2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Serpa
    tiszta verzióban sem javít ?
  • jocika
    Uraim!

Hivatalos magyar verzióm van, a verziószáma: 1.04. Az MM-ben vettem.
    Azt a rohadt tankot mégsem javítja.

Milyen magyar fórumokon olvastad, hogy javított rendesen Bazza?
  • VGQ
    Szerintem sem Bug a dolog,hanem olyan mint a settlersben volt a vasöntö disznot gyártot vagy nem nöttek a fák ki teljesen.
    Szal ez szerintem irásvédelem ezerrel.A baj,hogy nem értem miért,de nekem a német küldetésben végig szerelhetö volt az összes tankom(kivéve a gyenge autokat,löszerszállito meg légvédelmi kocsi,meg a vontatos kamionok)
    Aztán a ruszki küldetés 3. pályájáig ment a szerelés rendesen,de onnantol már csak az SU... tipusu tankokat szerelte,szal inkább olyanokat vettem :)
    Most az amcsi rész elsö pályáján még szerelt,de a 2.on már nem akart.Igaz az elsö map felétöl sem csinálta,mert loadoltam.

Más.
    Nemtom ti észrevettétek-e,de nekem a löszerutánpotlo autobol 1 golyo kiadásáért az 5000 egységböl 8at vesz le,és általában 3-4 golyoval tultölti(ami ugye még repül) viszont mikor münködött a szervizauto akkor azt láttam,hogy pontosan tölti,de ugyan ugy 8 egységet vesz le a löszere autobol.Szal igy nem is 5000 löszert bir tárolni,hanem csak 5000/8-at.

Más
    Nektek mennyire szaggatot be mikor a Resitag meg a partraszállás video volt????Nekem az alábbi gépen szépen felhuzva gyönyörü képregénnyé alakult a közepétöl!!Szal nemtom ennek milyen gép kellene a fullos grafikához.Persze lehet eléglenne még 1 giga ram:)
  • bazza
    EMBER!!!
    Voltál már más fórumokon is? Mert ahol én voltam, ott azoknak, akiknek EREDETI, MAGYAR verziójuk van, azoknak javít, a javítókocsi!!!!!!!!!!!!!!

BUG?! A Faxomba de értetlen vagy!
  • ibrik
    Ha az 1.06-osra gondolsz, az már van - csak német.
  • robotnyk
    nem mindenkinél jött elő ez a hiba, de hamarosan lesz patch, az javítja majd
  • ibrik
    EMBER!!!
    Ne beszélj már hülyeséget! Olvasd már el, miről van szó!

A srácnak hivatalos bolti játéka van és abban sem akarja javítani a tankokat a javítókocsi.
  • nagykispeter
    Ha lánggal melegítetted akkor nem fogja addig míg ki nem hül!Ha kihült akkor foglald el tankos egységgel(csak azzal lehet!!!)és utánna lehet javítani!Elég bonyolult és az oktató pályán sincs erröl szó de ez van!
  • xmark2
    A javíókocsis probléma a Trigger nevű védelmi rendszere miatt van ami nem az exe-ben van.Azért nem működik mert a Trigger program észleli hogy az crack exe illegális ezért csinál egy kis boszúságot...
    Kellene egy Triggerdeportáló progi!!!
  • ibrik
    Még majd kiderül, hogy a javíókocsis probléma nem is a crack miatt van, hanem magában a játékban sikerült a készítőknek elkövetniük ezt a bugot
  • jocika
    Üdv!

Segítség kellenne. Eloptam a T-34-t. Gondolom innentől a probléma már ismerős. Elromlott az a dög, megvan a javító kocsi, meg is javítottam, de még sem akarja megjavítani a tankot. Már próbáltam elfoglalni mindennel féle gyalogossal, de csak nem adja oda a szerelő autót a progi.

Hivatalos verzióm van. Azt olvastam, hogy a cracklet verziókkal előfordul, de mindenki új crack-et töltött le megjavult. De mint írtam az enyém hivatalos.

Tudna valaki segíteni?

Köszönöm.
  • weine
    én csak ennyit tudtam...
  • mrzed
    Az email-ben kapott file-okhoz nevez hozzá az mdf-eket!
  • atibacsi1977
    Csak az a baj hogy nekem glef-cod1.mds kéne ! Egyébként ez is magyar verzió!
  • weine
    mail elmente magát...
  • ibrik
    hun-panzersa.mds
    hun-panzersb.mds
    dragon-panzersc.mds

Ezen a néven keresd a fájlokat (feltéve, hogy a magyar verzió van meg neked)
  • 3P
    Szerintem ne keres MDS fileokat, mert nem valószinű, hogy pont jó lesz a tiedhez. Én is így jártam...
    Megoldás azért van! :)
    Konvertáld át ISO-ba, pl WinISO-val, s akkor már simán ki tudod írni, vagy Daemonnal is tudod tolni...

Sok sikert!
  • atibacsi1977
    Hát nemtom! Én rákerestem de egyet nemtalált a Dc-n! Na mindegy!
  • ibrik
    Neked nem msf, hanem MDS fájlok kellenek.
    DC-n rengeteg embernél megvannak.
  • atibacsi1977
    Hello! Most töltöttem le a játékot,de van egy olyan problémám hogy mdf kiterjesztésű fájlban van és nincs meg hozzá az msf fájl! Valaki megtudná nekem mondani hogy honnan szerezhetem meg ezeket a fájlokat mert igy nemtom kiirni! Esetleg elküldhetné valaki erre a mailre: [email protected] Előre is köszi!
  • bazza
    sorry
  • ibrik
    Ez nagyon nem ide tartozó kérdés volt.
    De ha tudni akarod, az egy beépülő spyware miatt van. Csak le kell takarítani a gépről.
  • bazza
    Ha már a notepad probléma felmerült, akkor én azt is megkérdezném, hogy miért állítódik át a kezdőlapom a my-search-re?
  • tibor16
    Köszi, nem tom, alighanem várok. Hátha megjelenik "normálisan" is.
  • xmark2
    Szerintem egy új crack már nem oldana meg semmit mivel ez csak a Starforce ellen véd ami az indító exe-n van.A trigger(a'szem így hívják) okozza a "nemjavítókocsi-problémát",ezt onnan gondolom hogy a javítókocsi(és a többi jármű)csak nem egy 3 megás exe-n van és ha demo2-s exe-vel indítom a gémet akkor kiírja hogy a trigger nem nyitja meg a cutscenes.pak file-t.Tehát vagy megjelenik vmi "triggerszáműző"progi vagy egy pak-editor vagy megpróbálunk nomád körülmények között(notepaddal) összerakni vmi olyat amivel működik a javítókocsi...
    DE LEHET HOGY TÉVEDEK ÉS MINDEZ NEM IGAZ !!!
  • xmark2
    Egy kis módosítás és már meg is van oldva a mi kis javítás problémánk:)
    (talán)
  • JUICE
    Tibor!
    KIZÁRÓLAG a menü szövegek és az egységnevek lesznek németek. A feladatok is, bár ezeket olvashatod MAGYARUL a pálya előtti töltés képernyőn!Ha nagyon nem tiszta, add mag a mail címed és küldök néhány screenshotot!
    Falcon
  • JUICE
    Azoknak, akiknek notepad problémájuk van:
    A hibát egy g*ci kis spyware okozza, de könnyen orvosolható:
    A windows\system32 mappában a notepad.exe-t átnevezi notpad.exe-re, magát meg balavési a notepad.exe valamely módosítmányába. A megoldás:
    -Töröld azt a fájlt, ami notepad.* nevet viseli
    -ezután a notpad.exe-t nevezd át notepad.exe-re

Nekem ez segített. Írjatok, h működik-e.
    Egyébként hoztam némi infót a német fórumozóktól:
    Az "állítólagos" 1.06 crack nekik sem volt jó, illetve ők is azt mondják, hogy csak az eredeti 1.04-es másolata. Egyenlőre ott az a hangulat uralkodik, hogy meg kéne venni a játékot. Sztem ez itt szóba sem jöhet, úgyhogy türelemmel kell várni...
    Üdv: Falcon
  • Drex
    :DDD

Csak 1 infó.... :DDDD

miután lenyomtam 4 pályát, gondoltam meg nézem az oktató pályát :DDD

OTT SEM JAVIT A KOCSI :DDDDD

szal valoszinü ha az első trigger befigyel onnatol nem javit ez semmit csak amihez kedve van.... :DDD

szal én megvárom a normális magyar Crack-et....

Magyar skacok lehet bizonyitani itt egy franko kis feladfat gihi
  • beeboci
    Hi All..!!!

Nos. Én személyszerint nem buzeráltam az ini-t, nem használtam semmilyen patch-t, és legvégül, de nem utolsó sorban nem a komolyabbik beviteli eszközeimet használtam a játékhoz. Elővettem a régi jó öreg golyós egeret, meg az ütött-kopott bill.-t, majd így kezdtem bele a játékba. Utóbbira azért volt szükség, mert ismerve magam, "hogy nem vagyok egy feladós típus", valamint a játék, helyesbítek: a CRACK hibáját, ésszerübbnek találtam, hogy ezeket püföljem és ne az újakat. A Magyar verziót nyomtam le, kb. 3 nap alatt. (mind a 3 nemzettel). Az igazsághoz tartozik, hogy easy-n. A szervízkocsiról csak annyit, hogy nekem többször volt útban, mint hasznomra!! Mivel nem tudtam, hogy az adott pályán fog-e javítani, és ha igen akkor miket, ezért mindíg hagytam belőle az egységemben. Tehát mindíg mást és mást javított, vagy pedig egyálltalán nem. (És ilyenkor volt útban). Ezzel szemben kárpótolt a program gazdag látványvilága, és az elsodró lendülete. Én csak ajánlani tudom. Még így is megér egy próbát. (Még így is végig lehet játszani)!!!

Ui.: Azt azért sajnálom, hogy hálózatban nem lehet a crack-elt változattal nyomulni.
  • tibor16
    A menü szövegeken pontosan mit értesz? Mert ha a játék közben levő szövegek is... akkor meg van lőve....
  • Christian
    Azért nem tudsz szerkeszteni, mert eltűnt a notepaded..énis ezzel a problémával küszködök, hogy semmi szöveges dokot nem nyit meg ami notepadhoz van társítva, az ok ismeretlen...
  • Christian
    és akkor a feladatoknál is angol lesz?
  • xmark2
    Itt egy kis panzers.ini file módosítás,leírás:

Ha azt akarod hogy a javítókocsik panzer4-est tudjanak szerelni csak felrakod az 1.06-os patchet+megcsinálod azt a kis változtatást amit juice is írt,valahogy így kell kinéznie:

Search = panzers_patch_de.pak;panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak

Ha panzer3-asokat szeretnél javítani a panzers.ini-t módosisd ilyenre,vagyis az előző ini változtból ha kitörlöd a panzers_patch_de.pak-ot már javítja is a panzer3-ast,valahogy így kell majd kinéznie:

Search = panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak

Nekem mostanában olyan gondom van hogy F4 gombbal nem tudom szerkeszteni a ini és más hasonló file-okat ezért úgy csiáltam hogy jobb klikk az ini-re Társítás majd WordPad MFC alkalmazás és jöhet a módosítás...
    Azt hogy lehetne megcsinálni hogy F4-gyel szerkeszteni tudjak???

• xmark2
    Bazza!!! itt egy leírás hogy rakd fel az 1.06-os patch-et(juice oldaláról):

A javítás némi regedittel orvosolható, de mivel nem biztos, hogy mindenki itt tart, ezért kezdjük az elején:

-Telepítsd fel a Panzers-t

-Töltsd le az 1.06-os Patch-et (nálunk is elérhető)

-Ezután: Start/Futtatás/regedit

Itt keressétek az alábbit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CDV Software Entertainment AG]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CDV Software Entertainment AG\PANZERS - Phase1]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CDV Software Entertainment AG\PANZERS - Phase1\English]
    "target folder"="D:\\Program Files\\PANZERS - Phase1"
    "group folder"="D:\\Documents and Settings\\FBI\\Start Menu\\Programs\\PANZERS - Phase1"
    "language"="English"
    "version"="1.04"

Akinek a magyar verzsön van, annak a verziószám 1.0, ezt kell átjavítani!

-Telepítsd fel a Panzers 1.06-os patch-et!

-A panzers.ini -ben a láthatsz egy ilyet:

[Paths]
    Search = panzers_patch_de.pak;panzers_de.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak

itt kell átírni a panzers_de.pak -ot panzers_hu.pak -ra, így:

[Paths]
    Search = panzers_patch_de.pak;panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak

-Ezután a játékhoz tedd fel az 1.06-os Crack-et, amit szintén letölthetsz tőlünk

-ÉS VOILET! MŰKÖDIK!

FELHÍVOM A FIGYELMET, HOGY EZEK UTÁN A JÁTÉK MENÜSZÖVEGEI NÉMETEK LESZNEK, DE A BESZÉDHANG MAGYAR MARAD
  • xmark2
    Megoldható lenne e az hogy jó pár részletet(nevekre gondolok) átírni a cutscenes.pak nevű file-ban,mert nekem a panzers.ini file-ok(csak kettő) vagy panzer3-ast vagy panzer4-est javít.Azzal ha a cutscenes.pak-ban a járművak nevét megváltoztatnám panzer3-asra(a cutscenes.pak-ban ez nem így szerepel hogy panzer3) akkor vajon mindent javítana???
  • bazza
    Hogyan rakjam fel az 1.06-ot? Nem értek a registryhez! Assem tudom, hogyan léphetek be...:)
  • Rusy
    szerintem a némettel is ugyanaz a baj mint a magyarral, kiszámíthatatlan ez a trigger,valakinek javít valakinek nem inkább olyasvalamivel kéne próbálkozni mint a soldiers heroes of world war 2 esetében akinek megvan eredetibe csinálhatna egy clone cd-s változatot a legújabb clone cd-vel protected pcgame stb hátha úgy több embernek menni fog pl nekem a soldiers megy...
  • ibrik
    Lenne két furfangos kérdésem a problémákkal kapcsolatban.

Sikerült-e valakinek a német nyelvű változat feltört verzióját futtatni?

És hogy volt-e már valakinek lehetősége összehasonlítani a német és a magyar verziót, hogyha esetleg a német futtatásával nincs probléma, akkor a magyarból mennyi MB-ot jelentene "átmenteni" (felülírni) a telepített németbe a magyar nyelvi fájlokat (szöveg, hang, stb) ???

Írjon, ha valaki szerint ez megoldható lenne.
  • Bitbull
    az sajnos nem megy, viszont haverom küldött egy krekket, mostmár tudok tigris1et meg panthert is javítani.