2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1245 1.6-os okosság: http://www.megagames.com/news/redir.cgi?http://66.79.189.102/pcgamefixes/CODENAME.PANZERS.PO.V1.06.GER.S1ELZ.NOCD.ZIP kérésre -
z42 #1244 Ment az info, bocs hogy nem irtam alá de sietek, ha kell még valami ird, én a 10. pályánál járok.
z42 -
#1243 A magyarra jó a német crack? Ha igen küld már el lé[email protected] Elöre is köszönöm! -
sleve #1242 1.06-os patch felrakva, rá a német 1.6 crack és a javítókocsi javít. Legalábbis az oktató pályan eddig ezt próbáltam. -
#1241 Mivel ez a játék topicja, ezért ide írom...
Most vagyok a 7. missziónál (dojcs, Kréta után). Ha jól gondolom, most jönnek az oroszok. Nos kérdésem az, hogy mire ügyeljek, figyeljek, mit vásároljak stb.
Ha valaki privibe leírná nekem annak nagyon örülnék plz! -
#1240 Köszi, akko várok... -
Hidd el kipróbáltam sajna vagy ugy játszol vele mint eddig patch nélkül vagy sehogy!
-
#1238 Hidd el kipróbáltam sajna vagy ugy játszol vele mint eddig patch nélkül vagy sehogy! -
#1237 Most mi van? -ezek szerinz a peccs nem megoldás a "másolt" játékra? Mer nekem mdf állományokban van meg, -és ezt sztetek ki lehet úgy írni, hogy elfogadja a gém eredetiként?
Ki van ez próbálva? És ha igen a nem kéne, hogy elfogadja eredetiként démonnal is??? -
VGQ #1236 Játszan lehet vele,csak ahoz meg kellene venni az eredeti gamét:)
Szal a hiba bennünk van(tisztelet a kivételnek).
-
Laccnemotthon #1235 Hát loller azért, van 2 überjó 2.WW rts-ünk, de egyikkel se lehet normálisan játszani már lassan egy hónapja. Azért ez röhej. -
#1234 Még szerencse hogy ellötte csináltam egy rendszerviszaállitási pontot! -
mrzed #1233 Hmmm! Könnyű is, olcsó is, csak hát a repülőgép tervezők sajna nincsenek olyan okosak, mint te! -
#1232 -
#1231 Onnantol fogva hogy felraktátok az új(1.06)patch-et a Starforceclean szart se ér és a cd kulcsot hibásnak itéli és újjat kér! És láthatjátok a 22-es csapdáját! -
#1230 És ezt ki fogja kipróbálni?:P -
#1229 Mai napig nincs hozzá crack, hanem ha mákod van (van egy jó cd vagy dvd olvasód) és kiírod 4x-esen egy RW-CD-re (az esetek 99%-ban ez működik) a clonecd-s másolatot, akkor SF3-as védelme "eredetiként" azonbosítja a cd-det és már játszhatsz is. :) -
Takigabi #1228 nme vágom annál mi volt a megoldás :P -
#1227 Az eredti game-val rendelkezők viszont igen. :)
Amúgty szerintem egy clonecd-s megoldásal előrébb lehetne jutni, pontosan úgy mint a Soldiers: Heroes of WWII esetében. -
Takigabi #1226 Faxa csak mi nem érünk vele semmit -
#1225 Nos úgy látom, hogy csak megérkezett az a várva-várt patch. :) -
#1224 Üdv. Miért lehet az, hogy a játék időnként újraindiítja a gépet? Teljesen véletlenszerű időpontokban. De előfordult már olyan is, hogy csak simán kilépet a Windows-ba. -
BBS #1223 Nállam sem működik :(
-
Drex #1222 ??? -
Drex #1221 Itt a magyar 1.06 os patch ... CSekkoljátok, irjatok -
#1220 Nem működik nálam... -
Drex #1219 irjatok mert meloban vok és nem tom ellenőrizni :((( -
Takigabi #1218 Én most csekkolom thx a linket -
Takigabi #1217 -
soliol #1216 Hello solo vagyok!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo -
Drex #1215 de nem sok reményt fűzök hozzá :((( -
Drex #1214 http://www.stormregion.com/downloads/Panzers_Patch_1_06_HU.exe -
#1213 OK, rájöttem -
#1212 MI AZ A HW???? -
Laccnemotthon #1211 HW-n most fent van a magyar verzióhoz az 1.06-os patch. Ezzel elvileg működnie kellene a cracknek jól nem? -
weine #1210 pénzt keresni? legfeljebb egy sms diját, utána úgyis fent lenne a neten kb 10 perc múlva.
Ezek crackerek, nem hülyééék...:)) -
xmark2 #1209 Egy kis felhívás a hackerek részére:
Adok 9990 Ft annak aki csinál egy normálisan működő(javítókocsi problémája megoldva) crack-et és tökéletesen működik.
Na jó csak vicceltem:D
De egy emeltdijas sms-t még biztosan fizetnénk egy tökéletesen működő crack-ért.
Ezt egy kis felhívásnak szánom hogy aki tud programozni az legalább csináljon vmi hasznosat a nyáron és ő is jól járna mert pénzt tudna keresni a beérkező sms-ekből.CSAK MŰKÖDŐ LEGYEN !!! -
Laccnemotthon #1208 Lerakom a hajam, azt hittem a hétvégén lesz már megoldás erre az egész crackelős mizériára, de nem. Hát nem semmi, ahogy elnézem várhatunk az angol verzsönig... -
#1207 Viszket a tenyerem, annyira jáccanék már, ....gyerünk fejlesztők, és "játék javítók" kéne már az a peccccsss.....
Jáccani akaroook..... go go go go...... -
#1206 LOL!