2809
Codename: Panzers - Phase One
  • koliz
    A a javito nekem sem javit eladtam vettem egy másikat az sem
    jo poén vajon az eredetiben müxik
  • Rusy
    jaja én is ott tartok, ott akadtam el...
  • 3P
    Köszi így sikerült feltenni a játékot... :)

Mostmár csak a crack javítását várjuk türelmesen :)
  • Rusy
    próbáld meg ultra isoval átteni isoba
    vagy winisoval nekem úgy jó
  • 3P
    Illetve az 1-es és 2-es lemezt nem ismeri fel, csak a 3-ast.
    Nem kell benne valamit átkapcsolni, vagy mit tudom én? :)
  • 3P
    Arra tettem, de amikor ránéznék a virtuális meghajtóra, akkor azt írja, hogy nincs lemez a meghajtóban!
  • koliz
    zoolesz köszi
  • Rusy
    a daemont rakd all filesre és úgy az mdf is jó lesz...
  • Zoolesz
    feltölteni sajnos nem tudom de ha kell valakinek mailba elküldöm csak privizzen rám
  • 3P
    Sziasztok!

Olvasom a forumot, s látom, hogy sajna még nem tökéletes törés...
    Na mindegy majd csak javulni fog.

Írtátok, hogy tudtátok mountolni a játékot. Gondolom nem a Daemon Tools-sal, mert az nekem nem ismer fel (3.46 Daemon Tools van fent). Tehát milyen más progival mountoltátok?
  • CB SNIPER #675
    Már én is végig probáltam mindent(csapatot is) és nem jó..
    ugyhogy már ketten vagyunk ...
  • koliz
    vagy mail?
  • Zoolesz
    én tegnap találtam és ha tudtok várni 1-2 percet kiteszem valahova :D
  • koliz
    sms ftp n fenn van de a f..... fizet érte 700ft ot
  • koliz
    az kéne nekem is
  • Serpa
    Hardwireden levő magyar demo, az egyik korábbi átíratta ?
  • Serpa
    másnak se jó.

vki írta, hogy ad el, vegyél újakat és jó lesz egy darabig.
  • Drex
    pls vki dobja már fel valami tárhelyre a glef-cod1-2-3.mds-t
  • Lacc
    Eh csak nem akar nekem működni ez a javító :(
  • Demon Eyes Kyo
    mds fileok is kellenek
  • koliz
    csak mdf filek vannak /nem ma kezdtem hanem tegnap/
  • koliz
    javitok amit leszedtem glef-cod1.mdf csak ez van meg a 3cd t látja az elsö kettöt nem
  • grebber
    Pedig tudnia kellene mit kezdeni én is azzal mountoltam be!
  • koliz
    skacok nekem nem indul igaz csak md file van irjam ki lemezre? se a daemon se az alcohol20% nem tud vele mit kezdeni!!!!!!!!!!!4
  • Demon Eyes Kyo
    Mekem mákom volt, a ruszki pályáktól volt javítás.
    Próbálgasságok a jármű konfigokat, hátha egyszer csak elkezd javitani, mint nekem és utána végig javit. Igaz eléggé szelektivem, mert magát, teherautókat és az önjáró lövegeket már nem javitotta meg.
  • Drex
    szintén ua problem pls help...
  • Lacc
    Esetleg ha.... VISSZAOLVASNÁL. Mert a topik felében erről van szó...
  • TneX
    Bakker...vedd már légyszives a fáradtságot és ugyan olvassál már vissza egy keveset,láthatnád hogy van másnak is ilyen problémája és hihetetlen,de az is kiderül hogy miért is van ez...
  • CB SNIPER #657
    Hy
    Vk megtudná mondani hogy mia f*szért nem lehet javitani az egységeket a gyakorlo mapon lehetett a demoban is itt meg nem ez miért van?

Elöre is thx
  • Zoolesz
    Valaki fel tudná rakni valahova a 3 msd filét mert sajnos az nincs meg. Előre is köszi
  • grebber
    Persze hogy igaz mi is a működö crackel nyomjuk csak a szervíz kocsi nem működik!
  • serious
    Az AvP warezen azt irják hogy működő crack an hozzá. Ez igaz?
  • Demon Eyes Kyo
    Az a gáz, hogy annyit irt sebzésnek ahány mm-es volt a tank csöve, ez azért vicces és még tele voltak apró hibákkal. Lehetett volna dolgozni még rajta egy keveset.
  • xmark2
    Na a kétgépes toca2 féle módszerrel sem működik.Kár hogy a democrack sem műlödik normálisan.Az első néhány pályát a demo- és a nocdcrack-kel csináltam.Csak a bonyolultabb(több feladatú)küldetéseknél az volt a baj hogy az egyik feladat teljesítése után kiírta küldetés teljesítve(asszem).És még az elmentés sem volt OK a democrackkel,mert akkor legalább a tank javítására lehetne használni...(a legrosszabb hogy még a vöröskeresztes tábornál sem javítják pedig itt is kellene)
    Remélem lesz jó crack vagy vmi megoldás...
  • Rusy
    a fordítottja a gáz, nagyon embert se lehet kilőni tankal :)))
    csak sokadik lövésre...
  • rudanjoe
    jó kis gamma ez a Panzers.Nem 1 realisztikus darab,de nagyon hangulatos,legalább nem lehet puskával kilőni a tankokat,házakat...:)
  • Tuvok #649
    Küldetésről küldetésre kevesebb egység, Harkovnál és Kievnél még megállunk egy nagyobb bulira, hogy még néhány tízezer emberünk elessen, Hitler megdob 20 Tigrissel, köv. küldetésben mindet kilövi egy T34-IS2 vörös páncélos zászlóalj, végül 200 esetlen bakával megérkezünk Berlinbe Zsukovval és 400ezer szovjet katonával a hátunk mögött ??! :)))

A DR vs. AK sztem jó volt, mint kerettörténet, El Al. után megfordul a harc menete, szerintem visszavonuló egységeket vezetni nem túl izgalmas és kifizetődő . De RTS-be belerakni biztosan nagy újdonság lenne . :)
  • Demon Eyes Kyo
    Beletehettek volna olyat, hogy történelmi végigvitel v. ahogyan alakul a háború annak menetében, alternatív befejezés stb.. ahogyan a panzer2-ben is. Igy csak egy 2. vh-s rts amiből már millió van. Először lelkesedtem érte, ahogyan az ak vs ds-ért, de az is a végére nagy csalódás volt, pont emiatt. Megvenni sztem nem éri meg.
  • rudanjoe
    ja,ja, sztalingradtól berlinig 12 német pálya, a cél a túlélés időre, uccsó pályán elvegyülni a menekülő tömegben:), izgis lenne.
  • Tuvok #646
    Hát nézd, ha a visszavonuló németekkel kellett volna csinálni küldetéseket, az mégrosszabb lett volna, 1-1 kisebb győzelmet kivéve nem sok örömük volt, a vége felé meg már csak a túlélés volt a lényeg, a játékba ezt nehezen lehetett volna kivitelezni .