Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Remélem lesz jó crack vagy vmi megoldás...
csak sokadik lövésre...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
A DR vs. AK sztem jó volt, mint kerettörténet, El Al. után megfordul a harc menete, szerintem visszavonuló egységeket vezetni nem túl izgalmas és kifizetõdõ . De RTS-be belerakni biztosan nagy újdonság lenne . 😊
Nem lehet tudni mi történt volna, de legalább, mint a panzer generalban végigvihették volna a történetet. Ugyanilyen volt a blitzkrieg és az ak vs. dr... sajnos..

Hát ha Grádnál nyertek volna a németek, most németül beszélnénk, így legalább átérzed, amit Paulus tábornok '43-ban . 😊

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Aki tudja ezt a kódot írja le ide a fórumba.
Elõre is kösz.
Az xp6.-s kulcsot a játékon belül kéri az elsõ inditásnál.
Csak az a probléma hogy azt a cdkulcsot nem tudom amit a védelmi rendszer kér.
Szerintem így a javítókocsi is mûködne.
Csak az a kód kellene sûrgõsen!!!
Érdemes leszedni a game-t?Mert úgy hallottam hogy jó game!
Elõre is kösz a válaszokat!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ha már a javítókocsi úgy javít, hogy fogaskerekke röpködnek a tankba, a szanitéc meg úgy ggyít hogy vöröskersztek repkednek a katonába, nehogymár ne lehessen megengedni egy célozni képes katyusát 😊
Pedig probáltam ugyis hogy eladom azt veszek újjat de semmi.Majd a normális crack ha lesz abba majd fog szerelni.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Volt egy ruszki film, amiben az volt a sztori, hogy menekítettek egy K-t, nehogy német kézbe kerüljön a "csodafegyver". (Kicsit felröhögtem, mert ugye a németeknek meg "nem is voltak" rakétavetõik így nekik az "csodafegyver" volt ... pff 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Átmentem a tankjaimmal a hidon azt ledaráltak mint állat!
tény hogy félelmetes volt minden de egy jol elhelyzett mg42-vel sokkal nagyobb pusztitást vihettél véghez mint egy vagy több katyusával... 😊
mivel ha egy területet megküldtél vele ahol egy helyen sok ember volt (ami ugye a valóságban nem sokszor állt fent mert a katyusák ellenfeleit azaz a németeket nem idioták vezették...)
akkor is joesetben egy két rakéta okozott pusztitást ott ahol kell az óriási szórása miatt..., az meg hogy miben okozott pusztitást megint csak a szerencsén mullott..., mig pl egy mg42vel ha jó helyre rakták egy szakaszt simán lekaszálhatak vele mert amire észrevették már rég tüz alatt voltak és az mg42vel még célozni is lehet a katyusával ellentétben 😊
ettõl fügetlenül én nem mondom hogy nem volt rossz fegyver és a legtöbbször be is vált abban amire kitalálták..., a megfélemlitésben 😊 de ezt egy rts-ben nem hiszem hogy lemodellezik... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
azé nemszerettem volna átélni mikor a falut megküldik velük😊)
az már más tészta hogy a demoralizlás menyit számit a háboruban de egy pc-s játékban sem hiszem hogy ez alapján müködne a katyusa...
az meg hogy nem válogat tök mindegy ha egy hadosztályt se találsz el vele a valóságban vagy pedig csak igen nagy nehézségek árán + sok szerencsével...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nem tudom odavezetni :-(
Demon:eredetim van, nálam :letisztítottam a terepet körülötte és simán odavezettem(mint saját egységemet) a t34-hez, azt hajrá
Végre kipróbáltam a katyusát, olyan , mint a híre😊
pusztító, de vigyázni kell rá