2809
Codename: Panzers - Phase One
  • ibrik
    Ne nagyon bízz ebben. (lásd: a Toca 2 is angol...)
  • s.0liver
    Na most döntöttem el,hogy megvárom míg az angol verzio megjelenik!_az tuti rendesen mükszik majd!
  • Takigabi
    Nekem ujrainstallálás után se javítja.Regeditben visszairtam a verziószámot 1.04 re aztán felraktam a patchet majd a német cracket és nem jó.De megpróbáltam ugy is hogy nem szedem ki a regeditből a verziószámot
  • tibor16
    Azt nekem is elküldhetnétek, mert az enyém tuti nem jó.... azért elküldöm s_Oliver, ha akarod próbáld ki...
  • s.0liver
    Valaki adjon nekem 1 cd kulcsot! :)
    Felraktam a gamét_1.6hu_1.6 n ocd =elindul,de cd kulcsot kér miután már a játék menüébe vagyok.?
  • tibor16
    Mondjuk én az oktatón nézem meg, és már ott nem javítja az orosz tankot.
  • xmark2
    Nekem így csak a panzer1-est javítja...
    © YencY !!! Nem lehet hogy te még vhol az első pályáknál tartasz és neked is ugyanugy a panzer1-est javítja???
    Neked az oktatópályán a orosz tankot javítja???,mert nekem nem.
    Még vmi: újrainstalláltad a gémet vagy először raktad fel ???
  • bazza
    nem jön be jól!
  • Hyder
    LOL elkezdtem a gamet, első küldi Németeknél és nem ott látom a nevemet a bevezető monológban =)

ui: a magyar oldal nektek jól jön be? az uw -s ra gondolok
  • tibor16
    "a crack exe-t bemásolod a progiba" -ezt én csak a hu pecs utá a némettel csináltam, meg azt a StarforceClean-t se engedtem rá..-már amikor újra raktam. Azaz game felrak - 1.06 hu felrak - no cd német rárak... és b*szik működni, vigyorog és nem javít...
  • bazza
    Amúgy lehet LAN-on játszani a gammával?(most próbáltam ki botok ellen az Assault modot! Kira, de élő emberekkel jobb lenne!)
  • bazza
    De nekem nem javít! De lehet, ha a német patchet rakod fel, akkor javít is...
  • bazza
    Jaja ennyi!
  • YencY
    Felteszed a gémet, a crack exe-t bemásolod a progiba, rányomod a magyar peccset, utána meg a német nocd-t. Ennyi.
  • tibor16
    Mégis, hogy a tö**mbe csináltad, írd már le... de minden kis részletét, mer ezt nem értem...
  • YencY
    Én a magyar peccset raktam fel és működik.
  • tibor16
    Mér, Te másik pecset raktál rá, egyáltalán működik???..
  • bazza
    magyar patch-el nekem sem javít!
  • galenius
    ühüm, csak itt is volt szó erről a problémáról.
  • bazza
    És a magyar, vagy a német 1.06-os patch-et raktátok fel?
  • Demon Eyes Kyo
    Itt nem a peccs a javitás hozója, nekem peccs és mindenféle buhera nélkül javitott az első ruszki pályától. Teljesen a véletlen műve, hogy mikor és kinek javít.
  • Demon Eyes Kyo
    kicsi, ez nem az a téma
  • YencY
    Sirály, működik a javitás a peccsel, de csak a tankokat javitja, ágyukat, csapatszállitót nem.
  • galenius
    többen írtak a kém- és adatlopó programok hogy bosszantanak.
    A Spy Sweeper nagyon jó ellenszer!
    Longley oldala:

Longley
  • Axon
    Javítani éppen javít, de nem minden járművet. Nekem csak a Pz II-t javítja a többi járművet nem.
  • tibor16
    Nem lehet, hogy az ini meg a reg buherálása segít benneteket hozzá. Ha igen, megkérlek összegezd már mit is kell csinálni, mer nekem nem megy... pedig újra raktam meg minden, ugyanúgy mint ahogy leírtad. Csak az inihez meg a reghez nem nyúltam... és lehet, hogy bennt marad és ez a baj... nagyyon megggggköszönnném ha segítene vki.....
  • damati
    Nekem tökéletesen műxik.Felraktam a game-t,majd a patchet és a német no-cd cracket.
    A javítókocsi mostmár javít rendesen és ha újraindítom a gépet akkor is müxik.
  • Takigabi
    Nekem se megy
  • tibor16
    Nem javííít, bazzzz...pedig újra raktam, és simán rá a hu 1.06 peccst, aztána német noCD, és neeem javít a mocsok....
    Nem lehet hogy rossz a kódszám, ezt ismeri fel, és azér nem csinyájja...????
  • Takigabi
    Faxán nem megy nekem :P
  • Tatyla
    Én is megcsináltam de nekem újra inditás után is jó!
  • Solid Snake
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ de gáz!!!!!!
  • sleve
    ezeket raktam fel a magyarra: Panzers_Patch_1_06_HU.exe & PANZERS_V1.06_german_NoCD_by_S1elz.rar. és működik a javító kocsi,DE ujraindítás után nem! minden ujrainditás után meg kell patchelni crackelni
  • Tatyla
    Danke Herr General!
  • Takigabi
    nyet
  • Tatyla

A magyarra jó a német crack?
  • Solid Snake
    Valaki esetleg leírná hogyan lehet ráerőltetni a hun.verzióra az 1.06-os pachet. Olvastam okosságokat alant dehát ismétlés sosem árt, akinek sikerült léci irja be thx
  • Solid Snake
    A játék verziószáma is 1.6-lessz. /1.06 pontosabban/
  • Solid Snake
    Ha csak magában felrakod ezt az 1.6-os indítót ez indítja a gamet 1.6-os pach nélkül is persze ugymég nem javított :(
  • bazza
    És most ez "jó"?