér rá lent dolgozik a mûhelyben 😊))
DE..Mivel a GT Autókon csak korlátozott mennyiségben lehet szárnyakat elhelyezni(meg kell hogy maradjon az autó eredeti formája)ezért az út tartás picit rosszabb mint az F1 ben! A fékeknél ugyanez van a felni méret határozza meg a fék nagyságát és ez is kisebb a GT-ben ja és én ugy tudom fém tárcsákat használnak..
Rally kérdésben könnyebb lenne válaszolni abban mindketten benne vagyunk😊)nyakig😞

A Diablo GT a GTR2k2-bõl vagy ez egy külön játék?
avcom
Hello! Ha valakinek hiányzik a játék, azt ISO-ban zip(!!!)-be tömörítve megtalálja a twp.frd.hu címen. Elég szar az oldal, de legalább itt van még.

FREAK
hááááát van benne valami, és a VALÓSÁGHOZ KÉPEST szerintem is túl nehéz vezetni, de még mindig könnyebb, mint a Diablo GT-t 😄DD

Riszpekk

Aha, a Turbo az LFS-ben.
FREAK
mármint az LFS?

Riszpekk

És ha kipróbáltátok már az LFS 200 LE-s Turbóját, hát az sokkal nehezebben vezethetõ, mint ezek. Szóval az el van baszva, el is ismerték a fejlesztõk többé-kevésbé. A gumik tapadásával vannak problémák, és elsõsorban azzal, hogy miután egy picit megcsúszik a gumi, utána nagyon nehezen tapad újra (általában csak egy 360 fokos perdülés után 😄).
Hát igen, de azért az aerodinamikájuk meg sem közelítik az F1 verdákat. És a kanyartartás egy az egyben annak tudható be. A fékek? Csak az F1-ben használnak "carbon fiber" (szénszál, vagy mi a túró😊 ) fékeket (legalábbis pár éve még így volt), és az sokkal hatékonyabb mint a fém. Nem vagyok szakmabeli (Jacek, szólj hozza!), de gyanítom, hogy ez az oka a különbségeknek.
CSOCSO
nem müködik.... se az f1 2002 sem ez a szar
CSOCSO
okéé szo..most fent van az f1 2002 mégis nemtud extractálni mindent ez a geci gt mod.. pedig 2 szer szedtem le és onnan ahonnan ti..akkor most mivan?
CSOCSO
hja és még csak a sima f1 20002-t néztem meg!!!!!!!!!!
CSOCSO
hát igen mé mûkdne valami ezen a tetves fos geci szájbabaszott gépen????? szvsz eladom a picsába ezt a gépet és veszek egy xboxot..sokmindentõl megkímélem magam.. netezgetni lehet az öcsém 166 osán is
CSOCSO
bááázz kód kell az f1 2002 höz de bizti vagyok benne hogy nemtom majd feltelepíteni mert hibás lesz valami😊 mert én olyan szerencsés vagyok😊
FREAK
az a baj, hogy ezek is...........

Riszpekk

Alexease
Amugy kijott az 1.1-es Physics Patch, 120 Kbyte.
Alexease
Az igaz. Azt meg en sem.
Az F1 resszel elg jol elboldogulok. Ott nem kapar ki ilyen konnyen, a fek is brutalabb, es a kanyartartas is jobb. Persze, azt teljesen mas kategoria, azok az autok erre vannak tervezve😊)
FREAK
szerintem is kurva nehéz............. bár még sosem vezettem 600+ lóerõs versenyautót, szóval nem tudom, mennyire reális

Riszpekk

Alexease
Ez nagyon allat! Teccccik!
Igaz, bazi nehez nekem, valoszinu bena vagyok. (Persze belso nezet, kormany, manualis valto (bot), kupplung, minden segedlet kikapcs.) Meg nem igazan tudtam menni egy normalis kort ugy, hogy ne csusszak meg. Es hogy lehet ujra inditani a kocsit? Ha rosszul valtok, vagy "elkupplungolok" lefullad, es nem tudom beinditani. Van onindito, de csak kerreg a motor. Pumpalom a "gazt", meg ilyesmi, de semmi. Ha egy "lejton" vagyok, es uresbe elkezd gurulni az auto, es utana beteszem sebessegbe, akkor berantja a motort, beindul, vagy is f*sza. De nem mindenhol van lejto, es ez eleg lassu megoldas😊) Ha van otlet, akkor koszi!
Ha CRC hiba van, vagy "some files are corrupt" tipusú üzenetet kapsz, akkor hibásan töltötte le és nem lehet megjavítani. Újra le kell tölteni. Csocsónak lehet, hogy igaza van, mert az már tényleg gyanús, hogy 3x hibásan töltse le.
Tehát ha hibásan tölti le 1x, érdemes egy másik letöltõprogival próbálkozni.
ÁjjLe BoBBi
Az a baj hogy én ilyet még nem sûrûn láttam, és nem is tudom hogy mit kell csinálni. Letöltöttem a MOD-ot, aztán elindítottam az exe-t, az 1 kicsit baszakszot, aztán kiírta hogy: some installation files are corrupt.Please download a fresh copy and retry the installation.Miután ezt leokéztam megjelent 1 ablak, felül lehetett volna browse-olni, de nem engedte, középen meg 1 csomó file volt, csak ok-ra meg cancel-re lehetett kattolni, ok-éztam. VKI RÉSZLETESEN MAGYARUL ÍRJA MÁR LE PLS !!! NEM NAGY FÁRADSÁG, HELP!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
huh, épp most álltam ki a hetedik körben egy 23 körös versenybõl, Fábcsy szerverén

nagyon kirájos!!!

Riszpekk

gyraph
Akinek hiba van índítás után annak javaslom indítsa a GTRun-al igy nincs intro, de ki kutyát érdekel...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CSOCSO
3 szor szedtem le így..kkirja majd oké és mutat egy ablakot benne a sok file mit hova tudott felrakni és mit nem.. te ugye felteted az f1 2002 gammát? most 2 szer szedtem le az f1 2002-t crc-s volt mind a kétszer.. kezdek gyanakodni hogy wonfos a hibás..és nem a letöltés hanem a winfosom nem bírja összerakni a file-t
Újraindítottam.
FREAK
cooool

Riszpekk

Jöhetsz
FREAK
csinálj egy 6 fõset mondjuk a ringen vagy monzában.....

Riszpekk

FREAK
asszem nem értem a kérdést 😊)

csinálsz szervert vagy nem?

Riszpekk

Csináljak szervert, vagy lépjünk vkihez csak úgy be?
Hát online, csak hogy?
FREAK
na mész még online vagy gyakoroljak egyedül?? gyorsan, mert itt malmozok.....

Riszpekk

Ritkábban, de nem annyira. Most heten voltunk és teljesen jó volt.
FREAK
amúgy ma is voltam egy szerveren, A1-ring volt a menü, és ott is iszonyat darabosan mozogtak, pedig csak hárman voltunk.... nem lehet hogy az 56k miatt eleve ritkábban küldi a csomagokat?

Riszpekk