Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen az õ kreálmányuk a glef verzió is. LOL belerakták a bugos krekket az mdf-be átírták az nfo-t magyarra meg a fájl nevet hungarian proper glefre és hú de jó minden második hühye letöltötte hogy itt az új krekk mûxik...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

formatuq
nem gondoltam volna, hogy te az vagy akinek nevezed magadat....
bocs erte.
mar tudom hogy az vagy akinek nevezed magadat 😄
Half-Life.2.Promo.CD.Videos-Elixir

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

cifuatwork
Ezt itt mindenki tudta eddig is, rajtad kívûl... 😊 (csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...)

A crack se a igazi nem javit a javito kocsi!!!!!

Hát nekem nem javítota és az volt a pláne multiba ha odamentél egy javító sátorhoz a többieket kidobta a game így ott csak embereket lehet javítani. 😞 Amúgy eddig csak a Coop volt az ami jó volt multiba mert ott nem dobálta ki a haverokat 5 perc alatt.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

van valami assault modusz is, meg coop, szerintem nem gyenge a multi

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Demon Eyes Kyo
A multi elég gyenge benne, mert csak dm-re megy ki az egész, kb. 5 perc egy pálya és lehet kezdeni elõrõl.

Robogo: te annyira sötét vagy, hogy az már fáj, minden le van irva ide a fórumra, nézzél már körbe.

"A javítókocsik a könnyû páncélosokat javítják csak a nehéz és közepes tankot nem. 😞 "
Ez nemigaz, a javitókocsi nekem javitotta az összes tankot, viszont mást csak ritkán.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

és ezekbe egyik se javít?
pf

grebber
Codename Panzers - NoCD 100% Crack
Codename.Panzers.NOCD.by.LLCoolUwe
Codename.Panzers.NOCD.by.Starfuckers
Codename_Panzers_Play_Without_Working_Image-EinFreund

Ezek közül valamelyiket keresd meg!Én torrentrõl szedtem le õket.

Next PC upgrade: 2022

Robogo
Milyen crackel kell crackelni a játékot hogy müködjön?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

a reklámot kihagyhatad volna... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Robogo
OKé már megvan

Robogo
A GameCopyWorld-rõl hogy kell letölteni mert nekem mindig csak linket tölt le?

Robogo
ÁÁÁ megvan nem innen kell letölteni valamit:http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml?

Robogo
Már visszaolvastam csak nincs link ahonnan le lehetne tölteni azt a cracket.Nem tudnád fölteni?Azt megköszöném.

grebber
Az nem jó crack asszem!Le kell tölteni másikat!
Ha visszaolvasnál tudnád hogy megy a crackel csak a javító kocsi nem javít!
És másolásvédelem persze hogy van azt kéne feltörni normális crackel arra várunk.VAJON MEDDIG MÉG?? 😞

Robogo
Másnek is volt ilyen másolás védelmi rendszer?

Robogo
másogik=második

Robogo
Aha a másogik cd-n lévõ HDC könyvtárba bementem és onnan másoltam az exe-t meg a dll file-t.Ezt kellett?

grebber
Megcrackelted???

Robogo
Hát ez nem müködik!!!!!
Fölinstaláltam a játékot.
Elinditom a játékot.
És utána bejön egy másolás védelmi rendszer ami egy cd kulcsot kér na beírom a cd kulcsot:XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
és nem fogadja el ezt írja ki:A MEGADOTT KULCS HIBÁS VAGY ELGÉPELT mi lehet a gond?HELP!!!!!

most mit szivod magad probálnád meg egy gyerek épitktezés eladoi fizetés asszony gyesen ebböl eredeti re na ne viccelj!
Ha megbántottalak BOCSÁNAT!!!

huN4m
Nem,nem lehet. A játék elején vásárolnunk kell egységeket,és azokkal kiírtani az ellent😊 Amúgy mi baj az mdf-ekkel?

Sziasztok!
Elnézést kérünk az egész team és a a gamelibraly nevében!
Elbasztuk az mdf fileokat...
Sorry...
De reméljük, hogy mindenki meg tudta oldani a játékot.
Jó játékot!

Nonamas

Ui.: Annyit súgok, hogy ma este lesz egy Half-Life 2. Promo CD releasünk... Nem is lett volna szabad elmondanom ezt, huppsz... 😊
Johnyy
A panzerben lehet építeni? ( csak lábjegyzet quescsön)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Teljesen egyetértünk, én nekem is csak 10-bõl 1 játék tetszik igazán, sõt mostanába 2 hónapja egy se igazán, a panzers megéri a pénzét de én is várok még egy picit, hogy lejjebbmennyen, addig jáccok mást...

direct ip-nél? nemhiszem...
ha meg igen ki kell tiltani masterservert firewall-al 😊

huN4m
A multi csak azért nem megy,mert a mellékelt serialt letíltotta a CDV,mert tudják,hogy azért nem kéne engedni a feltört verzióval a multi játékot...amúgy neekm is az eredeti PANZERS van meg

Robogo
Oké már megvan!Különben visszaolvastam csak nem értettem hogy mi az a Utlraiso!

Robogo
Hát épp ez a baj hogy nem tudom hogy mi az a utlraiso.Ezt az utlraiso-t le kell tölteni valahonnan vagy mi?

Lacc
Ja, a multi se mûködik. Ez is védelem?
Hali
most akkor ez az új divat ezen a fórumon? Cikizitek azokat, akiknek eredeti játékuk van? Csak mert más is megkapta mástól, másik topicban, hogy "te gazdag vagy, telik eredetire".
1, senkinek semmi köze a másik anyagi helyzetéhez, vagy hogy honnan van eredeti játéka
2, ne nézzétek már hülyének a másikat, hogy vegyen neked cd-kulcsot, amivel majd te játszol
3, szerintem szinte mindenki megvehetné a játékot eredetiben, ha nem az lenne a szíve vágya,, hogy a megjelenés másnapján játsszon szinte az összes új játékkal, hiszen a legtöbb játék ára elég elfogadható szintre süllyed egy idõ után. Esetleg kevesebb cigi/pia/buli stb és össze lehet spórolni akár az új játék árát is.
Bocs, de már ideje volt kiadni a mérgem.
nekem is dettó csak 1 perc múlva...

A javítókocsik a könnyû páncélosokat javítják csak a nehéz és közepes tankot nem. 😞 Egy kérdés valaki játszott már multiba mert mi próbáltuk de 5 perc alatt kidob a game, hogy gratulálunk nyertél mikor még nem is csináltunk szinte semmit.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

bazza
Úgy vagyok ezzel, mint apám az PC autóversennyel...szeretem, de csinálni...szt már nem nagyon tudom...Inkább FPS, meg Sport... az RTS már keményebb...de azért megbirkózok vele...

-önsajnÁllat vége-

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Ha én szerelõkocsival a demot elsõre úgy csináltam meg, hogy csak 1 tankom maradt a végére, akkor szerelõkocsi nélkül...😞((

bazza
Szerintem fix, hogy nem lesz fix...

bazz kettõt kéne visszaolvasnod....

Robogo
Hogyan kell konvertálni a játékot vagyis az mdf file-ket hogy fel tudjam telepíteni a game-t?

sumi
köszi.müxik........

elindítod az utlraiso-t, f6-ot nyomsz, és onnantól kezdve egyértelmû...
sumi
ez nekem magas.a progi +van de nem érteni hozzá......

skorpio7
Igen így van... aki nem hiszi nézze meg a hivatalos Panzers fórumot a PCDOME-on. Aki megvette eredetibe annak pályától, idõtõl függetlenül tökéletesen javít a szerelõkocsi. 1 big van , az is egy küldetés bug, de csak néhány emberkénél jött eddig elõ (T34-e küldetés) és a legújabb patch-ben már javítják is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

bazza
Tehát ezek a crackek sem jók?

Codename Panzers : Phase One :: 2004-06-25 :: 18
Codename Panzers : Phase One *german* :: 2004-06-27 :: 27
Codename: Panzers *german* :: 2004-06-25 :: 20
Codename: Panzers (C)Stormregion MAX :: 2004-07-01 :: 5

skorpio7
Az nem bug, hanem crack hiba.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Lekai
Codename.Panzers.Phase.One.Hungarian.PROPER.Alcohol.Clone-Glef

errõl a verziorol van szó

Lekai
glef-cod1.mdf / glef-cod2.mdf / glef-cod3.mdf fileokat a WinIso-val konvertáljátok át a mentés máskéntal ISO-nak és egybõl telepithetõ, irható, játszható
ja de a javitokocsi bug ekkor is fenáll

grebber
Codename😛ANZERS Phase One *Proper*

Ez a verzió megy valakinek normálisan???

figy leszeded ultra iso-t ( a nem full is jó) és átkonvertálod iso-ba azt már simán lehet mountolni

sumi
már csak arra lennék kiváncsi , hogyn maradhattak ki.kitömörittés elött ellenõriztettem,és nem mondta,h hiás vmi...mennyire sz@r a helyzet?talán +valakinek a hiányzó 3 fájl....az jó lenne...