F1 2002 GT MOD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaintech alaplap
2,4 Ghz Intel Proc
és 256 DDR 333Mhz ram
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
GTrun.exe , kössz aki lentebb írta már nem tudom ki,de segített ... egyébbként jó a MOD , tetszik .
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
ellenben feltettem ezt a 200 valahány megás GT módot és nem müxik. A nevemet beírtam aztán kifagyott az egész. Valami tipp????
Off topic.
Az eredeti F1 2002-höz kellene egy key, mert sajnos az enyém valahol elveszetett .

A REGIOT KELL ATALLITANI ANGOLRA A WINDOZBA! :P
Utana minden muxik rendesen ha megse nezzetek meg a www.simmods.com foruman a bug reportot hatha van gyogyir a bajotokra.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
vagy a betuket kell kicsire tenni
Bár nekem, miután átállítottam Championship -re, azóta nem hajlandó elindulni a GTRacing2002.exe, csak az intro megy le, aztán Windows desktop a jutalom...

Monzaban kifigyeltem kulso nezetben is, celegyenesben ket Diablo alig fer el egymas mellett, belulrol meg meg jobban igy erezni...\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
). A FFB-nek a helyes értéke -100%!!!, a fejlesztõk ezt mondták.
Ma éjjel két 14 körös versenyen vettem részt, tízen játszottunk mindkétszer, és kurvára jó volt...

!Forza Ferrari!
Elbír egy pár embert még a Freak által kedvelt datarate-el is :D
A mismatch egyike a javítandó hibáknak, egyelõre csak annyit látsz belõle, hogy a pali aki belépett egyáltalán GT-vel jött be.
Ezért egyelõre komoly bajnokságra nem használható a MOD, de a tegnap beszélgettem az egyik fejlesztõvel (!!:D) errõl és azt mondta, hogy kijavítják.
Mismatch gondolom azert van mert a jatek maga f1 es a gtr autok mas beallitasokat hasznalnak? Ezert erzekelheti a kulonbseget.

Indítanék szervert 200Kbyte/s az uploadom, az f1-2002vel 10 emberig nem volt probléma, de vmiért terrain, gear ratio stb hiba, ha belép hozzám vki...
Az F-1 akkor írta ezt ha a user cheatelt, de ennek nem tom mi baja van, mert single raceba is egyedül indulok, ami gondolom nem normális:)

ez az egész hullámzik, ha figyeled egy ideje
Riszpekk
Az F1-ben NEM a technika es a pilota nyert, hanem a PENZ.
Ha valaki jobban belegondol, nem lehet ennyivel rosszabb pl. egy BMW, es/vagy rosszabb pilota barmelyik. Egyszeruen irtozatos szponzorok es penz van a hatterben.
Ha bevezetnek, hogy minden csapat, azonos mennyisegu penzbol gazdalkodjon (ami a legkissebb csapat mostani koltsegvetese), akkor sokkal jobb, izgalmasabb versenyek lennenek.
De hat, ehelyett hozzak az idetlen szabalyokat, amit ismet a kis koltsegvetesu csapatok szivnak meg.
az a baj vele, hogy amíg nem kap update-et az autó helyzetérõl addig nem is mozgatja
ez nagy hiba, az LFS legalább következtet, hogy az elõzõ 2-3 pozíció alapján hol lesz a következõ, és folyamatosan animálja az autót, max néha korrigál a helyzetén
a múltkor a szervereden végig dsl-en voltam bent, és kurva jó volt :D
Riszpekk