2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1085 Van olyan emberke itt aki már megcsinálta az ötödik német missönt? A Matilda név hallatán majdnem becsináltam! :D -
mrzed #1084 Hááát, a weblapjuk szerint egyenlőre még nincs is csak német verzió!
http://www.panzers.com -
ddd #1083 Lentebb vki irta, hogy +vette eredetiben és nem a németet, nem hiszem bótba összefabrikáltat árulnának -
mrzed #1082 Nem tudom, nem akarok vitatkozni, hisz egy német fórumon, max, csak egy-egy letöltő linket találnék meg, annyira nem tudok dojcsul. -
#1081 Ezt nem tudom megerősíteni, ugyanis a német fórumokon is hasonló problémával kerültek szembe, ott is a crack-et okolják -
mrzed #1080 Nekem az a véleményem, hogy ez a javítok, nem javítok kérdés nem törési hiba. Ugye, eddig még csak a német verzió jött ki hivatalosan, augusztus 31.-én jelenik meg az amerikai, szeptember elsején, pedig a francia és az angol verziók. A második félévben valamikor pedig az összes többi, amelyekre még számítani lehet. Ebből következik, hogy amit mi letöltöttünk, az valószínűleg belső bétákból (angol, magyar) és a kiadott németből lett összefabrikálva. Ezért is reménytelen dolog jól javító crack-et találni. Két lehetőségünk maradt: 1. bütykölgetünk, hátha össze tudunk hozni valami használható megoldást. 2. letöltjük a német verziót, és beszerzünk egy német-magyar szótárat. -
#1079 1.4-es cracket plíz küldd az e-mail címemre! köszi: insp -
xmark2 #1078 vki írta korábban hogy neki mindent javít a ruszki pályától.Lehet hogy azért mert végigvitte magával minden küldetésre a javítókocsit és így a javítókocsinak az XP-je elért egy olyan szintet hogy javítani tudjon bármikor bármit.
Szerintem erre ez a magyarázat(amire a talán készítők nem gondoltak).Most azt az XP kódot próbálom de nem sikerül,habár a bal alsó sarokban kiírja hogy kód bekapcsolva mégsem ad XP.
Vkinek működik ez a kód: SPOTTHEBRAINCELL - Plusz 1000 XP az egységnek ??? -
#1077 Nem szabad feladni!
Addig is próbáljátok ki amit régebben írtam, mondom, stabilan javítja a Pz2-est...
Ha meg majd odáig jutunk, hogy Pershingek meg IS3-asok támadnak ránk,na akkorra biztos kijön egy normális crack.
Időszakos megoldásnak elmegy, nem? -
#1076 pangás van....Ebédeltek? -
#1075 szerintem toca 2 szindróma. ott sem lesz crack soha! -
#1074 én igen.
angol verzió kijöttével még lehet remény. -
#1073 természetesen nem működik:) -
#1072 Találtam egy ilyen "crack"-et is:
"This EXE works perfectly, including the "Repair Units" bug! "
Én már nem bízok abban, hogy valaha is normális fix kijönne... -
#1071 Nekem tökéletes lenne a demo 1, ugyanis, ha javítani szeretnék akkor kilépek, és a demo1.exe-vel kijavítanám, utána folytatnám a teljessel...nekem ez is tökéletes lenne!
Ja és most járok az 5. küldinél és szeretném megkérdezni, hogy kit, mit vigyek magammal. Ezt azért kérdem, mert a 4.-nél is jól rábsztam, mert nem vittem tüzérséget, és a bunkereknél...hát igen kicsit szar volt a helyzet:) -
xmark2 #1070 Na nekem ez nem működik...
Bazza a demo.exe-nek nemcsak az a baja hogy nem lehet visszatölteni a másikkal az elmentéseit.Hanem a varsói küldetésen kívül normálisan egy küldetést sem tudsz megcsinálni,mert egy küldetés egyik feladatának teljesítése útán kiírja hogy küldetés vége kitünő...
Szerintem a 2. demo.exe jó lenne ha sikerülne aktiválni a mentés betöltés menüpontokat és a mérete is megegyezik.Vki aki tud programozni ezt csinálja meg légyszíves!!! -
#1069 És azt lehetetlenség megoldani, hogy vissza lehessen tölteni a demo mentésit a teljessel? -
#1068 Na megcsináltam.
CSak a főjárművemet és a BT7M tankomat javitja az orosz 2-es pályán néztem. -
#1067 Köszi megkaptam
Kipróbáltam
sajnos nem működik -
Bitbull #1066 semmi -
xmark2 #1065 Arsenal!!
Ha felülírod a crackelt exe-t az eredetivel és korábban futtatad a starforcecleaner-t akkor kiírja hogy védelmi rendszer teleptéséhez indítsa újra a gépet.Miuán újraindítottad újra fut a starforcecleaner ami szintén újraindítja a gépet és kész...
Én még csak most töltöm le azt a cracket amit mondtál bizom benne hogy jó... -
#1064 aakkoorr? sseemmii? -
#1063 Mindjárt kiprobálom akkor csak most küldtem a cracket Axon-nak és ez a norton vizsgálja csak lassan mint a bűn. -
#1062 pedig már reménykedtem...:( -
#1061 -
#1060 de ha nem javít, akkor újból aktív a védelem, nem ? -
#1059 Mér irjam felül?Ha már lefutott tegnap és ma nem talál semmit!Nem értem a logikádat. -
#1058 grebber, megér 1 probát ! -
xmark2 #1057 Bazza!!!
A demo.exe mentéseit nem lehet visszatölteni a "teljes" exe-vel.A demo.exe mentéseit csak demo.exe-vel lehet visszatölteni ezért nem is olyan jó ez a megoldás... -
xmark2 #1056 Arsenal!!!
Ha a StarCleaner =StarforceClean.exe akkor újra és újra futtatni tudud ha a 3.cd-ről hdc mappából felülírod a crackelt exe az eredetivel majd elindítod kiírja hogy újra kell indítani a gépet és útána újra lehet futatni a StarforceClean.exe.
Remélem működik az ötleted... -
#1055 Hahó! Ti hogy csináljátok meg, hogy visszatöltse a "teljes" exe a "demo" exe mentéseit? -
#1054 Nem fut le a StarCleaner mert már leszedet mindent tegnap :( Pedig már beleéltem magam -
Bitbull #1053 ezt nézd: #1016-#1020 -
DrJekyll #1052 Arsenal elmentem a bitorent oldalra amit adtal de a file amit irtal letöltés után 6KB összesen es csak krix-krax összevisszaság:( Mit csinálok rosszul? -
#1051 Privátba küld el a mail cimed azt küldöm a crack-et! -
#1050 cleaner -t futasd le, reboot és ... ? -
#1049 Ki tudnád rakni valahova a crack-et, vagy elküldeni emailben?
Ha minden igaz akkor azt mondtad, hogy tartalmazza, a patchet + crack -et. Elég lenne csak a crack.
Nekem sajnos a munkahelyi tűzfal miatt nem megy a turent letöltés. -
#1048 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tegnap még szerelt ma már nem,tegnap még a menüben lévű háttér videó tökéletes volt ma már nem :(
Ugy néz ki hogy még mindig nem tökéletes a crack vagy valami :( -
BBS #1047 Vagymég inkább abban, hogy neked német verziód van. -
#1046 Így van, semmit nem csináltam vele.
Hogy mit javít, nem tudom, egy tankkal elindultam a németek 2. pályájának legelején, és amikor találatot kapott, akkor próbáltam javítani, és ment