Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ma voltam media marktban, pénzzel a zsebben, de a játék még sehol...
3P
Ne érts fére, de ez azért mégsem full...
Már csak azért sem, mert így elveszik az hogy az egységeid tovább viszed, stb...
Szóval ez inkább a kampány módból csinál sok single mission-t, ami azért rendesen aláver a hangulatnak...

Asszem megvárom, amíg leesik a játék ára, s akkor megveszem, addig majd csak lesz helyette valami más...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

grebber
MEGCSINÁLTÁK!!!!!!!!MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!

Igaz fura megoldás.
Szóval azt csinálták hogy a demó exe fájlját be kell másolni a game mappájába meg a pályákat külön mentett állásként savagame mappába!

Elinditom a full gamet kiirja hogy demo version de a mentett állásokat betöltve full game mert azok a missiok az elejétõl a végéig!!

EHE mondtam hogy lehet valami hasonlót!
Na megyek edzésre azt este nyomom mint állat!

Next PC upgrade: 2022

Serpa
pá.

remélem meggondolod magad feltöltés ûgyileg.

grebber
Fekszek le mert holnap reggel gyakorlat , meg 105MB mire feltölteném meg sok a tölteni valom is.
Egyébként 4:24 perces.Na mára elég volt csá.

Serpa

áhhh ...

nem valószínû.

trailert feldobnád vhova ?

grebber
Nem tom hogy új-e mert nem sokat láttam a trailerekbõl.

Ja lehet hogy lolság ,de nem lehet olyat hogy feltelepitem a demót utánna a full gamet és a pályákat meg a többi cuccot az exe kivételével bemásolom a demóba????

Serpa
trailer a Panzers -rõl van, új?

grebber
Van a 3. cd-n BONUSMATERIALS könyvtár tele képekkel és van benne egy 105MB-os trailer.

Serpa
videókat megtudod nézni ?
átvezetõ filmeket (úgy tudom vannak rajta).

grebber
Igen de az lett a végeredmény hogy valami miatt olyan lsaan irta volna meg hogy eszméletlen!Majd holnap simán kiirom azt megprobálom ugy is, mert már a sütõbe is betettem hogy induljon már el de semmi nagy úr ez a másolásvédelem sajna.

Serpa
megprobáltad kiírni ?

meg mindenki kedvence az AlcoholClone

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

grebber
Ja azt csak a filmek maradnak zenék meg a demók meg a programok. 😞

hát mostmár egyre inkább égetõ a dolog, mert nem nagyon lesz mit leszedni, ha eltrjed ez a védelem...

grebber
Bárcsak ezen dolgoznának!

jaja de hol van a Razor meg a deviance, már régem nem volt releaséjük, lehet ezen dolgoznak... 😄D

grebber
Bárcsak igazad lenne!

biztos fel lehet ha a HAlf Life 2 n ilyen védelem lezs akkor irhatják a Starforce 4 et mert akkor biztos feltörik 5 perc alatt

hát pedig átveszi elõbb utóbb, nemtom ki csinálta a védelmet, de asszem meg kéne tõle tudakolni hogy hogy lehet feltörni olyan nincs hogy nem lehet...

Serpa
nem sikerült ?

grebber
Ha átveszi a többi cég is ezt a Starforce3 akkor befellegzett a wareznak?????
Mert kezdem hitemet veszteni 😞

az RW (rewritable) amugy igen azt jelenti hogy ujrairható

grebber
Hát ez a köcsög Starforce3 sok gondot okoz mindenkinek de nem akarom elhinni hogy még a nagyok sem tudják feltörni 😞

én is nagyon szívesen megvettem volna, mert tényleg jó játék, meg a fejlesztõcsapat is szimpatikus, de egy évbe kétszer veszek játékot, de 10000ft pf inkább megveszem 1 év múlva, addig nem lesz elavult a grafikája, lásd s.w.i.n.e. mai szemmel nézve is megírígyelhetné bármelyik játék pl blitzkrieg, de az afrika korps is... én megveszem mindenképp csak nem most, addig van ezer más játék...

grebber
Azt mondta egy srác a DC-n hogy ezt nem is lehet Alcohollal kiirni mert a 3-as cd-nek többmenetesnek kell lennie az Alcohol meg nem tud olyat.

Hogy ez igy van e fingom sincs!

3P
Visszavonva!
Megkövetek mindenkit. Elnéztem a külföldi árát.
48 EURO, ami hozzávetõlegesen 12.000 Ft. Tehát mégis csak picit olcsóbb nálunk, ha nem is annyira, mint reménykedtem.
Mégegyszer bocs!

robotnyk
kérdés akart lenni
robotnyk
ki tudja: vannak különálló küldetések is (pl skirmishez), vagy csak a campaign pályáit lehet ott játszani majd (mint az AKvsDRben pl)
Serpa
WR = újraírható ?

3P
Bocs igazából nem Maniac001-nek szólt volna, csak pont nála olvastam, hogy érdemes megvenni. Tehát mégegyszer, nem Maniac001-nek szántam, hanem a magyar árakat látva gondoltam leírom a véleményem...

Serpa
3. at se muszály.

amennyire értem a német szöveget.

Serpa
elõször csak az elsõt írd ki nfo szerint, 2. nem muszály, elvileg.

grebber
😞 nem jó nem is kéri a serialt mert el sem indul a game már az exe-re való kattintásnál kiirja hogy helyezze be a cd-t.

Ha kiirom azzal a módszerrel akkor elvileg menni-e kéne?

3P
Azt nem vitatom, hogy zseniális, mivel a demo nekem is tetszett. Szándékomban állt, hogy meg is vegyem. Több ok miatt:
1. Tényleg jó játék
2. Legyünk lojálisak a hazai fejlesztõkkel szemben, azaz minimum a hazai cuccokat vegyük meg.

Elszaladtam hát megnézni, hogy idehaza mennyiért is vesztegetik, s mit látok 9990 Ft. Ez sok, marhára sok! Annak fényében meg kifejezetten sok, hogy kint ez az ára: $ 29.99, ime:
http://www.cdv.de/index.php?sid=en020000

Ha ezt átváltom, cirka 6000 Ft-ra jön ki az ára. Kb pont ezt vártam a magyar változat árától is. Eddig többször elõfordult, hogy a hazai változat, ha magyar fejlesztésrõl volt szó picit olcsóbb is volt, mint a külföldi. Itt nem! Mi több 66%-kal drágább. Na itt veszett el belõlem a lojalitás! 😞
Innetõl kezdve nem tudom értékelni azon hozzászólásokat, hogy vedd meg, hogy ezel is támogasd a hazai fejlesztõ csapatot. Ilyen áron nem fogom, hogy jóval többet fizetünk érte, mint bárki más! 😞.
Tudom nem a fejlesztõk tehetnek róla, hanem inkább a kiadó, vagy a forgalmazó, de engem, mint végfelhasználót a végfelhasználói ára érdekel, s az hogy mi módon alakul így az már kevésbé. Ez van, ez ma Magyarország.
Érdekessgé képp érdemes volna megnézni, hogy pl. a csehek által, vagy akár az oroszok által fejlesztett gamék exkluziv nyelvû (saját nyelvû) változatai saját országukban kiemelkedõen olcsóbb. Vajon miért van ez így ott? Hiszen nekik is külföldi kiadójuk van. Nekik miért sikerülhet akkor mégis? Nem értem és nem is igazán érdekel a továbiakban! Egy biztos ilyen áron nem kell a Panzers! Sajnálom, de ez van...

Serpa
"A francba! A felderítok jelentésében csak ellenséges gyalogságot említettek, szó sem esett ezekrol a páncélos szörnyekrol! Hogyan tudtak két Királytigris nehéz tankot nem észrevenni! Most nincs ido bárkit is hibáztatni, inkább célozz a bazookával és kapd el hátulsó páncélját. Ezt a hetven tonnás behemótot csak a hátsójába lott telitalálat tudja megsemmisíteni ..."

grebber
Jaja olvastam róla hogy tarol mint állat nem csoda ha védik 😊

Serpa
most ugrik a majom a vízbe !

díjakat szép számmal zsebelt be !

grebber
Képek vannak és eléggé zsirak infok nincsenek a képek az infók 😊.
Na feltette inditom de elötte leirom a serialt amit mondtál!

Serpa
telepítõ képernyõ hogy nézz ki ?
képek vannak a játékból ?
infok ?

Serpa
nem fogadja el a kulcsot.

Serpa
védelem miatt.

grebber
És akkor az mért nem megy a Soldiers?

Serpa
telepítés után, indításkor kéri.
Soldiers -nél így van.

grebber
Most megy a telepítés de nem kért serialt lehet hogy a gamen belül fogja kérni??

Serpa
itt van serial írva.

grebber
Nem tom hogy elfogadja-e ,mert az nfo-ban még utalás sincs hogy lenne serial .

Serpa
nem kell hozzá ?
Soldiers -hez kell (ua a védelem).

grebber
Milyen cd kulcsot??

Serpa
CD kulcsot elfogadja ?