2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Bitbull
    te melyik verziót töltötted le??? nekem 1.0 van.
  • Rhodeus
    Nekem alapból 1.04 a játék verzószáma, nem is értem miért keresitek a 1.04 et. Kell az eredeti exe, rá az 1.06, arra meg a crack, oszt jóvan. Kíváncsi vagyok működik-e, remélem...
  • Bitbull
    bakker, hogy a lovam haljon meg!!! ez azért télleg bazi jó húzás, így peccset kiadni
  • JUICE
    Hello emberek!
    Az 1.04-es patch semmilyen értelmi (értsd:angol vagy német nyelvű) oldalon nem található, ezért írtam vagy 5 emilt a készítők, játékos oldalak meg néhány ember felé, errő érdeklődve. Ez már kész röhej. Kiadják a játékhoz az 1.06-os patch-et, amihez kell az 1.04-es, de az meg nem is létezik gyakorlatilag sehol!
    Egyébként va valaki tud linket tényleg küldje el, nekem csak a várakozás marad, hiszen én is nagy Panzers fan ...lennék... Üdv: Falcon
  • Bitbull
    külföldiéknél azt írták, meg ugye más krekk még elvileg nincs.
  • grebber
    1.06 patch

Nekem is kellene az 1.04-es mert kiprobálnám hogy tényleg javít-e!!
    Aki tud linket ossza meg velünk!

És akkor jó a monstani crack a patchekhez?
  • Bitbull
    Csak azért kérdeztem Xian, mert külföldiéknél fórumokon ugye az volt, hogy 1.06peccs+a jelenlegi krekk javítja a javítókocsit. Csak gondoltam ha neked fent van az 1.06 akkor fent van előtte az 1.04, mert az kell hozzá, és akkor elkértem volna. Ha esetleg valakinek megvan az 1.04peccs az kérem jelezze, mert nagyon szeretném elkérni, thx!
  • grebber
    És a rendes küldikben is javitja a cuccokat???
  • Xian
    Hi

Milyen patch et?
    En csak a crack et tettem fel.
  • Bitbull
    Xian kolléga te feltetted a peccset is vagy csak a krekket?
  • Demon Eyes Kyo
    a varsói pálya nagyon egyszerű
  • Xian
    Hi

Na nalam is mukodik a javitokocsi, igaz csak az oktato
    palyan javitotta meg a ruszki tankot.(Itt tartok most)

En a juice fele crack -et tettem fel, persze lehet
    ez ugyanaz mint ami hozza volt eredetileg.

Kepet is beszurok, ha kell hogy javitja a tankot.
  • bazza
    Hurka? Az most akkor nehéz vagy sem?
  • Demon Eyes Kyo
    a varsó elég hurka
  • JUICE
    Egyenlőre írtam egy mailt a gamershellnek, a többiről annyit tehetek, hogy még keresgélek. Addig is üdv: Falcon
  • Bitbull
    dánkesőn kolléga! nagyon kéne a cucc, és ha esetleg működik akkor az nagyon sirály, és új remény mindenkinek:) előre is thx
  • JUICE
    Ezt jól megaszondtam
  • JUICE
    Azonnal utánajárok, de már régebben is kerestem, mert nekem is kellett volna, de szétnézek!
  • Bitbull
    Tiszteletem!

Juice kolléga az lenne a kérdésem hozzád, hogy az oldaladon a panzers 1.04 patchre miért a g.i. combat 1.04et lehet leszedni, szívesen kipróbálnám ugyanis énis az 1.06ot hogy megy-e, de feltétel a telepítéshez az 1.04verzió, de eza mdf+mds combó 1.0ás, légyszi nézz már utána hogy megvan-e valahol az 1.04 panzer patch, köszi, addigis mindenkinek további jó kutatást, hajráhajráhajrácsaklegyenmegvégre!!!:)
  • mrzed
    Mire végzünk a veszekedéssel, már itt is lesz a crack!
  • bazza
  • Takigabi
    akkor hajrá valaki szánja meg a szegény embereket
  • mrzed
    Ülj bele, és forogjál!
  • bazza
    adok ha kéred
  • mrzed
    Helyszíni közvetítést adsz magadról?
  • Pitya
    Hali
    nem tudom, próbáld ki. Nekem Ati kártyám van, ahhoz biztosan nem lenne jó :D Directx 9.0b fennt van a gépen, ugye?
  • bazza
    Nah felraktam az új drivert, remélem jó lesz:)
  • bazza
    Ez jó lesz? 61.76
  • Pitya
    Hali
    szerintem a videókártya drivere a hunyó. Próbálj meg másikat feltenni
  • bazza
    Hahó! Srácok segítsetek!
    Játszok a játékkal, már majdnem átkelek a Mause folyón, amikor...drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Megjelenik az ismert 'kékhalál' vagy valami bios üzenet, hogy hibát észlet a gép meg ilyenek, és hogy a hiba okozója: nv4_disp.dll

Ezt ki lehet javítani? PLZ!
  • JUICE
    Sziasztok, itt vagyok, ahogy mondtam, szóval:
    Az említett problémát (javítokocsi-bug) minden gamer fórumon megtaláltam, de sajnos csak keveseknél fordul elő külföldön(ami nagyon meglepő számomra, mindenesetre már kérték, hogy adjanak ki egy új ""patchet"" hozzá, amit már elvileg készítenek is. Egyenlőre ennyi a hír, még jelentkezem, üdv: Falcon
  • mrzed
    Egy darabig ment nekem így a móka, de egy idő után bemonja az unalmast és nem hajlandó egyik exe-vel sem visszatölteni a mentett állást. :-(
  • xmark2
    Ezt a crack-et a demo.exe-ből szedték és alakították át(a'szem) nem biztos hogy az igazi demo.exe-vel is úgy működik...
  • xmark2
    Au egyes demo.exe-t itt találod:

http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml
  • 3P
    Igen ez a demo nekem is megvolt, de asszem volt egy korábbi demó, amiben volt mentési lehetőség...
    Autosavegame sem működik? (Állítsd át a menüben 1 percre...)
  • 3P
    Nem rossz dolog ez a demo.exe-s trükk.

A következő megoldás nem működik?
    1. Elindítom a játékot a rendes változattal
    2. Mentek egy állást a pálya elején
    3. Elindítom a demot, s betőltöm oda az állást
    4. Végig viszem ott a pályát
    5. Mentek a pálya végén egy állást
    6. Elindítom ismét az eredetit
    7. Betőltöm az állást, majd innen be is fejezem, feltételezve, hogy már tényleg nem kell a javítókocsi :)
    8. Átjutok a következő pályára.
    9. Ott ismét mentek egy állást, s innetől kezdődne a demos folytatás, úgy mint ahogy írtam a 3. lépéstől?

Szóval ez nem működik?
    Sajna kipróbálni nemtudom, mert nincs meg a demo már, de ha működne, akkor az tuti jó volna ;)
  • xmark2
    Most leszedtem a panzers 2.demo-ját és tök jó lenne az exe file ha tudna mentést csinálni.
    Nem tudja vki megmondani, hogy kellene hogy mentsen.Így csak a Utah Beach-et vagy az oktatópályát tölti be...Ha vki tanult programozást SEGÍTSEN !!!
    A demo2-es exe file-ja majdnem akkora mint az eredetié vagyis ez ha mentene akkor lehetne javítani és normálisan megcsinálni a küldetéseket nem úgy mint a demo1-es (varsói) exe-vel...
    Valaki aki tudja hogy kell átírni hogy menteni tudjak kérem segítsen !!!
  • bazza
    Ja és elküldené nekem valaki a demo.exe-t?
  • bazza
    És a demo 2?
  • xmark2
    Ja itt a küldetés ugró kód meg a többi...
    Játék közben nyomd meg az ENTER billentyűt, majd üsd be a következő kódok valamelyikét:

DIRTYHUNGARIANPHRASEBOOK - Küldetés megnyerése
    SELFDEFENCEAGAINSTFRESHFRUITS - God mód
    MOTORHEAD - Egy találat halálossá válik
    BICYCLEREPAIRMAN - Ingyenes javítás
    SPOTTHEBRAINCELL - Plusz 1000 XP az egységnek
    MONEYSONG - Plusz 1000 presztizs pont az egységnek
    MRHILTER - Támogatás kérése
    THEFUNNIESTJOKEINTHEWORLD - ???