Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Jaja.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Passz... nem találtam hozzá magyar leírást.

Sosem hittem volna, hogy ez a Starforce 3 ennyi bajt fog okozni...
Serpa
aha.
szóval, ha már az eredeti CD -t rosszul másolják, akkor a többi is kuka ?

skorpio7
...A lemezeken két másodpercenként elõforduló trigger bitek szabályozzák,
hogy a védelem éppen aktív legyen, vagy sem.

Magyarán szólva ha szarul írod ki a lemezt, akkor ez van. 😊

Serpa
és ez a kettõ mi --> Jalla + Bohnegemüß

skorpio7
Az exe file elrejtett kis védelmi mechanizmus, amit a német crack-erekj nem vettek észre. 😊

skorpio7
Ezt ismerjük, de éppen a "bonyolultsága" miatt nem sokan próbálták és szerintem itt sem fogják.

Serpa
mi az a trigger ?

Ezt a toca2-nél írták talán jó lesz ehhez is mivel ugyanaz a starforce védelem jelenik meg mindkettõnél.

"Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
Game Library

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)

u.i. HA PONOTSAN EZEKET KÖVETVE NEM MEGY AKKOR NINCS MEGOLDÁS!!!!!!!!!!"

Ezt tehát a toca2-re írták aminél szintén starforce védelem van,nekem a toca2 így mûködött 3. elindítás után,és talán a panzers is fog...
skorpio7
Amúgy szerintem érdemes lesz megvárni az angol verziót és ha ahhoz kijön egy mûködõ crack, akkor a mi magyar verziónk pontosan úgy fog mûködni vele mint a némettel és valszag jól... már ha az ami crackelõ csapatok okosabbak mint a németek.

skorpio7
ToCA Race Driver 2 (c) Codemasters

CD Count.......: 01 DVD Date...........: 05/2003
Protection.....: Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemüß

Codename😛ANZERS Phase One (C) Stormregion

CD-k száma: 3
Nyelv: magyar
Játéktipus: RTS
Védelem: CD3>>Starforce 3

Mondjuk a német nfo jobb lett volna, mert ott írják a trigger-t is és ennek köszönhetõ a rossz német crack is, illetve hogy nem javít az aminek kéne. 😊

skorpio7
Nos a TOCA-n 5 fajta védelem van (info szerint) köztük a Starforce3 és a Panzers-en is ez van, plusz még trigger is (mint a TOCA-n is.)

megkeresem hogy pontosan hogy írták a toca2-nél de szerintem ugyanaz a védelem mind a kettõnél...
skorpio7
Jahh arra én is kíváncsi vagyok.

bazza
de nemhiszem, hogy ugyan az lenne a védelem. Mindenesetre a magyar fejlesztõknek volt humorérzékük😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Én tudok próbálkozni...😊
De nemtom mit csináljak.
Az egyik gépen legyen fenn a játék, a másikon meg a cd képek? Ennyi az egész? Ja és húzzam ki cd kábeleket?

bazza
Neked tuti mûkxik?Nyomjá má be néhány screenshotot ról plz...

JUICE
Sztem nekem is az volt, de ebben nam vagyok biztos. Mindenesetre ha valakinek mûködik, akkor légyszi szóljon. Még este szétnézek a fórumokon, hátha talál valaki valamit, majd még szólok. És tényleg bocs a kellemetlenségekért. Üdv: Juice Team

Hi mindenki!!!
nem tudja vki hogy a toca2-es és a panzers-hez a védelem ugyanaz???
A toca2-t úgy kell elindítani hogy:kihúzod a cd/dvd kábeleket,megosztod egy másik géprõl azt a file-t amirõl indul a game,ezt berakod a Dameon tools-ba,elsõ elindításra nem is sikerül de másodjára v.harmadjára már igen.(ez a megoldás eredeti exe-vel van nem crack-kel)
Ezt kellene megcsinálni a panzers-el is.Mikor megosztottam a 3.cd-t nem mûködött mert egyszere két játék volt így megosztva(így a toca sem mûködött hogy közben a panzers is meg van osztva).Kiszettem a toca2 nem mûködött a panzers továbbra sem,majd a toca2 többszöri (számítógép)újraindításra indult el.
Ezzel szerintem mûködne csak próbálkozás kérdése az egész...
bazza
lehet csak azért nem mûködik, mert nálunk alapból 1.04-es a verziószám...😊

Demon Eyes Kyo
látom elvagytok

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

JUICE
Mondtam, hogy vége a reklámnak, nem lesz több link, csak nem sorjában, hanem egyszerre tettük ki az SG-re. Most már csak akkor szólok, ha van vmi újdonság amire igény van, akkor se linkkel, csak címmel. Ez így korrekt?
Falcon

Punkerwork
a patch az ok mindenki tévedhet, de az hogy minden topicba berakod az a rohadt linket

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

JUICE
Arról van szó, hogy pillanatnyi mámoromban (mert nekem ugye mûködött) tettem fel, de másként sosem derült volna ki, hogy nem, ha nem teszem közzé! Punkerwork, a kedvenc patkányod nem rosszat akart. Nna, majd szólok ha van valami, de csak lightosan, tanulva az elõbbiekbõl. Szal sziasztok: Falcon

JUICE
Egyébként nem volt szádék "átb@szni titeket", nem ellenetek irányult a dolog. Legközelebb óvatosabban fogalmazok, bocs: Falcon

Punkerwork
nem, az ilyen szpemmer patkányokat nem szeretjük

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

JUICE
Már nei is haragudjatok, de az összes német fórum azt írja, hogy javítja! És nem a reklámért tettem fel, hanem mert nekem is javította és kérdeztétek hogy hol van ilyen. Szal nekem ez orvosolta a problémát. De még szétnézhetek, vagy feltehet azt, ami nekem a gépen van. Tisztelettel csak 1.0-ás verzióval mûködik. Jó lenne, ha nem egybõl a b@szogatással kezdenétek! Nemtudom, meg akarjátok még nézni az én patchemet? (bár az csontra ugyanez, de mondom: NEKEM MÛKÖDÖTT!) Még valami. többen panaszkodtak a reklámok miatt, ezentúl nem adom meg linknek, de szétnézhetek még ilyen crack után. Érdekel Vkit?

Rhodeus
Senki ne szedje le a Juice portálról a "Tutibiztos" jávítókocsihiba javító patch-et, mert természetesen nem jó. Ez a július 9-i német patch, amit már v. 6 helyrõl leszedtem. De reklámnak jó volt

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Glpetyus

formatuq
te mekkora balfasz vagy..........

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

skorpio7
Nem kéne szédíteni az embereket csak azért, hogy meglátogassák az oldalad.

hát pedig ez nem jvaitja, szal kamuzást + reklámozást inkább abba kéne hagyni... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

JUICE
Üdv mindenkinek! Találtam a javítójármûvek hibáját TUTIBIZTOSAN kijavító "patch"-et. Megtalálható a patch menüben itt: JUICE
Üdvözlettel: Falcon

Vki el tudná küldeni a magyar változathoz tartozó, mind a 3 mds filet (meg asszem sub) erre az emailre: [email protected]? Azt hiszem ezek nem nagy méretûek... Kösz

Glpetyus
Én még nem néztem semmit,de....hagyjuk is majd megoldja...
azé' htx

Nézted már az kitömörítetlen izo fájlok meletti infot?

"vessetek a mókusok közé" :)

Glpetyus
Ezt irta be-->nem jó
köszi...:/

ha megkrekkelted akkor is kéri a menübe a serialt
XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Glpetyus
gyorsaság rullz 😛

Glpetyus
Yess!

grebber
Gondolom a menüben kéri a serialt nem???
Megcrackelte??

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
"csak"

Glpetyus
Bõvebben plz mert nem én csinálom,csak egy haver szenved vele...

grebber
Biztos hogy jó csak a védelem miatt irja ki hogy nem jó!

Glpetyus
No senki sem segít? :C

Glpetyus
PLZ serialt!

lejjebb amit láttam az nem jó 😞((
HTX!

grebber
Á ne mondj ilyeneket csak lesz legalább bizzunk benne!

3P
Asszem ehhez a játékhoz már soha nem fog kijönni crack fix, amivel megjavul a kocsijavítás bug...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...