2809
Codename: Panzers - Phase One
  • skorpio7
    Amúgy szerintem érdemes lesz megvárni az angol verziót és ha ahhoz kijön egy működő crack, akkor a mi magyar verziónk pontosan úgy fog működni vele mint a némettel és valszag jól... már ha az ami crackelő csapatok okosabbak mint a németek.
  • skorpio7
    ToCA Race Driver 2 (c) Codemasters

CD Count.......: 01 DVD Date...........: 05/2003
    Protection.....: Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemüß

Codename:PANZERS Phase One (C) Stormregion

CD-k száma: 3
    Nyelv: magyar
    Játéktipus: RTS
    Védelem: CD3>>Starforce 3

Mondjuk a német nfo jobb lett volna, mert ott írják a trigger-t is és ennek köszönhető a rossz német crack is, illetve hogy nem javít az aminek kéne. :)
  • skorpio7
    Nos a TOCA-n 5 fajta védelem van (info szerint) köztük a Starforce3 és a Panzers-en is ez van, plusz még trigger is (mint a TOCA-n is.)
  • xmark2
    megkeresem hogy pontosan hogy írták a toca2-nél de szerintem ugyanaz a védelem mind a kettőnél...
  • skorpio7
    Jahh arra én is kíváncsi vagyok.
  • bazza
    de nemhiszem, hogy ugyan az lenne a védelem. Mindenesetre a magyar fejlesztőknek volt humorérzékük:D
  • bazza
    Én tudok próbálkozni...:)
    De nemtom mit csináljak.
    Az egyik gépen legyen fenn a játék, a másikon meg a cd képek? Ennyi az egész? Ja és húzzam ki cd kábeleket?
  • bazza
    Neked tuti műkxik?Nyomjá má be néhány screenshotot ról plz...
  • JUICE
    Sztem nekem is az volt, de ebben nam vagyok biztos. Mindenesetre ha valakinek működik, akkor légyszi szóljon. Még este szétnézek a fórumokon, hátha talál valaki valamit, majd még szólok. És tényleg bocs a kellemetlenségekért. Üdv: Juice Team
  • xmark2
    Hi mindenki!!!
    nem tudja vki hogy a toca2-es és a panzers-hez a védelem ugyanaz???
    A toca2-t úgy kell elindítani hogy:kihúzod a cd/dvd kábeleket,megosztod egy másik gépről azt a file-t amiről indul a game,ezt berakod a Dameon tools-ba,első elindításra nem is sikerül de másodjára v.harmadjára már igen.(ez a megoldás eredeti exe-vel van nem crack-kel)
    Ezt kellene megcsinálni a panzers-el is.Mikor megosztottam a 3.cd-t nem működött mert egyszere két játék volt így megosztva(így a toca sem működött hogy közben a panzers is meg van osztva).Kiszettem a toca2 nem működött a panzers továbbra sem,majd a toca2 többszöri (számítógép)újraindításra indult el.
    Ezzel szerintem működne csak próbálkozás kérdése az egész...
  • bazza
    lehet csak azért nem működik, mert nálunk alapból 1.04-es a verziószám...:)
  • Demon Eyes Kyo
    látom elvagytok
  • JUICE
    Mondtam, hogy vége a reklámnak, nem lesz több link, csak nem sorjában, hanem egyszerre tettük ki az SG-re. Most már csak akkor szólok, ha van vmi újdonság amire igény van, akkor se linkkel, csak címmel. Ez így korrekt?
    Falcon
  • Punkerwork
    a patch az ok mindenki tévedhet, de az hogy minden topicba berakod az a rohadt linket
  • JUICE
    Arról van szó, hogy pillanatnyi mámoromban (mert nekem ugye működött) tettem fel, de másként sosem derült volna ki, hogy nem, ha nem teszem közzé! Punkerwork, a kedvenc patkányod nem rosszat akart. Nna, majd szólok ha van valami, de csak lightosan, tanulva az előbbiekből. Szal sziasztok: Falcon
  • JUICE
    Egyébként nem volt szádék "átb@szni titeket", nem ellenetek irányult a dolog. Legközelebb óvatosabban fogalmazok, bocs: Falcon
  • Punkerwork
    nem, az ilyen szpemmer patkányokat nem szeretjük
  • JUICE
    Már nei is haragudjatok, de az összes német fórum azt írja, hogy javítja! És nem a reklámért tettem fel, hanem mert nekem is javította és kérdeztétek hogy hol van ilyen. Szal nekem ez orvosolta a problémát. De még szétnézhetek, vagy feltehet azt, ami nekem a gépen van. Tisztelettel csak 1.0-ás verzióval működik. Jó lenne, ha nem egyből a b@szogatással kezdenétek! Nemtudom, meg akarjátok még nézni az én patchemet? (bár az csontra ugyanez, de mondom: NEKEM MŰKÖDÖTT!) Még valami. többen panaszkodtak a reklámok miatt, ezentúl nem adom meg linknek, de szétnézhetek még ilyen crack után. Érdekel Vkit?
  • Rhodeus
    Senki ne szedje le a Juice portálról a "Tutibiztos" jávítókocsihiba javító patch-et, mert természetesen nem jó. Ez a július 9-i német patch, amit már v. 6 helyről leszedtem. De reklámnak jó volt
  • Drex
  • Glpetyus
  • formatuq
    te mekkora balfasz vagy..........
  • skorpio7
    Nem kéne szédíteni az embereket csak azért, hogy meglátogassák az oldalad.
  • antijedi
    hát pedig ez nem jvaitja, szal kamuzást + reklámozást inkább abba kéne hagyni... :)
  • JUICE
    Üdv mindenkinek! Találtam a javítójárművek hibáját TUTIBIZTOSAN kijavító "patch"-et. Megtalálható a patch menüben itt: JUICE
    Üdvözlettel: Falcon
  • HRaVeN1
    Vki el tudná küldeni a magyar változathoz tartozó, mind a 3 mds filet (meg asszem sub) erre az emailre: [email protected]? Azt hiszem ezek nem nagy méretűek... Kösz
  • Glpetyus
    Én még nem néztem semmit,de....hagyjuk is majd megoldja...
    azé' htx
  • Gear
    Nézted már az kitömörítetlen izo fájlok meletti infot?
  • Glpetyus
    Ezt irta be-->nem jó
    köszi...:/
  • Rusy
    ha megkrekkelted akkor is kéri a menübe a serialt
    XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
  • Glpetyus
    gyorsaság rullz :P
  • Glpetyus
    Yess!
  • grebber
    Gondolom a menüben kéri a serialt nem???
    Megcrackelte??
  • Glpetyus
    "csak"
  • Glpetyus
    Bővebben plz mert nem én csinálom,csak egy haver szenved vele...
  • grebber
    Biztos hogy jó csak a védelem miatt irja ki hogy nem jó!
  • Glpetyus
    No senki sem segít? :C
  • Glpetyus
    PLZ serialt!

lejjebb amit láttam az nem jó :(((
    HTX!
  • grebber
    Á ne mondj ilyeneket csak lesz legalább bizzunk benne!
  • 3P
    Asszem ehhez a játékhoz már soha nem fog kijönni crack fix, amivel megjavul a kocsijavítás bug...