2809
Codename: Panzers - Phase One
-
Bitbull #965 Majd a 2 cd + 1 cd emulator nal kikapcsolom a betujeleket.
Ezt kicsit magyarabbul lécci, mert nagyon melegem van és nemmegy az agyam rendesen és ilyenkor tiszta vagyok -
Xian #964 Na
Akkor leirom nalam hogy megy, valaki tesztelje plz.
Winxp
Sajatgepen jobbklikk, kezeles, disk manager
Majd a 2 cd + 1 cd emulator nal kikapcsolom a betujeleket.
Ezutan disk manager bezar! ez fontos! bezar.
Majd panzers indit es fut, meg javit stb
1.04 -es magyar. Vagy valami -
Bitbull #963 Xian neked megy??? Akkor vagy mázlista vagy, vagy pedig megvetted a játékot. -
Bitbull #962 ezazért horror hogy se panzersz se szoldzsersz, asszem akkor télleg marad az együtt bőgés és mindez a hülye sf3 és az alacsony fizetések miatt( mert ha lenne rá azért a nagytöbbség bizta megvenné), az élet igazságtalan!!! -
ToMy_ #961 ehhe, meg egy kis poen:
az, ami a GCW-n van allitolagos 1.06 crk, tokre ugyanaz, mint a Starfuckers-ek 1.04-es crk-ja, csak vmi vicces fiucska atirta hexeditorral a szoveget benne (de azt se mindenhol)
szal ehhez is jonnek a fake-crack-ok, mint a TRD2-hoz... -
#960 -
Xian #959 De hisz a javitokocsi megy az 1.04 -ben is....
Vagy nem?
-
#958 Na akkor gyere sírjunk együtt -
Bitbull #957 Xian elvileg eza trükközés a javítókocsit javítaná, de asszem ezek után el kell sírnom magam -
#956 Nekem se a parancsnoki járművet nem javítja sem más tankot, még akkor sem ha a parancsnokkal átszállok másik járműbe.
Viszont már szép ékes német nyelvben pompázik a menüm mióta feltettem az 1.06-os patchet. -
Xian #955 Hi
Nekem az a magyar verzio van, 1.04 et ir ki fent.
Mit javitana azu 1.06-os patch? Valami fontosat?
De ha nemet lesz tole a progi akkor inkabb kihagyom,
jo nekem az 1.04 is.
-
Bitbull #954 nemá, ez egyre rosszabb, mégegy ilyen hozzászólás és elbőgöm magam... -
#953 Sajnos nekem továbbra sem javít a javítókocsi -
Bitbull #952 uff, na ez nem jó hír, de már nemsoká megyek haza és majd jól kipróbálom. -
#951 Sajnálattal kell közölnöm, hogy nekem a javítókocsis izét nem oldotta mag a patch, de a parancsnoki kocsit már javította... Viszont sok sz*r volt fenn, úgyhogy most telepítem újra a Játékot, aztán szépen szabványszerűen telepítgetek mindent. Írjatok, hogy nektek megoldja-e az új crack! -
ToMy_ #950 1.06 pathcet Juice-tol (nemetesit)
1.06 "javit.a.javitokocsi" crack-et meg a gamecopyworld-rol
olvassatok mar, bazzeg -
antijedi #949 bazz legalább két sort olvass visza..., ott irják hogy gcw-n fentvan... -
xmark2 #948 Skorpio!!!
milyen 1.06-os crack az a "nemjavítókocsis"crack???
Honnan lehet leszedni az 1.06-os crack-et?? -
antijedi #947 hát az szuper, mert igy sokra megyek 1.06os crackel :(
csak azt nem értem mért nem tudnak magyar verziohoz rendes patchet kiadni? megint a magyarok le vannak szarva tipikus esete... -
Bitbull #946 egyenlőre nem tudni ilyenről, te tévedni emberi dolog( remélem tévedek) -
antijedi #945 de olyan patch még mindig nincs ami nem "németesíti" a játékot nem? :// -
Bitbull #944 mindig akkor ír valaki amikor énis, thx a te munkádért is Juice! -
Bitbull #943 királyság!!!!nemtom ilyet szabad-e de gcw-n fent van, köszi a figyelmeztetést! (mondjuk eddig is naponta figyeltem az oldalt) -
#942 Újra itt vagyok, nem fogjátok elhinni mit hoztam!
A Star****ers megjelentette kb. 1 órája az 1.06-os "patch"-et! Még nem próbáltam ki, de gondoltam szólok. Természetesen elérhető a Juice-ról is, de sokat tölt, ne tessék megijedni. Ha valami probléma van, írjatok, üdv: Falcon
(ui.: nem mertem linket írni, mert múltkor majdnem leszedtétek a fejem!) -
#941 Na emberek!
Aki felrakta az 1.06-os patch-et az rakja fel hozzá az 1.06-os crack-et is és úgy nézze meg!!! -
xmark2 #940 Nem tudok egyszerre mindent javítani.Ha csak úgy felrakom a patch ahogy mondta © BBS akkor a PanzerIV-es tankot javítja ha mahinálok még egy kicsit a panzers.ini file-al akkor meg vmelyik másikat javít a javítókocsi.Sikerült úgy is megcsinálni hogy magyar legyen a menű de akkor is csak egyfajta tankot javított.
Remélem közel van már a megoldás... -
BBS #939 Megmondom őszintén én még nem próbáltam.
Csak a technikai részét oldottam meg.
A nagyközönség majd eldönti, hogy jó vagy nem jó ez a megoldás. -
Bitbull #938 ha ez így van akkor alig várom hogy hazaérjek végre majd megírom nekem is megy-e, már ha addigra még nem megy mindenkinek és érdekel valakit -
xmark2 #937 © BBS !!!
Neked a patch-el mindent javított???
-
#936 BBS nem mondom hogy te vagy az isten, de nagy ász vagy az tuti, mert VÉGRE RENDESEN MŰKÖDIK!
Ha megengeded ezt a módszert kiraknám a Juice-ra is! Egyébként lehet hogy van magyarosítás a Panzers azon játékosai részére, akiknek más verziójuk van, majd megnézem! NAGYON SOK-SOK THX: Falcon -
BBS #935 Ha valamilyen úton-módon a *.pak fájlokat ki tudnánk csomagalni és utánna vissza. -
BBS #934 [Paths]
Search = panzers_patch_hu.pak;panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak
Home = .
[Editor]
Right Panel = 0
[Debug]
Debug Level = 0
-
#933 HiBBS!
Szerinted van rá valami esély, hogy úgy is meg lehessen csinálni, hogy magyar maradjon? -
xmark2 #932 © BBS !!!
Most akkor nekem hogy néz ki pontosan a panzers.ini ???
(a válaszod légyszíves így ird pl.:
[Paths]
Search = panzers_hu.pak;panzers.pak;cutscenes.pak
Home = .
[Editor]
Right Panel = 0
[Debug]
Debug Level = 0 )
Előre is kösz... -
BBS #931 Szívesen :) -
Bitbull #930 na azért bbs megoldását megpróbálom, ha hazaértem melóból, thx az ötletet. -
Bitbull #929 ja, értem hogy nektek dajcse verzsön van, akkor ennyit erről -
BBS #928 Hi All.
Na a Német és az Angol verzió 1.04-es, a magyar 1.00
Tehát mivel csak némethez or Angolhoz adtak ki javiást ezért nem is fogtok találni 1.04 javítást hacsak a magyarok ki nem adnak egyet.
A crack 1.04-es ezért látjátok ezt a verzió számot a képernyőn.
Egy kis regedit segítségével felrakató az 1.06 javítás de ekkor már német nyelven beszél hozzánk a game.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CDV Software Entertainment AG]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CDV Software Entertainment AG\PANZERS - Phase1]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CDV Software Entertainment AG\PANZERS - Phase1\English]
"target folder"="D:\\Program Files\\PANZERS - Phase1"
"group folder"="D:\\Documents and Settings\\FBI\\Start Menu\\Programs\\PANZERS - Phase1"
"language"="English"
"version"="1.04"
itt kell javítani és már mehet is a javítófolt fel.
Mégvalami a panzer.ini ben is ki kell javitani a de.pak ot hu.pak ra.
Majd vissza copy crack and run. -
#927 Nekem is 1.04-es a verzióm.
Codename.Panzers.Phase.One.GERMAN
PANZERS_1_3.mdf cd1
PANZERS_2_3.mdf cd2
PANZERS_3_3.mdf cd3 -
Bitbull #926 ja és nekem mondjuk a magyar verzió van, lehet ezért van az egész, konkrétan alkohol klón.