2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#805 Találtam egy német cracket, ami elvileg "fixedNoCDcrack"
de nekem nem javít vele a kocsi:( -
#804 szpem -
#803 Sajnos attól messze áll hogy Panzers oldal legyen, de a legfrissebb infókkal szolgálhatunk, az biztos. Gyertek el, Nézzétek meg magatok!
JUICE - A NAPI JÁTÉKFRÖCCS -
#802 Nah! Egy Panzerses oldal? Benne vagytok? -
Gyertek el és olvassátok az egyéni, Hand-made Panzers ismertetőt, letöltések, videók!
JUICE -
mrzed #800 Azért az 5. küldetésben elég keményen odapörköl a matildákkal! -
#799 Nem jutok szavakhoz! Banyek azt nagyon eltalálták!
Nemtom ti hogy vagytok vele de én órákig el tudnék rőla beszélgetni! Nem dobunk össze egy Fan Site-ot ennek a remekműnek? -
#798 Amúgy kampány a nehezebb? A német vagy a szövetséges? -
#797 Nah, kipróbáltam a játékot, nagyon jó!
A kiképzőtáborral kezdtem szövetséges oldalon.Nagyon kemény csatákat lehet ott játszani. Jaj de sokat segítene az a fránya javítókocsi.:( -
#796 Jézusom azért van ott ez a fely :)
Továbbra is epekedve várom a megváltó cracket! -
#795 JÉZUSOM! MUSZÁJ! -
#794 OLvassatok vissza elősször ha ide jöttök kérdezni (én sem olvastam visza ,de már manapság muszály :) )
Nincs normális crack csak olyan AMIBEN A JAVÍTÓKOCSI nem javít.
És lehet vele játszani igy is mert nem annyira nehéz javítókocsi nélkül sem. -
Christian #793 Miért nem javít a javítókocsi? -
#792 Vagy valaki? Nem tudja elküldeni az nfot?plz! -
#791 Az nfo-t nem tod elküldeni? -
#790 Köszi:) -
YencY #789 Én még most vagyok csak a második pályán, de van egy olyan hiba is, hogy elfoglatam 2 ágyut de az értékelésnél nem irta. Volt ilyen másnak is? -
#788 Az .mdf kicsomagolásánál kér valami jelszót, és azt nemtudom, az nfo-t meg nem szedtem le véletlen, most meg már nem tudom leszedni! PLZ Help! -
#787 Hát halljátok én lehet, hogy nekiállok játszani...
De normális crack nélkül nemhiszem, hogy továbbjutnék az első missziónál:( -
#786 Tedd hozzá, hogy a páncélzat dőlési szöge is nagyon fontos volt, és közel se egyenlő vastagságú a harckocsi különböző pontjain . -
Pitya #785 Hali
IS2 van a kampáyban is, bár nem válsztható jármű, hanem a főhősöd kap egyet a budapesti küldetésnél. -
TneX #784 Mondjuk ha kicsit utánnaolvasnál kiderül hogy ezek közül egyik se "olyan fasza törés",szal még ha adna is elérhetőséget nem hinném hogy sokra mennél vele. -
mrzed #783 Arsenal:
Ha már tényleg találtál olyan fasza törést, akkor legalább egy torrentel, vagy az elérhetőségével dobj meg minket! -
#782 A játékban az, hogy a fegyver annyit sebez ahány mm-es a fegyver csöve hatalmas kamu dolog. A tigris ugyanannyit sebez, mint a királytigris és hiába van 122mm-es fegyvere az IS2-nek az a valóságban nem volt 30%-al erősebb, mint 88-as ágyúval felszerelt tankoknak (IS2 és Tiger 2 csak multiban van). A páncélt is úgy határozták meg, hogy ahány mm-es volt a valóságban annyi a játékban is. Ez is egy kamuság, mert nagyon számitot a gyártási technológia (öntés, szegecselés, hegesztés stb) és a tank testének és tornyának kialakítása. Aztán a lövegek álló célpontot mindig 100%-osan találták el, ez is kamu. A tankokkal csak nehezen lehet gyalogosokat irtani, mert egyszerüen nem sebzi őket normálisan és a lángszorósnak igy van esélye tankok ellen. Nem lehet kiválasztani, hogy a tank géppuskájával miket támadjon. Volt, hogy a tankom elött állt a gyalogos és csak az egyik géppuskából tüzelt, miért???
Még mielött vki fikázással vádolna elmondom, hogy ez csak egy egészséges kritika. Ezek miatt az apró dolog miatt nem mondhatom igazán jónak a játékot, hiába magyar. A küldetések találóak voltak, az nagyon tetszett benne. Az AK vs. DR pont ezek miatt az apró dolog miatt jobban bejött. Sajnos ott kevesebb küldesét volt. -
antijedi #781 igen -
Rusy #780 csak az a baj hogy ez a véres valóság... -
antijedi #779 a lényeget ki lehet belőle venni... :) -
koliz #778
EZ egy értelemes velös válasz /nem gunyolodom/
Köszi -
antijedi #777 nincs -
koliz #776 inkább arrol beszéljetek a FIKÁZÁS helyett hogy van e mormális crack!!! -
koliz #775 jaj bocs nem tok olvasni -
#774 Oké majd így teszek! -
#773 Nem akartam viccelődni, de máskor vedd lazábban az olyan dolgokat, mint "Olvass vissza te LÁMA..."
-
Rusy #772 ja bocs ha nem sértelek meg de régen mikor még 14 éves voltam akkor csináltam ilyet hogy leszedtem valami gagyi tescos gémet, letöltöttem a krekket a netről hozá és beleírtam az nfo hogy a RuSY mappába van a krekk, tudod mekkora király voltam , de ez 10 éve volt azóta kinőttem az ilyesmiből.. -
Rusy #771 nincs azzal semmi baj hogy csináltok release-t, csak akkor nem kell hangoztatni hogy hú de jó stb, ki kell írni az nfo-ba pl hogy nem javít a javítókocsi meghogy a dragonheart-nak a módosított változata, nem proper, mert még ugy ez is rossz, csak ne jáccatok az ember idegeivel... -
#770 Na jó hagyjuk az egészet!Bocs hogy ilyen rossz fiú voltam nem olvastam vissza mindenkitől bocs!!! -
#769 Akkor nem volt időm!Különben ez nagyon vicces volt!!! -
bazsi123 #768 loál -
#767 Ha nincs időd, akkor meg miért írtál ide? Hiszen neked nincs időd! -
antijedi #766 meg enyi erővel csinálok egy iso-t a win könyvtárból, elnevezem doom 3nak és akkor majd utána azt mondom hogy bocsi, de mutassatok fel ti is valami jobbat... :PPP