2809
Codename: Panzers - Phase One
-
samhun #2689 még egy üz.
hibás
szöv. 2ik küldetés. a szövetségesek partra szálltak. a kisvárost elfoglaltam, de a ghép nem észlelte. 5agyuval védem. és a partan már majdnem tiszta minden. és kiirjah vereség. a kisváros nem eshet az ellenség kezébe. hogyan foglaljam el? a bázist is elfoglalatam. -
samhun #2688 Help. magyar panzers 1.04 re ráraktam az 1.06ot, de 1.04et ir ki. ha menteni akarok, kilép. és már a küldetés végn voltam :S:S:S -
samhun #2687 warezos verzioval megy neten valamelyik panzers? -
samhun #2686 na már budapesten vagyok :)
bocs h minden küldetésnél kérdezek, de ugyis kivan halva a topic . -
samhun #2685 orosz küldetések elején, amikor a 32 truckot megkell menteni, ott hogyan? mert kevés a tankom, sok az ellenség. -
kitt2000 #2684 SZiasztoik. Ha tesem túdtad végig vinni akkor a töbiektöl ne fószd meg a végig játszás lehetöségét mert lemaratok a játék befejezését.Jól köröl néztetek hogy mindenkit megöltetek lehet hogy úgyse fogadja el.Megsúgóm hogy hogy tényleg az útolsó pálya de lemaratok a sasfészek bevételéröl és a animációról ami Wilson megragadó beszédel zárja le hogy közben a sasfészket nézűk.Húgy hogy bróbálkozatók velle mert megéri. -
#2683 Ott sokan elakadtak. A ládákat kell egymás mellé vagy köré rendezni nagyon akurátusan, hogy elfogadja. Én órákat szenvedtem vele, de mégsem sikerült.
Igazából nincs nagy jelentősége, mert az amcsikkal ez az utolsó pálya, így nem vesztesz vele szinte semmit. -
SzLacza #2682 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Én is elakadtam. Az amcsikkal vagyok a 9-ik pályán, a konvoj vadászaton. Már összegyűjtöttem azt az 5 db ládát, amiket elvittem egy romos templomhoz, ott ahol jelöli a térképen, mégse történik semmi. Az ellenség elfogyott, de nem "billen" tovább a game. Van vkinek vmi 5lete? -
samhun #2681 phase one hez van hun pack? warez verzios jatekhoz pl magyaritás, vagy magyarhang van? -
#2680 Na ilyen ocsmányságot sem olvashat minden nap az ember... szerencsére. -
kitt2000 #2679 SZiasztók. Én már végig vittem a játékot ha véletlenűl el akattál valamelyik pályán akkor én segitek szivesen. csak irjátók le hogy melyik pályán a fö cimét a pályának mert igy könyeben tudok segiteni.(pl merkúr hadműveleti pályán).Ha irtók akkór segitek és válaszólók nektek ezen az óldalón.De tudók segiteni a játék fólytatásának is a condename panzer phase two. -
samhun #2678 meg még annyi lenne, hogy létezik egy rohatt 1.04es pacth a jatekhoz? 1.06hunt nem engedi felrakni, mert kell neki az 1.04. -
samhun #2677 dea 6os elején nem jön be a vevőmenü, igy nemtudok semmit venni :( -
#2676 a játék magyarul jelent meg.Az embereiddel a küldetés elején vegyel bombákat
mágneses bombákat,azokat kell rárakni és akkor felrobbanak. löveg -
samhun #2675 a 6os küldetésböl már elegem van
nincs sehol egy rohatt magyaritás vagy végigjátszás a neten
mi a szart kell csinálni? már elfoglaltam az "ágyukat", de egyet sikerült szétlönöm. a radarnál is lelöttem mindent. de ha bemegyek, akkor meghalok. plz végigjátszást valaki! -
samhun #2674 kössz a tippeket!
nem csalok :)
és nem hagyom abba a jatekot, mert már az 5ös küldinél vagyok, és ez nekem már haladás. van egy mentésem a második küldiböl, ha abba kimentem a pilotát, akkor kapok +ot igy viszamenőleg? -
#2673 használj csalást!!!!!!
-
#2672 A lezuhant pilótát mentsd ki a tóból, mert plusz presztist kapsz, amiért egységeket vehetsz majd a következő körben.
Vannak olyan gyalogos egységek, amelyeknek gumicsónakjuk van, menj vele a tó partjára és nyomd meg a gumicsónak ikont. Máris lesz egy csónakod és benne a legénység. -
#2671 Ha egy javító bázis mellett van az ellenséges tank, akkor azt folyamatosan javítja. Lődd az összes tankkal, páncéltörő ágyúval és tüzérséggel és ha ez is kevés lenne, akkor kúsz oda a gyalogosokkal és dobáld meg kézigránáttal. Egyébként a legjobb tüzérséggel lőni, mivel az sebez a legnagyobbat és ilyenkor ki is lehet csalogatni a javító bázis mellől. Mindig vidd előre a legjobb páncélzatú tankodat, hogy azt lője. Forgasd a tankod, hogy mindig azt az oldalát lője, ahol a legépebb még a páncél. Ha már nagyon sérült, akkor menekülj el vele és javítsad. -
#2670 Ha nincs türelmed hozzá, akkor jobb ha abbahagyod.
A lengyel küldetések még pofonegyszerű bemelegítések, majd oroszországban kezdődik az igazi mulatság, mikor minden utcasarkon egy rakás orosz tank vár rád és te csak 1-2 gyengécske tankkal tudsz támadni.
Gyakorolj kitartóan. Figyeld meg, hogy bizonyos egységek ellen melyek a leghatékonyabbak. A küldetések elején nagyon jól válogasd össze az egységeidet. A lángszórósokkal foglalj el ellenséges tankokat. A mesterlövészek látnak a legmesszebbre, így remek felderítők. Használd ki jól a légi támogatásodat. satöbbi -
samhun #2669 Ízin jáccom, az elsö küldetést a németeknél kivittem, de a második... lezuhant a német gép, nemtok vele semit csinálni, jobbra van egy poland bázis, hogy a szarba foglaljjam el, ha mindig tölti élettel a tankját? a bázist is hiába lövöm... lol . vége lett a jatekomnak. plz help!! -
samhun #2668 Én is így vagyok a stratégiai játékokkal. A haverjaim 1000-rel nyomják a stratégiát, de nekem nincs türelmem jáccani, mert mindekit egyirányba küldök, vagy ha nem, akkor meg a felét erre, felét arra, igy meg méghamarabb megdöklök. Nemtudom hogy kell jáccani ezekkel, de próbálgatom a játékot :) -
fLasSh #2667 csá all...én nem tom ,hogy hogy is mondjam de maga a játék mikor láttam képeket rola stb ...tetszet ,de mikor elkezdtem vele játszani.....ááá nekem az nagy csalódás volt..főleg hogy ilyes fajta játékokkal nem is játszok...én egy durva FPS-re számítottam...de olyan hüe vagyok ...hogy csak utána kapcsoltam ,hogy ez pont nem az a fajta ami nekem bejön...meg amugyse nagyon vágom az ilyen stratégia féle háborus gameket...nincs elég türelmem ,hogy mindenkit felül nézetböl irányitsak...nekem az ugy tulasu...de mind1..nekem ez a véleményem ezzzel nem a játékot akartam leírni csak én nem aludni hanem pörögni szeretek és egy jót játszani -
samhun #2666 megcsináltam ahogy mondtad, de nem sikerült. lengyel gépeket láttam felszállni, de azokat hogyan tudnám megakadályozni? -
kitt2000 #2665 A németeknél a lengyel repteret kell eljutni a következö képen csináld az induláskor jobbra találsz egy lengyel teherautót amit használhatsz ezután indulj el jobbra az utón végig át a fólyon ott nyirjál ki mindenkit kapsz pár pontott ne menj a reptérhez menjél visza a kiinduláshoz ezután forduljál balra nézve találsz egy lengyel bázist elfoglalód menjél visza a középsö úton a legyel teherautóval(decsak a lengyel teherautóval mert akkor rá lönek ha többi németel mész) emberel egyűt pl gépuskás,orvost hogy tudjad gyógyitani igy menjél át a afólyón ahol találsz egy ágyút nem fognak löni rád áj mögé szálisd le a embereidet foglald el az ágyút ezzel távolról kitudodd löni a reptéren álló gépeket közben hozd elöre a többi egységed és lasan vónulj elöre az ágyú majd teszi a dolgát a repteret.szerintem azért nem sikerült mert felszáltak a legyel gépek ami az egyik feladat. -
#2664 amiket nehéz észrevenni -
#2663 a repülőket kell elintézni.Ha jöl emlékszem a hangárokban is vannak -
samhun #2662 Hello. az első küldetésben, a németeknél, mit kell csinálni? eljutotttam, és kinyirtam a jelöklt helyre. nemá hogy az egész mapon kikell nyirni mindenkit.
-mondtok egy jo strategiát? mert én az összes strategiai jatekban ugy jaccom, hogy minden emberem, harceszközöm egy irányba. és befucssolok ugy ált.ban :) -
kitt2000 #2661 Ha jó értem elakatál a dehát maga nő pályán .Elöbb jusál el a templóm térhez onan induljál fel a körös köröl lévö emeletes udvarhoz bent találodd meg a kék kört amire oda kell érned ami animációba megtalálják a kereset nőt és ő társaságába elkiséred a ballra keresendö térképen levő lejtös dombon a kereset házat ahol animácioba megtaláljátok a rejtett dokumentumokat.
-
SzLacza #2660 Sziasztok !
Nem tudom, olvassa-e még vki ezt a fórumot, hátha. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a ruszkis hadjáratban mi az ördög a rejtett küldi Budapesten? Merthogy ez az első amit nem találtam meg. Ha vki véletlen olvassa és tud segíteni, előre is köszi. -
#2659 CDGalaxisban 990FT.
holnap meg is veszem ... -
#2658 Töltsd le a magyar verziót, mivel hun pakot jóval nehezebben találsz hozzá. Warez, torrent, DC. Valahol biztos fent van. -
#2657 Elég egyértelm űválasz volt az utolsó kérdésedre az, hogy egyáltalán nem érkezett válasz. Magyarul senki sem multizik vele. Ha multiznak is, akkor azt inkább a 2. résszel teszik. -
#2656 Tényleg valaki válaszoljon már az én kérdésemre is! -
#2655 Senki sehol? -
#2654 Vagy valaki tud hun pak ot hozzá?
-
#2653 Senkinek sincs ötlete?
-
#2652 Sziasztok nincsvalakinek meg véletlen magyarositáss hozzá nekem sajnos angol vetrzió van meg. -
#2651 Sziasztok!
A napokban (tegnap) rendeltem meg a játékot cd galaxisban 1450Ft-ért + 999 kiszállításért!
Az lenne a kérdésem, hogy neten mennyien játszák?
Tudok találni partnert hozzá még? -
#2650 A game-rootban a game.ini file-ban az "en"-t átkell írni hu-ra.
Így nézzen ki így müxek. Magamtól jöttem rá, ezért lehet van más módszer is..
Paths]
Search = .\en
Search Base = .
Home = .
Locale = hu
[Editor]
Right Panel = 0
Test in game = Panzers_Phase_2.exe
Test ini = game.ini
[Debug]
Debug Level = 0