Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

akkor hajrá valaki szánja meg a szegény embereket

Ülj bele, és forogjál!

http://a-zcomp.eu/

bazza
adok ha kéred

Helyszíni közvetítést adsz magadról?

Hali
nem tudom, próbáld ki. Nekem Ati kártyám van, ahhoz biztosan nem lenne jó 😄 Directx 9.0b fennt van a gépen, ugye?
bazza
Nah felraktam az új drivert, remélem jó lesz😊

bazza
Ez jó lesz? 61.76

Hali
szerintem a videókártya drivere a hunyó. Próbálj meg másikat feltenni
bazza
Hahó! Srácok segítsetek!
Játszok a játékkal, már majdnem átkelek a Mause folyón, amikor...drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Megjelenik az ismert 'kékhalál' vagy valami bios üzenet, hogy hibát észlet a gép meg ilyenek, és hogy a hiba okozója: nv4_disp.dll

Ezt ki lehet javítani? PLZ!

JUICE
Sziasztok, itt vagyok, ahogy mondtam, szóval:
Az említett problémát (javítokocsi-bug) minden gamer fórumon megtaláltam, de sajnos csak keveseknél fordul elõ külföldön(ami nagyon meglepõ számomra, mindenesetre már kérték, hogy adjanak ki egy új ""patchet"" hozzá, amit már elvileg készítenek is. Egyenlõre ennyi a hír, még jelentkezem, üdv: Falcon

Egy darabig ment nekem így a móka, de egy idõ után bemonja az unalmast és nem hajlandó egyik exe-vel sem visszatölteni a mentett állást. :-(

Ezt a crack-et a demo.exe-bõl szedték és alakították át(a'szem) nem biztos hogy az igazi demo.exe-vel is úgy mûködik...
Au egyes demo.exe-t itt találod:

http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml
3P
Igen ez a demo nekem is megvolt, de asszem volt egy korábbi demó, amiben volt mentési lehetõség...
Autosavegame sem mûködik? (Állítsd át a menüben 1 percre...)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nem rossz dolog ez a demo.exe-s trükk.

A következõ megoldás nem mûködik?
1. Elindítom a játékot a rendes változattal
2. Mentek egy állást a pálya elején
3. Elindítom a demot, s betõltöm oda az állást
4. Végig viszem ott a pályát
5. Mentek a pálya végén egy állást
6. Elindítom ismét az eredetit
7. Betõltöm az állást, majd innen be is fejezem, feltételezve, hogy már tényleg nem kell a javítókocsi 😊
8. Átjutok a következõ pályára.
9. Ott ismét mentek egy állást, s innetõl kezdõdne a demos folytatás, úgy mint ahogy írtam a 3. lépéstõl?

Szóval ez nem mûködik?
Sajna kipróbálni nemtudom, mert nincs meg a demo már, de ha mûködne, akkor az tuti jó volna 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Most leszedtem a panzers 2.demo-ját és tök jó lenne az exe file ha tudna mentést csinálni.
Nem tudja vki megmondani, hogy kellene hogy mentsen.Így csak a Utah Beach-et vagy az oktatópályát tölti be...Ha vki tanult programozást SEGÍTSEN !!!
A demo2-es exe file-ja majdnem akkora mint az eredetié vagyis ez ha mentene akkor lehetne javítani és normálisan megcsinálni a küldetéseket nem úgy mint a demo1-es (varsói) exe-vel...
Valaki aki tudja hogy kell átírni hogy menteni tudjak kérem segítsen !!!
bazza
Ja és elküldené nekem valaki a demo.exe-t?

bazza
És a demo 2?

Ja itt a küldetés ugró kód meg a többi...
Játék közben nyomd meg az ENTER billentyût, majd üsd be a következõ kódok valamelyikét:

DIRTYHUNGARIANPHRASEBOOK - Küldetés megnyerése
SELFDEFENCEAGAINSTFRESHFRUITS - God mód
MOTORHEAD - Egy találat halálossá válik
BICYCLEREPAIRMAN - Ingyenes javítás
SPOTTHEBRAINCELL - Plusz 1000 XP az egységnek
MONEYSONG - Plusz 1000 presztizs pont az egységnek
MRHILTER - Támogatás kérése
THEFUNNIESTJOKEINTHEWORLD - ???
Van a demo exe-re egy megoldás hogy minden mentés meglegyen.Elsõnek elindítod a játékot a "nemjavítókocsi"nevû crack-kel majd használod a pályaugrás kódot mikor minden küldetéshez az elmentés megvan bemásolod a demo.exe-t és lehet "normálisan" játszani.Azért "normálisan" mert ez az 1-es demo.exe amelyen a varsói küldetés volt kevés részfeladattal.Ez csak azt jelenti ha van egy 10 feladatú pálya már az elsõ teljesítése után kiírja hogy nyertél...
grebber
De szerintem úgy menni fog!

Next PC upgrade: 2022

És ha valaki elküldi a mentett állásokat ugy nem megy ?

grebber
Szerintem igen de ugy nincs csak 9 német pálya benne mentett állásként.
De ha minden pálya elött mentesz és bemásolod a demo.exe-t akkor megcsinálhatod azokat a pályákat szerelõkocsival.
De ehhez az kell hogy elöbb megcsináld õket anélkül tehát nincs sok értelme 😊

Next PC upgrade: 2022

bazza
MIvan a demo.exe-vel? Azzal javít a kocsi?

Várjuk ki a végét, azé tudok mondani egy játékot aminél a magyarhoz nem jo az angol crack.

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Varsó küldetést célszerû a democrack-kel megcsinálni mert ott még jól mûködik,mikor meg kész visszatöltöd a játékot a másikkal és kész...
Azt hiszem a krétai küldetés következik ez után de az nem olyan nehéz...Majd a Matilda küldetés az nehéz lesz én azt egy rakás(6db) panzer4-sel csináltam meg a végére meg maradt kettõ az is éppen eldöcögött valahogy...
bazza
A negyedik misszióról mi a véleményetek? Nehéz?
(ugyanis Varsóban "GYENGE!" minõsítést kaptam )

Serpa
neked is ez van meg.

CD1: hun-panzersa.mdf és hun-panzersa.mds
CD2: hun-panzersb.mdf és hun-panzersa.mds
CD3: dragon-panzersc.mdf és dragon-panzersc.mds

bazza
Milyen verzsönöd van? 1.04? HUN?

nyitok 1 topicot 😊

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

robotnyk
off:
az a játék mirõl szól? láttam róla képeket, de nem tudom eldönteni még a stílust sem 😊
on

a 2es demo után egy kicsit én is elbizonytalanodtam a vásárlást illetõen.
ja és az a játék a mit nem lehet legalább 3 féle módon ujra játszani nem ér többet kb 1500 ft-nál. Itt van Pl a Space Rangers azt meg fogom venni. KB 1 honapja játszom vele, Harmadszom toltam végig, és még egy fórumot sem érdemel ?? 😄D

Uj Game, de mivel az oroszok csinálták, érdekes módon meg lehet venni 1999 pizéért.. ki érti ezt 😊))

azon kivül semmit sem javit, de ezt csak a VARSOIN kezdte el. Addig mindent javitott...

Szal a triggerek csodálatos hatásást már a CS-ben is megtapasztalhattuk, és hát itt is jol müxenek...

Meglehet hogy késöbb már a parancsnokit sem fogja javitani...

bazza
Az gaz. Mikor jön ki az angol nyelvû?

na viccet félretéve, tényleg javit és nem erdeti....

Csak az a gáz, hogy semmit sem csináltam vele, viszont CSAK KIZÁRÓLAG A PARANCSNOKI JÁRMÛVET JAVITJA. mint látjátok az alsó képen ott is a kis jó öreg TISZTAFAJÚ ÁRJA FEJEM ...😊))

hát....

kicsomagoltam, kiirtam, kidobtam, deamon-tolls-ba betöltöttem, ujra irtam, winisowal megnyomtam, ujra irtam, megint kidobtam, ujra telepitettem, Majd elmentem a boltba, és megvettem...

Hogy röhöghetnek a készitõk ezen a fórumon... mert hogy tuti olvassák az biztos 😄DD

bazza
Remélem nem...

robotnyk
eredetivel? 😄
bazza
És hogyan?

robotnyk
jé, az ott szerel

skorpio7
Jahh nyissál egyet.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

bazza
Nah de beszéljünk már a játékról is! Vagy nyissunk egy új topicot!?

skorpio7
Majd meglátjuk.

Serpa
ebbõl is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.

lehet, hogy hanyat esel majd.

skorpio7
Én akkor se... semmiféle újrajátszhatóság nincs benne és max 22-24 órányi játékidõt garantál. Akkor inkább kihagynám és azt a pénzt egy legalább multiban is mûködõ game-re költeném, amit már jóideje epekedve várok... nos a DOOM3-ra kíváncsi vagyok, de esek hanyatt tõle.

Serpa
abban is biztos lehetsz, hogy a csapatok ennél nagyobb kihívással már rég talákoztak.
ERGO, kihívás számukra a törés.

amit mi nem bánunk.

aki most nem veszi meg, az késõbb se fogja, hacsak nem olyan, amit már rég óta várt.

itt a Doom III, nem tudnák feltörni, biztos megvenném 1 hónap után.

skorpio7
Így van, szóval mint írtam is az angol verzió megjelenéséig biztos elvagyok vele és ha arra sem tudnak egy rendes crack-et kihozni, akkor lehet elkezdeni gondolkodni azon, hogy megvegyük-e a játékot "dobozosba"... és még ki tudja akkor, hogy hány játékra fogják rárakni a közeljövõben ezt a védelmet.

Serpa
te most a Soldiers -el elvagy egy darabig.

megy nálad.