Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
A napokban (tegnap) rendeltem meg a játékot cd galaxisban 1450Ft-ért + 999 kiszállításért!
Az lenne a kérdésem, hogy neten mennyien játszák?
Tudok találni partnert hozzá még?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Így nézzen ki így müxek. Magamtól jöttem rá, ezért lehet van más módszer is..
Paths]
Search = .\en
Search Base = .
Home = .
Locale = hu
Right Panel = 0
Test in game = Panzers_Phase_2.exe
Test ini = game.ini
Debug Level = 0
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
PLS segítsetek. Van-e valakinek tapasztalata: a telepítéskor 12%-nál megáll a telepítés és nem folytatja, hanem kezdi elõrõl.
A telepítési idõ folyton nõ.
A lemez gyári, ill. eredeti.<#falbav>#falbav>
Szeretném, ha segítenétek, mert akadt egy kis problémám. A barátom hozzájutott a játékhoz és az install-nál mindent úgy csinált mint minálunk, de mikor a felindításra kerülne a sor, lemezazonosítási hibát észlel és egy kulcsot kér. Mit lehet ilyenkor tenni?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
nekem az 1.6 osat nem engedi felrakni mert kéri az 1.04 eset!
de ezt meg nem találtam meg!
pls help thx
Divatcsapatok OLÉ!
csütörtökön voltam a budakalászi cora-ban.
990 péz a panzers phase one!!!!
lehet, ez csak nekem volt új, de gondoltam, megosztom veletek az örömömet :-))))
a cora melletti electroworld-ben pedig 3990 ugyanez
swidgest mi a turo?
bocs de már nem emléxem mit csináltam. restart...
Az a gondom, hogy elekadtam 😞
Méghozzá rögtön a második pályán. Egyszerûen megöltem mindenkit, és a pilótát is kiszabadítottam, de mégsem nyertem meg a pályát. Középen (a mozdony mellett)
látszik még egy lengyel zázló, mintha lenne ott egy egység még. De:
1, nincs senki a házakban
2, nem tudok bemenni az állomás épültebe,
3, nem tudok bemenni a mozdonyba (mitagadás, megsebezni se)
Szóval ilyenkor mi van? Tényleg nagyon elbújt az a polák, vagy esetleg valami patch hiányzik a játékomból, mert ez egy ismert bug? Valaki segítsen plíz!
üdv,
vtigris
5 ezrest sem szivesen dobtam volna a francba, ha nem tetszik, mert bár a demo okés volt nagyon azért kockáztatni nem akartam. Kollegám fullját fel akartuk tenni a laptora, de hiába irtuk be a védelem kulcsát, nem akarta megenni 😞 namondom, elküldöm a készitöknek a system analizis eredményét, de 5 percig fogta a gépemet, s inkább lelõttem, nem ér ennyit, uninstall. sosem tudom meg, milyen a teljes, immár végleg belenyugodtam 😊
Forza.
A Matildás pályán hiába lövöm ki és foglalom el az összes Matildát nem ér véget a küldetés. Már az elfoglaltakat is kilõttem. A nem teljesített feladatok között ott szerepel, hogy semmisítsem meg az összeset. De mit semmísitsek meg, ha nincs mit. Ez valami bug lehet?
Fórum linkje
Mert csak erdeti gaméval lehet nyomni. vagy nem ?
Tud valaki 1 linket,ahonan az 1.10-es patchez tudok cracket letölteni? Fontos,hogy 1.10 legyen,mert csak az 1.10-es verzióva lleeht multizni😊
A Panzersben is hatlams hadseregem volt a szövettségesekkel. Elég volt kijelölnöm az összes egységet és a pálya másik végére böknöm vele. Legyalultak mindent és gyõztem. Na pont ezért nem akartam eddig végig vinni, de a 2. rész még mindig nem jön, így ráfanyalodtam.
A 9. pálya végén vagyok és megszereztem mind az 5 utánfutót az aranytömbökkel. Eltoltam a templomig, de nincs vége. Olvastam lentebb, hogy másnak is volt ezzel gondja. Mit csináltatok?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Más is tapasztalta, hogy az árnyékok iszonyú randák, szép mretes négyzet alakú pixelekbõl állnak? Vagy ezzel egyedül vagyok?