Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar nyelvum van, felraktam az 1.6os pocsot ra a repair bug miatt.
Viszont nem talaltam 1.6os magyar exet, csak nemetet.
Ezzel megy a jatek, de az egyik nemet kuldi utan betolti, hogy kaptam ermet, meg ienek, es utana crash (amikor at kell kellni a folyon, megsemmisiteni az ellenseges utegeket)
Mit lehet ezzel tenni?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez is olyan lesz. Nem arra gondolok, hogy a másik oldalon be is ejezheted, hanem másra... ;-)
Szóval a játék címe: Codename: Panzers - Phase One
Magyarul ez egy 3 részbõl álló játéksorozat lesz. Ez most a három részbõl az elsõ (Phase One). A következõ részben, ha hihetünk a madaraknak, akkor folytatódhat a hadjárat... ;-)
Én most tartok a 11.-en,de még csak 1942-nél tartunk.
Ha a következõ pályával lezárul a kampány,akkor mi lessz a háború végével? Csak mert még a Panther is csak '43 ban jelenik meg,a többirõl nem is beszélve. Azokkal már nem lehet játszani? Eddig nagyon örültem,hogy végre egy játék,ami a hadjáratot a háború elején kezdi,és a végén fejezi be,de ezekszerint nem. Kár. Lehetne végre egyszer egy játék,amiben valóban '39 szeptember 1-étõl '45 május 8-áig lehet játszani.
Én most tartok a 11.-en,de még csak 1942-nél tartunk.
Ha a következõ pályával lezárul a kampány,akkor mi lessz a háború végével? Csak mert még a Panther is csak '43 ban jelenik meg,a többirõl nem is beszélve. Azokkal már nem lehet játszani? Eddig nagyon örültem,hogy végre egy játék,ami a hadjáratot a háború elején kezdi,és a végén fejezi be,de ezekszerint nem. Kár. Lehetne végre egyszer egy játék,amiben valóban '39 szeptember 1-étõl '45 május 8-áig lehet játszani.
Mivel a crack csak az .exe-t cseréli le és az valószínûleg agyan olyan a német és a magyar verzióban is.
Csak kíváncsi lettem volna, hogyan is néz ki egy multi. Sajna csak itt bent a melóhelyen tudtam volna kipróbálni, szerencsére ma nincs fõnök így nem szólt volna érte senki.
Azért ha jó valakinek egy kis multizás 16 óráig, akkor csak szóljatok, itt leszek.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Délután 4-ig ha valaki multizni akar szóljon, csinálunk egy jó kis csörtét.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Game fel, 1.06 Hun patch fel, majd 1.06 German No-CD crack fel. Ennyi, javít a javító kocsi mindent, eddig egyszer lépett ki játékállás töltésnél.
Nem kell semmi cd-dvd író, olvasó lehúzás, + egyebek.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Tehát nem a küldetések a logikátlanok, hanem az, hogy ez miért titkos? Miért nem mondják el a kiküldött osztag vezetõjének? Nem bízik benne a parancsnokság? Ah!
Én inkább bonusz feladatoknak hívnám. Azaz pl ráakadsz egy kémre egy épüleben elkapod, s a pálya végén ezért kapsz plusz preszizs pontokat. S nem írja ki hogy a pálya 1/1-et találtál, hiszen magad sem tudhatod, hogy mit rejthetett a térkép, hanem leírná, hogy milyen bonusz feladatért kaptál plusz pontot. Így legalább életszagúbb lenne, s nem olyan nagy a térkép, hogy pár perc alatt ne lehetne felderíteni azon részeit, ahol még nem jártál... 😉
Eddig azt hittem én vagyok a béna, hogy nem találom egy-egy pályán a titkos részt, de mostmár látom, hogy nem is volt mit keresnem.
Szövetségesek:
1. pálya
Rejtett: nincs
2. pálya
3. pálya
4. pálya
5. pálya
6. pálya
7. pálya
8. pálya
Rejtett: Felszabadítani a térségben lévõ francia falut.
9. pálya