Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr

Serpa
húúú ...

még türhetõ a mennyiség.

toMpEr
3 😞

Serpa
2 CD ?

toMpEr
german mar van
Codename.Panzers.Phase.One.GERMAN.Alcohol.Clone-MAX

Nem tûnt el még a Radeon 9700PRO 6x élsimítással sem. Állítólag túl kicsi árnyéktextúrát (stencil) használtak a fejlesztõk. Ennek sajna nincs köze az élsimításhoz.
Lacc
Csak ugye figyelembe kell venni, hogy az egy dolog, hogy itthon most fog megjelenni. Mert szép dolog ez, hogy magyar lesz, meg olcsóbb is lesz (gondolom) egy átlag új játéknál, tehát nem 12 ropiba fog kerülni. Azonban nekem ez sajna még így is elég drága, csak akkor veszem meg ha tényleg nagyon jó és lejjebb megy majd kicsit az ára.
Ahhoz hogy letöltsük szerintem be kell majd érnünk a német verzióval, mert nem látok rá sok esélyt hogy a magyar egyhamar feltörjék.
Tuvok
Kiadó: CDV
Fejlesztõ: Stormregion
Forgalmazó: Ecobit
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2004.06.25.
Típus: stratégia

(PC Dome)

Tuvok
Nekem fogalmam sincs, csak azt mondom ami a Gamerben írtak, de azóta akár el is halaszthatták ...

Axon
Akkor a te információid a pontosabbak.
Azt hittem, hogy a magyar verzió az angollal egy idõben jelenik meg.

Tuvok
A legújabb Gamerben azt írják, hogy a német júni eleje, a magyar júni vége, és a brit verzió jelenik meg szeptemberben ...

Lacc
Szeptember???? Azt hittem a nyáron pfff... Akkor marad a Soldiers.
Axon
Szeptemberben.

Viszont a német verzió már megjelent. Hátha felkerül a warez oldalakra a német verzió, bár ez nem túl gyakori.
Német verziót nem venném meg, de a magyart egy emberi áron már igen. (pl. a DR. vs. AK emberi áron jelent meg)

Lacc
Mikor jön már ez végre?
Creator
Kapcsolj be 4x-res élsimitást, tuti eltünik!
:-))
zseniális ötlet.
De várom a komoly megoldásokat is.
lassan forgasd hogy e fujjon anyir aa szél! 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hello!

Aki játszott már a demoval az segíthetne. Ha forgatom a kamerát, néha az árnyékok szélei hullámosak, cakkosak de NAGYON. Geforge 4-el meg ATI-val is. DX9.0b és a legújabb driverek fent vannak. Mi lehet a baj?
Nemcso
Reméltem is, hogy ennyire jó lesz. Már nagyon várom !

Lacc
Arrrgh mikor jön mááááár??? 😄
Serpa
Kiemelkedõ !

Tuvok

Serpa
Serpa
KranaZoli
Köszi!
Francba!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Glpetyus
lol

szeptember?
nemá

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ReTeK
#157 hozzászólás

Lacc
Jöhetne már...

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

megjelent már a játék? mer agamestarban már írnak róla, honnan lehet letölten? és magyar nyelvû?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

KranaZoli
Hali!

Érdeklõdnék, hogy ez a magyarok által fejlesztett játék magyar nyelvû?
Ha nem akkor létezik-e magyar változat?
Vagy hogy van-ez ?

Köszi: KranaZoli!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Serpa
"Új Panzers Demo közeleg !

A CDV továbbra is gondoskodik arról, hogy Panzers éhségünk csillapodjon, ugyanis július elsõ felében, jóval a nemzetközi megjelenés elõtt érkezik a második egyjátékos demonstráció. Az újabb bemutatóban ezúttal egy vaskos D-napi misszió vár megoldásra, méghozzá a szövetségesek odaláról. Az ígéretek szerint hasonló izgalmakban lesz részünk, mint az elõzõleg publikált ízelítõben."

by 576.hu

Serpa
D-DAY képek !

Serpa
Lacc
Hát reméljük.
Shep
hát ebbõl az sejthetõ, hogy akár már holnap is jöhet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacc
Az egy dolog. De mikor jön már ide is?
Shep
A PC guruban már tesztelték és 91%-ot kapott

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az elso review. >A producedby.de oldalon lathato a pc guru magazin scannelt valtozata. Ertekeles: 91%

we must travel in the direction of our fears

ReTeK
"angol és magyar(!) nyelvû kiadásra a nyár végéig"

azért az angolt beszélik még pár fele, lehet több fele mint a németet no mind 1 németül is jöhet

Glpetyus
Az még odébb van...😞(

A HC gameren novemberi magyar megjelenést irnak.

grebber
Spehen nem jó sprechen.
Igen beszélek.

Next PC upgrade: 2022

Serpa
Serpa
sprehen sie deutsch ?

grebber
Nekem mindegy én "megveszem" majd a németet.

Axon
Én csak azt mondom, hogy:

KAPJÁK BE!!!

Németeknek május közepe, a balkánnak meg szeptember.

grebber
A Codename: Panzers hamarosan a boltokban

2004. május 20. 13:01, Csütörtök - Demkó Zsolt

Mielõtt mindneki rohanna a boltokba most szólok, hogy még csak a német verzió került mestercdre. Az angol és magyar(!) nyelvû kiadásra a nyár végéig, elõreláthatólag szeptemberig még várni kell.

A magyar Stormregion az idei E3-on is ott volt a Codename: Panzers címû II. Világháborús játékával, amelyet a német CDV Software fog kiadni. Így megjelent egy halom új kép, amelyeket meg is nézhettek itt a cikkben. Ha valaki nem hallott volna a játékról, akkor most neki elmesélem mi is lesz ez a játék.
A program a II. Világháború heves csatáinak hangulatát próbálja felidézni, a valós idejû harc városok szitává lõtt házai között, kietlen sztyeppéken és hó födte hegyi tájakon teljes 3D-ben tombol. Nekünk egy elit osztagot kell vezényelnünk, melynek tagjait több, mint száz fajta egységbõl válogathatjuk majd össze. Lesz köztük lángszórós osztag, Sztálin orgonája vagyis a Katyusa néven ismert rakéta-sorozatvetõ és a szövetségesek által rettegett, német Királytigris.
A grafikai motor a S.W.I.N.E.-ban már bemutatkozott, most továbbfejlesztve hajtja ezt a játékot. A talaj, az épületek, a részletekbe menõen valósághû egységek, az effektek, sõt még a hangok is háromdimenziósak lesznek. A csapatunkat több, mint 50 hûen megalkotott jármûbõl (tankok, páncélkocsik, vontatott és önjáró lövegek, teherautók, repülõk) és gyalogságból (pl.: géppisztolyos, lángszórós, rakétavetõs/páncéltörõs, aknavetõs) állíthatjuk össze. Az utóbbiak felszerelési tárggyal (pl.: rádió, távcsõ, gumicsónak) is elláthatóak lesznek.

Az egységek rendelkeznek látókörrel, hallókörrel (amikre az idõjárás hatással van) és négy féle fegyverkezelési tapasztalattal. Kúsznak, lopakodnak, futnak és hasra vetik magukat ha a harci helyzet megkívánja. Pályán kívülrõl támogatást kaphatunk a nehéztüzérségtõl, csatahajók ágyúitól, zuhanóbombázóktól, nehézbombázóktól és felderítõ repülõktõl. Az ellenséges egységek megsemmisítéséért és a küldetések céljainak teljesítéséért "dicsõség" pont jár, amibõl újabb egységek igénylése vagy felújítása lehetséges.
A játékban három választható oldal lesz, a német, a szovjet és a szövetségesek. Mind a hármuk egyjátékos hadjáratait három hõs története szövi át, amiket filmszerû animáció tár elénk majd folyamatosan. A multiplayer részben több fajta játékmód lesz, amelyek külön erre a célra készült pályákon játszhatók majd. A német verzió június 18-án kerül a boltokba.

Info:Supergamez 😊

grebber
Codename: Panzers GOLD

<2004-05-19 @ 20:19 - Berkenye>

Azt hiszem ez többeket érint, mint a mai nap elõzõ aranyozós híre. Igen, a Codename Panzers aranylemezre került. Ám! Ez csak a német verzióra érvényes egyelõre. Jelenti a Gamigo. Ez a hír azonban bizakodásra ad okot, hogy borzasztóan nagyon hamarosan a nemzetközi, s különösképp a magyar nyelven beszélõ Stormregion gyermek is elkészül! Bízzunk benne!!!

Info:Gamestar