Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Már csak 33 perc.KÖSZ.
De van egy nagyon nagy baj hogy szerintem a köcsög Starforce3 fog gyözni 😞

Next PC upgrade: 2022

Serpa
tehát van esély rá.

drukkolok !

grebber
Nem tom mert még az uccsó CD-bõl van 1óra 40 perc de a telepítés elindul 😊 (német verzsön)

Ez is azzal van levédve mint a TOCA 2 (köcsög Starforce3)
😞

Este feltelepítem azt imádkozok hogy simán jó legyen,de 0.5% esélyt adok csak rá 😞

bemountolva nem jó ?

grebber
Aki ért az Alcohol 120%-hoz kérem segítsem mert én még nem használtam!!!!!!!!

Ezt irja a Panzers nfo-ja:

Install
~~~~~~~

mit Alcohol folgende einstellungen vornehmen und brennen...

CD1 & CD2 auf 700MB CD-R oder CD-WR brennen
für CD3 nimmt eine 700MB CD-WR !!!

Brenn einstellung;

Datentyp:...............................:benutzerd efinieren
schreibgeschwindigkeit:.................:4x bis 8x
Schreibmethode:.........................AO/SAO
Buffer Underrun Technologie Aktivieren:.😮N
Letzte Session nicht schliessen:........😮FF
EFM Fehler umgehen:.....................😮FF
Sub-channel korrigieren:................😮N (default)
"RMPS" auf Medium schreiben:............😮FF

> das spiel installieren und starten
> dannach reboot, damit sf3 treiber aktiviert wird
> cd3 einlegen und spiel starten

Hol kell ezeket beállítani az Alcoholon belül???
Ha sikerül ezzel a módszerrel kiirnom akkor tutira müködni fog??

Csak azért nincsen warez (amugy van csak német) mert Angliában és amcsiföldön még nem adték ki a gamet...
Ennyit a szuperbiztos védelemrõl.

pf basszus nem lesz tört változat egy idejig biztos, pedig kurva nagy gém, na mindegy sajnos nincs 10000ft-om egy játékra, úgyhogy ezt most kihagyom talán 2-3 év múlva 😊))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Serpa
méghozzá a Utah Beach pálya.

Serpa
most szombaton állítólag jön a következõ demo.

Tuvok
hehe, ha benne lenne, akkor nem kéne megvenni a full-t ...
összes egység, pálya, kampány, minden benne van ?

CrucifX
A demóban messze minden benne van, ami a teljes programban, hidd el, épp itt van nálam tesztelésre.

Tuvok
a demoban messze nincs benne minden, szal nem látom hitelesen a játékot ...

CrucifX
Erre találták ki a demót.

Tuvok
Ja, ha megveszem, és egyáltalán nem olyan jó, mint várom, akkor kidobtam ~10k forintot ...

CrucifX
Remélem soha, mellesleg olyan védelem van rajta amit egyhamar nem fognak feltörni (szerencsére). Magyar programmal különösen aljas dolog warezolni - ha érdekel vedd meg most,vagy várd meg míg lemegy az ára. Ennyit igazán megérdemelnek a hazai fejlesztõk.

Forrest Gump
Mikor lesz már warez?Ha valaki már játszik vele, érdekelne milyen a multija?
grebber
Én nekem már csak 7óra 30 perc van hátra tehát holnap este már nyom(nám) 😞 de csak azért nám mert van egy olyan érzésem hogy ezzel is az lesz mint a Port Royale 2 vel leszedtem nincs crack azt nem ment pedig más leszedte õ neki meg megy tehát nem 100% hogy nekem menni fog .de reménykedem.

skorpio7
Nem valószínû.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

grebber
Valaki leszedte már a német verziót???

SZerintem ezt érdemes megvenni. Zseniális!!!
skorpio7
Pontosabban warez-ban még nincs, de boltban már bárki megveheti.

nagykispeter
Mert nincs

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

És magyar verziót miért nem látok még? 😞

Lacc
Az angol verzsönre még várni kell egy darabig...
skorpio7
Még nincs.

Charly
Warezcenteren nincs még fent?

van már warez ,csak az német nyelvû és bittorentes

Az átvezetõké igen. A többi az adott nemzet nyelve.
nagykispeter
Gondolom mert nem nagyon vette meg senki,warez pedig még nem jött ki!Ha kijött volna tele lenne az oldal beírásokkal!Egyébként a bolti verzióba a hang is magyar?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MIÉRT NEM VÁLASZOL SENKI???
Bocs a zavarásért, csak 1-2 kérdés. Tegnap kipróbáltam végre a full Panzers-t, eddig csak a demóval nyomtam. Hát ez valami szenzációs. Most kezdem a 4. pályát a németekkel. Szinte tökéletes, de 1-2 kérdésem volna (árnyék kikapcsolva :-))
1. A hõsöm a második pályán egy SDkfz felderítõben volt. Amikor elfoglaltam a vasútállomást, a menagement képernyõn nem volt meg a jármû, pedig
azt olvastam hogy csak azokat nem lehet továbbvinni amit az aktuális pályán szereztem.

2. A kézikönyv szerint a gumicsónakot használat után el lehet tenni vissza a hátizsákba, de nekem nem sikerült. Ott kellett hagynom ahol a pilótát
megmentettem.

3. A kézikönyvben és a demóban a minitérkép mellett HÁROM ikon van: felkiáltójel, domborzat, zászló. Na nekem CSAK a domborzat (középsõ) ikon
van. Hol kell beállítani hogy mind a három meglegyen?
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget is (jövök egy rekesz sörrel).

Axon
Kínomban újra elõvettem a demo-t.
Most csak katonákkal vittem végig, nem volt egy tankom sem. Ismét megkedveltem. Ha nem 9990 Ft lenne még meg is venném. 4-5 ezer forint lenne a legmaximum amit adnék érte. Amikorra viszont ennyi lesz az ára már nem fog érdekelni.

Forrest Gump
Sziasztok! Van már tört verzio (magyar), és lehet vele multizni? Köszi!
Ha az élsimítást kikapcsolod, akkor is jelentkezik a hiba?
Vinyóról nehéz lesz képet beszúrni
Elõbb töltsd fel valahová a képet, s úgy fogod tudni a link alapján beszúrni ide.
Megvan a hiba. Rossz volt a név, azért nem jött össze. Szóval mi lehet a gond az árnyékokkal (pl. villanypózna, vezetékek)? Élsimítás maximumon, friss videokártya driver, DX9.0b. Akkor mi a baj?!?!? Plíz help! A fejlesztõket nem lehet elérni.
Hogy lehet ide képet beszúrni ami a vinyómon van?
toMpEr
en ftp-n lattam, de szerintem dc-n is fent van mar

Serpa
p2p ?

Bittorenten vagy hol ?

toMpEr
amugy van mar magyar version is, de nem probaltam meg, gondolom hasonlo modon kell kiirni, mint a nemetet

hello!
nem, nem direkt, csak van aki arra ideges hogy nem jók a hangok, valaki arra hogy a történelmi háttér nem stimmel teljesen, én meg arra hogy nem szép az árnyék/fa. Azért nem értem mert olyan szépre csinálták mind a kettõ játékot, miért nem lehetett ezekre odafigyelni?
OFF:
Nem akarlak megbántani de muszály ilyen f*szságokkal foglalkozni hogy recés az árnyék széle meg csúnya a gc2-ben a fa?Kit érdekel? Komolyan mondom olyan mindtha direkt csinálnád...
(NEM akarok flémelni)

ON

Sziasztok!
Aki játszott már a demoval az segíthetne. Ha forgatom a kamerát, néha az árnyékok szélei hullámosak, cakkosak de NAGYON. Geforge 4-el meg ATI-val is. DX9.0b és a legújabb driverek fent vannak. Élsimítás maximumon. Ez a full-ban is ilyen lesz? És a demoban nem engedte bekapcsolni a LOD-ot. Mi az a LOD? Tudnék az árnyék hibával csinálni valamit? Mert halálosan idegesít. Segítségeteket köszönöm.
Hali
a cdgalaxisban volt már tegnap is.
Nemcso
Hát nem örültem, különösen, hogy ajándéknak szántam Péter napra. De egy nap csúszást talán még megbocsát nekem az ajándékozott.

Axon
Azért remélem montad nekik, hogy Kapják be!!!

Nemcso
A magyarországi megjelenés 29.-re csúszott.
Én megrendeltem PCDome online-shop-ján keresztül múlt hét elején. Akkor még 25.-e volt a megjelenési dátum. Pénteken felhívtak, hogy csak 30.-án tudják kiküldeni a részemre, mert a kódok még nem készültek el a játékhoz.

toMpEr
most akkor tegnap megjelent vagy mikor fog?

Serpa