Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
egy kisebb bombázás. lol

+ 2 !

ReTeK
szép az új elõzetes
remélem nem olyan mint az amcsi film elõzetesek a lényeget mutatják be a film meg totál béna

Serpa

robotnyk
akkor passz, próbáld végig az összeset 😊
Serpa
PCI -ban csak hangk van, semmi más.

robotnyk
télleg próbáld meg másik slotban (esetleg más kártyák helyét is variáld)
Serpa
további ötlet ?

Serpa
nem.

SBhez egy tavaly évvégi driver van, annál újabbat nem találtam.

robotnyk
ez is egy ötlet. mióta ez a hangkártyád van, került más cucc a gépedbe? az is lehet hogy csak a vindóz viccel, mint általában.
Serpa
kiprobáltam alaplapi hanggal, és "VOÁLÁ" nem akad a videó és nincs furcsa zaj játék közben.

összeakadhat az SB -m vmivel ?
másik slotba átrakom, megjavulhat ?

PREMIERE1
Engem is ez idegesített a megvalósításban. A lõszer és a fogaskerék.

A DRvsAK esetében meg ugye kijött a pályaszerkesztõ. Munkára fel!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Axon
Végigtoltam a demot.
Amit feltétlenül érdemes kipróbálni az a tutorial, majdnem olyan jó mint az az egyetlen pálya a demoban.
Rögtön magával ragadott a progi abban nem volt hiba.
Az egységek nagyon tetszettek, egyfolytában forgatgattam és zoomoltam. Ebben sem volt hiba.
Egy nagy negatívum. A javítás és lõszer utánpótlás. Jajjj!!!
Levegõben repkedõ fogaskerekek. Mint a mesében. A SWINE-ban ez még elment, hisz az maga is egy mese, na de itt?! Ez óriási blama. A Blitzkriegben és a Sudden Strike-ban ez már jól megoldották. Szerelõkocsi két szerelõ faszival, odamennek a tankhoz és már recseg is a racsnis kulcs. Ez viszont szörnyû.
Ez a vásárolgatás nem lenne rossz ötlet, csak magában foglalja a játék elfelejtését. Blitzkrieghez sorban jelennek meg a kiegészítõk és a pályák, a Sud-hoz még mindig fabrikálnak kiegészítõt (pl. most jelent meg az új RWM 7.0 mod és a LongRange mod 1.7-es verziója) az új pályák meg naponta letölthetõek. Na de itt szerintem ez nem túl valószínû. Olyan érzésem van mint a AK vs. DS -al kapcsolatosan. Sokan végignyomjuk, nagyon tetszik, majd szép lassan elfelejtõdik, pedig egy játék utóélete nagyon fontos, üzletileg is és játszhatóság szempontjából is.
Remélhetõleg nem lesz igazam és még 3 év múlva is jelennek meg hozzá kiegészítõk és új pályák.

Serpa
nincs húzva.

Vedd vissza alapra a procit.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Serpa
hangkártya SB LIVE 5.1 Digital

Serpa
az mitõl van, hogy nálam mind a játék közben, mind a fõmenüben rezgõ,recsegõ hangokat hallok ?

másnál is beszaggatnak a videók ?

a.carkey
Ez van!

A medve nem játék.

Lacc
Hát sajnállak hogy nem tetszik. Pedig jó lett nagyon.
a.carkey
Ti tudjátok!

Az, hogy azt mondja 25 egység, nem kapsz mást, mert kell a sok cécó egy rakat bazi nagy iconra - a javítás animtól, az elsõsegélynyújtásig -; irreálisak a hangok, a tankra egy kiba mortar is veszélyes lehet; az, hogy be tudsz lépni a házba, és mást sem látsz, mint pif puf, de ugyanolyan, mintha nem mutatná belülrõl, a riflemanek géppuskás gyorsasággal tüzelnek stb ... (tõmondat rulez!), nos ez engem nem fog meg. Részemrõl csalódás.

Meglepõdnék, ha el lenne cseszve a WW2RTS ...

A medve nem játék.

ReTeK
sehol...na

gugoló gyalogosok a nyílt aszfaltozott utcán cirka 1 méterre a tankom elõtt elgyalogolnak, hány ember maradna szerinted ? (-1)

ReTeK
shol nem írtam

Valen
3P : õk azt irták, hogy ágyúval, nem azt hogy géppuskával 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Lacc
Kracher az mit jelent?
Lacc
Na srácok végigtoltam a demot CSAK katonákkal, ohne panzers. Hát egyáltalán nem volt nehéz, és sokkal feelingesebb volt 😊 A mortaros bakákat fedeztem géppuskatûzzel, a lángszórósok az épületekbõl füstölték ki az ellent, meg a tankokat hatástalanították, a rifemanek felderítettek, és 4 szakasznyi medic gondoskodott mindenki épéségérõl 😛
Derékig érõ fûben melyik tank ver ekkora port ? 😊
Panzers lesz a király :-)

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

3P
Csak hogy a tankokon van több gépágyú is, és a gyalogságra azzal szoktak lõni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Valen
ReTek, Grebber>

Próbálj meg az életben rohangászó gyalogosokat 1 Tank ágyúval lelõni 😊) nem fog sikerülni 😊)

ReTeK
nem Panzers-nek inkább Infantry-nak kellene hívni, mivel a gyalogok túl erõssek pl.a tankok körül szaladgálnak és nem bírom lelõni õket

Serpa
lehet szavazni, hogy tetszik a demo.
német tudás elõny.

Codename: Panzers

Közvetlen link

grebber
na kiprobáltam a demót.Király game lesz.
Csak egy valamit nem értek hogy amikor már javába dúl a csata akkor az a tankom amibe a fõemberem van mért nem lõ?

Next PC upgrade: 2022

ReTeK
Cooperativ küldetés(ek)re kíváncsi vagyok

Lacc
Hát nem estem hasra a képtõl. A Panzers romos városai és tankjai sokkal jobban bejönnek.
Valen
😊))

francba megelõztél 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

pont emiatt nem gyõzött meg az ilyen full 3d-s ultraélethû ultrajograf egyebb gamekat eddig egytõl egyig mind elbaszták..., egyetlen kivétel sem volt és sokszor még a grafika sem oylan lett mint a képeken..., na de majd meglássuk, viszont ez itt offtopic 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Valen
szép-szép, de ha a grafikán kívül mást nem nyújt, akkor a Panzers simán leveri 😊

a.carkey
Majd egy elefánt meggyõz! 😊 Tessék:

A medve nem játék.

nemtom wartime command képei engem nagyon nem gyõztek meg, de majd meglássuk...

a.carkey
Igen. A legnagyobb hibája, hogy CSAK sivatagban játszódik.

Wartime Command, és kész. IL-2 motorral, rts uõgy, meg minden. Nem hinném, hogy emlékezni fogunk a panzersre, ha a Wartime elõbb jön ki ...

A medve nem játék.

Blasta
Erre számítottam a képek és az infók alapján.
Ma én is megnézem.
SWINE-t én is imádtam

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ReTeK
nagyon ott van ez a demo, a Blitzkrieges ökörségek pl. béna tankos fordulásokat eddig még nem vettem észre, jó ötletek vannak benne, kár hogy nincs üzemanyag (hehe) Nagyon szép a grafika, a DRvsAK-nak nem volt ennyire hangulatos (sivatag suxx)

Dynamic
A játék alapjában véve tényleg jó, de egy kicsit csalódot vagyok, mert a játék tul.képpen ugyanaz mint a SWINE kezdve a vásárlási képernyõtõl, az egységek javításán át, a grafikáig, minden.
Jelzem, nekem a SWINE tetszett, de nekem sokszor úgy tûnt, mintha azzal jázszanék, nem pedig egy teljesen új, EREDETI játékkal.
robotnyk
nagyon ígéretes, de tényleg! nagyon jól optimalizált a motor, az ingame moviek kivételével szaggatásmentesen megy az én gyenge gépemen is, remélem nem sok van már hátra a kiadásig!
3P
Csak még két apróság:
1. a javítás a S.W.I.N.E. -ban még így elment, de itt picit fura...
2. a tankok beásának hiánya, az pedig emlékeim szerint még a S.W.I.N.E. -ban is benne volt, itt meg egyenesen hiányzik, vagy csak én nem talátam volna meg!?

3P
Na végig tóltam...
Elsõre nagyon pozitív a véleményem, amik tetszettek:
1. Látványos grafika
2. Szépen megvalósított mozgások, még a gyalogosoknál is.
3. Az épületekben is folynak harcok. Ha bemész egy szakasz emberrel akkor láthatóvá válik a belsõ nézet. Érdekes mikor lángszórossal "kopogtatok be" a Varsói házakba 😄...
4. Ötletesek az ingame átvezetõk.
5. Kellõen gyors a játék egy közepes gépen is (ATi Radeon 8500 + AMD 2400+)

Ami nekem nem tetszett:
1. Gyalogosk picit erõsek. Az rendben van hogy épülertbõl, vagy barikád mögül jól használhatók, de hogy nílt utcán 4 tanknak sokáig kelljen lõni szvsz azért túlzás.
2. A HANGOK! 😞 😞. A puskarogpogás a lövések, a robbanások is gyengék, de még elviselhetõek, viszont a tankok hangja borzalmas. Nincs semmi fémes csikorgás ha megindulnak az acélszörnyek (úgy mint pl AKvsDR-ben, vagy a Blitzkrieg-ben), helyett egy idétlen lerohadt motorú teherautó hang jön.
Persze ettõl még fantasztikus a játék, büszkék lehetnek magukra a fiuk. GRATULÁLOK!
Ha küldetések változatosak lesznek, kezdve a nány emberes kommandóktól a véres tankcsatákig, akkor nagyon-nagyon nagyot fog robbani a játék, mégha a piacon mostanában sok 2. világháborus progi is kijött.

Lacc
Magasan veri a DR vs. AK-t. Nagyon bejön.
énis azt modnom hogy nem egy hardcore stratégia stilus de a DRvsAK-t szeritnem minden szempontbol veri még a demo is a DRvsAK fullját... 😊

a.carkey
Hacsak ki nem jön tényleg tavasszal a Wartime Command ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem lenne rossz, de túl pitty-puttyos! 😊

Sok a bigyó, ráadásul nagyok is.

Az utcai harc nem rossz, néha túlzottan kemény, de nem mondanám, hogy jobb, mint a DRvsAK.

Megjelent az egység limit. Ez már megint hülyeség! A DRben ez skillponttól függött, nem volt igazi limit, max ha nem volt soldier a tankokba. Az, hogy az engine nem bírja a sok egységet, benne van, de mégis: annyira nehéz lett volna megoldani? Max. kisebb lett volna pár kütyü, ami felesleges. Na mindegy. A DR demoja nem tetszett, a game meg bejött, vsz itt is így lesz!

A medve nem játék.

Serpa
fõmenüben szól nálatok a zene (nem a jármûvek hangja), igaz ?