Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommmi
Kerestem a megagamesen,de nem találtam....

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

Axon
Innen letöltheted:
http://www.megagames.com/cracks/html/c912730_0.htm
Az 1.06-ost töltsd le. Kettõ is van, nem tudom melyik a jó.
Ha magyar verziód van, az 1.04-es verziójú. Töltsd le hozzá az 1.06-os magyar patch-et.
Sorrend:
- Telepítsd a játékot
- Indítsd el a patch-et és telepítsd fel
- Írd felül a crack-el, az eredeti panzer.exe-t

Ezután már simán mûködni fog és sosem keresi az eredeti cd-t.
A játék legelsõ indításakor kérhet egy cd kulcsot. Írd be neki és ezt sem fogja többet kérni.

tommmi
Bocsi,hogy megkérdem,de hol crack-eljem mert az egész mappáját átnéztem,de nincs olyan,hogy crack.

[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?

Axon
Szerintem elég ha simán a crack-et rátölti. Szerintem az simán kikerüli a starforce védelmet, még ha az telepítve lett a gépre akkor is. Mondjuk mindenképpen jobb az a starforce-t eltávolítani onnan.

Gregorius
Google -> StarForce remover -> letölt -> StarForce leszed -> játék újrafeltesz

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

tommmi
HI még uj vagyok itt ,de már többször is játszottam a Panzersel,de most mikor felraktam telepítés közben nem kérte a cd kulcsot mikor meg el ekartam indítani akkor meg azt irta ki,hogy adjam meg a kulcsot de nem fogadja el egyiket sem és azt irja a bizonyos "Védelmi rendszer" miután 10-15 perc alatt átnézte a cd-t,hogy helyezzem be a cd-t és adjam meg a kulcsot.Tud valaki segíteni LÉGYSZI????????<#email><#email><#conf><#falbav><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Gregorius
Úgy tudom lesznek. Nem csak a videóból.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ChevyG
ebben lesznek hajók is?
nagyon kira lenne!
Serpa
<#eljen>

ChevyG
má tötöm is
grebber
ChevyG
aki már inja az 1est és nem akar unatkozni a kettöig, az jáccon ezzel! KIRA gém!
ChevyG
"Az elmúlt esztendõ egyik legnagyobb meglepetése volt a magyar RTS gyártósorokról legördült Codename: Panzers Two. A játékélmény érdekében feláldozott realitás, a kényszerû kompromisszumoknak köszönhetõ maximalizált gyönyöradag egy könnyen emészhetõ, remek szavatosságú stratégiát eredményezett - már bejelentésekor nyílvánvaló volt, hogy ennek lesz folytatása."
- HCGamer
grebber
ChevyG
"Peter Weller hangja a Codename Panzers: Phase Two-ban

A CDV Software szorgosan építi a nemzetközi kapcsolatokat - derül ki a ma megejtett bejelentésbõl, mely szerint megegyeztek Peter Wellerrel, s így az említett úr szinkronszínészként vállal részt a Codename Panzers: Phase Two munkálataiban. Ha esetleg a név nem mondana neked semmit, nem kell szégyenkezned, hiszen Weller úr a Robotzsaru címû mûben nyújtott felejthetetlen alakításáért futott be - igaz, abban a filmben leginkább a (szándékoltan) monoton beszédhangjával, valamint elképesztõen eltalált mozgásával nyerte meg a közönséget és a kritikusokat egyaránt. A Panzers második eljövetelében egy igazi - idézem - "terpentint hörpölõ, szivarcsócsáló, mindenkit-seggberugdosó jenki háborús hõs" szerepét vállalta magára."
- HCGamer
Serpa
Phase Two -t viszik E3-ra.

nr1ranger
codename panzers MAGYAR verzióját honnan tudom letölteni?
plíííz segítsetek nagyaon kéne!

There is no peace. There is only WAR!

grebber
Még nincs de a mini image jó arra is 😊

Next PC upgrade: 2022

[Rush]
hány küldetés van német oldalon 12????

hTTp://ror.hu/

Axon
Elõlrõl kell kezdened a játékot.
A régebbi mentések - azok amelyeket még akkor készítettél amikor még nem javított a javítókocsi - nem mûködnek. A pálya végén kidob a menübe.

Evogordon
De különben van 1.09-es patc is, annak nincs crack-je??

Evogordon
Az miértvan hogy végigvittem a küldetést és utána kilép a fõmenübe??? 1.06-os javítás van fent meg a német crack.

Evogordon
Tud valaki adni egy cd kulcsot a játékhoz? Haveromnak kéne.

Evogordon
Röviden olvasd el a #2850-es üzenetet. Nekem úgy megy rendesen.

Evogordon
Csak simán futtatam a sfcleant és után feltettem az 1.06-os javítást és rá a német crack-et és mükszik.

francois
Hello!
Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám letölteni a Jagged Alliance 2 Wildfire-t?
Kösz.

ChevyG
hogyan oldottad +?
Evogordon
Kössz már mükszik.

ChevyG
1. telepit Panzers
2. install 1.6 pecs
3. german 1.6 crack

jo játékot!
Serpa
mini image -t szerezd be.

Evogordon
Tud valaki adni a 1.6 patch-hez crack-et(linket)

Evogordon
Azzal a StarforceClean-el kell valamit? Csak simán futassam vagy beis kell valahova másolni és úgy kell futtatni?

Zsolo007
Ha visszakeresel biztosan megtalálod a választ.....amúgy úgy van ahogy gondolod, ez a nehezítés a warezosoknak, hogy nincs javítás 😊

Evogordon
Most kezdtem el játszani a panzersel és van egy olyan problémám hogy a javító kocsi a sérûlt tankot nemjavítja pedig még nemfogyott ki belõle a a javító cucc mert 600/5000 van benne kb. Ez a starforce miatt van? Van megoldás erre, patch vagy ilyesmi?

Ha meg van valakinek a magyarnyelvühöz a serialcód, küldje el a
[email protected]. Elöre is köszi, és jó játékot mindenkinek.

<#gun> cezar
még mindig az 1.10-es cuccért szeretnék érdeklõdni ha valaki megdobna egy linkel ami jó az 1.10-essel nagyon megköszönném!!!
Serpa
én úgy tudom yugo -s és olasz map is lesz benne.

Axon
Még nem.
Tényleg a sivatagban játszódik az egész Phase 2? Mert már nagyon unom a sivatagos pályákat.
Most járok az AK vs. DR -ban a vége felé, nemrégen fejeztem be a Blitzkrieg mindkét kiegészítõjét, néha elszórakozok a Combat Mission: Afrika Corps-al. Ezek mind a sivatagban játszódnak és már baromira unalmas ez az egyhangú terep.

Serpa
Phase 2 videt láttátok?

Axon
Én is az 1.06-os crack-el nyomom. Nem tudom mit javít az 1.10, de én eddig nem találkoztam bug-al.

grebber
Na 1.06 na nem 1.6.

1.10-hez még nincs csak mini image ami bármilyen patchel megy 😊

grebber
Én ugy tudom ahhoz nincs csak ha felpatcheled 1.6ra asszem ahhoz van.

Lenne egy kérésem minden kedves fórumozóhoz!!!
KEressenek nekem az 1.10-es patch-hez egy nocd vagy valamilyen cracket mert a lemezem olyan karcos már hogy nem tudom beolvasni sehogysem. De az eredeti cd-key még megvan és szeretnék vele játszani. Úgyhogy please találjatok nekem cracket az 1.10-es version-hoz.<#help>
Sipocz
Köszönöm a válaszokat!
Mindösszesen (persze Gröber "ajándék páncélosa" kivételével) a presztizsbõl menedzselt csapatban csak 2 tankom van az eredeti legénységgel, sajnos a gépes gyengéi (elképesztõ a tank páncéljának és lövegének hitványsága) miatt õk sem valami pengelegények, 4 csata után is "csak" 1 csillagosak😞. Már a "régi" Panzer General gamában is inkább a gyalogság+tüzérség volt a kedvencem, pl. ott is nagyon kedveltem ezt a 88 mm-es antitank löveget. Sajnos a tüzérség "feleszi" a létszám lehetõséget mert igazándiból 3 egység (ágyu+kezelõk+vontató).
A gyalogsági robbanószerekrõl nem tudnál eféle hasznosakat mondani? Igazándiból a "páncélos gránát" és a "mágneses gránát" szerepét nemtom.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Axon
Még egy trük, a pályák vége felé. Az utolsó pályákon kapsz egy Tigrist. Ebben van a parancsnokod. Ha a parancsnokot kiszállítod, a Tigris legénysége továbbra is négycsillagos marad. A parancsnokot meg ültesd át egy olyan tankba amiben még nincsen négycsillagos legénység, mivel így rögtön négycsillagos lesz.
Mondjuk ezt már az elsõ pályákon is lehet alkalmazni.

Axon
Én azt a pályát a legkönnyebben a lángszórósokkal oldottam meg. 2 lángszórós + 2 felcser, melléjük egy géppuskás. Két lángszórós másodpercek alatt elintéz egy matildát közben a felcserek gyógyítanak.
Mindig az érkezõ tankok utjába kell fektetni a katonákat, mert így már csak akkor veszik észre õket, ha már a lángszórósok lõtávolába érnek a Matildák, így minimális sérüléseket szenvednek a katonáid, azokat meg könnyedén gyógyítják a felcserek. A géppuskás meg addig elintézi a kísérõ gyalogságot, na meg a tankból kiugráló katonákat. Ha nem megy, akkor meg lehet próbálkozni még egy plusz lángszóróssal - bár nekem kettõvel simán ment - ,mert így már hárman egyetlen lövésbõl felmelegítik a Matildákat, na meg egy plusz géppuskás már garantált védelmet biztosít a gyalogság ellen is.
Érdemes mindig tartani 2 tanklegénységet. Ezeknek mindig lehet tankokat foglalni. Itt is két matildát elfoglalva, már garantáltan nem lesznek gondjaid. A 2 tanklegénység folyamatosan fejlõdik és már csak az orosz pályák vége felé érdemes nekik tankot venni, addig simán lehet a pályákon tankokat foglalni.
Van egy orosz pálya (7 tonnás lõszerek a neve) ahol már érdemes a két tanklegénységnek is tankokat vásárolni, mivel azon a pályán már hatalmas erõkkel támadnak az oroszok és nincs mód tankokat foglalni.

Sipocz
Hi!
Hölgyek,urak,értõk és tudók továbbá midenféle tankparancsnokok!
Szeretnélek megkérni, hogy a gyalogság által használható spéci robbanószerek és szerkezetek mikéntjérõl világosítsatok fel.
Megkésve, mostanság szereztem be a progit és jelenleg nyomigálom HvG kampányát amiben a "Matildákat" képtelen vagyok veszteség nélkül tankokkal leverni. Ezért mostanság ott tartok hogy a gyalogságot vetem be a tankok ellen nagyobb számban (+3 ágyu és +3 angol tankelhárító +pácéltörõ puskák) és még ezt szeretném tupírozni a gránátokkal és egyéb plusszokkal. Így most az a verzióm jönne, hogy a nem létezõ tankot "Matildék" nem tudják kilõni és ráadásul a felcserek "javitási" sebessége a szervizkocsiét meghaladja. Már vagy 5-6 alkalommal próbáltam igazi tankcsatában leszámolni az elennel, de minimum egy tank veszteségem mindig volt és hát 100 egynehány presztizs elvesztegetése nem fér bele a keretbe. Köszi!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sziasztok
Néhány uj kép:
http://panzers.de/index.php?page=screens.en.phase2
és néhány uj egység :
http://panzers.de/index.php?page=units.en.phase2
AnuluWork
Inkább vedd meg a Soldierst!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB