Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://a-zcomp.eu/

nem tudom, próbáld ki. Nekem Ati kártyám van, ahhoz biztosan nem lenne jó 😄 Directx 9.0b fennt van a gépen, ugye?
szerintem a videókártya drivere a hunyó. Próbálj meg másikat feltenni
Játszok a játékkal, már majdnem átkelek a Mause folyón, amikor...drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Megjelenik az ismert 'kékhalál' vagy valami bios üzenet, hogy hibát észlet a gép meg ilyenek, és hogy a hiba okozója: nv4_disp.dll
Ezt ki lehet javítani? PLZ!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az említett problémát (javítokocsi-bug) minden gamer fórumon megtaláltam, de sajnos csak keveseknél fordul elõ külföldön(ami nagyon meglepõ számomra, mindenesetre már kérték, hogy adjanak ki egy új ""patchet"" hozzá, amit már elvileg készítenek is. Egyenlõre ennyi a hír, még jelentkezem, üdv: Falcon
http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml
Autosavegame sem mûködik? (Állítsd át a menüben 1 percre...)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A következõ megoldás nem mûködik?
1. Elindítom a játékot a rendes változattal
2. Mentek egy állást a pálya elején
3. Elindítom a demot, s betõltöm oda az állást
4. Végig viszem ott a pályát
5. Mentek a pálya végén egy állást
6. Elindítom ismét az eredetit
7. Betõltöm az állást, majd innen be is fejezem, feltételezve, hogy már tényleg nem kell a javítókocsi 😊
8. Átjutok a következõ pályára.
9. Ott ismét mentek egy állást, s innetõl kezdõdne a demos folytatás, úgy mint ahogy írtam a 3. lépéstõl?
Szóval ez nem mûködik?
Sajna kipróbálni nemtudom, mert nincs meg a demo már, de ha mûködne, akkor az tuti jó volna 😉
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nem tudja vki megmondani, hogy kellene hogy mentsen.Így csak a Utah Beach-et vagy az oktatópályát tölti be...Ha vki tanult programozást SEGÍTSEN !!!
A demo2-es exe file-ja majdnem akkora mint az eredetié vagyis ez ha mentene akkor lehetne javítani és normálisan megcsinálni a küldetéseket nem úgy mint a demo1-es (varsói) exe-vel...
Valaki aki tudja hogy kell átírni hogy menteni tudjak kérem segítsen !!!
Játék közben nyomd meg az ENTER billentyût, majd üsd be a következõ kódok valamelyikét:
DIRTYHUNGARIANPHRASEBOOK - Küldetés megnyerése
SELFDEFENCEAGAINSTFRESHFRUITS - God mód
MOTORHEAD - Egy találat halálossá válik
BICYCLEREPAIRMAN - Ingyenes javítás
SPOTTHEBRAINCELL - Plusz 1000 XP az egységnek
MONEYSONG - Plusz 1000 presztizs pont az egységnek
MRHILTER - Támogatás kérése
THEFUNNIESTJOKEINTHEWORLD - ???
De ha minden pálya elött mentesz és bemásolod a demo.exe-t akkor megcsinálhatod azokat a pályákat szerelõkocsival.
De ehhez az kell hogy elöbb megcsináld õket anélkül tehát nincs sok értelme 😊
Next PC upgrade: 2022

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Azt hiszem a krétai küldetés következik ez után de az nem olyan nehéz...Majd a Matilda küldetés az nehéz lesz én azt egy rakás(6db) panzer4-sel csináltam meg a végére meg maradt kettõ az is éppen eldöcögött valahogy...
(ugyanis Varsóban "GYENGE!" minõsítést kaptam
)\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
CD1: hun-panzersa.mdf és hun-panzersa.mds
CD2: hun-panzersb.mdf és hun-panzersa.mds
CD3: dragon-panzersc.mdf és dragon-panzersc.mds
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
az a játék mirõl szól? láttam róla képeket, de nem tudom eldönteni még a stílust sem 😊
on
a 2es demo után egy kicsit én is elbizonytalanodtam a vásárlást illetõen.
Uj Game, de mivel az oroszok csinálták, érdekes módon meg lehet venni 1999 pizéért.. ki érti ezt 😊))
Szal a triggerek csodálatos hatásást már a CS-ben is megtapasztalhattuk, és hát itt is jol müxenek...
Meglehet hogy késöbb már a parancsnokit sem fogja javitani...
Csak az a gáz, hogy semmit sem csináltam vele, viszont CSAK KIZÁRÓLAG A PARANCSNOKI JÁRMÛVET JAVITJA. mint látjátok az alsó képen ott is a kis jó öreg TISZTAFAJÚ ÁRJA FEJEM ...😊))
kicsomagoltam, kiirtam, kidobtam, deamon-tolls-ba betöltöttem, ujra irtam, winisowal megnyomtam, ujra irtam, megint kidobtam, ujra telepitettem, Majd elmentem a boltba, és megvettem...
Hogy röhöghetnek a készitõk ezen a fórumon... mert hogy tuti olvassák az biztos 😄DD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"A BC a jobbik csapat jutalma."
ERGO, kihívás számukra a törés.
amit mi nem bánunk.
aki most nem veszi meg, az késõbb se fogja, hacsak nem olyan, amit már rég óta várt.
itt a Doom III, nem tudnák feltörni, biztos megvenném 1 hónap után.
"A BC a jobbik csapat jutalma."