2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2649 Eleve magyarul jelent meg. Warez oldalakról, vagy torrent oldalakról letölthető az az állomány ami a magyar részeket tartalmazza és csak rá kell tölteni a "nem magyar" verzióra. -
#2648 Van a Panzers II-höz magyarosítás? ha van, PLEASE mondjátok meg, mert a Panzers 1 magyarul van meg, végigvittem a német küldetéseket, és szeretném a Panzers 2-t is MAGYARUL végigvinni( a németekét) !
-
kurek #2647 Sziasztok!
PLS segítsetek. Van-e valakinek tapasztalata: a telepítéskor 12%-nál megáll a telepítés és nem folytatja, hanem kezdi előről.
A telepítési idő folyton nő.
A lemez gyári, ill. eredeti. -
Gólya #2646 Hali!
Szeretném, ha segítenétek, mert akadt egy kis problémám. A barátom hozzájutott a játékhoz és az install-nál mindent úgy csinált mint minálunk, de mikor a felindításra kerülne a sor, lemezazonosítási hibát észlel és egy kulcsot kér. Mit lehet ilyenkor tenni? -
gigollo01 #2645 ööö a játék megvan de multin nem tok jaccani plz vegyen fel valaki aki ert a játékhoz [email protected] kössz bye -
gigollo01 #2644 öööö el is felejtettem mondani hogy a Panzers Phase One hez kellne link kösszke bye -
gigollo01 #2643 hy all tudna valaki segiteni naon fontos lenne kerestem ezt a pahse onet naon sok helyen de sehonnan lnem lehet leszedni még a fizetösökröl sem nem tudna adni valaki nekem valami linket vagy vebet ahonnan le tudnam szedni plz segitsetek elöre is köszi bye -
#2642 Találtam egy 1.10-es international patcht a phase one-hoz. Ezt simán rátehetem a magyar nyelvű alapra? -
#2641 Nem kellett megvennem. -
#2640 Mennyiért vetted? -
#2639 Őőőő...
Én simán magyar verzióval játszom. -
#2638 jól -
sz4bee #2637 De ez magyar jatek ugye??? Joltudom??? -
#2636 Még nincs magyarosítás hozzá. -
sz4bee #2635 lehet magyarosítást tölteni a játékhoz mert nekem az angol verzio van meg.probáltam a játékba beállítani de nem lehetett.aki tud az segítsen.kössz -
#2634 hello!
nekem az 1.6 osat nem engedi felrakni mert kéri az 1.04 eset!
de ezt meg nem találtam meg!
pls help thx -
bazsi123 #2633 gyerekek
csütörtökön voltam a budakalászi cora-ban.
990 péz a panzers phase one!!!!
lehet, ez csak nekem volt új, de gondoltam, megosztom veletek az örömömet :-))))
a cora melletti electroworld-ben pedig 3990 ugyanez -
Picador #2632 Apro kerdes:
swidgest mi a turo? -
#2631 Ez egy ismert bug.
bocs de már nem emléxem mit csináltam. restart... -
vtigris #2630 Sziasztok!
Az a gondom, hogy elekadtam :(
Méghozzá rögtön a második pályán. Egyszerűen megöltem mindenkit, és a pilótát is kiszabadítottam, de mégsem nyertem meg a pályát. Középen (a mozdony mellett)
látszik még egy lengyel zázló, mintha lenne ott egy egység még. De:
1, nincs senki a házakban
2, nem tudok bemenni az állomás épültebe,
3, nem tudok bemenni a mozdonyba (mitagadás, megsebezni se)
Szóval ilyenkor mi van? Tényleg nagyon elbújt az a polák, vagy esetleg valami patch hiányzik a játékomból, mert ez egy ismert bug? Valaki segítsen plíz!
üdv,
vtigris -
#2629 vicc a game védelme
5 ezrest sem szivesen dobtam volna a francba, ha nem tetszik, mert bár a demo okés volt nagyon azért kockáztatni nem akartam. Kollegám fullját fel akartuk tenni a laptora, de hiába irtuk be a védelem kulcsát, nem akarta megenni :( namondom, elküldöm a készitöknek a system analizis eredményét, de 5 percig fogta a gépemet, s inkább lelőttem, nem ér ennyit, uninstall. sosem tudom meg, milyen a teljes, immár végleg belenyugodtam :) -
#2628 google -
#2627 Sziasztok Nem tud vki a Panzers-Phase1 játékhoz Pc-re cheat kodokat????? -
#2626 Nem találkoztam ilyen buggal. sorry -
greenpjotr #2625 Sziasztok!
A Matildás pályán hiába lövöm ki és foglalom el az összes Matildát nem ér véget a küldetés. Már az elfoglaltakat is kilőttem. A nem teljesített feladatok között ott szerepel, hogy semmisítsem meg az összeset. De mit semmísitsek meg, ha nincs mit. Ez valami bug lehet? -
DRevan #2624 Senki se tud segíteni?:( -
DRevan #2623 up! -
DRevan #2622 Javaslom,hogy olvassátok végig ezt a fórumot is,mert van 1-2 érdekes dolog ott:
Fórum linkje -
DRevan #2621 Igen,GameSpy-on csak eredetivel lehet nyomni. De nekem megvan az eredetiSajnos azonban a 3.cd megrepedt és nem tudom elindítani..így kell crack:) A 3.cd-t majd később leszedem DC-ről:) -
#2620 Ha a gamespy-on akarsz játszani akkor nem kell crack. :)
Mert csak erdeti gaméval lehet nyomni. vagy nem ? -
DRevan #2619 De lehet minden verzióval,csak a GameSpy szerveren már mindenki 1.10-el játszik Ezért kéne 1.10-es crack...vagy legalább 1 megoldás,hogy elinduljon az 1.10-es patchel rendelkező game! Pls help! -
#2618 Komoly ??? Az 1.06-al nem lehet ????? -
DRevan #2617 Sziasztok!
Tud valaki 1 linket,ahonan az 1.10-es patchez tudok cracket letölteni? Fontos,hogy 1.10 legyen,mert csak az 1.10-es verzióva lleeht multizni:) -
#2616 Köszike! A mediknél volt a csónak. -
#2615 A német és az orosz küldetéseket többször is végig toltam, de a szövettségest azt nem. Nem szeretem a szövettséges pályákat a 2 vh-s játékokban, mert általában jócskán túlerőben vannak, pont úgy mint a valóságban. Az idiótizmusukat viszont nem tudja lemodellezni a program. Ekkora hadsereggel a partraszállás után két héttel már Berlinben kellett volna lenniük, de ők egy évig is elszerencsétlenkedtek.
A Panzersben is hatlams hadseregem volt a szövettségesekkel. Elég volt kijelölnöm az összes egységet és a pálya másik végére böknöm vele. Legyalultak mindent és győztem. Na pont ezért nem akartam eddig végig vinni, de a 2. rész még mindig nem jön, így ráfanyalodtam.
A 9. pálya végén vagyok és megszereztem mind az 5 utánfutót az aranytömbökkel. Eltoltam a templomig, de nincs vége. Olvastam lentebb, hogy másnak is volt ezzel gondja. Mit csináltatok? -
#2614 Némelyik gyalogos katona tud gumicsónakot felfújni. Nézd végig az összes gyalogos egységedet és amelyikre ráklikkelve az adataiknál megjelenik egy gumicsónak az lesz a nyerő. Menj a víz mellé és klikkelj rá a gumicsónakra és máris evezhetsz befele a pilótáért. -
#2613 A 2. német pályán mit kell csinálni a lezuhant pilótával ? ott van a bal felső sarokban egy tó közepén, mondja is hogy segítsek, de semmijen jármű nem tud belemenni a vízbe.. megölni sem lehet :) -tuti hogy ez lenne a secret project. -
#2612 Nem hiszem, hogy egyedül vagy. -
zizzenet #2611 Kirpóbáltam a demót. Radeon 9800 Pro-m van.
Más is tapasztalta, hogy az árnyékok iszonyú randák, szép mretes négyzet alakú pixelekből állnak? Vagy ezzel egyedül vagyok? -
#2610 Klikk ide!