2809
Codename: Panzers - Phase One
-
koliz #685 A a javito nekem sem javit eladtam vettem egy másikat az sem
jo poén vajon az eredetiben müxik -
Rusy #684 jaja én is ott tartok, ott akadtam el... -
#683 Köszi így sikerült feltenni a játékot... :)
Mostmár csak a crack javítását várjuk türelmesen :) -
Rusy #682 próbáld meg ultra isoval átteni isoba
vagy winisoval nekem úgy jó -
#681 Illetve az 1-es és 2-es lemezt nem ismeri fel, csak a 3-ast.
Nem kell benne valamit átkapcsolni, vagy mit tudom én? :) -
#680 Arra tettem, de amikor ránéznék a virtuális meghajtóra, akkor azt írja, hogy nincs lemez a meghajtóban! -
koliz #679 zoolesz köszi
-
Rusy #678 a daemont rakd all filesre és úgy az mdf is jó lesz... -
Zoolesz #677 feltölteni sajnos nem tudom de ha kell valakinek mailba elküldöm csak privizzen rám -
#676 Sziasztok!
Olvasom a forumot, s látom, hogy sajna még nem tökéletes törés...
Na mindegy majd csak javulni fog.
Írtátok, hogy tudtátok mountolni a játékot. Gondolom nem a Daemon Tools-sal, mert az nekem nem ismer fel (3.46 Daemon Tools van fent). Tehát milyen más progival mountoltátok? -
CB SNIPER #675 Már én is végig probáltam mindent(csapatot is) és nem jó..
ugyhogy már ketten vagyunk ... -
koliz #674 vagy mail? -
Zoolesz #673 én tegnap találtam és ha tudtok várni 1-2 percet kiteszem valahova :D -
koliz #672 sms ftp n fenn van de a f..... fizet érte 700ft ot -
koliz #671 az kéne nekem is -
#670 Hardwireden levő magyar demo, az egyik korábbi átíratta ? -
#669 másnak se jó.
vki írta, hogy ad el, vegyél újakat és jó lesz egy darabig. -
Drex #668 pls vki dobja már fel valami tárhelyre a glef-cod1-2-3.mds-t -
#667 Eh csak nem akar nekem működni ez a javító :( -
#666 mds fileok is kellenek -
koliz #665 csak mdf filek vannak /nem ma kezdtem hanem tegnap/ -
koliz #664 javitok amit leszedtem glef-cod1.mdf csak ez van meg a 3cd t látja az elsö kettöt nem -
#663 Pedig tudnia kellene mit kezdeni én is azzal mountoltam be! -
koliz #662 skacok nekem nem indul igaz csak md file van irjam ki lemezre? se a daemon se az alcohol20% nem tud vele mit kezdeni!!!!!!!!!!!4 -
#661 Mekem mákom volt, a ruszki pályáktól volt javítás.
Próbálgasságok a jármű konfigokat, hátha egyszer csak elkezd javitani, mint nekem és utána végig javit. Igaz eléggé szelektivem, mert magát, teherautókat és az önjáró lövegeket már nem javitotta meg. -
Drex #660 szintén ua problem pls help... -
#659 Esetleg ha.... VISSZAOLVASNÁL. Mert a topik felében erről van szó... -
TneX #658 Bakker...vedd már légyszives a fáradtságot és ugyan olvassál már vissza egy keveset,láthatnád hogy van másnak is ilyen problémája és hihetetlen,de az is kiderül hogy miért is van ez... -
CB SNIPER #657 Hy
Vk megtudná mondani hogy mia f*szért nem lehet javitani az egységeket a gyakorlo mapon lehetett a demoban is itt meg nem ez miért van?
Elöre is thx -
Zoolesz #656 Valaki fel tudná rakni valahova a 3 msd filét mert sajnos az nincs meg. Előre is köszi -
#655 Persze hogy igaz mi is a működö crackel nyomjuk csak a szervíz kocsi nem működik! -
#654 Az AvP warezen azt irják hogy működő crack an hozzá. Ez igaz? -
#653 Az a gáz, hogy annyit irt sebzésnek ahány mm-es volt a tank csöve, ez azért vicces és még tele voltak apró hibákkal. Lehetett volna dolgozni még rajta egy keveset. -
xmark2 #652 Na a kétgépes toca2 féle módszerrel sem működik.Kár hogy a democrack sem műlödik normálisan.Az első néhány pályát a demo- és a nocdcrack-kel csináltam.Csak a bonyolultabb(több feladatú)küldetéseknél az volt a baj hogy az egyik feladat teljesítése után kiírta küldetés teljesítve(asszem).És még az elmentés sem volt OK a democrackkel,mert akkor legalább a tank javítására lehetne használni...(a legrosszabb hogy még a vöröskeresztes tábornál sem javítják pedig itt is kellene)
Remélem lesz jó crack vagy vmi megoldás... -
Rusy #651 a fordítottja a gáz, nagyon embert se lehet kilőni tankal :)))
csak sokadik lövésre... -
#650 jó kis gamma ez a Panzers.Nem 1 realisztikus darab,de nagyon hangulatos,legalább nem lehet puskával kilőni a tankokat,házakat...:) -
#649 Küldetésről küldetésre kevesebb egység, Harkovnál és Kievnél még megállunk egy nagyobb bulira, hogy még néhány tízezer emberünk elessen, Hitler megdob 20 Tigrissel, köv. küldetésben mindet kilövi egy T34-IS2 vörös páncélos zászlóalj, végül 200 esetlen bakával megérkezünk Berlinbe Zsukovval és 400ezer szovjet katonával a hátunk mögött ??! :)))
A DR vs. AK sztem jó volt, mint kerettörténet, El Al. után megfordul a harc menete, szerintem visszavonuló egységeket vezetni nem túl izgalmas és kifizetődő . De RTS-be belerakni biztosan nagy újdonság lenne . :) -
#648 Beletehettek volna olyat, hogy történelmi végigvitel v. ahogyan alakul a háború annak menetében, alternatív befejezés stb.. ahogyan a panzer2-ben is. Igy csak egy 2. vh-s rts amiből már millió van. Először lelkesedtem érte, ahogyan az ak vs ds-ért, de az is a végére nagy csalódás volt, pont emiatt. Megvenni sztem nem éri meg. -
#647 ja,ja, sztalingradtól berlinig 12 német pálya, a cél a túlélés időre, uccsó pályán elvegyülni a menekülő tömegben:), izgis lenne. -
#646 Hát nézd, ha a visszavonuló németekkel kellett volna csinálni küldetéseket, az mégrosszabb lett volna, 1-1 kisebb győzelmet kivéve nem sok örömük volt, a vége felé meg már csak a túlélés volt a lényeg, a játékba ezt nehezen lehetett volna kivitelezni .