Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy a védelem éppen aktív legyen, vagy sem.
Magyarán szólva ha szarul írod ki a lemezt, akkor ez van. 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"Elsõnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépbõl amelyiken futttatni akarod)
2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
5, kattints a tallózásra és keresd meg az elõbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-õt (ha még nem tetted volna meg)
9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belûl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!
Jó játékot kíván a
Game Library
Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és fõleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.
update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem mûködik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
u.i. HA PONOTSAN EZEKET KÖVETVE NEM MEGY AKKOR NINCS MEGOLDÁS!!!!!!!!!!"
Ezt tehát a toca2-re írták aminél szintén starforce védelem van,nekem a toca2 így mûködött 3. elindítás után,és talán a panzers is fog...
CD Count.......: 01 DVD Date...........: 05/2003
Protection.....: Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemüß
Codename😛ANZERS Phase One (C) Stormregion
CD-k száma: 3
Nyelv: magyar
Játéktipus: RTS
Védelem: CD3>>Starforce 3
Mondjuk a német nfo jobb lett volna, mert ott írják a trigger-t is és ennek köszönhetõ a rossz német crack is, illetve hogy nem javít az aminek kéne. 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De nemtom mit csináljak.
Az egyik gépen legyen fenn a játék, a másikon meg a cd képek? Ennyi az egész? Ja és húzzam ki cd kábeleket?

nem tudja vki hogy a toca2-es és a panzers-hez a védelem ugyanaz???
A toca2-t úgy kell elindítani hogy:kihúzod a cd/dvd kábeleket,megosztod egy másik géprõl azt a file-t amirõl indul a game,ezt berakod a Dameon tools-ba,elsõ elindításra nem is sikerül de másodjára v.harmadjára már igen.(ez a megoldás eredeti exe-vel van nem crack-kel)
Ezt kellene megcsinálni a panzers-el is.Mikor megosztottam a 3.cd-t nem mûködött mert egyszere két játék volt így megosztva(így a toca sem mûködött hogy közben a panzers is meg van osztva).Kiszettem a toca2 nem mûködött a panzers továbbra sem,majd a toca2 többszöri (számítógép)újraindításra indult el.
Ezzel szerintem mûködne csak próbálkozás kérdése az egész...
Falcon

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Üdvözlettel: Falcon

"vessetek a mókusok közé" :)
XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.