2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#645 Szia :)
Nem lehet tudni mi történt volna, de legalább, mint a panzer generalban végigvihették volna a történetet. Ugyanilyen volt a blitzkrieg és az ak vs. dr... sajnos.. -
#644 Hey Pikki
Hát ha Grádnál nyertek volna a németek, most németül beszélnénk, így legalább átérzed, amit Paulus tábornok '43-ban . :) -
#643 Nem, igy elveszti az egész játék az értelmét. Nálam ennyi volt a pályafutása, 12 pálya=2 nap. -
#642 Egyébként nem nehéz csak vigyázzni kell oda kell figyelni ennyi az egész! -
ddd #641 Az még viccesebb lenne ha győznél. -
#640 A ruszki pályáktól szerelt nekem a kocsi, irtam is. -
Rusy #639 szerelő kocsi nélkül így kened? vagy eredeti? -
#638 A németekkel végigvittem, 12 pállya van és Starlingrad az utolsó. Azért vicces, hogy itt sem győzhetek teljesen, ami nevetséges.... -
#637 ha kéri a cdkulcsot az már régen rossz, egyébként pedig ott van benne az nfo-ban, hogy: A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH -
xmark2 #636 Én nem a crack exe-vel akarom elindítani hanem az eredetivel amiben lehet javítani.A 3-as Cd-n rajta is van az eredeti exe "hdc" nevű mappában.Ha ezzel felülírod a crackelt exe elindítása után egy kis ablak jelenik meg (a toca2-höz hasonló kis ellenőrző ablak).Ez akar egy Cd azonosító kulcsot amit nem tudok...
Aki tudja ezt a kódot írja le ide a fórumba.
Előre is kösz. -
#635 Kötöjelekkel irtad be? Mert ha nem akkor nem megy.
Az xp6.-s kulcsot a játékon belül kéri az első inditásnál. -
xmark2 #634 nem tud vki mondani egy CD kulcsot,mert ez nem jó XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK .Úgy próbálnám elindítani mint a toca2-t hogy két gép a másikon a 3-as cd megosztva cd kábel kihúzva és eredeti exe file használhatnék...
Csak az a probléma hogy azt a cdkulcsot nem tudom amit a védelmi rendszer kér.
Szerintem így a javítókocsi is működne.
Csak az a kód kellene sűrgősen!!! -
#633 A játékban a 8. pályán van egy hiba. Ha észrevétlenül bejutok a faluba akkor nem tudom elfoglalni a szervizkocsit, ellenkező esetben pedig rögtön eltudom foglalni. De lehet ez is csak egy védelem.
-
#632 gumicsónakkal kifozod -
Laccnemotthon #631 A 2. német mapen hogy kell megemnteni a tóba zuhant manust? Odamentem katonákkal, parancsnokkal, nem történt semmi. Kétéltű tankom meg nem nagyon van... -
#630 megvan, csak elnéztem :) -
#629 A 8. pályán (T34 elfoglalása) mi az opcionális feladat? -
#628 Nekem sem javít... -
#627 Na ez müködik rendesen?
Érdemes leszedni a game-t?Mert úgy hallottam hogy jó game!
Előre is kösz a válaszokat! -
Laccnemotthon #626 Lehet hogy katyusával nem lehetett célozni, de ha te is egy 2.WW rts-t csinálnál oroszokkal, kihagynád? És ha nem hagynád ki, úgy raknád bele mint egy használhatatlan, célozni képtelen megfélemítőszeközt? :) A túlzott realizmus egy szint után már árt a játéknak.
Ha már a javítókocsi úgy javít, hogy fogaskerekke röpködnek a tankba, a szanitéc meg úgy ggyít hogy vöröskersztek repkednek a katonába, nehogymár ne lehessen megengedni egy célozni képes katyusát :) -
ronny666 #625 Mér, ott mi volt? -
#624 Csak nehogy az legyen, mint a Toca 2-nél....:(( -
#623 Nekem nem szerel hogy rohadna meg ott ahol van :(
Pedig probáltam ugyis hogy eladom azt veszek újjat de semmi.Majd a normális crack ha lesz abba majd fog szerelni. -
#622 Másnak is szerel a szerelőkocsi? Mármint "próbálkozások" közben? Úgy ahogy Demon monta? -
#621 Kursk. Németek támadásra készültek és az oroszok megküldték őket, mert utdták, hogy mikor és hol fognak támadni. De azért sok komoly sikert nem könyvelhetett el. A híradónak jó volt. Bár a tömeges bevetésékor nem lettem volna azon a területen, amit be akartak lőni. Amúgy, ha nincs fedezék, akkor mindegy, hogy K vagy tűzérség. Tarolnak. Ha meg van, akkor meg azért mindegy, mert nem tarolnak ...
Volt egy ruszki film, amiben az volt a sztori, hogy menekítettek egy K-t, nehogy német kézbe kerüljön a "csodafegyver". (Kicsit felröhögtem, mert ugye a németeknek meg "nem is voltak" rakétavetőik így nekik az "csodafegyver" volt ... pff :) -
#620 Hinnye a teremburáját a németeknél a 7. pálya szervízkocsi nélkül kicsit huzos lesz így első látásra.
Átmentem a tankjaimmal a hidon azt ledaráltak mint állat!
-
#619 Arra a pályára én OK-t kaptam! -
antijedi #618 pont erre alapozott az a fegyver is... :)
tény hogy félelmetes volt minden de egy jol elhelyzett mg42-vel sokkal nagyobb pusztitást vihettél véghez mint egy vagy több katyusával... :)
mivel ha egy területet megküldtél vele ahol egy helyen sok ember volt (ami ugye a valóságban nem sokszor állt fent mert a katyusák ellenfeleit azaz a németeket nem idioták vezették...)
akkor is joesetben egy két rakéta okozott pusztitást ott ahol kell az óriási szórása miatt..., az meg hogy miben okozott pusztitást megint csak a szerencsén mullott..., mig pl egy mg42vel ha jó helyre rakták egy szakaszt simán lekaszálhatak vele mert amire észrevették már rég tüz alatt voltak és az mg42vel még célozni is lehet a katyusával ellentétben :)
ettől fügetlenül én nem mondom hogy nem volt rossz fegyver és a legtöbbször be is vált abban amire kitalálták..., a megfélemlitésben :) de ezt egy rts-ben nem hiszem hogy lemodellezik... :P -
#617 na mind1, ezen ne külömbözzünk össze:))
azé nemszerettem volna átélni mikor a falut megküldik velük:)) -
antijedi #616 emoralizálásnak tökéletes volt, mert tény hogy mindenki félt, de a veszteségeket nem ez okozta mert egy hegyet is nehéz vele eltalálni...
az már más tészta hogy a demoralizlás menyit számit a háboruban de egy pc-s játékban sem hiszem hogy ez alapján müködne a katyusa...
az meg hogy nem válogat tök mindegy ha egy hadosztályt se találsz el vele a valóságban vagy pedig csak igen nagy nehézségek árán + sok szerencsével... -
#615 1-2 öreget ha megkérdezel elmesélik neked milyen harcászati értéke volt a donn kanyarban amikor odapörköltek alájuk, mindent eldobni, fedezékbe, ásás a föld alá, imádkozás. Gyalogság ellen elég hatásos volt, "felpuhította" a terepet a roham előtt, vagy "csak" demoralizálás céljából, az tény, hogy mint sok más egyéb fegyver, ez sem válogat:) -
antijedi #614 épp ezaz, és amivel nem lehet célozni annak harcászati értéke igen csekély...,polgári lakoság ellen tökéletesen bevált mint pl a v1 és v2 is, csak éppen azon kivül hogy minden kismama maga alá csinált nem sok harcászati értéke volt... :) -
#613 akkó szopás:( -
#612 én mindenkit legyilkoltam a pályán, de semmi
nem tudom odavezetni :-( -
#611 ha meghallották a hangját, tiszta erőböl asni ketdtek az erdőben, pusztított az, csak célozni nem nagyon lehetett vele:)), éppen ezért nagyszámban vetették be.
Demon:eredetim van, nálam :letisztítottam a terepet körülötte és simán odavezettem(mint saját egységemet) a t34-hez, azt hajrá -
antijedi #610 akkor szarul csinálták meg... :/ mert a valóságban a híre sokkal nagyobb volt mint a pusztitó ereje, tehát ha itt olyan mint a hire akkor nem jól van lemoddelezve :) -
#609 akkor hogyan vigyem oda a t34-hez? -
#608 én most vagyok a budapesti pályán oroszokkal,
Végre kipróbáltam a katyusát, olyan , mint a híre:)
pusztító, de vigyázni kell rá -
#607 (pardon, nem kell) -
#606 orosz javítóba nem kel beszállni.