2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1045 Nem tudnád valahova feltölteni valahova a mükődő cracket? -
#1044 töltés közben kiírja, hogy: Can't load map: missing.scane -
#1043 Nem tom mi lehet a baj...
A negyedik missionban már ott voltam Rommel táborában, mentettem. Betöltöttem a demo crackel, kijavítottam a tankjaimat, újra mentettem. De nemtudom visszatölteni azt! -
Bitbull #1042 Ja maúgy az lehet baj hogy én csak skirmishben próbáltam a javítót? Ti próbáltátok a skirmisht? -
Bitbull #1041 sztem meg inkább ebben a kiszámíthatatlan védelemben -
#1040 Hát akkor a hiba az ön készülékében van mert én már itt élvezem a javítokocsi adta örömöket :) -
Bitbull #1039 jah, sajnos énis tapasztaltam, de ha neki működik, akkor már kicsit reménykedem -
BBS #1038 Ez az egész bittorenes cucc fake.
Ua crack mint a tegnapi 1.06 azaz egy kis editor használatával lett 1.06 az 1.04-ből.
-
Bitbull #1037 starforce cleanert se használtad? -
Bitbull #1036 Ha visszaolvasol kicsit, akkor megtalálod BBS írását arról hogyan kell átírni a windóz regisztrit hogy fel lehessen tenni az 1.06-ot, de nekem azzal nem javít, azt mondod hogy egyszerűen csak belemásoltad a bittorrentes krekket peccselés nélkül és úgy megy?? Mert azt még nem próbáltam, de akkor majd kipróbálom. És minden járgányt javít amúgy? -
#1035 Na, leszedtem ezt a bittorrentes cuccot, csak az exe-t írtam felül vele, és már javít is a kocsi.
Ellenben nagyon bugos a második pálya (ez volt az új exe felrakása előtt is, a minimap helyett egy nagy zöld kocka látható), és a patch-et nem rakja fel egyszerűen (abban reménykedtem, hogy ez a 27 MB majd javítja, de csak kiír valami német szövet, és kilép - 1.04-es magyar verzióm van a játékból, a peccs meg ugye 1.06 német, gondolom ez a baj) -
Bitbull #1034 Szépjóreggelt!
Valami új ötlet panzershez?? -
#1033 Nem akartam feleslegesen topicot nyitni.
Erről hallani valamit?
Bár grafikában nem lesz vetélytárs...
Combat Leader: Cross of Iron
-
Bitbull #1032 nekem is tojik működni eza bittorrentes, de azért thx az ötletet, juice ötletét meg teszteljétek csak ha működik énis megpróbálom, addigis jóccakát! -
#1031 Neked mindenfajta járművet javít?
Mert nálam a panzer3 és pz1 (meg az sdkfz) is alkalmatlan javításra... Viszont PzII-est kitűnően csinálja -
mrzed #1030 Viszont JUICE-nál a pont!
Úgy működik a javítás, ahogy az 1024-es hsz-ában leírta! -
mrzed #1029 Háááát, rossz hírem van: nekem ezzel az új cumóval sem javítanak jobban, mint az előző töréssel. -
antijedi #1028 az is sok... :) még a load gamet se találom meg németül..., akkor ez nekem szvsz kimarad... -
#1027 UGYE A TORRENT IDŐVEL BEGYORSUL???
MERT MOST ÉPPEN ÚGY ÁLL, HOGY 159 óra múlva tölti le...
-
#1026 KIZÁRÓLAG A MENÜSZÖVEGEK LESZNEK NÉMETEK!
De én is most töltöm a torrentes züzőt
-
antijedi #1025 és ezis megnémnetesiti vagy ezután marad magyar? :)
mert ha német elsz ezis ako inkább kihagyom :/ -
#1024 KÖSZÖNJÜK, ezt is kipróbálom!
Egyébként jó hírem van, nekem is javított a kocsi, a következőket tettem:
-fel a panzers
-rá az 1.06-os patch (fönn van nálunk is, hogy kell)
-aztán panzers (az eredeti exe!)
-reboot
-Starforce clean
-1.04-es crack
-VOILET! Most is működik... -
mrzed #1023 Aha, benne van a torrentban a patch is, azért ilyen nagy. -
antijedi #1022 és ehez a crackhez is fel kell patchelni 1.06ra? -
Bitbull #1021 thx!!! -
mrzed #1020 Ezek közül, amelyik szimpatikus, bármelyik leszedi:
Burst!
ABC
BirTornado
Az Azureust inkább nem linkelem ide, mert ahhoz javajme-t kell telepíteni. -
Bitbull #1019 ahha, és hol tudok esetleg bittorrent progit leszedni? tudom elégvagyok -
mrzed #1018 Az a 6kb egy torrent, ehhez kell a bittorrent progi, ami leszedi! Az oldalt pedig át lehet állítani angolra. -
Bitbull #1017 sajna németül nem értek, pls help
-
Bitbull #1016 én miért nem tudom regisztrálás után leszedni??? kemény 6kbyte lejön belőle -
#1015 Sajns igazad lett, a 2. német küldetésben már meg se nyikkan a javítókocsi :( -
mrzed #1014 Köszi grebber, már jön is lefele ezerrel! -
#1013 NA AKI JÁTSZANI AKAR SZERVÍZKOCSIVAL EGGYÜTT a következőket kell tennie.
Szükség lesz egy bitorent progira.
El kell látogatni IDE!!!!!!!!!
Az oldalon regelni magad kb 30 mp (kapsz mailt azt aktiválod magad)
Letöltöd ezt a fájlt:Codename Panzers Patch 1.06 inkl. Crack by Mackermeister for Bits4ever.dl.am
Megpatch-eled az 1.06-al StarforceCleaner elindit crack felrak ÉS ÖRÜL hogy SZEREL!!!!!!!!!
Bizonyíték:
Orosz első pálya szereli a tankomat.
Orosz első pálya szereli a főgépem:
Probáljátok ki a többi pályán is nekem mennem kell.
Sok sikert mindenkinek!!!!!! -
xmark2 #1012 Arsenal!!!
Írd már le légyszíves azt a címet amiről leszedted a Codename Panzers Patch 1.06 inkl. Crack by Mackermeister for Bits4ever.dl.am 30.04MB !?!? -
ToMy_ #1011 oktatopalyan nekem is hegesztettek ezerrel, probald a kampanyt, ha ott is, akkor tenyleg "oltari nagy mazlid!" van... -
xmark2 #1010 Egy címet is írj!?!?!?!?
elrőre is kösz... -
#1009 Találtam egy ilyet az egyik torrentes oldalon:
Codename Panzers Patch 1.06 inkl. Crack by Mackermeister for Bits4ever.dl.am 30.04MB
leszedem azt kiprobálom hogy mi ez! -
#1008 Oltári nagy mázlid! :) -
#1007 Akkor nem értem, nálam megy.
Tegnap reaktam fel, daemontools, semmi fakszni, megcsináltam este az oktatópályát, ma elkezdtem olvasgatni ezt a fórumot, látom, második indítástól nem megy, erre megint elindítom, oktatópálya again, megint megcsinálom, simán javítja a BT7 tankot ma is a szervízkocsi.
Akkor most mi a rák van ? -
Rusy #1006 az 8 pálya után van nem?