2809
Codename: Panzers - Phase One
  • mrzed
    Nem volt időm kipróbálni, de lehet, hogy az 1.06-os patch telepítése után ezzel működni fog:
    http://mrzed.nwo.hu/PANZERS_V1.06_german_NoCD_by_S1elz.rar
  • xmark2
    tibor16!!!
    Ha a panzers.ini kisérletezésébe kezdesz akkor előtte fel kell raknod a 1.06-os patch-et.CSAK EZUTÁN KEZD HOZZÁ AZ INI MÓDOSÍTÁSOKHOZ!!!
    Én csináltam egy ini-k nevű mappát ide másoltam a különféle panzers.ini file-aimat(átnevezve pl.panzer3.ini-re hogy tudjam ez mit javít...).De ez már csak egy technikai probléma...
  • tibor16
    aham, ha az ini-t buzerálom? -az bejön???
  • antijedi
    van rá kb 1000 falyta megodlás de egyik se jó igazán, zsákbamacska az egész :/
  • tibor16
    Sziasztok,
    Most szedtem le a hu verziót, -és nekem se javít. Ahogy visszaolvastam, még nincs rá megoldás. Jól látom???
  • Shep
    más játék van betervezve így erre sajna nem nincs keret, így marad a a másik lehetőség
  • bazza
    reménykedünk:)
  • Christian
    de nemfog kijönni egy normális krekk amivel nemkell szarakszani és leeht javítani mindent?
  • Rusy
    vedd meg...
  • bazza
    Én ugyan ezeket a kérdéseket tettem fel 5 napja, és a válasz: SZEREZD MEG!!!!!!
  • bazza
    Amúgy ne aggódj, szerintem egy pak extractor hamarabb fog kijönni, mint a normális crack!
  • bazza
    nempróbáltam, de már Krétán vagyok! :) Izgi lesz! Mire vigyázzak?
  • Rusy
    basszus akkor ini-t kell buzerálni minden egyes pálya előtt?
    pf inkább majd...
  • xmark2
    Bazza nem tudok segíteni wdmaud.sys file ügyében,amúgy javít a panzer3-as neked ahogy leírtam???
  • xmark2
    Az megoldható lenne hogy egy-két részletet a cnpdemo2.pak-ból a cutscenes.pak-ba másoljak pl.a :

sdkfz11_engine.fxeRËx @_ recon_engine.fxëMËz 
    részt.

Nem csak úgy működik a javítókocsi hogy felteszem a 1.06-os patch-et majd módosítok a panzers.ini file-n.
    Ha azt akarod hogy panzer3-as tudj szerelni(ez jól jön a Matilda küldetésnél)akkor így kell kinéznie az ini-nek:

[Paths]
    Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak
    Home = .

[Editor]
    Right Panel = 0

[Debug]
    Debug Level = 0

Ha pedig panzer4-es(orosz küldetésnél hasznos) akarsz javítani akkor ilyenre módosísd az ini-t:

[Paths]
    Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;
    Home = .

[Editor]
    Right Panel = 0

[Debug]
    Debug Level = 0

Itt nincs újrainstallálás... rögtön működik azaz javítja amit kell:)
  • Shep
    tehát akkor nyugodtan szerezzem meg nem lesz gond hogy nem javít a kocsi?
  • antijedi
    np , csak elöbb nézz és csak utána irj :)
  • formatuq
    hat jah, bocs, elkapkodva irtam, soldiers-nel mukodott a dolog ezt meg meg se neztem.
  • antijedi
    ahogy te azt elképzeled..., tudod nem csak q3 engine létezik a világon...
  • formatuq
    pak = rar
    belemesz pl windows commander-rel es modositod a file-t ahogy akarod.
    elmented, kicsit szutttyog mig visszarakja, es kesz
  • bazza
    a magyar jó, de a kocsi nem javít!
    De megnyugtatlak, én amatőr stratéga is megbírkózok a játékkal, nem túl nehéz...
  • Shep
    Srácok akkor most mi is a tényállás a magyar szinkronos jó, vagy nem javít a javítókocsi, vagy ez a hiba már megoldódott?
  • Psziho Apu
    valaki mostmár írja le teljessen hogy kell megcsinálni ezt a sz******** mert teljessen szétvág
  • bazza
    windows/system32/drivers/
    és
    windows/system32/dllcache/
  • xmark2
    Bazza!!!
    wdmaud.sys file hol van???
    Én a PANZERS - Phase1 mappában nem találtam ha ebben a mappánan van szerintem töröld ki.
    A matildás pályán javította a panzer3-asokat az új ini???
  • mrzed
    Istenem, még soha nem telepítettem fel ennyiszer egy játékot! Találtam még egy torrent-et az alábbi néven: PANZERS_V1.06_german_NoCD_for_bitleeching.rar[1].torrent, de sajna nem jön a kicsike, pedig tegnap készítették.
  • bazza
    tud akkor nekem segíten vki? #1094
  • Pitya
    Hali
    a nálunk kapható verzióban az átvezető mozik magyar szinkronnal szólnak, a menük, a küldetések leírásai, az egységek leírásai mind magyarok.
    Aproneten láttam "gazdaságos" áron, 4000 Ft-ért az eredeti játékot
  • mrzed
    Jó lenne, ha lennének, merd se a németek, se az amik nem fognak baszkolódin a mi verziónkkal.
  • bazza
    Vannak olyanok?
  • mrzed
    És, gazdaságos volt???
    Akkor viszon, nem ártana, ha a magyar krekkerek egy kicsit csípkednék magukat!
  • bazza
    Ja és még egy kis help kéne!
    Ma is jelentkezett az a bizonyos "drrrrrrrrr" képernyő, miközben játszottam, de most a hiba oka ez a fájl: wdmaud.sys
    Tud valaki segíteni, miként lehet kijavítani? THX!
  • bazza
    Sajna, de közülünk te vagy a legokosabb:)
  • bazza
    Tegnap a debreceni tescoban én láttam a magyar verzsönt! Én a szememnek hiszek!
  • xmark2
    vkinek van vmi ötlete hogy lehetne cutscenes.pak nevű file-t módosítani???
  • xmark2
    Különben a'szem megtaláltam hogy miért nem javít a javítókocsi.Azt mindenki tudja hogy a demo-kban javít a crackeltben nem.A különbség nemcsak az exe hanem egy cutscenes.pak nevű file.Ha F3-mal megnyitja vki Szerkesztés/keresés és beírja hogy Sdkfz ezt találja:

sdkfz223-ingame.dxtëC9ت . 2Ãî; 

Ha a demo-ban lévő cnpdemo2.pak-kal megcsináljuk ugyanezt ott ezt találjuk:

sdkfz11_engine.fxeRËx @_ recon_engine.fxëMËz 

Az eredetiben nem is találtam sdkfz11 nevet míg a demo-ban igen.Ezzel mindenki levonhatja a végső következtetést:)
  • mrzed
    Én is láttam már több oldalon, hogy megvehető a magyar verzió, de a hivatalos honlapnak jobban hiszek. Bár, a mai világban sose tudni.
  • bazsi123
    nézted a cikk dátumát?

pillants rá pl a cdgalaxis.hu-ra
  • mrzed
    Ennyit a kiadott magyar verzióról:
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32352
  • xmark2
    Bazza!!!
    az 5.német küldetést ezzel az ini-vel csináld úgy hogy vegyél egy rakás panzer3-as tankot mert ez csak azt javítja:

[Paths]
    Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak
    Home = .

[Editor]
    Right Panel = 0

[Debug]
    Debug Level = 0

Tehát ezzel az ini-vel érdemes a Matildás küldetést panzer3-asokkal megcsinálni mert a javítókocsi javítja...