Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
Biztos volt mar errol szo, de sajnos nincs idom, mind a 250 hozzaszolast vegigolvasni.

Magyar nyelvum van, felraktam az 1.6os pocsot ra a repair bug miatt.
Viszont nem talaltam 1.6os magyar exet, csak nemetet.
Ezzel megy a jatek, de az egyik nemet kuldi utan betolti, hogy kaptam ermet, meg ienek, es utana crash (amikor at kell kellni a folyon, megsemmisiteni az ellenseges utegeket)

Mit lehet ezzel tenni?
Serpa
megvan.

Serpa
HUN verzióhoz is van ?
hol ?

3P
Na ne politizáljunk!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Hát az egy érdekes kérdés, de ugye nem feltétlen kell ugyanazokat a hõsöket használni. Továbbá (bár orbitális hiba volna) nem biztos, hogy lesz benne orosz oldal küldetéssorozat...

akkor kezdjem ujra egész pályát?

Kit--Kat
Hát rajta voltak

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Akkor bug, nekem is most volt, egy ilyen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

de pl az oroszoknál hogy fog folytatódni? kirobbantják a 3. vh-t?😄

mind a kettõt, a térkép két oldalán..

3P
Ne izgulj!

Ez is olyan lesz. Nem arra gondolok, hogy a másik oldalon be is ejezheted, hanem másra... ;-)

Szóval a játék címe: Codename: Panzers - Phase One
Magyarul ez egy 3 részbõl álló játéksorozat lesz. Ez most a három részbõl az elsõ (Phase One). A következõ részben, ha hihetünk a madaraknak, akkor folytatódhat a hadjárat... ;-)

Kit--Kat
Mind a 2 osztagot??

a szövetséges 3. pályán tartok, amikor a végén megkell gyógyítani az angolokat, megtettem, de nemlesz vége a játéknak, mitkell még csinálni?

Kit--Kat
Nyugi, addig fogsz játszani, csak ne a németek oldalán fogod befejezni😊

opsz,bocs a duplázásért...

Csak 12 német pálya van?
Én most tartok a 11.-en,de még csak 1942-nél tartunk.
Ha a következõ pályával lezárul a kampány,akkor mi lessz a háború végével? Csak mert még a Panther is csak '43 ban jelenik meg,a többirõl nem is beszélve. Azokkal már nem lehet játszani? Eddig nagyon örültem,hogy végre egy játék,ami a hadjáratot a háború elején kezdi,és a végén fejezi be,de ezekszerint nem. Kár. Lehetne végre egyszer egy játék,amiben valóban '39 szeptember 1-étõl '45 május 8-áig lehet játszani.

Csak 12 német pálya van?
Én most tartok a 11.-en,de még csak 1942-nél tartunk.
Ha a következõ pályával lezárul a kampány,akkor mi lessz a háború végével? Csak mert még a Panther is csak '43 ban jelenik meg,a többirõl nem is beszélve. Azokkal már nem lehet játszani? Eddig nagyon örültem,hogy végre egy játék,ami a hadjáratot a háború elején kezdi,és a végén fejezi be,de ezekszerint nem. Kár. Lehetne végre egyszer egy játék,amiben valóban '39 szeptember 1-étõl '45 május 8-áig lehet játszani.

Kösz

Axon
Igen, pontosan így van.
Mivel a crack csak az .exe-t cseréli le és az valószínûleg agyan olyan a német és a magyar verzióban is.

EZ az,hogy magyar 1.06-os patch, német 1.06-os crack?

Axon
van

Axon
Nemcsakte

Hello. Bocs, hogy nem olvasok vissza 15 oldalt, de már van jó crack a játékhoz, ahol javít is a javítókocsi?

Csak én nem kapom meg az elfoglalt egységeket?

3P
Biztosan midenki játszi... 😊

hogy kihalt ez a fórum, mikor megoldódott a probléma...

Axon
Senki nincs gép és net közelben?
Csak kíváncsi lettem volna, hogyan is néz ki egy multi. Sajna csak itt bent a melóhelyen tudtam volna kipróbálni, szerencsére ma nincs fõnök így nem szólt volna érte senki.

Azért ha jó valakinek egy kis multizás 16 óráig, akkor csak szóljatok, itt leszek.

galenius
ja bocs a nagy betûért

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
hüm az lehet mert a KÖV. MATILDÁS PÁLYÁN IS AZ VÓT ÁM A PROBLÉM, DE UGROTTAM CHEAT-EL, MOST A KRÉTÁST NYÚZOM.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Axon
Na nem nyomunk egy multit?
Délután 4-ig ha valaki multizni akar szóljon, csinálunk egy jó kis csörtét.

Mighty
Nincs véletlenül a konvoj közelében egy le nem lõtt ellenséges egység?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hyder

még egy oldalt sem kellett volna visszaolvasni

Steam: [HUN]Feriggno

Shep
A 2. német pályán hogy lehet megmenteni a lezuhant repülõst?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

galenius
kösz,gondoltam,majd akkor csíttel ugrok egy szintet. biztos azért mert mindig összeakadtak a jármûvek...

Nekem is volt ilyen problámám.Kezd újból!Valszeg BUG!

Köszi az 5letet Mózes.Mükszik nekem is!
Megpróbálom Mózes remélem mükszik!
mozesapo
Nekem totál jól müködik crack-kel.
Game fel, 1.06 Hun patch fel, majd 1.06 German No-CD crack fel. Ennyi, javít a javító kocsi mindent, eddig egyszer lépett ki játékállás töltésnél.
Nem kell semmi cd-dvd író, olvasó lehúzás, + egyebek.

Léccives vki magyarázza el hogy hogyan tudom kitörölni az dmf fájlból a mappákat és fájlokat!!!!
galenius
A negyedik pályán rommelhez eljutottam, gumicsónakon átkeltem és megtisztítottam a túloldalt de nincs vége a küldetésnek. Igaz a mûszaki egységek félúton negáltak nem messze a folyó menti tábortól és nem mennek tovább, ez bug lenne vagy miért nem engedi befejezni a küldetést?

Nekem az aproblémám, hogy hiába foglalok el egységeket a pálya értékelésnél nem mutatja, hogy foglaltam-e el valamit és igy nem is kapom meg õket. Másnak is van ilyen problémája?

Hahó.Vki lécci mondja meg!!!!
AZ ultraiso-val hogy tom kitörölni a cd-kép fájlait,mert ott csak olyan van hogy nézet és ott bejön egy szövegfájl,de a fájlokat és mappaákat hogy tom kitörölni?
Kössz a listát! Én meg mit szívtam, hogy nem találtam semmit....

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

3P
Nekem nem az a gondom, hogy vannak titkos küldetések, hanem a logikátlanságukkal van gondom.
Tehát nem a küldetések a logikátlanok, hanem az, hogy ez miért titkos? Miért nem mondják el a kiküldött osztag vezetõjének? Nem bízik benne a parancsnokság? Ah!

Én inkább bonusz feladatoknak hívnám. Azaz pl ráakadsz egy kémre egy épüleben elkapod, s a pálya végén ezért kapsz plusz preszizs pontokat. S nem írja ki hogy a pálya 1/1-et találtál, hiszen magad sem tudhatod, hogy mit rejthetett a térkép, hanem leírná, hogy milyen bonusz feladatért kaptál plusz pontot. Így legalább életszagúbb lenne, s nem olyan nagy a térkép, hogy pár perc alatt ne lehetne felderíteni azon részeit, ahol még nem jártál... 😉

hát én nem nagyon csípem a titkos küldiket, ott keresgélni a feladatokat áá én nemszeretem..

darkey
Hát tényleg nem erõltették túl magukat. Azt levágtam, hogy nincs minden pályán titkos küldetés, mert ha megnézed a feladatokt, akkor ott ki írja, hogy van-e. De azé arra én se gondoltam, hogy ilyen kevés van.

darkey
Ezer köszönet Axon.

Axon
5 német titkos küldetés és 1-1 orosz és szövetséges titkos küldetés.
Eddig azt hittem én vagyok a béna, hogy nem találom egy-egy pályán a titkos részt, de mostmár látom, hogy nem is volt mit keresnem.

Axon
A szövetségeseknél sem eröltették meg tulságosan magukat.

Szövetségesek:

1. pálya
Rejtett: nincs

2. pálya

3. pálya

4. pálya

5. pálya

6. pálya

7. pálya

8. pálya
Rejtett: Felszabadítani a térségben lévõ francia falut.

9. pálya