2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Demon Eyes Kyo
    Szia :)
    Nem lehet tudni mi történt volna, de legalább, mint a panzer generalban végigvihették volna a történetet. Ugyanilyen volt a blitzkrieg és az ak vs. dr... sajnos..
  • Tuvok #644
    Hey Pikki

Hát ha Grádnál nyertek volna a németek, most németül beszélnénk, így legalább átérzed, amit Paulus tábornok '43-ban . :)
  • Demon Eyes Kyo
    Nem, igy elveszti az egész játék az értelmét. Nálam ennyi volt a pályafutása, 12 pálya=2 nap.
  • grebber
    Egyébként nem nehéz csak vigyázzni kell oda kell figyelni ennyi az egész!
  • ddd
    Az még viccesebb lenne ha győznél.
  • Demon Eyes Kyo
    A ruszki pályáktól szerelt nekem a kocsi, irtam is.
  • Rusy
    szerelő kocsi nélkül így kened? vagy eredeti?
  • Demon Eyes Kyo
    A németekkel végigvittem, 12 pállya van és Starlingrad az utolsó. Azért vicces, hogy itt sem győzhetek teljesen, ami nevetséges....
  • Demon Eyes Kyo
    ha kéri a cdkulcsot az már régen rossz, egyébként pedig ott van benne az nfo-ban, hogy: A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
  • xmark2
    Én nem a crack exe-vel akarom elindítani hanem az eredetivel amiben lehet javítani.A 3-as Cd-n rajta is van az eredeti exe "hdc" nevű mappában.Ha ezzel felülírod a crackelt exe elindítása után egy kis ablak jelenik meg (a toca2-höz hasonló kis ellenőrző ablak).Ez akar egy Cd azonosító kulcsot amit nem tudok...
    Aki tudja ezt a kódot írja le ide a fórumba.
    Előre is kösz.
  • Demon Eyes Kyo
    Kötöjelekkel irtad be? Mert ha nem akkor nem megy.
    Az xp6.-s kulcsot a játékon belül kéri az első inditásnál.
  • xmark2
    nem tud vki mondani egy CD kulcsot,mert ez nem jó XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK .Úgy próbálnám elindítani mint a toca2-t hogy két gép a másikon a 3-as cd megosztva cd kábel kihúzva és eredeti exe file használhatnék...
    Csak az a probléma hogy azt a cdkulcsot nem tudom amit a védelmi rendszer kér.
    Szerintem így a javítókocsi is működne.
    Csak az a kód kellene sűrgősen!!!
  • Demon Eyes Kyo
    A játékban a 8. pályán van egy hiba. Ha észrevétlenül bejutok a faluba akkor nem tudom elfoglalni a szervizkocsit, ellenkező esetben pedig rögtön eltudom foglalni. De lehet ez is csak egy védelem.
  • Demon Eyes Kyo
    gumicsónakkal kifozod
  • Laccnemotthon
    A 2. német mapen hogy kell megemnteni a tóba zuhant manust? Odamentem katonákkal, parancsnokkal, nem történt semmi. Kétéltű tankom meg nem nagyon van...
  • Demon Eyes Kyo
    megvan, csak elnéztem :)
  • Demon Eyes Kyo
    A 8. pályán (T34 elfoglalása) mi az opcionális feladat?
  • Axon
    Nekem sem javít...
  • Robogo
    Na ez müködik rendesen?
    Érdemes leszedni a game-t?Mert úgy hallottam hogy jó game!
    Előre is kösz a válaszokat!
  • Laccnemotthon
    Lehet hogy katyusával nem lehetett célozni, de ha te is egy 2.WW rts-t csinálnál oroszokkal, kihagynád? És ha nem hagynád ki, úgy raknád bele mint egy használhatatlan, célozni képtelen megfélemítőszeközt? :) A túlzott realizmus egy szint után már árt a játéknak.
    Ha már a javítókocsi úgy javít, hogy fogaskerekke röpködnek a tankba, a szanitéc meg úgy ggyít hogy vöröskersztek repkednek a katonába, nehogymár ne lehessen megengedni egy célozni képes katyusát :)
  • ronny666
    Mér, ott mi volt?
  • bazza
    Csak nehogy az legyen, mint a Toca 2-nél....:((
  • grebber
    Nekem nem szerel hogy rohadna meg ott ahol van :(
    Pedig probáltam ugyis hogy eladom azt veszek újjat de semmi.Majd a normális crack ha lesz abba majd fog szerelni.
  • bazza
    Másnak is szerel a szerelőkocsi? Mármint "próbálkozások" közben? Úgy ahogy Demon monta?
  • PREMIERE1
    Kursk. Németek támadásra készültek és az oroszok megküldték őket, mert utdták, hogy mikor és hol fognak támadni. De azért sok komoly sikert nem könyvelhetett el. A híradónak jó volt. Bár a tömeges bevetésékor nem lettem volna azon a területen, amit be akartak lőni. Amúgy, ha nincs fedezék, akkor mindegy, hogy K vagy tűzérség. Tarolnak. Ha meg van, akkor meg azért mindegy, mert nem tarolnak ...

Volt egy ruszki film, amiben az volt a sztori, hogy menekítettek egy K-t, nehogy német kézbe kerüljön a "csodafegyver". (Kicsit felröhögtem, mert ugye a németeknek meg "nem is voltak" rakétavetőik így nekik az "csodafegyver" volt ... pff :)
  • grebber
    Hinnye a teremburáját a németeknél a 7. pálya szervízkocsi nélkül kicsit huzos lesz így első látásra.
    Átmentem a tankjaimmal a hidon azt ledaráltak mint állat!
  • grebber
    Arra a pályára én OK-t kaptam!
  • antijedi
    pont erre alapozott az a fegyver is... :)
    tény hogy félelmetes volt minden de egy jol elhelyzett mg42-vel sokkal nagyobb pusztitást vihettél véghez mint egy vagy több katyusával... :)
    mivel ha egy területet megküldtél vele ahol egy helyen sok ember volt (ami ugye a valóságban nem sokszor állt fent mert a katyusák ellenfeleit azaz a németeket nem idioták vezették...)
    akkor is joesetben egy két rakéta okozott pusztitást ott ahol kell az óriási szórása miatt..., az meg hogy miben okozott pusztitást megint csak a szerencsén mullott..., mig pl egy mg42vel ha jó helyre rakták egy szakaszt simán lekaszálhatak vele mert amire észrevették már rég tüz alatt voltak és az mg42vel még célozni is lehet a katyusával ellentétben :)
    ettől fügetlenül én nem mondom hogy nem volt rossz fegyver és a legtöbbször be is vált abban amire kitalálták..., a megfélemlitésben :) de ezt egy rts-ben nem hiszem hogy lemodellezik... :P
  • rudanjoe
    na mind1, ezen ne külömbözzünk össze:))
    azé nemszerettem volna átélni mikor a falut megküldik velük:))
  • antijedi
    emoralizálásnak tökéletes volt, mert tény hogy mindenki félt, de a veszteségeket nem ez okozta mert egy hegyet is nehéz vele eltalálni...
    az már más tészta hogy a demoralizlás menyit számit a háboruban de egy pc-s játékban sem hiszem hogy ez alapján müködne a katyusa...
    az meg hogy nem válogat tök mindegy ha egy hadosztályt se találsz el vele a valóságban vagy pedig csak igen nagy nehézségek árán + sok szerencsével...
  • rudanjoe
    1-2 öreget ha megkérdezel elmesélik neked milyen harcászati értéke volt a donn kanyarban amikor odapörköltek alájuk, mindent eldobni, fedezékbe, ásás a föld alá, imádkozás. Gyalogság ellen elég hatásos volt, "felpuhította" a terepet a roham előtt, vagy "csak" demoralizálás céljából, az tény, hogy mint sok más egyéb fegyver, ez sem válogat:)
  • antijedi
    épp ezaz, és amivel nem lehet célozni annak harcászati értéke igen csekély...,polgári lakoság ellen tökéletesen bevált mint pl a v1 és v2 is, csak éppen azon kivül hogy minden kismama maga alá csinált nem sok harcászati értéke volt... :)
  • rudanjoe
    akkó szopás:(
  • Demon Eyes Kyo
    én mindenkit legyilkoltam a pályán, de semmi
    nem tudom odavezetni :-(
  • rudanjoe
    ha meghallották a hangját, tiszta erőböl asni ketdtek az erdőben, pusztított az, csak célozni nem nagyon lehetett vele:)), éppen ezért nagyszámban vetették be.
    Demon:eredetim van, nálam :letisztítottam a terepet körülötte és simán odavezettem(mint saját egységemet) a t34-hez, azt hajrá
  • antijedi
    akkor szarul csinálták meg... :/ mert a valóságban a híre sokkal nagyobb volt mint a pusztitó ereje, tehát ha itt olyan mint a hire akkor nem jól van lemoddelezve :)
  • Demon Eyes Kyo
    akkor hogyan vigyem oda a t34-hez?
  • rudanjoe
    én most vagyok a budapesti pályán oroszokkal,
    Végre kipróbáltam a katyusát, olyan , mint a híre:)
    pusztító, de vigyázni kell rá
  • rudanjoe
    (pardon, nem kell)
  • rudanjoe
    orosz javítóba nem kel beszállni.