Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem olyan mint az amcsi film elõzetesek a lényeget mutatják be a film meg totál béna

összeakadhat az SB -m vmivel ?
másik slotba átrakom, megjavulhat ?
A DRvsAK esetében meg ugye kijött a pályaszerkesztõ. Munkára fel!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Amit feltétlenül érdemes kipróbálni az a tutorial, majdnem olyan jó mint az az egyetlen pálya a demoban.
Rögtön magával ragadott a progi abban nem volt hiba.
Az egységek nagyon tetszettek, egyfolytában forgatgattam és zoomoltam. Ebben sem volt hiba.
Egy nagy negatívum. A javítás és lõszer utánpótlás. Jajjj!!!
Levegõben repkedõ fogaskerekek. Mint a mesében. A SWINE-ban ez még elment, hisz az maga is egy mese, na de itt?! Ez óriási blama. A Blitzkriegben és a Sudden Strike-ban ez már jól megoldották. Szerelõkocsi két szerelõ faszival, odamennek a tankhoz és már recseg is a racsnis kulcs. Ez viszont szörnyû.
Ez a vásárolgatás nem lenne rossz ötlet, csak magában foglalja a játék elfelejtését. Blitzkrieghez sorban jelennek meg a kiegészítõk és a pályák, a Sud-hoz még mindig fabrikálnak kiegészítõt (pl. most jelent meg az új RWM 7.0 mod és a LongRange mod 1.7-es verziója) az új pályák meg naponta letölthetõek. Na de itt szerintem ez nem túl valószínû. Olyan érzésem van mint a AK vs. DS -al kapcsolatosan. Sokan végignyomjuk, nagyon tetszik, majd szép lassan elfelejtõdik, pedig egy játék utóélete nagyon fontos, üzletileg is és játszhatóság szempontjából is.
Remélhetõleg nem lesz igazam és még 3 év múlva is jelennek meg hozzá kiegészítõk és új pályák.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
másnál is beszaggatnak a videók ?
Az, hogy azt mondja 25 egység, nem kapsz mást, mert kell a sok cécó egy rakat bazi nagy iconra - a javítás animtól, az elsõsegélynyújtásig -; irreálisak a hangok, a tankra egy kiba mortar is veszélyes lehet; az, hogy be tudsz lépni a házba, és mást sem látsz, mint pif puf, de ugyanolyan, mintha nem mutatná belülrõl, a riflemanek géppuskás gyorsasággal tüzelnek stb ... (tõmondat rulez!), nos ez engem nem fog meg. Részemrõl csalódás.
Meglepõdnék, ha el lenne cseszve a WW2RTS ...
A medve nem játék.
gugoló gyalogosok a nyílt aszfaltozott utcán cirka 1 méterre a tankom elõtt elgyalogolnak, hány ember maradna szerinted ? (-1)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Panzers lesz a király :-)
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Próbálj meg az életben rohangászó gyalogosokat 1 Tank ágyúval lelõni 😊) nem fog sikerülni 😊)
Csak egy valamit nem értek hogy amikor már javába dúl a csata akkor az a tankom amibe a fõemberem van mért nem lõ?
Next PC upgrade: 2022
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Wartime Command, és kész. IL-2 motorral, rts uõgy, meg minden. Nem hinném, hogy emlékezni fogunk a panzersre, ha a Wartime elõbb jön ki ...
A medve nem játék.
Ma én is megnézem.
SWINE-t én is imádtam
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jelzem, nekem a SWINE tetszett, de nekem sokszor úgy tûnt, mintha azzal jázszanék, nem pedig egy teljesen új, EREDETI játékkal.
1. a javítás a S.W.I.N.E. -ban még így elment, de itt picit fura...
2. a tankok beásának hiánya, az pedig emlékeim szerint még a S.W.I.N.E. -ban is benne volt, itt meg egyenesen hiányzik, vagy csak én nem talátam volna meg!?
Elsõre nagyon pozitív a véleményem, amik tetszettek:
1. Látványos grafika
2. Szépen megvalósított mozgások, még a gyalogosoknál is.
3. Az épületekben is folynak harcok. Ha bemész egy szakasz emberrel akkor láthatóvá válik a belsõ nézet. Érdekes mikor lángszórossal "kopogtatok be" a Varsói házakba 😄...
4. Ötletesek az ingame átvezetõk.
5. Kellõen gyors a játék egy közepes gépen is (ATi Radeon 8500 + AMD 2400+)
Ami nekem nem tetszett:
1. Gyalogosk picit erõsek. Az rendben van hogy épülertbõl, vagy barikád mögül jól használhatók, de hogy nílt utcán 4 tanknak sokáig kelljen lõni szvsz azért túlzás.
2. A HANGOK! 😞 😞. A puskarogpogás a lövések, a robbanások is gyengék, de még elviselhetõek, viszont a tankok hangja borzalmas. Nincs semmi fémes csikorgás ha megindulnak az acélszörnyek (úgy mint pl AKvsDR-ben, vagy a Blitzkrieg-ben), helyett egy idétlen lerohadt motorú teherautó hang jön.
Persze ettõl még fantasztikus a játék, büszkék lehetnek magukra a fiuk. GRATULÁLOK!
Ha küldetések változatosak lesznek, kezdve a nány emberes kommandóktól a véres tankcsatákig, akkor nagyon-nagyon nagyot fog robbani a játék, mégha a piacon mostanában sok 2. világháborus progi is kijött.
Sok a bigyó, ráadásul nagyok is.
Az utcai harc nem rossz, néha túlzottan kemény, de nem mondanám, hogy jobb, mint a DRvsAK.
Megjelent az egység limit. Ez már megint hülyeség! A DRben ez skillponttól függött, nem volt igazi limit, max ha nem volt soldier a tankokba. Az, hogy az engine nem bírja a sok egységet, benne van, de mégis: annyira nehéz lett volna megoldani? Max. kisebb lett volna pár kütyü, ami felesleges. Na mindegy. A DR demoja nem tetszett, a game meg bejött, vsz itt is így lesz!
A medve nem játék.