2809
Codename: Panzers - Phase One
  • antijedi
    és igen, én nem mutatok fel semmit de legalább nem szart adok ki :P...
  • antijedi
    pontosan :)
  • Robogo
    Hát láttom te nem veted az adást szerintem te vagy a láma ezt olvasd el ha tudsz egyáltalán olvasni:"Tudod nem volt időm és ezért csak gyorsan megkérdeztem"!!Te láma hogy olvassak vissza ha nincs időm!
  • bazsi123
    nem kell release-t felmutatni...

amit elkezdesz/elkezdetek, azt jól kell megcsinálni. ha xar, akkor nem kell kiadni.

szerintem.
  • ddd
    Ugy járunk ezzel is mint a Gathering Storm-al; a magyarhoz nem készült crack.
  • Nonamas
    Jó, oké...
    Akkor pls. te is mutass már fel valami releaset.
    Jó?
    Kíváncsian várom, hogy mi lesz az...
  • antijedi
    attol még szar marad a relase akár ellopták akár nem... :)
  • Nonamas
    Hello!
    Nem egészen így történt...
    A releaset ellopták tőlünk, nem akarom megnevezni az illetőt, hogy ki volt az...
    Javítva lettek azok a dolgok, amik fel vannak sorolva az nfoba...

Nonamas
  • Demon Eyes Kyo
    Haha, akkor nem kérdeznél übelámaságokat amik pár sorral lejebb vannak.
  • Robogo
    Ki a sötét?Tudod nem volt időm és ezért csak gyorsan megkérdeztem!!De különben én mindig viszaolvasok!!!
  • Rusy
    igen az ő kreálmányuk a glef verzió is. LOL belerakták a bugos krekket az mdf-be átírták az nfo-t magyarra meg a fájl nevet hungarian proper glefre és hú de jó minden második hühye letöltötte hogy itt az új krekk műxik...
  • formatuq
    nem gondoltam volna, hogy te az vagy akinek nevezed magadat....
    bocs erte.
    mar tudom hogy az vagy akinek nevezed magadat :D
    Half-Life.2.Promo.CD.Videos-Elixir
  • cifuatwork
    Ezt itt mindenki tudta eddig is, rajtad kívűl... :) (csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...)
  • koliz
    A crack se a igazi nem javit a javito kocsi!!!!!
  • Zoolesz
    Hát nekem nem javítota és az volt a pláne multiba ha odamentél egy javító sátorhoz a többieket kidobta a game így ott csak embereket lehet javítani. :( Amúgy eddig csak a Coop volt az ami jó volt multiba mert ott nem dobálta ki a haverokat 5 perc alatt.
  • antijedi
    van valami assault modusz is, meg coop, szerintem nem gyenge a multi
  • Demon Eyes Kyo
    A multi elég gyenge benne, mert csak dm-re megy ki az egész, kb. 5 perc egy pálya és lehet kezdeni előről.

Robogo: te annyira sötét vagy, hogy az már fáj, minden le van irva ide a fórumra, nézzél már körbe.

"A javítókocsik a könnyű páncélosokat javítják csak a nehéz és közepes tankot nem. :( "
    Ez nemigaz, a javitókocsi nekem javitotta az összes tankot, viszont mást csak ritkán.
  • Rusy
    és ezekbe egyik se javít?
    pf
  • grebber
    Codename Panzers - NoCD 100% Crack
    Codename.Panzers.NOCD.by.LLCoolUwe
    Codename.Panzers.NOCD.by.Starfuckers
    Codename_Panzers_Play_Without_Working_Image-EinFreund

Ezek közül valamelyiket keresd meg!Én torrentről szedtem le őket.
  • Robogo
    Milyen crackel kell crackelni a játékot hogy müködjön?
  • antijedi
    a reklámot kihagyhatad volna... :)
  • Robogo
    OKé már megvan
  • Robogo
    A GameCopyWorld-ről hogy kell letölteni mert nekem mindig csak linket tölt le?
  • Robogo
    ÁÁÁ megvan nem innen kell letölteni valamit:http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml?
  • Robogo
    Már visszaolvastam csak nincs link ahonnan le lehetne tölteni azt a cracket.Nem tudnád fölteni?Azt megköszöném.
  • grebber
    Az nem jó crack asszem!Le kell tölteni másikat!
    Ha visszaolvasnál tudnád hogy megy a crackel csak a javító kocsi nem javít!
    És másolásvédelem persze hogy van azt kéne feltörni normális crackel arra várunk.VAJON MEDDIG MÉG?? :(
  • Robogo
    Másnek is volt ilyen másolás védelmi rendszer?
  • Robogo
    másogik=második
  • Robogo
    Aha a másogik cd-n lévő HDC könyvtárba bementem és onnan másoltam az exe-t meg a dll file-t.Ezt kellett?
  • grebber
    Megcrackelted???
  • Robogo
    Hát ez nem müködik!!!!!
    Fölinstaláltam a játékot.
    Elinditom a játékot.
    És utána bejön egy másolás védelmi rendszer ami egy cd kulcsot kér na beírom a cd kulcsot:XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
    és nem fogadja el ezt írja ki:A MEGADOTT KULCS HIBÁS VAGY ELGÉPELT mi lehet a gond?HELP!!!!!
  • koliz
    most mit szivod magad probálnád meg egy gyerek épitktezés eladoi fizetés asszony gyesen ebböl eredeti re na ne viccelj!
    Ha megbántottalak BOCSÁNAT!!!
  • huN4m
    Nem,nem lehet. A játék elején vásárolnunk kell egységeket,és azokkal kiírtani az ellent:) Amúgy mi baj az mdf-ekkel?
  • Nonamas
    Sziasztok!
    Elnézést kérünk az egész team és a a gamelibraly nevében!
    Elbasztuk az mdf fileokat...
    Sorry...
    De reméljük, hogy mindenki meg tudta oldani a játékot.
    Jó játékot!

Nonamas

Ui.: Annyit súgok, hogy ma este lesz egy Half-Life 2. Promo CD releasünk... Nem is lett volna szabad elmondanom ezt, huppsz... :)
  • Johnyy
    A panzerben lehet építeni? ( csak lábjegyzet quescsön)
  • Rusy
    Teljesen egyetértünk, én nekem is csak 10-ből 1 játék tetszik igazán, sőt mostanába 2 hónapja egy se igazán, a panzers megéri a pénzét de én is várok még egy picit, hogy lejjebbmennyen, addig jáccok mást...
  • antijedi
    direct ip-nél? nemhiszem...
    ha meg igen ki kell tiltani masterservert firewall-al :)
  • huN4m
    A multi csak azért nem megy,mert a mellékelt serialt letíltotta a CDV,mert tudják,hogy azért nem kéne engedni a feltört verzióval a multi játékot...amúgy neekm is az eredeti PANZERS van meg
  • Robogo
    Oké már megvan!Különben visszaolvastam csak nem értettem hogy mi az a Utlraiso!
  • Robogo
    Hát épp ez a baj hogy nem tudom hogy mi az a utlraiso.Ezt az utlraiso-t le kell tölteni valahonnan vagy mi?