Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még majdnem minden magyarbol lett warez szerintem is lessz!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
SZerintem lesz 😊
A pnd szokta rippelni a magyar gameket
A pnd szokta rippelni a magyar gameket

Én sem hiszem de reménykedjünk mondjuk nekem mindegy hogy német vagy angol mert egyiket sem vágom max 10%-ban.
Next PC upgrade: 2022
Magyar ebben a hónapban jön ki (újság szerint), az angolra viszont még várhatsz jó 3 hónapot. 

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Sehogy nem töltöm mert lassan jön megvárom amig fenntlesz ftp-n egyiket fennt van csak szerverrel baszakodnak.
3 cd-s elkezdem szedni onnan azt kész ,mert ahonnan szedtem volna bütykölik a szervert 😞
Hogy ne kelljen keresgélned itt van: http://www.xp-hitz.com/hitz/out.php?id=stor&url=http%3A%2F%2Fwww.speedtorrent.net
hi, Tuvok.... :-))
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
....várunk, vagy mégis csak beszerezzük a német verziót...
Ha felkerül valamelyik warezra én mindenképpen leszedem.
Ha felkerül valamelyik warezra én mindenképpen leszedem.
mindegy amíg kijön a magyar WWIIOnline-t nyomok úgyis most fizettem elõ 3 hónapra 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Hát én megvárom a magyart, letöltöm, kipróbálom, hogy mennyire jó, és ha érdemes vele neten multizni, akkor lehet megveszem eredetiben ...
Gondolom nem hasukra utve hatarozzak meg az arakat, hanem piackutato cegek adatai alapjan dontik el, hogy milyen aron eri meg nekik a legjobban.
"Természetesen teljesen magyar nyelvû lesz, magyar szinkornnal. A demó pedig elõreláthatólag a nyár közepén fog kigördülni."
De hisz már rég kint van, nem ??!
HC.Gamer
De hisz már rég kint van, nem ??!
HC.Gamer
tudom, csak nem értem miért nem látják be ha olcsóbban adnák többen vennék meg, én 5-6 ezret adnék érte mert annyit megér de 10-et nem.
Panzers csak augusztusban
PC - 2004-06-02 11:19:00
Habár szerencsés német kollégáink már a hónap közepén rátehetik a kezüket a Stormregion fejlesztette Codename: Panzers-re, nekünk augusztusig még várnunk kell a hazai illetõségû II. világháborús stratégia megérkeztére. A kiadésért felelõs német CDV Software Entertainment ugyanis a nyár utolsó hónapjának végére tervezi a nemzetközi verzió publikálását, azaz erõs két és fél hónapot vagyunk kénytelenek kihúzni.
576 online
PC - 2004-06-02 11:19:00
Habár szerencsés német kollégáink már a hónap közepén rátehetik a kezüket a Stormregion fejlesztette Codename: Panzers-re, nekünk augusztusig még várnunk kell a hazai illetõségû II. világháborús stratégia megérkeztére. A kiadésért felelõs német CDV Software Entertainment ugyanis a nyár utolsó hónapjának végére tervezi a nemzetközi verzió publikálását, azaz erõs két és fél hónapot vagyunk kénytelenek kihúzni.
576 online
"Hazánkban június 25-én kerül kereskedelmi forgalomba a Codename: Panzers, melyet a magyar fejlesztõcsapat, a Stormregion készített.
A játékot 9990 forintos áron lehet majd megvásárolni. A játék teljese magyar nyelvû, azaz a hangok, a feliratok, a kézikönyv is mind-mind ékes anyanyelvünkön lettek elkészítve."
innen
A játékot 9990 forintos áron lehet majd megvásárolni. A játék teljese magyar nyelvû, azaz a hangok, a feliratok, a kézikönyv is mind-mind ékes anyanyelvünkön lettek elkészítve."
innen
S.W.I.N.E.-ból is volt magyar lesz ebbõl is
azt nem vágom miért nem tudják az ilyenket 5-6k-ért adni itthon mint pl a dvd filmeket tuti hogy többen megvennék
igazabol meg csak most jelent meg:
Codename.Panzers.Phase.One.GERMAN.Alcohol.Clone-MAX @ 12:54:24 GMT.
ha itthon normális áron jönne ki még meg is venném
Magyaron nem, de szerintem ha tenyleg 26-an jon a hazai verzio akkor nem erdemes leszedni a nemetet