Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mit vártatok a gamelibeseknek csak a szájuk nagy mükõd TOCA 2 csak ott magyarországon. LLLLOOOLOLOLOLOL
De ha már leszedte akkor csak várni kell mert elöbb vagy utóbb lesz crack!
Még eddig csak az a savegames megoldás van! 😞 de mondom jó ez addig amig nem lesz crack.

Next PC upgrade: 2022

dartonita
haver leszedte gamelib-es isokat.nemmukodik azsem 😞

3P
Tényleg a #374-ben ajánlott Panzert leszedte valaki és esetleg tényleg mûködik? Igaz erõsen szkeptikus vagyok SF3 végett...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Az attól függ, hogy milyen jól teljesíted a küldit, azaz minden mellék küldit jól csinálsz-e meg, illetve kevés embert veszíthetsz, stb...

És mire jók? Gondolom elõbb jönnek majd az újjabb cuccok, illetve több egységet vihetsz magaddal....

grebber
Mitõl függ hogy a pálya végn hány presztizspontot kapunk, és mire jók ezek a pontok vagy csak úgy vannak??

grebber
Valaki aki megvette szánja már meg szegány fejem a #394-esben leirtakkal!

robotnyk
a demo nálam 1.2es duronon, 256 rammal, meg egy mxes gef4el kultúráltan elballagott :o)
grebber
Meg ha még a VGA-d egy jónak mondható akkor elég!

bazza
MIlyen gép kell a játék "nekifutásához"?
512 MB + 1,7 Ghz elég neki?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

robotnyk
9990
grebber
EZUTON MEGKÉRNÉK egy olyan személyt ha megtenné nekem aki MEGVETTE a gamet hogy ahogy halad elõre lenne oly szíves és mentene a pályák elején és a mentéseket feltenné valamilyen privát FTP-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A német küldik elsõ 9 pályája nem kell!

grebber
Meg azzal a megoldással csak 9 német pálya van benne se több se kevesebb már az elsõt megcsináltam (a repülõtereset) vagy ötször mikor kijön a normális verzió már fejjel lefelé csukott szemmel is át fogom vinni.

grebber
Nono ne essen túlzásokbe mert csak ugy müködik ahogy a #353-asban leirtam.A pálya végén kiirta hogy nyertél arra mész hogy tovább visszadob a menübe és tölthetet be a következõ pályát!

A német verzión is SF3 van és az mûködik akkor a magyarnak is kell

Hmuda
Mennyi most eredetibe a magyar? 12k?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grebber
Leszedte már valaki a magyar verziót??Vagy szedi már valaki???
Megyek vissza azt nyomom a német verziót!

3P
A legfontosabb kérdés! 😊
Mûködik is? A SF3 védelem miatt erõsen szkeptikus vagyok....

Hmuda
Vupsz. Mennyi embert vesztettél?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A kiváló számít?
Hmuda
Sikerült valakinek OK fokozatot elérni a végén? Csak 41 embert vesztettem.

mert akkor még nem rakták fel csak a fórumban olvastam 😛

Hmuda
Az elõbb még a fórumot emlegetted. 😛

CrucifX
Panzers bemutató:

http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10456

robotnyk
na persze, láttam én már fûben nyulat 😊
sajna kódom nincs rá 😛
ugyhogy nem tom kipróbálni

gondolom

robotnyk
és vajh mûködik is?
Codename : Panzers magyar verzió 😊)

Hmuda
És itt mit kell nézni?

Hmuda
Kurva pop-upos szar. 😛

skorpio7
Mi a pontos címe?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nem akarok reklámozni de nézzétek meg a gamelibrary fórumát

Hali
ha valakinek kell egy eredeti példány, a pcdome fórumon 5.990-ért árulja egy srác.
Serpa
Codename: Panzers "Utah Beach" német demo

hamarosan az angol is jön.

CrucifX
Nem, mindenkit meg kell ölnöda repülõtéren (a tornyokban lévõt is) és akkor elméletileg elfoglaltad s így vége a pályának.

grebber
Aki megvette attól kérdem a német verzióban az az elsõ pálya neve hogy Der Flugplatz ott a repülöket kinyirom és vége kéne lenni a pályának,mert azzel a savegames módszerrel nem irt ki semmit pedig lezuztam mindenkit??

Serpa
30 mission
---------
12 német
8 orosz
10 szövetséges

grebber
Aki megvette elmondaná hány pályás a game mert igy feltörve csak 9 misszió van amit keveslek de amig kijön legalább 1000x begyakorlom 😊??????

CrucifX
Aki játszott a Call of Duty-val rendkívül meg fog lepõdni, fõleg mikor belekezd a szövetséges kampányba. Az elsõ küldetés egy az egyben ugyanaz, csak épp más nézõpontból. Néztem is nagyokat, kicsit furcsa de aztán poén az egész (a feladat nem, ott vért kell izzadni rendesen)

skorpio7
Ahogy mondod.

CrucifX
Ez már szvsz egyéni probléma.

skorpio7
...Sztem itt hagyjuk abba ezt a témát és inkább ecsetelgessük a program gyönyöreit... na persze csak akkor lehet ez majd, ha elég sokan megveszik vagy "megveszik".

CrucifX
A védelem kiadótól független, õ is licenszelték a Starforce 3-at.
Rendkívül kis kemény program - indításnál kódot kér, majd leelenõrzi a lemezt, majd a menüben hitelesítõ kulcsot kell megadni és csak aztán mehet minden. jelenleg nagy dió a csapatok számára, de 1 év múlva ugyanolyan lesz, mint régen a SecureRom volt. Addig viszont vegetálni fog a warez, bár kétlem, hogyha egy HL2 vagy Doom3 kaliberû programra ilyet tesznek, nem lesz meg a versenyszellem, hogy vajon ki hozza ki elõbb.

Sztem itt hagyjuk abba ezt a témát és inkább ecsetelgessük a program gyönyöreit.

robotnyk
akkor fehérváron miért nem volt?

lehet hogy okosabb lett volna megrendelni, na mindegy, mostmár juszt is beszerzem 😊
Axon
Én hétfõn láttam a debreceni Mediamarkban.
Megfogtam a dobozát, nézegettem, simogattam, fantáziáltam..... majd egy könnyes búcsú kíséretében visszaraktam a polcra, mindezt azután, hogy negyed órán át latolgattam, mennyi esélyem lenne futva áttörni a biztonsági õrök kordonát.
A nulla közeli eredmény gyõzött meg a polcra való visszarakásról.

detto, inkább játszok mással addig, csak azért egy kicsit engem is idegesít, hogy csak késõbb fogok ezzel nyomni, amúgy bocs ha egy kicsit hülye vagyok de még mindig nem vágom reggel van, olyan védelme van mint a toca 2-õnek meg a soldiers of... nak? pedig ez nem is codemasters...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Szerintem is érdemes megvenni.
Az amerikai/angol kampányt kezdtem el.
Az elsõ két küldetést csináltam meg. /könnyûn/
Nagyon hangulatos, gyönyörû, és a jármûvek nem bénáznak.
A 9990Ft pedig egészen jó ár, a 11990-es EA játékokhoz képest. Kiváncsi leszek az Armies of Exigo árára. Magyar de az EA adja ki.

nagykispeter
Hol voltál?Szegeden biztos van mert én is ott vettem!Egyébként tényleg jó játék egy kicsit nehéz bár nem a legkönyebb fokozaton játszom!Feltörni normálisan pedig nem tudom hogy felbírják-e mert 2 kód van rajta az eggyik a másolás védelmi azt minden játék indításkor ellenörzi a másik pedig egy sima sorszám!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,