Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alaplapi hangkártya power! 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én az alplapi hangkártyát használom és avval semmi baja
Abit IS7

hmm, nekem semi iylen nem volt, sõt még tetszettek is hangok, ahogy németül beszéltek, nagyonb ejövös volt...
ráadásul nem oylan idegesitõ németül hanem valahogy rendeseben szal bejövös volt 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Serpa
olyan mintha berezonálna.

énse értem 😊

Serpa
nem értem miért vannak furcsa hangok nálam.

100.

szal nekem asus ...fogalmazás rulz 😛

asus nekem p4c800 deluxe alaplapra integrál kártya (soundmax vagy mia neve) és eax 2 -re van állitva...

Serpa
nektek milyen hangkártya van ?
játék belül mit állítottok audionál ?

Serpa
hanggal minden rendben nálad ?

nekem seholsem akadt...
amugy ahoz képest hogy mostanság miylen formában szoktak kijönni a demok még igy is le a kalappal a készitõk elött 😊

a fõmenüben nekem is akadt a háttérvideó a játék maga nem
még nincs teljesen optimalizálva sztem

én csak egyet tudok mondani a készitõknek:
csak igy tovább..., nekem nagyon bejött!
ugyan nem az a hardcore stratégia de nekem elég bejövös...
a DR hasonlo stilusu gameját meg már csak a demo porigalázza...

nekem nem volt ilyen...

Serpa
másnal is van olyan, hogy a videó egy kicsit akad (akár a fõmenûnél, akár a játék közbeninél).

hang terén pedig néha rezgõ (furcsa, nem tiszta) hangokat hallok.

Serpa
angol demo.
elég 1xû a kezelés.

kiképzést (tutorial) élveztem.

"hazai fejlesztés"
Ez vajon akkor most magyar nyelven is tud?
Nem vagyok egy nagy stratéga,de ha érteném a dolgokat,kipróbálnám...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ezt most miért ide? eszednélvagy?

Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetõben a piros körök eltûntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségbõl, vaygis a temetõbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!
Serpa
most azt mondogatom magamban:

Nem akarok csalódni ! Nem akarok csalódni ! Nem akarok csalódni !

grebber
Heh már töltöm is vadul. 😊

Next PC upgrade: 2022

Serpa
"Panzers Demo!!

Mi meg már javában a hétvégére készültünk amikor... Megérkezett a legígéretesebb hazai fejlesztés, a II. világháborús RTS Codename: Panzers 211 megát nyomó singleplayer demonstrációja. Az egy missziót tartalmazó bemutatóban a varsói pályán tesztelhetjük a szépséges látványvilággal felruházott alkotást. Letöltéséhez egyelõre csak külföldi lokációval tudunk szolgálni, azonban már dolgozunk azon, hogy minél elõbb lokálba is felkerülhessen. Addig is türelem!

UPDATE: Be is futott, tessenek kattintani!"

by 576.hu

Allitolag igen.A 'Strategy-Wargames.com'-os fazonok teszteltek egy bizonyos angol jatszhato demot.Van is egy preview az oldalon.
Link:
"Panzers Preview, rather for modders than players..."

Erdemes elolvasni!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Serpa
ez bizta, hogy a demo ?

Ja!lehet,hogy megis lesz angol demo idoben?!

Ezt mar nemakarom berakni....itt a link a harmadik kephez:
Demo_kep3

ez msot akkor mgése német?

Kepek a demobol:

grebber
Panzers multi infók

<2004-04-29 @ 20:56 - ZeroCool>

A hazai Stormregion éjt-nappallá téve munkálkodik kis hazánk következõ világsiker várományos alkotásán. A Codename Panzersrõl már nagyon sok infót tudunk. Most azonban még több érdekességre derült fény. A hivatalos oldal tanubizonysága szerint 30 egyjátékos küldetés lesz. Mindemellett különféle multi módok is várják majd a játékosokat. Ezek egészen pontosan a következõk: Assault, Skirmish, Deathmatch, és két ráadás. Az egyik a Coop Mode, melyben többen végigvihettek küldetéseket. A másik a Domination, épületeket kell megvédenünk, vagy leigáznunk.

Info: Gamestar.

Axon
Na rátaláltam egy újabb hírre. A német Gamestar ajándékozta olvasóinak cd-jén a német demo-t.

Axon
Találtam hozzá egy trailert.
Codename Panzers
Nos ezt nézve vegyes érzelmeim vannak.
Egy adag Frontline Attack, Sudden Strike köntösben, AK vs. DR engine -el.
Baromira szaladgáló egységek. Tankok repesztenek mint egy villanyautó. A gyalogosok meg pont úgy szaladgálnak mint a Frontline Attackban.

Axon
Elvileg a német demo megjelent. Most olvastam, hogy valamelyik német újság cd mellékletén jelent meg. Gondolom perkált az újság rendesen, hogy náluk jelenhet meg elõször.
Na szétkukkantok a neten, hátha már felpakolta valamelyik germán gamer :-)

Igen.Majus elejen jon a jatszhato nemet ny.(!)demo!az angol/magyar demora meg varhatunk egy keveset,sajnos...😞

Serpa
egész jól nézz ki a doboz.

Serpa

grebber
Végre hamarosan itt a demó.

Ja
Info: Gamestar!

grebber

Panzers morszákok!

<2004-04-15 @ 15:10 - ZeroCool>

Újabb finomságok derültek ki kis hazánk következõ nagy reménységérõl. A Codename Panzers játszható demója május elején kerül fel a net kesze-kusza világába. A hivatalos oldala továbbá felvillantott néhány új képet is, melyen eleddig nem látott egységek bukkantak elõ. Még egy szerényebb bicikli is látszik a horizonton 😊
Erretessék

grebber
Valahonnan le lehet még szedni a demót???

Serpa

grebber
Panzers megjelenés!

<2004-04-10 @ 13:51 - ZeroCool>

Na, nem szeressük az ilyet! Most olvastam a Codename Panzers német oldalán, hogy a megjelenést megint nem a mi javunkra módosították. A jelek szerint kedves német barátaink már júniusban élvezhetik a kész verziót, míg minden más átirat (angol, francia, és így tovább) csak !!! SZEPTEMBERBEN !!! érkezik. Mindigis ez volt a gondom a CDV-vel.. nagyon hazafelé hajlik a keze. Nade ennyire? Ez már... najó, nem mondom ki.

Info: Gamestar!

Serpa
Boritó !

Serpa
újabbak !

a többi itt !

grebber
nem!majd mást!

gvarga12
Ja és remélem a tankok nemfognak az ágyucsõvel kardozni, mert az baromi kiábrándító.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

gvarga12
Ja és remélem a tankok nemfognak az ágyucsõvel kardozni, mert az baromi kiábrándító.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Valen
hát ez ütõs lessz 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Serpa
két új kép !