Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nekem nem javít vele a kocsi😞
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
JUICE - A NAPI JÁTÉKFRÖCCS

http://a-zcomp.eu/
Nemtom ti hogy vagytok vele de én órákig el tudnék rõla beszélgetni! Nem dobunk össze egy Fan Site-ot ennek a remekmûnek?

A kiképzõtáborral kezdtem szövetséges oldalon.Nagyon kemény csatákat lehet ott játszani. Jaj de sokat segítene az a fránya javítókocsi.😞
Továbbra is epekedve várom a megváltó cracket!
Next PC upgrade: 2022
Nincs normális crack csak olyan AMIBEN A JAVÍTÓKOCSI nem javít.
És lehet vele játszani igy is mert nem annyira nehéz javítókocsi nélkül sem.
Next PC upgrade: 2022
De normális crack nélkül nemhiszem, hogy továbbjutnék az elsõ missziónál😞
IS2 van a kampáyban is, bár nem válsztható jármû, hanem a fõhõsöd kap egyet a budapesti küldetésnél.
Ha már tényleg találtál olyan fasza törést, akkor legalább egy torrentel, vagy az elérhetõségével dobj meg minket!
http://a-zcomp.eu/
Még mielött vki fikázással vádolna elmondom, hogy ez csak egy egészséges kritika. Ezek miatt az apró dolog miatt nem mondhatom igazán jónak a játékot, hiába magyar. A küldetések találóak voltak, az nagyon tetszett benne. Az AK vs. DR pont ezek miatt az apró dolog miatt jobban bejött. Sajnos ott kevesebb küldesét volt.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
EZ egy értelemes velös válasz /nem gunyolodom/
Köszi
, de ez 10 éve volt azóta kinõttem az ilyesmibõl..Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

amit elkezdesz/elkezdetek, azt jól kell megcsinálni. ha xar, akkor nem kell kiadni.
szerintem.

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Akkor pls. te is mutass már fel valami releaset.
Jó?
Kíváncsian várom, hogy mi lesz az...
Nem egészen így történt...
A releaset ellopták tõlünk, nem akarom megnevezni az illetõt, hogy ki volt az...
Javítva lettek azok a dolgok, amik fel vannak sorolva az nfoba...
Nonamas
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Tudod nem volt idõm és ezért csak gyorsan megkérdeztem!!De különben én mindig viszaolvasok!!!