2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1005 a ruszki pályáktól végig szerelt -
Rusy #1004 most akkor valakinek műxik vagy nem? -
mrzed #1003 Most, akkor-akkor, Xian módszerével csak a menü lesz német, vagy az egész game, a hangok kivételével? -
#1002 A kampányban? -
#1001 Ezt nem értem, Ruszki pálya??? -
#1000 Nem, már az oktatópályán sem javít... -
#999 Amint látom, még én voltam a legszerencsésebb. Nálam az összes tankot és flak88-t javitotta a ruszki pályától. -
Christian #998 Nekem van egy ötletem:
Szedjük szét a gépet ,vegyük ki az összes ide kábelt, szedjük ki a winyót, csavarozzuk ki a csavarokat szedjük szét hogy szegény levegőt kapjon, utána írjuk bele hogy németül hogy Star****, utána csavarozzük vissza tegyük be a gépbe. A Star nevű ide kábel 23. drótját vagy milyét vágjuk el, kezeljük meg és ragasszuk vissza. Ezután szereljük össze a gépet, telepítsük fel a játékot, másoljuk be a krekket, szarakodjunk a lemezkezelőkkel és lám, elis indul a játék.
UI: azé elég k*b*sz*s hogy magyarok csinálják a játékot, és arra sem képesek hogy rendes pacset kiadjanak, ez felháborító! -
#997 Mondja meg nekem legyen szíves valaki, hogy 2. indításnál már az oktatópályán se javít a szerelőkocsi ? (1.04-es verzióm van, magyar minden benne) -
Bitbull #996 Na szóval, amit javítani lehet: Pz1, Pz4F2, Hetzer, ennyi. Én eddig jutottam. Ha valakinek van még ötlete az szóljon. -
Bitbull #995 nem megy, sajna ez vala. -
xmark2 #994 © Xian!!!
Segíts hogy csináltad akkor én nem értem???!!! -
#993 Nem, nekem a Xian-féle megoldás sem működik, most már tényleg nagyom szomorkodom. Majdcsak kijön az igazi 1.06-os crack... -
xmark2 #992 © Xian!!!
Le tudnád írni hogy akkor pontosan mit mikor hogyan mert nekem ez egyenlőre nem sikerült.
(ezt kellene egy kicsit bővebben mielőtt mé vki rám fogná hogy nem olvasok vissza:
Sajatgep - Jobbklikk - Kezeles
Majd a lemezkezeles kijelolese
Majd a (nalam 2 cdrom van + amit a daemon csinalt)
jobbklikk a cdrom betujelen
betujel es eleresi ut modositasa
majd eltavolitas
minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!=pl.az utolsó sor most akkor mit jelent)
Vkinek sikrült így???
-
maniac001 #991 Hello!
Én megvettem a játékot és így sem jó teljesen. javítókocsi hiba nem volt benne, de multizni nem lehet, ezenkívül néhány pályánál eléggé szaggat (2.8+GHz AMD, 1024MB ram, Radeon9800PRO). Azért azt elvárná az ember hogy ha már megveszi 9990Ft-ért, akkor tökéletes legyen. Amúgy az Eredeti tulajdonosok is remegve várják a patch-et...Így vegyen az ember eredeti gémet... -
Psziho Apu #990 csak nem jó
mit csináljak
-
#989 Újratelepítem megint, aztán kirpóbálom a lemezjeles módszert. Hát már sosem lesz jó? -
#988 Én maradok az "én várok a normális 1.06 crack-re" verziónál.
Belekezdtem az orosz küldetéssorozatba.Nálam ugye a javítókocsi nem javít szépen ki is nyirtak engem.
Majd nekiugrok még de eddig ez a legkeményebb rész (csak a német 8-ig mentem ott leálltam kicsit). -
Xian #987 En a oktato resznel lementettem mikor a ruszki tankot
kell javitani.
Mar tobbszor 3-4x is ujraindutottam innet es javitott.
-
Xian #986 ja, a daemon tools t nalam is ki kell kapcsolni
-
#985 Psziho Apu!
Elindítottad már másodszor is a panzers-t?
Mert csak akkor kezdi a nemjavítok sémát! -
Rusy #984 Na legalább a soldiers megy nekem, benéztem ide, megin kész röhely ez az 1.06-os crack kb-ra dátumra, megegyezik a szar krekkel... -
#983 Újraindítsam, miután nincs betűjel? Egy próbát megér... -
Psziho Apu #982 hali sikerült elmondom nállam hogy mükszik
Demonn toolsal telepítettem a telepítés végén rákérdez hogy felrakjon e 300 mb a gépre vagy cd ről menjen én felraktam aztán megkrekkeltem és mielőtt elindítom a játékot azelőt kikapcsolom a demontoolst és már javít is a szerelőkocsi
köszi
-
#981 Feltettem a panzers-t, meg hozzá minden jót(elindítottam 2x - nem javított), utána kikapcsoltam a betűjeleket, be a panzersbe, betöltöttem egy állást és voilet: Megint nem javított... -
Xian #980 ujrainditottad a gepet?
-
#979 Ez megint nem javít! NEM JAVÍT! Hihetelen, ha valami megoldásotok van, ne kíméljetek. -
Xian #978 Betujelek visszaallithatoak
barmikor, "barmire" -
Xian #977 Meg talan annyit,
hogy en ujrainditottam a gepet,
kikapcsoltam a betujeleket, kikapcsoltam a daemon t
es majd csak ezek utan inditottam a panzers t -
#976 Oksa, erre is rájöttem. Kipróbálom... -
#975 Mielőtt megcsinálnám, utána vissza lehet állítani, ugye?? -
#974 Ah.... -
#973 Hogy kell kivenni a betűjelet? -
Xian #972 Akkor
Sajatgep - Jobbklikk - Kezeles
Majd a lemezkezeles kijelolese
Majd a (nalam 2 cdrom van + amit a daemon csinalt)
jobbklikk a cdrom betujelen
betujel es eleresi ut modositasa
majd eltavolitas
minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!
majd lemezkezeles bezar
Panzers indit
-
Bitbull #971 egyellőre nem megy, hacsak Xian megoldása nem, de azt én kb egy óra múlva tudom csak kipróbálni. -
Psziho Apu #970 Hali valaki pontossan leírná hogyan is kell megcsinálni hogy a javitókocsi is müködjön(magyar verzióban), mert már teljessen elvesztettem a fonalat a különbözö pachek meg az ini átkonfigurálásában
Köszike
-
#969 De előbb-utóbb tuti hogy lesz normális 1.06 crack és remélem azzal már jó lesz minden. -
#968 Ezt jelzem én sem értem... Disk manager? -
Bitbull #967 vagy egyhuzamra végig kell nyomni -
#966 Nekem sem javít, csak első indításkor. Szal ha mindig újratelepítem a játékot, akkor jó lesz...
Én is sírok veletek!