2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Adi
    Mhhh.. milyen a játék emberek? Hjóó?
  • weine
    de hidd el, a javító műszer télleg nem javít....
  • Tatyla
    Köszönöm igy már sokkal jobb az egész!Örök hála!
  • Drex
    küttem csak hogy te is idegeskedhess...

de aletöltött, éd kicsomagolt file-okat kell átnevezn i az /.mds-nek megfelelölen, de ez le van irva az nfo-ban :)))
  • ibrik
    LOL
    mrzed: Nem is tudod milyen hülyeséget írtál - de ez betudható annak, hogy olyanba szóltál bele, amihez nem értesz. De asszem semmiféle műszaki képzettséged sincs, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy egy anyag terhelhetősége (szilárdsága) nem a súlyától függ.
    Főleg a repülőgépiparban nem jellemző a nehéz alkotóanyagok alkalmazása.
    És elárulom, a "feketedoboznak" csúfolt szerkezetek sem készülnek nagy tömegű edzett acélból.
  • antijedi
    gúgli...
  • Tatyla
    sajnos az nekem nincs meg de ha elküldenéd megköszönöm [email protected]
  • titike
    probáld meg elöbb winiso-val kicsomagolni
  • Tatyla
    Nekem az a problémám hogy a K**** MDF fájlt nem tudom telepithetö formátummá alakitani mert nincs mellette MDS és igy nem jó az alcoholnak!
  • mrzed
    "Ha a repülőgépeket a feketedobozuk "törhetetlen" anyagából építenék, attól még ugyanúgy lezuhanhatnak - legfeljebb becsapódáskor nem törnek össze és így az utasok hullái sem szóródnak szét..."

Már csak fel kéne találni azt a hajtóművet, ami elbírná az az a hatalmas tömeget, amit akkor nyomna egy repülő, ha a feketedoboz anyabából építenék. A költségekről pedig ne is beszéljünk!
  • ibrik
    Hát nekem annakidején a két crackfix felrakása után már semmi problámám sem volt a XIII-al.
  • Tatyla
    Nem értelek Drex!
  • Demon Eyes Kyo
    rontsál be=nem szabad észrevétlenül a faluba jutni
  • Drex
    akkor viszont olvasni nem tudsz...

NORMÁLISAN SENKI SEM TUD JÁTSZANI VELE :DD

A jo öreg XIII. jut eszembe ilyenkor :)))
  • Demon Eyes Kyo
    újra kell csinálnod a pályát, mert ez bug
    úgy csináld, hogy a másodlagos küldetést ne teljesitsed azaz rontsál be a faluba és úgy foglald el a t34-t, és utána már bele tudsz ülni a javitókocsiba
    nálam legalábbis igy megoldódott a probléma
  • Tatyla
    Örülök hogy ti tudtok már vele játszani!
  • ibrik
    Ha eddig okos emberek sem tudták teljesen megoldani a dolgot, akkor miért pont te tudnád "hülyegyerek" módon megoldani ???
  • Tatyla
    Kössz a biztatást Rusy!
  • Rusy
    minek inkább töröld le...
  • Tatyla
    Valaki elmagyarázná hülyegyerek módjára hogy hogyan kell az MDF fájlt átkonvertálni Iso-ba az ISObusterral?
  • xmark2
    Tudom,hogy már párszor írtam de:
    Valahogy ha sikerülne aktiválni a demo2-es exe-ben a mentés,betöltés és a többi menüpontot az is bőven elég lenne.Szerintem sokkal egyszerübb egy demo exe-ből csinálni egy normális crack exe-t,mint egy vedelmi rendszerekkel ellátott eredeti exe-ből.Igaz már próbáltam hogy bemásolom a demo2-es exe-t a játékba és elindítom az oktatópályát kiváncsiságból hogy szerel-e de a töltés végén kiírta hogy a trigger nem tudja megnyítni.A demo2-es oktatópályán amúgy szerel.A demo1-es exe-vel(nem a GameCopyWorld-ös demo exe hanem a demo 1-ből kimásolt exe) el se tudom indítani a játékot.
    Vki aki külföldi fórumokon is ott van(pl.JUICE) nem tudna vkiT megkérni hogy a demo2-es exe-ből alkossanak,mert az nagyon jó lenne???
  • weine
    szerintetek akrekk lesz javitva?

és ha nem, akkor mennyibe kerül a játék?
    :)
  • Christian
    remélem is
  • skorpio7
    Hát 24.-e vasárnap. Ilyenkor mindenki/mindn pihen, patch meg nincsen. Szerintem holnap lesz belőle vmi.
  • Rusy
    ez az hogy semmi,inkább mi nincs há' krekk nincs...
  • Christian
    és akkor most mivan?
  • skorpio7
    Telitalálat.
  • weine
    de ez a nem hivatalos gammában nem segít javítani, igaz?
  • skorpio7
    1. Lala 2004.07.06 13:07 [47/312]

2. Darth_Revan 2004.07.23 18:17 [308/312]
    Végre kész a magyar patch Csak a kiadó még "teszteli" Remélem holnap már végeznek a "teszt"-el

Szóval mostmár tényleg hamarosan itt a patch.
  • ibrik
    Ez a "Lala" mikor írta ezt (honnantól számítsuk az 1-2 hetet)? És hogy ezt az 1.06-os patch magyar változatára értette?
  • VGQ
    Na nekem asszem itt vége a játéknak.Az amcsik 4. vagy 5. küldetését nem lehet megcsinálni szerelökocsi nélkül.

Ki kell löjj a pályán durván 15 ágyut meg vagy 60 tankot!!!
    Szal ez jelenleg lehetetlen.Az elözö mapot 3 járgánnyal vitem át,de ezt most nem lehet megcsinálni:(

Nekedesik a végén elöször olyan 10 tank,ekkor azért jön valami kis felmentö sereg a sárgáktol,de mire ideérnek addig már harcolsz 5 persze,és szétlöttek egy csomo mindenedet a 2 német "katyusa"(nemtom mi a neve).

Örülök hogy végre kinyirom ezeket,erre meg azt látom,hogy nekem ront 15 tank!!A sárga 10 fös erösitést 2 perc alatt bedarálta,mivel nekem már nem maradt csak 5 tank személyzetem meg Wilson.
    És még ezen kivül a térkép jobb felsö sarkábn állt 7 db 88-as.
    Szal valami nagyon kellene erre a másolásvédelemre.
  • skorpio7
    Na látod!
  • skorpio7
    Na akkor egy Stormregionos fejlesztő (Lala) válasza a t-34-es pályára:

...T-34-es pályán néha előjön az a bug amit irtatok, de nem mindig. Patch-ben javitva van ez is (hamarosan kb. 1-2 hét érkezik), addig egy restart mission-t probalj meg. (ha nagyon nem megy nalad valamiert, akkor irok cheat-et amivel tul tudsz ugrani a palyan...

És pár PCDOME-os arc tippe:

Amikor kiírta küldetésnek hogy szerezzek egy orosz szerelőt, megindultam a fél hadsereggel, körülvettem a szerelőjüket(mert el akart szaladni az orosz katona) és azt vettem észre hogy már ki is lehet jelölni az orosz szerelőt. Az nem lehet hogy csak egy játékban bugos az a rész. Próbáld meg plz!

Egyesek kedvéért megkerestem az adott részt az ottani fórumból...
  • jocika
    Elkezdtem még egyszer a küldit. Kicsit másképp csináltam, jobban mondva csak a harckocsizókkal mentem a tankért. Most sikerült.
  • skorpio7
    Nos!

Úgy látom jocika érthetetlenül fogalmnazott erre más ráhúzta hogy rossz az eredeti verzió is, pedig csak annyi van hogy ez 1 ADOTT PÁLYÁN (T-34-es) A KÉSZÍTŐK ÁLTAL ELISMERT BUG, AMIT AZ 1.06-OS PATCH-BEN FOGNAK JAVÍTANI. AZONBAN NEM KELL MEGIJEDNI, MERT ILYENKOR MINT MÁR OLY SOKSZOR LEÍRTAM EL KELL SZÉPEN FÁRADNI A PCDOME PANZERS FÓRUMÁBA, AHOL PONTOSAN LEÍRJÁK, HOGY MIKÉNT LEHET EZT A BUG-OT ÁTUGRANI KIKERÜLNI, HOGY A PATCH ELJÖVETELÉIG SE AKADJ MEG A JÁTÉKBAN... ÉS MEGINT LEÍROM MINDEN FÉLREOLVASÓNAK, HOGY AZ ÖSSZES EREDETEIVEL RENDELEKEZŐ EMBERKÉNEK MINDEN PÁLYÁN JAVÍT A SZERELŐKOCSI ÉS MINDENT. CSAK A T-34-ES PÁLYÁN EGY ADOTT SZITUÁCIÓBAN NEM MŰKÖDIK.
  • ibrik
    ISOBuster-be betölt, átalakítás ISO-vá.
  • Tatyla
    Olyat csinált hogy glef-cod1.mdf és mellette semmi
  • Tatyla
    Na skacok hogy is van ez hogy kitömörités után az MDF fájl mellett nincs ott az MDS igy az Alcohol nem ismeri fel! Help! [email protected]
  • jocika
    Apropó; a rejtett feladatokat meg lehet nézni valahol? Már, ha a küldetés sorén nem sikerült megtalálnom.
  • jocika
    Elkezdem még egyszer a küldit hátha akkor visszakattan.
    Ahogy írtam is, jelőli a progi, hogy ott egy lerobbant javító autó, egy őr van mellette. Lelőttem az őrt, de az autó tulajdonviszonya nem változott. Viszont a saját mémet javítómmal meg tudtam reparálni. De ezek után is semmi.
    Nem javítja a páncélost, amit ráadásul ismét csak a saját német javítommal meg tudok javítani. De természetesen ezt a progi nem fogadja el.
    Na erre varrjon gombot valaki ...