Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
http://www.megagames.com/cracks/html/c912730_0.htm
Az 1.06-ost töltsd le. Kettõ is van, nem tudom melyik a jó.
Ha magyar verziód van, az 1.04-es verziójú. Töltsd le hozzá az 1.06-os magyar patch-et.
Sorrend:
- Telepítsd a játékot
- Indítsd el a patch-et és telepítsd fel
- Írd felül a crack-el, az eredeti panzer.exe-t
Ezután már simán mûködni fog és sosem keresi az eredeti cd-t.
A játék legelsõ indításakor kérhet egy cd kulcsot. Írd be neki és ezt sem fogja többet kérni.
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Next PC upgrade: 2022
- HCGamer
A CDV Software szorgosan építi a nemzetközi kapcsolatokat - derül ki a ma megejtett bejelentésbõl, mely szerint megegyeztek Peter Wellerrel, s így az említett úr szinkronszínészként vállal részt a Codename Panzers: Phase Two munkálataiban. Ha esetleg a név nem mondana neked semmit, nem kell szégyenkezned, hiszen Weller úr a Robotzsaru címû mûben nyújtott felejthetetlen alakításáért futott be - igaz, abban a filmben leginkább a (szándékoltan) monoton beszédhangjával, valamint elképesztõen eltalált mozgásával nyerte meg a közönséget és a kritikusokat egyaránt. A Panzers második eljövetelében egy igazi - idézem - "terpentint hörpölõ, szivarcsócsáló, mindenkit-seggberugdosó jenki háborús hõs" szerepét vállalta magára."
- HCGamer
plíííz segítsetek nagyaon kéne!
There is no peace. There is only WAR!
A régebbi mentések - azok amelyeket még akkor készítettél amikor még nem javított a javítókocsi - nem mûködnek. A pálya végén kidob a menübe.
Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám letölteni a Jagged Alliance 2 Wildfire-t?
Kösz.
[email protected]. Elöre is köszi, és jó játékot mindenkinek.
<#gun>#gun> cezar
Tényleg a sivatagban játszódik az egész Phase 2? Mert már nagyon unom a sivatagos pályákat.
Most járok az AK vs. DR -ban a vége felé, nemrégen fejeztem be a Blitzkrieg mindkét kiegészítõjét, néha elszórakozok a Combat Mission: Afrika Corps-al. Ezek mind a sivatagban játszódnak és már baromira unalmas ez az egyhangú terep.
1.10-hez még nincs csak mini image ami bármilyen patchel megy 😊
KEressenek nekem az 1.10-es patch-hez egy nocd vagy valamilyen cracket mert a lemezem olyan karcos már hogy nem tudom beolvasni sehogysem. De az eredeti cd-key még megvan és szeretnék vele játszani. Úgyhogy please találjatok nekem cracket az 1.10-es version-hoz.<#help>#help>
Mindösszesen (persze Gröber "ajándék páncélosa" kivételével) a presztizsbõl menedzselt csapatban csak 2 tankom van az eredeti legénységgel, sajnos a gépes gyengéi (elképesztõ a tank páncéljának és lövegének hitványsága) miatt õk sem valami pengelegények, 4 csata után is "csak" 1 csillagosak😞. Már a "régi" Panzer General gamában is inkább a gyalogság+tüzérség volt a kedvencem, pl. ott is nagyon kedveltem ezt a 88 mm-es antitank löveget. Sajnos a tüzérség "feleszi" a létszám lehetõséget mert igazándiból 3 egység (ágyu+kezelõk+vontató).
A gyalogsági robbanószerekrõl nem tudnál eféle hasznosakat mondani? Igazándiból a "páncélos gránát" és a "mágneses gránát" szerepét nemtom.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mondjuk ezt már az elsõ pályákon is lehet alkalmazni.
Mindig az érkezõ tankok utjába kell fektetni a katonákat, mert így már csak akkor veszik észre õket, ha már a lángszórósok lõtávolába érnek a Matildák, így minimális sérüléseket szenvednek a katonáid, azokat meg könnyedén gyógyítják a felcserek. A géppuskás meg addig elintézi a kísérõ gyalogságot, na meg a tankból kiugráló katonákat. Ha nem megy, akkor meg lehet próbálkozni még egy plusz lángszóróssal - bár nekem kettõvel simán ment - ,mert így már hárman egyetlen lövésbõl felmelegítik a Matildákat, na meg egy plusz géppuskás már garantált védelmet biztosít a gyalogság ellen is.
Érdemes mindig tartani 2 tanklegénységet. Ezeknek mindig lehet tankokat foglalni. Itt is két matildát elfoglalva, már garantáltan nem lesznek gondjaid. A 2 tanklegénység folyamatosan fejlõdik és már csak az orosz pályák vége felé érdemes nekik tankot venni, addig simán lehet a pályákon tankokat foglalni.
Van egy orosz pálya (7 tonnás lõszerek a neve) ahol már érdemes a két tanklegénységnek is tankokat vásárolni, mivel azon a pályán már hatalmas erõkkel támadnak az oroszok és nincs mód tankokat foglalni.
Hölgyek,urak,értõk és tudók továbbá midenféle tankparancsnokok!
Szeretnélek megkérni, hogy a gyalogság által használható spéci robbanószerek és szerkezetek mikéntjérõl világosítsatok fel.
Megkésve, mostanság szereztem be a progit és jelenleg nyomigálom HvG kampányát amiben a "Matildákat" képtelen vagyok veszteség nélkül tankokkal leverni. Ezért mostanság ott tartok hogy a gyalogságot vetem be a tankok ellen nagyobb számban (+3 ágyu és +3 angol tankelhárító +pácéltörõ puskák) és még ezt szeretném tupírozni a gránátokkal és egyéb plusszokkal. Így most az a verzióm jönne, hogy a nem létezõ tankot "Matildék" nem tudják kilõni és ráadásul a felcserek "javitási" sebessége a szervizkocsiét meghaladja. Már vagy 5-6 alkalommal próbáltam igazi tankcsatában leszámolni az elennel, de minimum egy tank veszteségem mindig volt és hát 100 egynehány presztizs elvesztegetése nem fér bele a keretbe. Köszi!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Néhány uj kép:
http://panzers.de/index.php?page=screens.en.phase2
és néhány uj egység :
http://panzers.de/index.php?page=units.en.phase2