Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy furcsa dolgot fogok mondani:

Vedd meg!!!

Erre érdemes spórolni.
Jó játék, és sokat güriztek vele!
Megérdemlik

Hi!

Egy furcsa kérésem lenne:
Letöltöttem a játékot, de angol. Fel tudná valaki tölteni a panzers_hu.pak fájlt?
Axon
Akkor ép itt az ideje újra végigtolni az elsõ részt. Hard fokozaton már megvolt egyszer az egész, de most a változatosság kedvéért, csak gyalogosokkal megyek és semmi tank :-)

Serpa
Phase Two -t 2005 júnra tervezik kiadni.

Serpa
<#ejnye1>
Mindkettõtök vegyen vissza, de fõként Te Axon.
Lehet, hogy le van írva, de akkor sem kell ilyen kirohanás.

<#ejnye1>

Hmuda
Na jó, mindig megfogadtam, hogy hülyékkel nem foglalkozom, szóval pápá picinyem... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Axon
Tudod már mások elõttem leütöttek néhány gombot ez ügyben számtalanszor, mert mindig volt egy betûundorral köszködõ lusta disznó, akinek rögtön kell a válasz és nem hajlandó visszaolvasni.
Tévedsz mert én - veled ellentétben - elolvasom mások írásait is, még a tiedet is. Pontosan értettem a kérdésed a másolás védelemmel kapcsolatban, csak te voltál ismét lusta elolvasni az én válaszomat, mert abban mindenre ott volt a válasz.
Ha pedig te életnek nevezed, ha egy-egy vízfejû ismételten megkérdezi "mé' nem javít a javítokocsi?" akkor csak élvezd ezt a pezsgõ kis életet, soha ne legyen nagyobban részed.

Hmuda
Nyughass. Kértem segítséget. Visszaolvastam, találtam egy rossz linket, ennyi. Nem fog összeomlani a világ ha leütsz pár gombot, hogy válaszolj (bár ahogy olvasom lehet neked úgytûnik 😛).

Plusz ha elolvasnád a kérdést, akkor feltünne, hogy abszolút nem volt biztos, hogy a másolásvédelem a probléma, mert néha javított, néha nem.

Meg örüljetek, hogy van élet a topicban...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Axon
Komolyan mondom baromira idegesítõek tudtok lenni.
Csak egy picit kellene vissza olvasnod és máris látnád a megoldást.
Csak a #2516-os beírásig kellett volna visszanézned és láthatnád, hogy van megoldás. Ha pedig a #2496-ig is visszaolvasnál, akkor még azt is látnád, honnan lehet letölteni a szükséges fileokat.

Hmuda
Namost. Gondolom a SF védelem mindennemû javítást kivesz a játékból. De nekem az a nagy helyzet, hogy a megyek a német kampányban, minden jól halad, tudok javítani mindent, aztán azt veszem észre, hogy a PanzerII feletti tankokat már nem tudja javítani. Ugyanez áll a tutorialra, mivel ott meg a ruszki tankot nem tudom javítani. Akkor ez most a másolásvédelem vagy nagyobb tankokat tényleg nem lehet javítani? Ha a védelem, akkor magyar verzióhoz kellene úgy segítség, hogy lehetõleg a legújabb verzióra tudjam fel tudjam pecselni a játékot. A lentebb található link rossz.

most próbáltam ki, nem is rossz. igaz nincs idõm ezzel is játszani, de egyébként nem rossz, a kategóriájában az egyik legjobb szerintem. ki is írtam, megérdemli

Serpa
Serpa
unatkozok

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

hello!
Azon a palyan amikor az orosz tartalykocsikat kell megvedeni, mi a helye taktika?😊

Serpa
Serpa
érkezõben egy SE Edition.

kb 1 hónap múlva.

Tuvok
Letölt, bemásol, indít, örül .

Hello!

Valaki pls mondja már meg, hogyan kell azt megcsinálni hogy javítson a javító tank!!!
<#help><#banplz>
THX

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Serpa
jövõ tavaszra tervezik.

3P
Mit lehet tudni a Phase Two megjelenésérõl?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Serpa
info az 576.hu -ról.

"Két kampány lesz: Afrikában és Olaszországban vitézkedhetünk majd, ha pedig mindkét küldetéssorozatot legyûrjük extraként Jugoszláviában indulhatunk harcba néhány misszió erejéig
A híres ütközetek (El Alamein, Tobruk és a Husky hadmûvelet) egyaránt helyet kapnak a második részben
Mindkét oldalon lesznek új egységek, összesen 20 darabbal számolhatunk
A már publikált képeken látott várhoz hasonló erõdök bevételét is ránk bízzák majd, egy-egy ostrom akár órákig is eltarthat
A mod-community nagy örömére a játék mellé editort is mellékelnek majd Stormregion-ék"

interjú

Serpa
ChevyG
amúgy csak küldetés lessz semmi új csecse-becse sztem
ChevyG
jaja
grebber
Jók.CSak ne teljen majd sok idõbe a feltörése!

Next PC upgrade: 2022

Serpa
SheepInTheTrees - godmode
FreeWestMemphis3 - godmode
TheFunniestJokeInTheWorld - mmmkay...
SpotTheBraincell - +1000 experience
MoneySong - +1000 prestige
TheSpanishInquisition - instant kill
Inferno - install kill
BicycleRepairMan - unlimited cargo
SelfDefenceAgainstFreshFruit - invulnerability
MrHilter - more outside support
DirtyHungarianPhrasebook - win mission
Bocsika csak kötõjelek miatt, hogy mindenki tisztán lássa! 😊

Ya egy kis segítség! Látom nem mindenki akarja újra tolni, a már végigjátszott pályákat! Nem tudom hogy mûködnek e, mert nem cheat-tel játszok!
SheepInTheTrees godmode
FreeWestMemphis3 godmode
TheFunniestJokeInTheWorld mmmkay...
SpotTheBraincell +1000 experience
MoneySong +1000 prestige
TheSpanishInquisition instant kill
Inferno install kill
BicycleRepairMan unlimited cargo
SelfDefenceAgainstFreshFruit invulnerability
MrHilter more outside support
DirtyHungarianPhrasebook win mission
Ha müködnek akkor szóljatok! Az utolsó ami titeket érdekel asszem!

Szeva! Szal azt mondjátok hogyha felrakjuk a patch-et akkor elbaszódik maga a játék? Vagy most mi történik ha feltesszük? Mert írtatok olyat hogy utána kilépked stb. vagyis a patch-el nem lehet végignyomni? Letöltöttem a patch-et 1.06-os, akkor ne merjem felrakni?

Serpa
szerintem erre gondolsz.
Starforceclean.exe is available at http://sfclean.bl.am/

Melyik proggyval lehet a magyar verzióból eltávolitani a biztonsági meghajtókat a telepités/restart után? Biztos volt már itt róla szó csak hát kicsit sok a 2500 üzi 😊 elöre is köszi a supportot! 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sziasztok!
Kéne kis help!
Fentvan a gém 1.09 patch englis+német crk....
A német hadjárat "russian offensive" vagy melyik (elsõ orosz hadjárat)mapjét végigtolom és a végsõ stat után okéznám tovább erre az "swlord 1unit no deleted by their owners" vagy valami ilyesmi hibaüzenetet dobja ki,és kilép a játékból...Full ideg vagyok de a game bejön ...tudnátok segíteni mit tegyek?
THX
Tuvok
*ellen

Tuvok
Így van, ez ellene kellene valami ellenszer, mert így rendkívül nem szórakoztató ...

ChevyG
én nem tudok, de akár védö vasgy akár támado ugyanugy 1 végsö rohamot csinál az AI
Tuvok
Hmm

Tuvok
Van vmi megoldás arra, hogy - a kampány módon kívül - akármelyik módban az AI ne csak egyszerûen ész nélkül lerohanjon ?!

kösz Axon ... én sem akarom már azokat végigtolni, vhonnan kéne szerezni savegamet, csak ezek után lehet h kiderül az is szar patch elõtti, és azzal kitörölhetjük a shagg-ünk
bricsi01
láttam képeket és jok.www.3dgamers.com

Axon
Én is így jártam. Nyolcadik pálya körülig elmentem javító kocsi nélkül. Aztán megjött a crack és az aktuális pálya befejezése után vége lett a játéknak. Újra kell kezdened és akkor már mûködik minden. Minden befejezett pálya után jön a következõ.
Nekem az a problémám, hogy az elsõ 3 pályát rengetegszer végig toltam, így nincs túl sok kedvem újra végigjátszani. A 2 pályán abbahagytam és majd "valamikor" elõveszem. Jó lett volna onnan folytatni ahol abbahagytam.

Emberek! A szokásos javítóbug miatt én is 1.06 patch+craket toltam, de ekkor már ugye a T34 lopós mapen voltam, crack után jó is lett de amint lejátsza a videót, hogy a tank felmegy a vonatra, bejön a mission statisztika stb ... majd nem a köv mission jön naplóírással, stb. hanem simán a fõmenü. Itt írta már vki h uez a probléma ... csak azt akarom kérdezni, hogy ha újrakezdem a gamet, akkor jó lesz? Na meg van-e vmi link savegamekkel, mert rohadttttttttul nem akarom ujranyomni idáig!
skorpio7
Van már mûködõ crack is hozzá (magyar 1.06 patch + német crack), amivel simán gond nélkül megy a game (javít aminek javítani a kell).
Átkonvertálod iso-ba és felrakod a cd-re a crack-et. Ezután nyugodtan elõ tudod venni bármikor a game-t, nem kell mini image-el szórakozni és egyebek.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

dikki*yysw
Starforce-os játékot inkább nem rakok isoba.. letöltöm az angol verziót instead.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

skorpio7
Konvertáld át ISO-ba (pl. WinISO) és akkor nincs szükség az mds-ekre. Ha jól emlékszem, akkor amúgysem kicsi file-ok voltak azok az mds-ek (kb. 15 M😎, szóval egy egyszerû levélbeli küldés nem oldaná meg a problémádat. Sajna most az a hely sem elérhetõ (karbantartás), ahonnan esetleg le tudnám ezt húzni neked.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

dikki*yysw
Nekem a magyar verzió van meg, vagyis: a magyar verzió .mdf-jei. Az .mds-ek valahogy lemaradtak 😊 el tudná küldeni valaki õket?
Játszani amúgy nem fogok a játékkal, ahogy általában a többivel sem, de ha már elrakom, akkor legyen mellette .mds is.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

így sem jó...😞
kiprobáltam hogy leformatálom és újra telepítek mindent, a hiba ugyan úgy fenn áll..most felteszem a legujabb alaplapi drivereket, ha így is rossz akkor tényleg nemtudom, lehet a videokártya lesz a szar.😞
Videokartya driver csere and alaplap driver frissites chipsethez megfelelo driverrel!