2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#845 Amúgy szerintem érdemes lesz megvárni az angol verziót és ha ahhoz kijön egy működő crack, akkor a mi magyar verziónk pontosan úgy fog működni vele mint a némettel és valszag jól... már ha az ami crackelő csapatok okosabbak mint a németek. -
#844 ToCA Race Driver 2 (c) Codemasters
CD Count.......: 01 DVD Date...........: 05/2003
Protection.....: Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemüß
Codename:PANZERS Phase One (C) Stormregion
CD-k száma: 3
Nyelv: magyar
Játéktipus: RTS
Védelem: CD3>>Starforce 3
Mondjuk a német nfo jobb lett volna, mert ott írják a trigger-t is és ennek köszönhető a rossz német crack is, illetve hogy nem javít az aminek kéne. :) -
#843 Nos a TOCA-n 5 fajta védelem van (info szerint) köztük a Starforce3 és a Panzers-en is ez van, plusz még trigger is (mint a TOCA-n is.) -
xmark2 #842 megkeresem hogy pontosan hogy írták a toca2-nél de szerintem ugyanaz a védelem mind a kettőnél... -
#841 Jahh arra én is kíváncsi vagyok. -
#840 de nemhiszem, hogy ugyan az lenne a védelem. Mindenesetre a magyar fejlesztőknek volt humorérzékük:D -
#839 Én tudok próbálkozni...:)
De nemtom mit csináljak.
Az egyik gépen legyen fenn a játék, a másikon meg a cd képek? Ennyi az egész? Ja és húzzam ki cd kábeleket? -
#838 Neked tuti műkxik?Nyomjá má be néhány screenshotot ról plz... -
#837 Sztem nekem is az volt, de ebben nam vagyok biztos. Mindenesetre ha valakinek működik, akkor légyszi szóljon. Még este szétnézek a fórumokon, hátha talál valaki valamit, majd még szólok. És tényleg bocs a kellemetlenségekért. Üdv: Juice Team -
xmark2 #836 Hi mindenki!!!
nem tudja vki hogy a toca2-es és a panzers-hez a védelem ugyanaz???
A toca2-t úgy kell elindítani hogy:kihúzod a cd/dvd kábeleket,megosztod egy másik gépről azt a file-t amiről indul a game,ezt berakod a Dameon tools-ba,első elindításra nem is sikerül de másodjára v.harmadjára már igen.(ez a megoldás eredeti exe-vel van nem crack-kel)
Ezt kellene megcsinálni a panzers-el is.Mikor megosztottam a 3.cd-t nem működött mert egyszere két játék volt így megosztva(így a toca sem működött hogy közben a panzers is meg van osztva).Kiszettem a toca2 nem működött a panzers továbbra sem,majd a toca2 többszöri (számítógép)újraindításra indult el.
Ezzel szerintem működne csak próbálkozás kérdése az egész...
-
#835 lehet csak azért nem működik, mert nálunk alapból 1.04-es a verziószám...:) -
#834 látom elvagytok -
#833 Mondtam, hogy vége a reklámnak, nem lesz több link, csak nem sorjában, hanem egyszerre tettük ki az SG-re. Most már csak akkor szólok, ha van vmi újdonság amire igény van, akkor se linkkel, csak címmel. Ez így korrekt?
Falcon -
#832 a patch az ok mindenki tévedhet, de az hogy minden topicba berakod az a rohadt linket -
#831 Arról van szó, hogy pillanatnyi mámoromban (mert nekem ugye működött) tettem fel, de másként sosem derült volna ki, hogy nem, ha nem teszem közzé! Punkerwork, a kedvenc patkányod nem rosszat akart. Nna, majd szólok ha van valami, de csak lightosan, tanulva az előbbiekből. Szal sziasztok: Falcon -
#830 Egyébként nem volt szádék "átb@szni titeket", nem ellenetek irányult a dolog. Legközelebb óvatosabban fogalmazok, bocs: Falcon -
#829 nem, az ilyen szpemmer patkányokat nem szeretjük -
#828 Már nei is haragudjatok, de az összes német fórum azt írja, hogy javítja! És nem a reklámért tettem fel, hanem mert nekem is javította és kérdeztétek hogy hol van ilyen. Szal nekem ez orvosolta a problémát. De még szétnézhetek, vagy feltehet azt, ami nekem a gépen van. Tisztelettel csak 1.0-ás verzióval működik. Jó lenne, ha nem egyből a b@szogatással kezdenétek! Nemtudom, meg akarjátok még nézni az én patchemet? (bár az csontra ugyanez, de mondom: NEKEM MŰKÖDÖTT!) Még valami. többen panaszkodtak a reklámok miatt, ezentúl nem adom meg linknek, de szétnézhetek még ilyen crack után. Érdekel Vkit? -
#827 Senki ne szedje le a Juice portálról a "Tutibiztos" jávítókocsihiba javító patch-et, mert természetesen nem jó. Ez a július 9-i német patch, amit már v. 6 helyről leszedtem. De reklámnak jó volt
-
Drex #826 -
#825 -
#824 te mekkora balfasz vagy.......... -
#823 Nem kéne szédíteni az embereket csak azért, hogy meglátogassák az oldalad. -
antijedi #822 hát pedig ez nem jvaitja, szal kamuzást + reklámozást inkább abba kéne hagyni... :) -
#821 Üdv mindenkinek! Találtam a javítójárművek hibáját TUTIBIZTOSAN kijavító "patch"-et. Megtalálható a patch menüben itt: JUICE
Üdvözlettel: Falcon -
HRaVeN1 #820 Vki el tudná küldeni a magyar változathoz tartozó, mind a 3 mds filet (meg asszem sub) erre az emailre: [email protected]? Azt hiszem ezek nem nagy méretűek... Kösz -
#819 Én még nem néztem semmit,de....hagyjuk is majd megoldja...
azé' htx -
Gear #818 Nézted már az kitömörítetlen izo fájlok meletti infot? -
#817 Ezt irta be-->nem jó
köszi...:/ -
Rusy #816 ha megkrekkelted akkor is kéri a menübe a serialt
XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK -
#815 gyorsaság rullz :P -
#814 Yess! -
#813 Gondolom a menüben kéri a serialt nem???
Megcrackelte?? -
#812 "csak" -
#811 Bővebben plz mert nem én csinálom,csak egy haver szenved vele... -
#810 Biztos hogy jó csak a védelem miatt irja ki hogy nem jó! -
#809 No senki sem segít? :C -
#808 PLZ serialt!
lejjebb amit láttam az nem jó :(((
HTX!
-
#807 Á ne mondj ilyeneket csak lesz legalább bizzunk benne! -
#806 Asszem ehhez a játékhoz már soha nem fog kijönni crack fix, amivel megjavul a kocsijavítás bug...