2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Lacc
    Ja, a multi se működik. Ez is védelem?
  • Pitya
    Hali
    most akkor ez az új divat ezen a fórumon? Cikizitek azokat, akiknek eredeti játékuk van? Csak mert más is megkapta mástól, másik topicban, hogy "te gazdag vagy, telik eredetire".
    1, senkinek semmi köze a másik anyagi helyzetéhez, vagy hogy honnan van eredeti játéka
    2, ne nézzétek már hülyének a másikat, hogy vegyen neked cd-kulcsot, amivel majd te játszol
    3, szerintem szinte mindenki megvehetné a játékot eredetiben, ha nem az lenne a szíve vágya,, hogy a megjelenés másnapján játsszon szinte az összes új játékkal, hiszen a legtöbb játék ára elég elfogadható szintre süllyed egy idő után. Esetleg kevesebb cigi/pia/buli stb és össze lehet spórolni akár az új játék árát is.
    Bocs, de már ideje volt kiadni a mérgem.
  • Rusy
    nekem is dettó csak 1 perc múlva...
  • Zoolesz
    A javítókocsik a könnyű páncélosokat javítják csak a nehéz és közepes tankot nem. :( Egy kérdés valaki játszott már multiba mert mi próbáltuk de 5 perc alatt kidob a game, hogy gratulálunk nyertél mikor még nem is csináltunk szinte semmit.
  • bazza
    Úgy vagyok ezzel, mint apám az PC autóversennyel...szeretem, de csinálni...szt már nem nagyon tudom...Inkább FPS, meg Sport... az RTS már keményebb...de azért megbirkózok vele...

-önsajnÁllat vége-
  • bazza
    Ha én szerelőkocsival a demot elsőre úgy csináltam meg, hogy csak 1 tankom maradt a végére, akkor szerelőkocsi nélkül...:(((

• bazza
    Szerintem fix, hogy nem lesz fix...
  • antijedi
    bazz kettőt kéne visszaolvasnod....
  • Robogo
    Hogyan kell konvertálni a játékot vagyis az mdf file-ket hogy fel tudjam telepíteni a game-t?
  • sumi
    köszi.müxik........
  • bazsi123
    elindítod az utlraiso-t, f6-ot nyomsz, és onnantól kezdve egyértelmű...
  • sumi
    ez nekem magas.a progi +van de nem érteni hozzá......
  • skorpio7
    Igen így van... aki nem hiszi nézze meg a hivatalos Panzers fórumot a PCDOME-on. Aki megvette eredetibe annak pályától, időtől függetlenül tökéletesen javít a szerelőkocsi. 1 big van , az is egy küldetés bug, de csak néhány emberkénél jött eddig elő (T34-e küldetés) és a legújabb patch-ben már javítják is.
  • bazza
    Tehát ezek a crackek sem jók?

Codename Panzers : Phase One :: 2004-06-25 :: 18
    Codename Panzers : Phase One *german* :: 2004-06-27 :: 27
    Codename: Panzers *german* :: 2004-06-25 :: 20
    Codename: Panzers (C)Stormregion MAX :: 2004-07-01 :: 5
  • skorpio7
    Az nem bug, hanem crack hiba.
  • Lekai
    Codename.Panzers.Phase.One.Hungarian.PROPER.Alcohol.Clone-Glef

erről a verziorol van szó
  • Lekai
    glef-cod1.mdf / glef-cod2.mdf / glef-cod3.mdf fileokat a WinIso-val konvertáljátok át a mentés máskéntal ISO-nak és egyből telepithető, irható, játszható
    ja de a javitokocsi bug ekkor is fenáll
  • grebber
    Codename:PANZERS Phase One *Proper*

Ez a verzió megy valakinek normálisan???
  • antijedi
    figy leszeded ultra iso-t ( a nem full is jó) és átkonvertálod iso-ba azt már simán lehet mountolni
  • sumi
    már csak arra lennék kiváncsi , hogyn maradhattak ki.kitömörittés elött ellenőriztettem,és nem mondta,h hiás vmi...mennyire sz@r a helyzet?talán +valakinek a hiányzó 3 fájl....az jó lenne...
  • antijedi
    valaki irta lejebb hogy elküldi, csak azok a fileok nem a glef féle verziohoz valók asszem, szal jobban jártok ha simán ultraisoval átkonvertáljátok :)
  • Robogo
    Neked az mds file hiányzik mind a három cd-ből!
    Na az a helyzet hogy nekem is hiányzik mind a három mds file,és valaki eltudná küldeni privibe az mds file-ket!
    Előre is köszönöm!
  • sumi
    Hali.Segitséget szeretnék kérni Tőletek.Leszedtem a játékot,kitömöritettem és hiányos lett.mind a 3 cd-ből hiányzik vmi.Amit találtam az ez:glef-cod1.mdf / glef-cod2.mdf / glef-cod3.mdf .Mi hiányzik?A cue fájlok?
    Szal ha megvolna vkinek,azt nagyon +köszönném.Köszönöm.
    Ja,erről a fajtáról van szó.:

ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰ A MM MM EEEEEEE ŰŰ
    ŰŰ Ű A A M M M M E ŰŰ
    ŰŰ Ű A A M M M M E ŰŰ
    ŰŰ Ű A A M M M M EEEEEEE ŰŰ
    ŰŰ Ű ŰŰŰŰŰ AAAAAAAAA M M M E ŰŰ
    ŰŰ Ű Ű A A M M E ŰŰ
    ŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰ A A M M EEEEEEE ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ L I BBBBBBB RRRRRRR A RRRRRRR Y Y ŰŰ
    ŰŰ L I B B R R A A R R Y Y ŰŰ
    ŰŰ L I B B R R A A R R Y Y ŰŰ
    ŰŰ L I BBBBB RRRRRRR A A RRRRRRR Y Y ŰŰ
    ŰŰ L I B B R R AAAAAAAAA R R Y ŰŰ
    ŰŰ L I B B R R A A R R Y ŰŰ
    ŰŰ LLLLLL I BBBBBBB R R A A R R Y ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ ŰŰŰŰŰ Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰ
    ŰŰ Ű Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰŰŰŰŰ Ű Ű ŰŰŰŰŰŰ ŰŰ
    ŰŰ ŰŰŰŰŰ Ű Ű Ű Ű ŰŰ ŰŰŰŰŰ Ű Ű ŰŰ
    ŰŰ Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰ
    ŰŰ Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰ
    ŰŰ ŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰ Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű Ű ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Codename:PANZERS Phase One *Proper* (C) Stormregion ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ CD-k száma: 3 Nyelv: Magyar (Hun) ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Játéktipus: RTS Védelem: CD3>>Starforce 3 ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Megjelenés idő: 2004.07.15 ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ

Ez a végleges verzió!
    (nfofix, javítva a tömörítés hibák, stb...)

[Ismertető]
    ~~~~~~~~~~~
    A második világháború heves csatáinak hangulatát idézi a Panzers.
    A valós idejű harc teljes 3D-ben tombol városok szitává lőtt házai között,
    kietlen sztyeppéken és hó födte hegyi tájakon. Az elit osztagodat több mint
    száz fajta egységből válogatva állíthatod össze, köztük lángszórós osztag,
    Sztálin orgonája vagyis a Katyusa néven ismert rakéta-sorozatvető és a szövetségesek
    által rettegett német Királytigris. A parancsnok Te vagy, neked kell jó stratégiai érzékkel
    irányítanod az osztagot, hogy az ellenséget meg tudd semmisíteni. Ha részese akarsz
    lenni egy igazán izgalmas, hangulatos és szórakoztató stratégia játéknak próbáld ki a Panzers-t!

*A második világháború nyújtotta környezetben zajló valós idejű taktikai harc

*Teljesen 3D-s: a talaj, az épületek, a részletekbe menően valósághű egységek,
    az effektek, sőt, még a hangok is a 3 dimenziónak megfelelően hallhatók

*Az egységek rendelkeznek látókörrel és hallókörrel (amikre az időjárás hatással van),
    valamint négyféle fegyverkezelési tapasztalattal

*Több mint 50 történelemhűen megalkotott jármű: tankok, páncélkocsik, vontatott és
    önjáró lövegek, teherautók, repülők

**Gyalogság számos fegyvernemmel (pl. géppisztolyos, lángszórós, bazookás/panzerschreck-es,
    aknavetős) és felszerelési tárggyal (pl.: rádió, távcső, gumicsónak)

*A katonák kúsznak, lopakodnak, futnak és hasra vetik magukat a harci helyzetnek megfelelően

*A pályán kívülről támogatást kaphatunk a nehéztüzérségtől, csatahajók ágyúitól, zuhanóbombázóktól,
    nehézbombázóktól és felderítő repülőktől

*Az ellenséges egységek megsemmisítéséért és a küldetések céljainak teljesítéséért presztízspont jár,
    amiből újabb egységek igénylése vagy felújítása lehetséges

*A tankok sérülés-rendszere kezeli az oldalankénti páncélvastagságot és a lánctalp szakadását

*Mind a német, a szovjet és a szövetségesek hadjáratait a három hős története szövi át,
    amiket in-game animáció tár elénk

*Többfajta multiplayer játékmód, amelyek külön erre a célra készült pályákon játszhatók

*A játékos alapkiképzéséről egy tanító küldetés gondoskodik, amelyben ismertetésre kerülnek az
    alapvető stratégiák és az egységek speciális képességei

[Telepítés]
    ~~~~~~~~~~~
    1) Csomagold ki a képfájlokat!

2) Telepítsd fel a játékot

3) Crackeld.

4) Mikor lepörgött az intro,a főmenüben nem tudsz bejutni a cd-key nélkül,nos itt a cd-key: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK

5) Játsz!:)

megjegyzés: ha már újraindíttotad a számítógépet,emrt kérte a védelmi rendszer,akkor a crack melett elvő kis programmal eltávolíthatod a
    védelmi meghajtókat!
    [Közlemény]
    ~~~~~~~~~~~
    Mi ezt a programot csakis azért tettük lehetségessé,hogy letöltsd,hogy megbizonyosodj,arról,hogy érdemes megvenned!!
    A kipróbálás után számított 24órában a gépedről LE KELL törölni a képfájlokat a kiírt CD-ket pedig MEG KELL SEMMISÍTENI.
    Ha ezt nem teszed meg,akkor törvénysértést követel el. Ezek következményéért mi FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.
    Miért érdemes megvenni?
    -Mert mi is megvettük
    -Ez a játék valószínűleg az ÉV RTS-e,és vétek lenne,ha nem díszelegne a szép doboza a polcodon:)
    -A mellékelt cd kulcsal nem tudsz multiban játszani,és multiban felejthetelen csatákat lehet megvívni! (tapasztalat)
    -Ezzel is támogatnád a magyar fejlesztőket,hogy továbbra is készítsenek ilyen remek és teljesen magyar nyelvű játékot!

KÖSZÖNÖM!

[CREDITS]
    ~~~~~~~~

Játékot beszerezte: - Game Library Team

Crackelte: - Starfuckers

Segítők: - Nonamas
    - Walaky
    - ElixirFTP Team [LX]

ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Csapat hírek: ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ 2004.07.13 (délutáni órákban) ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Ez a mai nap gyászos, sok FTP között... ŰŰ
    ŰŰ Ezzel a releassel szeretnénk búcsúztatni egy FTPt. ŰŰ
    ŰŰ A mai napon kapcsolta le a Balfasz Retkes Fütyik Klubja a Wideot. ŰŰ
    ŰŰ Csak egy csapat halt meg, de a név nem! ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Veled vagyunk Hc_Boy! ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ
    ŰŰ Üdv: ŰŰ
    ŰŰ Adminok & Nonamas ŰŰ
    ŰŰ ŰŰ

[ ------------------------------------------------------------------------- ]
    [ ElixirFTP [LX] | ElixirFTP [LX] | ElixirFTP [LX] | ElixirFTP [LX] ]
    [ ------------------------------------------------------------------------- ]
  • Rhodeus
    Pl: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
  • Firci
    Nekem cdkulcsot kér, de sehol sem találom. Segítene valaki?
  • Lacc
    Ami egy elég undorító szokás.
  • bazza
    nem szégyen az, de kisebbséget általában cikizik...:)
  • robotnyk
    nehogy már az legyen a szégyen, ha valakinek eredeti szoftvere van, a mindenségit.
  • Pitya
    Ezt miért jegyezted meg?
  • koliz
    akkor te eg gazdag ember vagy tellik eredetire
  • Serpa
    vessző lemaradt ...
    :)
  • Rusy
    dehogy fake...
  • Rusy
    meg azt nem vágom minek a starforce cleaner, az elvileg nem csinál semmit csak a windows mappából kitakarítja a starforce drivereket, a gém telepítése után elvileg ezt adhatnák az eredetihet is hogy amikor unistall van szedje le azt is, a játék elindulásának semmi köze hozzá, simán megy az exe-vel is... persze javító kocsi nélkül...
  • grebber
    Már van olyan crack amivel javít a javító??
  • Rusy
    én tudok egy linket de az nem az új hanem a glef
  • NecroJoe
    Valakinek megvan az új crack, amivel javít a javító? Honnan lehet leszedni?
  • Pitya
    Működik.
  • antijedi
    ip-ip multit probálta már valaki?
    annak még lehet értelme javitás nélkül is :)
  • CéZé
    persze hogy működik :)
  • robotnyk
    ja, ott igen