Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Abit IS7
ráadásul nem oylan idegesitõ németül hanem valahogy rendeseben szal bejövös volt 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy ahoz képest hogy mostanság miylen formában szoktak kijönni a demok még igy is le a kalappal a készitõk elött 😊
még nincs teljesen optimalizálva sztem
csak igy tovább..., nekem nagyon bejött!
ugyan nem az a hardcore stratégia de nekem elég bejövös...
a DR hasonlo stilusu gameját meg már csak a demo porigalázza...
hang terén pedig néha rezgõ (furcsa, nem tiszta) hangokat hallok.
Ez vajon akkor most magyar nyelven is tud?
Nem vagyok egy nagy stratéga,de ha érteném a dolgokat,kipróbálnám...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetõben a piros körök eltûntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségbõl, vaygis a temetõbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!!

Mi meg már javában a hétvégére készültünk amikor... Megérkezett a legígéretesebb hazai fejlesztés, a II. világháborús RTS Codename: Panzers 211 megát nyomó singleplayer demonstrációja. Az egy missziót tartalmazó bemutatóban a varsói pályán tesztelhetjük a szépséges látványvilággal felruházott alkotást. Letöltéséhez egyelõre csak külföldi lokációval tudunk szolgálni, azonban már dolgozunk azon, hogy minél elõbb lokálba is felkerülhessen. Addig is türelem!
UPDATE: Be is futott, tessenek kattintani!"
by 576.hu
Link:
"Panzers Preview, rather for modders than players..."
Erdemes elolvasni!
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Demo_kep3

<2004-04-29 @ 20:56 - ZeroCool>2004-04-29 @ 20:56 - ZeroCool>
A hazai Stormregion éjt-nappallá téve munkálkodik kis hazánk következõ világsiker várományos alkotásán. A Codename Panzersrõl már nagyon sok infót tudunk. Most azonban még több érdekességre derült fény. A hivatalos oldal tanubizonysága szerint 30 egyjátékos küldetés lesz. Mindemellett különféle multi módok is várják majd a játékosokat. Ezek egészen pontosan a következõk: Assault, Skirmish, Deathmatch, és két ráadás. Az egyik a Coop Mode, melyben többen végigvihettek küldetéseket. A másik a Domination, épületeket kell megvédenünk, vagy leigáznunk.
Info: Gamestar.
Next PC upgrade: 2022
Codename Panzers
Nos ezt nézve vegyes érzelmeim vannak.
Egy adag Frontline Attack, Sudden Strike köntösben, AK vs. DR engine -el.
Baromira szaladgáló egységek. Tankok repesztenek mint egy villanyautó. A gyalogosok meg pont úgy szaladgálnak mint a Frontline Attackban.
Na szétkukkantok a neten, hátha már felpakolta valamelyik germán gamer :-)
Panzers morszákok!
<2004-04-15 @ 15:10 - ZeroCool>2004-04-15 @ 15:10 - ZeroCool>
Újabb finomságok derültek ki kis hazánk következõ nagy reménységérõl. A Codename Panzers játszható demója május elején kerül fel a net kesze-kusza világába. A hivatalos oldala továbbá felvillantott néhány új képet is, melyen eleddig nem látott egységek bukkantak elõ. Még egy szerényebb bicikli is látszik a horizonton 😊
Erretessék

<2004-04-10 @ 13:51 - ZeroCool>2004-04-10 @ 13:51 - ZeroCool>
Na, nem szeressük az ilyet! Most olvastam a Codename Panzers német oldalán, hogy a megjelenést megint nem a mi javunkra módosították. A jelek szerint kedves német barátaink már júniusban élvezhetik a kész verziót, míg minden más átirat (angol, francia, és így tovább) csak !!! SZEPTEMBERBEN !!! érkezik. Mindigis ez volt a gondom a CDV-vel.. nagyon hazafelé hajlik a keze. Nade ennyire? Ez már... najó, nem mondom ki.
Info: Gamestar!
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.