2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Solid Snake
    1.6-os okosság: http://www.megagames.com/news/redir.cgi?http://66.79.189.102/pcgamefixes/CODENAME.PANZERS.PO.V1.06.GER.S1ELZ.NOCD.ZIP kérésre
  • z42
    Ment az info, bocs hogy nem irtam alá de sietek, ha kell még valami ird, én a 10. pályánál járok.
    z42
  • Tatyla
    A magyarra jó a német crack? Ha igen küld már el lé[email protected] Elöre is köszönöm!
  • sleve
    1.06-os patch felrakva, rá a német 1.6 crack és a javítókocsi javít. Legalábbis az oktató pályan eddig ezt próbáltam.
  • bazza
    Mivel ez a játék topicja, ezért ide írom...
    Most vagyok a 7. missziónál (dojcs, Kréta után). Ha jól gondolom, most jönnek az oroszok. Nos kérdésem az, hogy mire ügyeljek, figyeljek, mit vásároljak stb.

Ha valaki privibe leírná nekem annak nagyon örülnék plz!
  • tibor16
    Köszi, akko várok...
  • Tatyla

Hidd el kipróbáltam sajna vagy ugy játszol vele mint eddig patch nélkül vagy sehogy!
  • Tatyla
    Hidd el kipróbáltam sajna vagy ugy játszol vele mint eddig patch nélkül vagy sehogy!
  • tibor16
    Most mi van? -ezek szerinz a peccs nem megoldás a "másolt" játékra? Mer nekem mdf állományokban van meg, -és ezt sztetek ki lehet úgy írni, hogy elfogadja a gém eredetiként?
    Ki van ez próbálva? És ha igen a nem kéne, hogy elfogadja eredetiként démonnal is???
  • VGQ
    Játszan lehet vele,csak ahoz meg kellene venni az eredeti gamét:)

Szal a hiba bennünk van(tisztelet a kivételnek).
  • Laccnemotthon
    Hát loller azért, van 2 überjó 2.WW rts-ünk, de egyikkel se lehet normálisan játszani már lassan egy hónapja. Azért ez röhej.
  • Tatyla
    Még szerencse hogy ellötte csináltam egy rendszerviszaállitási pontot!
  • mrzed
    Hmmm! Könnyű is, olcsó is, csak hát a repülőgép tervezők sajna nincsenek olyan okosak, mint te!
  • bazza
  • Tatyla
    Onnantol fogva hogy felraktátok az új(1.06)patch-et a Starforceclean szart se ér és a cd kulcsot hibásnak itéli és újjat kér! És láthatjátok a 22-es csapdáját!
  • bazza
    És ezt ki fogja kipróbálni?:P
  • skorpio7
    Mai napig nincs hozzá crack, hanem ha mákod van (van egy jó cd vagy dvd olvasód) és kiírod 4x-esen egy RW-CD-re (az esetek 99%-ban ez működik) a clonecd-s másolatot, akkor SF3-as védelme "eredetiként" azonbosítja a cd-det és már játszhatsz is. :)
  • Takigabi
    nme vágom annál mi volt a megoldás :P
  • skorpio7
    Az eredti game-val rendelkezők viszont igen. :)
    Amúgty szerintem egy clonecd-s megoldásal előrébb lehetne jutni, pontosan úgy mint a Soldiers: Heroes of WWII esetében.
  • Takigabi
    Faxa csak mi nem érünk vele semmit
  • skorpio7
    Nos úgy látom, hogy csak megérkezett az a várva-várt patch. :)
  • bon
    Üdv. Miért lehet az, hogy a játék időnként újraindiítja a gépet? Teljesen véletlenszerű időpontokban. De előfordult már olyan is, hogy csak simán kilépet a Windows-ba.
  • BBS
    Nállam sem működik :(
  • Drex
    ???
  • Drex
    Itt a magyar 1.06 os patch ... CSekkoljátok, irjatok
  • JUICE
    Nem működik nálam...
  • Drex
    irjatok mert meloban vok és nem tom ellenőrizni :(((
  • Takigabi
    Én most csekkolom thx a linket
  • Takigabi
  • soliol
    Hello solo vagyok!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu

üdv.Solo
  • Drex
    de nem sok reményt fűzök hozzá :(((
  • Drex
    http://www.stormregion.com/downloads/Panzers_Patch_1_06_HU.exe
  • JUICE
    OK, rájöttem
  • JUICE
    MI AZ A HW????
  • Laccnemotthon
    HW-n most fent van a magyar verzióhoz az 1.06-os patch. Ezzel elvileg működnie kellene a cracknek jól nem?
  • weine
    pénzt keresni? legfeljebb egy sms diját, utána úgyis fent lenne a neten kb 10 perc múlva.
    Ezek crackerek, nem hülyééék...:))
  • xmark2
    Egy kis felhívás a hackerek részére:
    Adok 9990 Ft annak aki csinál egy normálisan működő(javítókocsi problémája megoldva) crack-et és tökéletesen működik.
    Na jó csak vicceltem:D
    De egy emeltdijas sms-t még biztosan fizetnénk egy tökéletesen működő crack-ért.
    Ezt egy kis felhívásnak szánom hogy aki tud programozni az legalább csináljon vmi hasznosat a nyáron és ő is jól járna mert pénzt tudna keresni a beérkező sms-ekből.CSAK MŰKÖDŐ LEGYEN !!!
  • Laccnemotthon
    Lerakom a hajam, azt hittem a hétvégén lesz már megoldás erre az egész crackelős mizériára, de nem. Hát nem semmi, ahogy elnézem várhatunk az angol verzsönig...
  • tibor16
    Viszket a tenyerem, annyira jáccanék már, ....gyerünk fejlesztők, és "játék javítók" kéne már az a peccccsss.....
    Jáccani akaroook..... go go go go......
  • Adi
    LOL!