2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Demon Eyes Kyo
    a ruszki pályáktól végig szerelt
  • Rusy
    most akkor valakinek műxik vagy nem?
  • mrzed
    Most, akkor-akkor, Xian módszerével csak a menü lesz német, vagy az egész game, a hangok kivételével?
  • JUICE
    A kampányban?
  • JUICE
    Ezt nem értem, Ruszki pálya???
  • JUICE
    Nem, már az oktatópályán sem javít...
  • Demon Eyes Kyo
    Amint látom, még én voltam a legszerencsésebb. Nálam az összes tankot és flak88-t javitotta a ruszki pályától.
  • Christian
    Nekem van egy ötletem:
    Szedjük szét a gépet ,vegyük ki az összes ide kábelt, szedjük ki a winyót, csavarozzuk ki a csavarokat szedjük szét hogy szegény levegőt kapjon, utána írjuk bele hogy németül hogy Star****, utána csavarozzük vissza tegyük be a gépbe. A Star nevű ide kábel 23. drótját vagy milyét vágjuk el, kezeljük meg és ragasszuk vissza. Ezután szereljük össze a gépet, telepítsük fel a játékot, másoljuk be a krekket, szarakodjunk a lemezkezelőkkel és lám, elis indul a játék.
    UI: azé elég k*b*sz*s hogy magyarok csinálják a játékot, és arra sem képesek hogy rendes pacset kiadjanak, ez felháborító!
  • Aguinaga
    Mondja meg nekem legyen szíves valaki, hogy 2. indításnál már az oktatópályán se javít a szerelőkocsi ? (1.04-es verzióm van, magyar minden benne)
  • Bitbull
    Na szóval, amit javítani lehet: Pz1, Pz4F2, Hetzer, ennyi. Én eddig jutottam. Ha valakinek van még ötlete az szóljon.
  • Bitbull
    nem megy, sajna ez vala.
  • xmark2
    © Xian!!!
    Segíts hogy csináltad akkor én nem értem???!!!
  • JUICE
    Nem, nekem a Xian-féle megoldás sem működik, most már tényleg nagyom szomorkodom. Majdcsak kijön az igazi 1.06-os crack...
  • xmark2
    © Xian!!!
    Le tudnád írni hogy akkor pontosan mit mikor hogyan mert nekem ez egyenlőre nem sikerült.

(ezt kellene egy kicsit bővebben mielőtt mé vki rám fogná hogy nem olvasok vissza:
    Sajatgep - Jobbklikk - Kezeles
    Majd a lemezkezeles kijelolese
    Majd a (nalam 2 cdrom van + amit a daemon csinalt)
    jobbklikk a cdrom betujelen
    betujel es eleresi ut modositasa
    majd eltavolitas
    minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!=pl.az utolsó sor most akkor mit jelent)

Vkinek sikrült így???
  • maniac001
    Hello!

Én megvettem a játékot és így sem jó teljesen. javítókocsi hiba nem volt benne, de multizni nem lehet, ezenkívül néhány pályánál eléggé szaggat (2.8+GHz AMD, 1024MB ram, Radeon9800PRO). Azért azt elvárná az ember hogy ha már megveszi 9990Ft-ért, akkor tökéletes legyen. Amúgy az Eredeti tulajdonosok is remegve várják a patch-et...Így vegyen az ember eredeti gémet...
  • Psziho Apu
    csak nem jó
    mit csináljak
  • JUICE
    Újratelepítem megint, aztán kirpóbálom a lemezjeles módszert. Hát már sosem lesz jó?
  • grebber
    Én maradok az "én várok a normális 1.06 crack-re" verziónál.

Belekezdtem az orosz küldetéssorozatba.Nálam ugye a javítókocsi nem javít szépen ki is nyirtak engem.
    Majd nekiugrok még de eddig ez a legkeményebb rész (csak a német 8-ig mentem ott leálltam kicsit).
  • Xian
    En a oktato resznel lementettem mikor a ruszki tankot
    kell javitani.
    Mar tobbszor 3-4x is ujraindutottam innet es javitott.
  • Xian
    ja, a daemon tools t nalam is ki kell kapcsolni
  • JUICE
    Psziho Apu!
    Elindítottad már másodszor is a panzers-t?
    Mert csak akkor kezdi a nemjavítok sémát!
  • Rusy
    Na legalább a soldiers megy nekem, benéztem ide, megin kész röhely ez az 1.06-os crack kb-ra dátumra, megegyezik a szar krekkel...
  • JUICE
    Újraindítsam, miután nincs betűjel? Egy próbát megér...
  • Psziho Apu
    hali sikerült elmondom nállam hogy mükszik
    Demonn toolsal telepítettem a telepítés végén rákérdez hogy felrakjon e 300 mb a gépre vagy cd ről menjen én felraktam aztán megkrekkeltem és mielőtt elindítom a játékot azelőt kikapcsolom a demontoolst és már javít is a szerelőkocsi
    köszi
  • JUICE
    Feltettem a panzers-t, meg hozzá minden jót(elindítottam 2x - nem javított), utána kikapcsoltam a betűjeleket, be a panzersbe, betöltöttem egy állást és voilet: Megint nem javított...
  • Xian
    ujrainditottad a gepet?
  • JUICE
    Ez megint nem javít! NEM JAVÍT! Hihetelen, ha valami megoldásotok van, ne kíméljetek.
  • Xian
    Betujelek visszaallithatoak
    barmikor, "barmire"
  • Xian
    Meg talan annyit,
    hogy en ujrainditottam a gepet,
    kikapcsoltam a betujeleket, kikapcsoltam a daemon t
    es majd csak ezek utan inditottam a panzers t
  • JUICE
    Oksa, erre is rájöttem. Kipróbálom...
  • JUICE
    Mielőtt megcsinálnám, utána vissza lehet állítani, ugye??
  • JUICE
    Ah....
  • JUICE
    Hogy kell kivenni a betűjelet?
  • Xian
    Akkor
    Sajatgep - Jobbklikk - Kezeles
    Majd a lemezkezeles kijelolese
    Majd a (nalam 2 cdrom van + amit a daemon csinalt)
    jobbklikk a cdrom betujelen
    betujel es eleresi ut modositasa
    majd eltavolitas
    minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!

majd lemezkezeles bezar
    Panzers indit
  • Bitbull
    egyellőre nem megy, hacsak Xian megoldása nem, de azt én kb egy óra múlva tudom csak kipróbálni.
  • Psziho Apu
    Hali valaki pontossan leírná hogyan is kell megcsinálni hogy a javitókocsi is müködjön(magyar verzióban), mert már teljessen elvesztettem a fonalat a különbözö pachek meg az ini átkonfigurálásában
    Köszike
  • grebber
    De előbb-utóbb tuti hogy lesz normális 1.06 crack és remélem azzal már jó lesz minden.
  • JUICE
    Ezt jelzem én sem értem... Disk manager?
  • Bitbull
    vagy egyhuzamra végig kell nyomni
  • JUICE
    Nekem sem javít, csak első indításkor. Szal ha mindig újratelepítem a játékot, akkor jó lesz...
    Én is sírok veletek!