F1 2002 GT MOD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
most próbáltam ki az Alfa challenge modot és seggre vagyok esve a realitásától, iszonyat élvezetes!

Riszpekk

Alexease
Az egyik forumon olvastam - de sajnos nem reszleteztek - hogy ha a jatek konyvtarabol, kozvetlenul a GTRun.exe filet inditja, akkor megy. Ilyenkor kihagyja a fomenut. Teszteld le, talan bejon...
LSC
Szasztok.Megtudná mondani valaki miért lép ki a gt mod run time error 13-al?A video elindul kis ablakban de bármit nyomok kilép ezzel a hibával.XP-t használok.

Jacek
ftp uplod konyvtarba meg nem tudok belepni

Jacek
200-tol olvastam namost hulye vagyok a biztos de semmit nem talaltam.

Jacek
csak nem talalom es tovabbra sem megy:((((

Jacek
arra nnincs meg mindig megoldas hogy amikor elinditom azt az exet ahol a championshipet akarom allitani kilep hiba uzenettel???
Kicsit kezdek ideges lenni csak chapionshipet tudok jatszani mert nem tudom atvaltani.
A patch tobb napja keszen van es nem adjak ki mert letoltohejeket keresgelnek bassza meg a kutya uristen en meg nem tudom atalitani a rohadt bajnoksagot faszom amr tele van.......................................

Alexease
Kint van az Alfa 147 Challenge Mod is:)))
Alexease
Elkeszult - elvleg - csak "tukor" szervereket keresnek.
FREAK
PARANCSOLJ innen egyelõre ingyen letöltheted az eddig elkészült verziót

a bajnokságról info-t pedig a HSW.HU/LFS oldalon találsz

egyelõre nincs fix szerver, mert technikailag nem jön össze, de a következõ hetekben ez megoldódhat

Riszpekk

Alexease
Gratulalok! Ez jo hir. Es persze nem azert, mert lesz honnan leszednem.
Freak, nem vagyok verhetetlen, csak kulfoldi ligaban, div1be eleg szep eredmenyt ertem el.
Kiporbalnam persze, de nincs meg. Masik, a bajnoksag az hogymegy kb? van szerver? hp megminden? nemvagom

Nos nem akarok elkiabálni semmit, de a patchnek biztosan a hivatalos mirrorjai leszünk...
A további SimBin-es fejlesztésekre mirrorozására is megkértük az engedélyt de erre még nem érkezett válasz.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Ha a HSW-re (HungarianSimWorld) gondoltok, akkor talan ez segit:

Lassan már több mint két hete, hogy problémákat észleltünk az Axelero hálózatából érkezõ felhasználók esetében. Többen idõszakosan nem tudják elérni a szervert, akárhogyan próbálkoznak is. A probléma okát, a saját logjainkból és a visszajelzésekbõl ítélve a szolgáltatótok DNS-beállításai okozzák - szerverünk a hibásnak, elõírttól eltérõnek látszó host miatt nem engedélyezi a kapcsolatot. Elméletileg megoldást jelenthet, ha ADSL-szolgáltatás esetében újra betárcsáztok, és új IP-címet, és ezzel együtt új DNS reverse-t is kaptok.

A másik, kevésbé macerás módszer az, hogy ha beállítjátok a böngészéshez a szolgáltatótok proxy-szerverét (ez a 3128-as porton van), ugyanis annak fix IP-je van, ennek következtében a DNS-ével sincs kavarás, és simán el tudjátok érni oldalainkat (thx Alex).

Mi sajnos ennél többet nem tudunk segíteni, minden egyéb problémával és kérdéssel legyetek szívesek a szolgáltatótokhoz fordulni.

Jacek
nem latok segitseggggg:))

FREAK
tényleg, te saját bevallásod szerint verhetetlen vagy STCC2-ben, nincs kedved beszállni az LFS bajnokságba?

Riszpekk

FREAK
õ a HWS-t kérdezte :)

Riszpekk

Jacek
tokeletesen mukszik a hsw jelen pillanatban is.
Chellod van?:)))

Ez a patch engem is erdekelne am!
Es Hws miertnem megy? nemvagjatok?

Alexease
Ugy nez ki ma megjelenik a patch. 47 Mbyte.
Meg nem toltak fel sehova, helyet keresnek:((
Jacek
milyen vidkartya?

Hmmm... Végre elindult nálam is ez a francos MOD, bár nem nevezném tökéletesen üzemképesnek.

Konkrétan, most az a gondom, hogy miután bejött az alapmenü, és elkezdek betölteni egy pályát, akkor azt sikeresen meg is csinálja, csak épp nem vált képernyõt! A menü mûködik, hiszen ha jó helyre klikkelek, akkor el tudok indulni az autóval, és itt már nincs vele gond, szép is, gyors is, de ha megnyomom az ESC-et, akkor továbbra is csak a mûszerfalat látom, kimerevedve.

Hozzáteszem, hogy a menü ilyenkor is mûködik, ha jó helyre klikkelek, akkor befejezi a warm up-ot, vagy elindítja a versenyt, sõt valószínûleg a car setupot is, csak ez utóbbit éppenséggel nem látom. Így meg elég nehéz tuningolni a járgányt.

Szóval, ha valaki tud megoldást, akkor lécci jelezze!

dp
A HSW-re felkerült egy riport az egyik készítõvel, aki történetesen magyar
Akit érdekel az interjú megtalálhatja a http://www.hsw.hu címen.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
..."sikere"...!!!
Alexease
A Driving School a F1 2002 resze. A Mod-ban nincs benne.
Mivel ez egy "nem hivatalos" kiegeszito, jo nehany dolgot nem tudnak, nem irhatnak at.
Azert az EA elkondolkodhatna ilyenkor, adhatna egy kis szabad kezet a fejlesztoknek, es nehany honapon belul, kiadhatnak hivatalos jatekkent. Lehet, hogy nagyobb sikere lenne, mint a F1 2002-nek...
hali!
Miert nem tudok Driving school-t inditani?Belelepek,de kiir valami hulyeseget,es mar csak visszalepni tudok.
Csa, lehuztam, kicsit jatszogattam vele. Megtetszett, csak az a gond, nemvagom hogy lehet Championship-et menni. Kell elotte test day, vagymi?
Masik kerdesem, hogy nincs vmi patch hozza, ami javit 1-2 grafikai dolgon pl, mert eleg gazul megyeget igy:}
kof

Breki: Ha a Supergamez Ftp publikus, akkor megadnád a címét? Már szinte mindent kipróbáltam, de a pálya betöltéséig jutok. Az F1 2002 megy. A pre-game menu megy. A GTRun-nal indítva eljutok a töltésig, aminek a végén bejön a játék hangja, de nincs kép, illetve továbbra is a töltõképernyõt látom. Idáig is csak azért jutottam el, mert tegnap leszedtem a directx9-et, és helyére raktam a 8.1-et. Azelõtt a pre-game menu sem mûködött. A linket kijavítottam, ellenben a Plr file-om eredetileg is ugyanazokat a sorokat tartalmazta, amit a 236. hozzászólás ír, így nem tudom, hogy azokkal mit tegyek. Valaki segítsen rajtam!!!
Alexease
En igen:))) Csak nem sok hir van, igy nincs mit irogatni.
Leszamitva, hogy jon a patch:))
Neten ritkan vagyok, mert keves a Magyar, eleg gazos a netkod es lassu, meg neha sok a barom, aki visszafele megy, vagy DTR-t jatszik...
De minden este felnezek a szerverekre, es ha van valami jo, akkor megyek.
ÁjjLe BoBBi
mia ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
lol bobbi:)

ÁjjLe BoBBi
na még 1x megpróbálom ezt a gammát...PLS vki tegye már fel 1 ftp-re az f1 2002-õt meg ezt a 2002-es GTmodot PLS

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ingy
Brekinek ment

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
Windows regiot kell angolra allitani, nalam igy sikerult megoldani a parat.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
Hello!

Nekem az a bajom, hogy ha a GTRUN-nal indítom, állandóan kalibrálja a grafikát és elindítja a sima F1 2002-t, ha a GTRacing2002-vel, akkor meg kidob egy aranyos RUNTIME ERRORT

PLZ HELP!

Lammer
baaaah, kösz
de mostmá komolyan nincs kedvem visszainstall szarozni, majd hétvégén akkor lesz csomóidõilyenekre, pá
köösz még1xccer

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO

a linket át kell írni

GTRracing2002.exe helyett GTRUN.exe, és config=GTR2002config.ini
Lammer
Skacok! nekem el sem indul...
Runtime error 5.
Poénos mert az intro hangját hallom, csak mikor lenyugtázom az errort akkor kilép...
:(

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
nah kivûlrõk jok a hangok csak a kocsikban szar a hang.. nem szar ..nem hangkártya ropogos..hanem csunya a hang az autoban...de mindegy...amugy sb liveom van
Ingy
Allitsad alulkormanyozottra az auto hatha segit.
Amugy a hangok tenyleg nagyon jok.

Alexease
A "...recseg ropog..."-t a hangkartyadra erted vagy a hangokra? Mert szerintem marha jok a hangok.
CSOCSO
ok kösz..amugy kormánny nélkûl játszhatatlan....legalábbis néhakurva idegesítõ hogy a kéjbord miatt elmegy a segge vadászni..hja és szvsz kurva randa hangja vannak a gépeknek...recseg ropog...
Ingy
ha a clutch assisted bekapcsolod akkor nem fullad le, csak akkor tudod elinditani ha lejton vagy es gurulasbol berantod amugy eselytelen

CSOCSO
hja és kormány nélkûl kibaszott szar
CSOCSO
nah okééé sikerûlt elindítani az átnevezésekkel..de nemvágom.. most komoly le tud fulladni a motor?? mert nálam néha ful lleáll a motor.. mintha lefulladna..ez ok de sehol nem találtam star engine gomb opciót...
CSOCSO
kurvajó bazzeg...
beírom a nevem és kilép hogy Run Time error "13"
GT2002wip1
Type mismatch

elindítom again akkor már el sem akar indulni csak az intro..hjo kitöröl CSOCSO mappa a save mappábol ujra elindul beírom kisbetükkel csocso... hiba u.a....
hjo akkor nem írok be semmit.. ekkore magátol betszi a nevet: Player és kilép..meg sem szolal.. nah szép..elindít.. intronál kilép szó nélül..mappa törlés..névnek beírom g erre run time error.. help.. feltettem az 1.1 es javítást de a gammában még mindíg azt jelzi hogy 1.0
CSOCSO
oké...ennyi volt az öröm.. run time error van :(((((((((((((((((((((((((((
avcom
CSOCSO: Nekem egy Celeron 500 van TNT2 Pro-val és élvezhetetlenül szaggat :-(
Mind1, most veszek új cuccot :-)

CSOCSO
nah fel is tettem at f1 2002-t..
CSOCSO
Szasz NRO:) te is elõfordulsz néha?:) ehh de szar gépet raksz össze:))))))))meghalt a procim..most van benne egy müxödõ p3 600as.....nembaj van cpu díszem is mán:)))) hjaaaa képzeld az egyik nintendo 64 gamezban a tommy hilfiger van ben ruháknak:))))) ehhh gyere icuka