2809
Codename: Panzers - Phase One
-
mrzed #1125 Nem volt időm kipróbálni, de lehet, hogy az 1.06-os patch telepítése után ezzel működni fog:
http://mrzed.nwo.hu/PANZERS_V1.06_german_NoCD_by_S1elz.rar -
xmark2 #1124 tibor16!!!
Ha a panzers.ini kisérletezésébe kezdesz akkor előtte fel kell raknod a 1.06-os patch-et.CSAK EZUTÁN KEZD HOZZÁ AZ INI MÓDOSÍTÁSOKHOZ!!!
Én csináltam egy ini-k nevű mappát ide másoltam a különféle panzers.ini file-aimat(átnevezve pl.panzer3.ini-re hogy tudjam ez mit javít...).De ez már csak egy technikai probléma... -
#1123 aham, ha az ini-t buzerálom? -az bejön??? -
antijedi #1122 van rá kb 1000 falyta megodlás de egyik se jó igazán, zsákbamacska az egész :/ -
#1121 Sziasztok,
Most szedtem le a hu verziót, -és nekem se javít. Ahogy visszaolvastam, még nincs rá megoldás. Jól látom??? -
#1120 más játék van betervezve így erre sajna nem nincs keret, így marad a a másik lehetőség -
#1119 reménykedünk:) -
Christian #1118 de nemfog kijönni egy normális krekk amivel nemkell szarakszani és leeht javítani mindent? -
Rusy #1117 vedd meg... -
#1116 Én ugyan ezeket a kérdéseket tettem fel 5 napja, és a válasz: SZEREZD MEG!!!!!! -
#1115 Amúgy ne aggódj, szerintem egy pak extractor hamarabb fog kijönni, mint a normális crack! -
#1114 nempróbáltam, de már Krétán vagyok! :) Izgi lesz! Mire vigyázzak? -
Rusy #1113 basszus akkor ini-t kell buzerálni minden egyes pálya előtt?
pf inkább majd... -
xmark2 #1112 Bazza nem tudok segíteni wdmaud.sys file ügyében,amúgy javít a panzer3-as neked ahogy leírtam??? -
xmark2 #1111 Az megoldható lenne hogy egy-két részletet a cnpdemo2.pak-ból a cutscenes.pak-ba másoljak pl.a :
sdkfz11_engine.fxeRËx @_ recon_engine.fxëMËz
részt.
Nem csak úgy működik a javítókocsi hogy felteszem a 1.06-os patch-et majd módosítok a panzers.ini file-n.
Ha azt akarod hogy panzer3-as tudj szerelni(ez jól jön a Matilda küldetésnél)akkor így kell kinéznie az ini-nek:
[Paths]
Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak
Home = .
[Editor]
Right Panel = 0
[Debug]
Debug Level = 0
Ha pedig panzer4-es(orosz küldetésnél hasznos) akarsz javítani akkor ilyenre módosísd az ini-t:
[Paths]
Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;
Home = .
[Editor]
Right Panel = 0
[Debug]
Debug Level = 0
Itt nincs újrainstallálás... rögtön működik azaz javítja amit kell:) -
#1110 tehát akkor nyugodtan szerezzem meg nem lesz gond hogy nem javít a kocsi? -
antijedi #1109 np , csak elöbb nézz és csak utána irj :) -
#1108 hat jah, bocs, elkapkodva irtam, soldiers-nel mukodott a dolog ezt meg meg se neztem.
-
antijedi #1107 ahogy te azt elképzeled..., tudod nem csak q3 engine létezik a világon... -
#1106 pak = rar
belemesz pl windows commander-rel es modositod a file-t ahogy akarod.
elmented, kicsit szutttyog mig visszarakja, es kesz -
#1105 a magyar jó, de a kocsi nem javít!
De megnyugtatlak, én amatőr stratéga is megbírkózok a játékkal, nem túl nehéz... -
#1104 Srácok akkor most mi is a tényállás a magyar szinkronos jó, vagy nem javít a javítókocsi, vagy ez a hiba már megoldódott? -
Psziho Apu #1103 valaki mostmár írja le teljessen hogy kell megcsinálni ezt a sz******** mert teljessen szétvág -
#1102 windows/system32/drivers/
és
windows/system32/dllcache/ -
xmark2 #1101 Bazza!!!
wdmaud.sys file hol van???
Én a PANZERS - Phase1 mappában nem találtam ha ebben a mappánan van szerintem töröld ki.
A matildás pályán javította a panzer3-asokat az új ini??? -
mrzed #1100 Istenem, még soha nem telepítettem fel ennyiszer egy játékot! Találtam még egy torrent-et az alábbi néven: PANZERS_V1.06_german_NoCD_for_bitleeching.rar[1].torrent, de sajna nem jön a kicsike, pedig tegnap készítették. -
#1099 tud akkor nekem segíten vki? #1094 -
Pitya #1098 Hali
a nálunk kapható verzióban az átvezető mozik magyar szinkronnal szólnak, a menük, a küldetések leírásai, az egységek leírásai mind magyarok.
Aproneten láttam "gazdaságos" áron, 4000 Ft-ért az eredeti játékot -
mrzed #1097 Jó lenne, ha lennének, merd se a németek, se az amik nem fognak baszkolódin a mi verziónkkal. -
#1096 Vannak olyanok? -
mrzed #1095 És, gazdaságos volt???
Akkor viszon, nem ártana, ha a magyar krekkerek egy kicsit csípkednék magukat! -
#1094 Ja és még egy kis help kéne!
Ma is jelentkezett az a bizonyos "drrrrrrrrr" képernyő, miközben játszottam, de most a hiba oka ez a fájl: wdmaud.sys
Tud valaki segíteni, miként lehet kijavítani? THX! -
#1093 Sajna, de közülünk te vagy a legokosabb:) -
#1092 Tegnap a debreceni tescoban én láttam a magyar verzsönt! Én a szememnek hiszek! -
xmark2 #1091 vkinek van vmi ötlete hogy lehetne cutscenes.pak nevű file-t módosítani??? -
xmark2 #1090 Különben a'szem megtaláltam hogy miért nem javít a javítókocsi.Azt mindenki tudja hogy a demo-kban javít a crackeltben nem.A különbség nemcsak az exe hanem egy cutscenes.pak nevű file.Ha F3-mal megnyitja vki Szerkesztés/keresés és beírja hogy Sdkfz ezt találja:
sdkfz223-ingame.dxtëC9ت . 2Ãî;
Ha a demo-ban lévő cnpdemo2.pak-kal megcsináljuk ugyanezt ott ezt találjuk:
sdkfz11_engine.fxeRËx @_ recon_engine.fxëMËz
Az eredetiben nem is találtam sdkfz11 nevet míg a demo-ban igen.Ezzel mindenki levonhatja a végső következtetést:) -
mrzed #1089 Én is láttam már több oldalon, hogy megvehető a magyar verzió, de a hivatalos honlapnak jobban hiszek. Bár, a mai világban sose tudni. -
bazsi123 #1088 nézted a cikk dátumát?
pillants rá pl a cdgalaxis.hu-ra -
mrzed #1087 Ennyit a kiadott magyar verzióról:
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32352 -
xmark2 #1086 Bazza!!!
az 5.német küldetést ezzel az ini-vel csináld úgy hogy vegyél egy rakás panzer3-as tankot mert ez csak azt javítja:
[Paths]
Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak
Home = .
[Editor]
Right Panel = 0
[Debug]
Debug Level = 0
Tehát ezzel az ini-vel érdemes a Matildás küldetést panzer3-asokkal megcsinálni mert a javítókocsi javítja...