Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Skirmish-ben lehet 😄

Next PC upgrade: 2022

garam93
De utána már nem lehet a németekkel tovább játszani?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

grebber
Németekkel 15 küldi?? Csak 12 van német küldibõl!

Vagy valamit félreértettem?

garam93
Köszi mindkettõtöknek.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Serpa
vagy ott a multi.
sokan tolják itthon.

Axon
Csak ha újrakezded az egészet.

garam93
Mért az Phase oneban már nem is tok tovább játszani?

LSSAHPAUL
Codename: Panzers - Phase Two, a játék következõ kiadása, nagyon jó.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

garam93
Milyen második részt?

Axon
Kezdheted a 2. részt :-)

garam93
Vki el tudja mondani nekem h miért van az h a németekkel kezdtem el játszani és 15 küldi után nincs tovább.Ilyen kor mit kell csinálni?

grebber
Bazzeg beörült a game az elõbbi hiba után van egy másik is 😞

Szövetséges 2 . pálya el kell foglalni két helyet egyik megvan megyek másikhoz kis faluhoz van ott egy ágyus lezuzom van egy ház abban vannak ellenfelek lerobban a ház ellenfél kijön kinyirom õket erre kiirja a gép hogy elfoglaltam a falut de egybõl ki is irja hogy elvesztettem a küldetést mert visszafoglalták pedig ninc sitt senki 😞

grebber
Na megint elõszedtem a gamet és van egy olyan gondon hogy átviszem az orosz 5. pályát rámegyek hogy folytatás erre visszadob a fõmenübe.

Ez mitõl van?

amit írtam az elõbb az a panzer 2-re vonatkozik, estleg tudjátok, hogy van-e a neten magyarosítás az 1-hez?
Serpa
vedd meg!
990ft

gyerekek, bajom an, nem enged belépni a játékbe(egy ablak jön ki ami kék és van rajta retry meg information, a wanadoo-ról töltöttem, a kulcsot beírtuk, de nem lép be, magyarítást is rtaktam fel, lécci írjatok valami okosat, elõre is kösz!!!
Axon
Ha visszaolvasnál ebben a topicban, akkor láthatnád, hogy bizony nagyon sok embernek segítettem a problémájában, meg más egyéb topikokban is, mint ahogy nekem is segíteni szoktak ha valami gondom van. Ez rendben is van.
Ahogy te írsz az viszont botrányos! Az nem szimplán helyesírási hiba, hanem úgy néz ki mintha valaki egymásra hányt volna egy rakás karaktert. Pont úgy is néz ki mint egy hányás. Itt pedig el is siklik a segíteni való szándék, mivel olvashatatlan és így értelmezhetetlen az írásod. A #2690-es beírásodhoz például külön értelmezõ szótárt kellene kiadni, hogy meg lehessen érteni.
Azzal sem vagy tisztában, hogy mi az a hiba vagy elütés. Ha valaki elüt egy betût valamelyik szóban az elütési hiba. Ha valaki egy hozzászólásban - hossztól függetlenül - vét egy-két helyesírási hibát, na az egy kis hiba, amit itt a fórumon nem szoktak senkinek a szemére vetni. Na, de ember legyen a talpán ha valaki megfelelõ jelzõt tud találni arra a förmedvényre amit te a #2690-es hozzászólásodban ideböfögtél.

Lehet ne az irásomat nézed hanem az hogy én megprobálok segiteni a többieknek te meg a helyesirásomat nézed mint irnál hogy seguitsél a töbieknek a jó szándékomat nézd .Nem mindenki jó helyesirásból nyelvtanból!

Axon
Ennél ocsmányabb helyesírással még nem találkoztam a fórumon.
Úgy írsz mint egy retardált idióta.

abba a kûldetésbe meg kell találnod a embereidet majd az ágyú üteget kell lent még ágyú is van ezt is érdemes elvinni
elfoglalni ekkor amere a ágyúk vanak ara az óldalról kell megtámadni a váróst páncéltörö ágyúkat célszerû elfoglalni lefelé még találsz egy bázist az elötti házban vanak célszerû elfoglalni meg az háta meget is van ágyú a ágyúkat vidd a bázihoz amenyitt tudsz és álisd oda a keritéshez és foglald el a házat hogy ha sérûlés kapnak akkor javitsa öket az út felöl érkeznek a németek város felöl is lentröl is ekkor általába már partra száltak célszerû egy tankal a bázisra vinni mert sok tank jön ha ez megvan csak a parton lévöket kell elfoglalni a két oldalsó terûleten.Elöfordúlt hogy neked a németek megáltak a várósnál de rá kell venni hogy menjenek feléd hogy embert kûldjél elöre ha rá lönnek akkór vond visza ekkor általába követik.

még egy üz.
hibás <#falbav><#falbav><#falbav>
szöv. 2ik küldetés. a szövetségesek partra szálltak. a kisvárost elfoglaltam, de a ghép nem észlelte. 5agyuval védem. és a partan már majdnem tiszta minden. és kiirjah vereség. a kisváros nem eshet az ellenség kezébe. hogyan foglaljam el? a bázist is elfoglalatam.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Help. magyar panzers 1.04 re ráraktam az 1.06ot, de 1.04et ir ki. ha menteni akarok, kilép. és már a küldetés végn voltam :S:S:S

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

warezos verzioval megy neten valamelyik panzers?

na már budapesten vagyok 😊
bocs h minden küldetésnél kérdezek, de ugyis kivan halva a topic .

orosz küldetések elején, amikor a 32 truckot megkell menteni, ott hogyan? mert kevés a tankom, sok az ellenség.

SZiasztoik. Ha tesem túdtad végig vinni akkor a töbiektöl ne fószd meg a végig játszás lehetöségét mert lemaratok a játék befejezését.Jól köröl néztetek hogy mindenkit megöltetek lehet hogy úgyse fogadja el.Megsúgóm hogy hogy tényleg az útolsó pálya de lemaratok a sasfészek bevételéröl és a animációról ami Wilson megragadó beszédel zárja le hogy közben a sasfészket nézûk.Húgy hogy bróbálkozatók velle mert megéri.

Axon
Ott sokan elakadtak. A ládákat kell egymás mellé vagy köré rendezni nagyon akurátusan, hogy elfogadja. Én órákat szenvedtem vele, de mégsem sikerült.
Igazából nincs nagy jelentõsége, mert az amcsikkal ez az utolsó pálya, így nem vesztesz vele szinte semmit.

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Én is elakadtam. Az amcsikkal vagyok a 9-ik pályán, a konvoj vadászaton. Már összegyûjtöttem azt az 5 db ládát, amiket elvittem egy romos templomhoz, ott ahol jelöli a térképen, mégse történik semmi. Az ellenség elfogyott, de nem "billen" tovább a game. Van vkinek vmi 5lete?
phase one hez van hun pack? warez verzios jatekhoz pl magyaritás, vagy magyarhang van?

Axon
Na ilyen ocsmányságot sem olvashat minden nap az ember... szerencsére.

SZiasztók. Én már végig vittem a játékot ha véletlenûl el akattál valamelyik pályán akkor én segitek szivesen. csak irjátók le hogy melyik pályán a fö cimét a pályának mert igy könyeben tudok segiteni.(pl merkúr hadmûveleti pályán).Ha irtók akkór segitek és válaszólók nektek ezen az óldalón.De tudók segiteni a játék fólytatásának is a condename panzer phase two.

meg még annyi lenne, hogy létezik egy rohatt 1.04es pacth a jatekhoz? 1.06hunt nem engedi felrakni, mert kell neki az 1.04.

dea 6os elején nem jön be a vevõmenü, igy nemtudok semmit venni 😞

sebtib
a játék magyarul jelent meg.Az embereiddel a küldetés elején vegyel bombákat
mágneses bombákat,azokat kell rárakni és akkor felrobbanak.<#violent> löveg

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

a 6os küldetésböl már elegem van<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
nincs sehol egy rohatt magyaritás vagy végigjátszás a neten <#falbav>
mi a szart kell csinálni? már elfoglaltam az "ágyukat", de egyet sikerült szétlönöm. a radarnál is lelöttem mindent. de ha bemegyek, akkor meghalok. plz végigjátszást valaki!

kössz a tippeket!
nem csalok 😊
és nem hagyom abba a jatekot, mert már az 5ös küldinél vagyok, és ez nekem már haladás. van egy mentésem a második küldiböl, ha abba kimentem a pilotát, akkor kapok +ot igy viszamenõleg?

sebtib
használj csalást!!!!!!

Axon
A lezuhant pilótát mentsd ki a tóból, mert plusz presztist kapsz, amiért egységeket vehetsz majd a következõ körben.
Vannak olyan gyalogos egységek, amelyeknek gumicsónakjuk van, menj vele a tó partjára és nyomd meg a gumicsónak ikont. Máris lesz egy csónakod és benne a legénység.

Axon
Ha egy javító bázis mellett van az ellenséges tank, akkor azt folyamatosan javítja. Lõdd az összes tankkal, páncéltörõ ágyúval és tüzérséggel és ha ez is kevés lenne, akkor kúsz oda a gyalogosokkal és dobáld meg kézigránáttal. Egyébként a legjobb tüzérséggel lõni, mivel az sebez a legnagyobbat és ilyenkor ki is lehet csalogatni a javító bázis mellõl. Mindig vidd elõre a legjobb páncélzatú tankodat, hogy azt lõje. Forgasd a tankod, hogy mindig azt az oldalát lõje, ahol a legépebb még a páncél. Ha már nagyon sérült, akkor menekülj el vele és javítsad.

Axon
Ha nincs türelmed hozzá, akkor jobb ha abbahagyod.
A lengyel küldetések még pofonegyszerû bemelegítések, majd oroszországban kezdõdik az igazi mulatság, mikor minden utcasarkon egy rakás orosz tank vár rád és te csak 1-2 gyengécske tankkal tudsz támadni.

Gyakorolj kitartóan. Figyeld meg, hogy bizonyos egységek ellen melyek a leghatékonyabbak. A küldetések elején nagyon jól válogasd össze az egységeidet. A lángszórósokkal foglalj el ellenséges tankokat. A mesterlövészek látnak a legmesszebbre, így remek felderítõk. Használd ki jól a légi támogatásodat. satöbbi

Ízin jáccom, az elsö küldetést a németeknél kivittem, de a második... lezuhant a német gép, nemtok vele semit csinálni, jobbra van egy poland bázis, hogy a szarba foglaljjam el, ha mindig tölti élettel a tankját? a bázist is hiába lövöm... lol . vége lett a jatekomnak. plz help!!

Én is így vagyok a stratégiai játékokkal. A haverjaim 1000-rel nyomják a stratégiát, de nekem nincs türelmem jáccani, mert mindekit egyirányba küldök, vagy ha nem, akkor meg a felét erre, felét arra, igy meg méghamarabb megdöklök. Nemtudom hogy kell jáccani ezekkel, de próbálgatom a játékot 😊

csá all...én nem tom ,hogy hogy is mondjam de maga a játék mikor láttam képeket rola stb ...tetszet ,de mikor elkezdtem vele játszani.....ááá nekem az nagy csalódás volt..fõleg hogy ilyes fajta játékokkal nem is játszok...én egy durva FPS-re számítottam...<#violent><#buck>de olyan hüe vagyok ...hogy csak utána kapcsoltam ,hogy ez pont nem az a fajta ami nekem bejön...meg amugyse nagyon vágom az ilyen stratégia féle háborus gameket...nincs elég türelmem ,hogy mindenkit felül nézetböl irányitsak...nekem az ugy tulasu...de mind1..nekem ez a véleményem ezzzel nem a játékot akartam leírni csak én nem aludni hanem pörögni szeretek és egy jót játszani<#vigyor5>
megcsináltam ahogy mondtad, de nem sikerült. lengyel gépeket láttam felszállni, de azokat hogyan tudnám megakadályozni?

A németeknél a lengyel repteret kell eljutni a következö képen csináld az induláskor jobbra találsz egy lengyel teherautót amit használhatsz ezután indulj el jobbra az utón végig át a fólyon ott nyirjál ki mindenkit kapsz pár pontott ne menj a reptérhez menjél visza a kiinduláshoz ezután forduljál balra nézve találsz egy lengyel bázist elfoglalód menjél visza a középsö úton a legyel teherautóval(decsak a lengyel teherautóval mert akkor rá lönek ha többi németel mész) emberel egyût pl gépuskás,orvost hogy tudjad gyógyitani igy menjél át a afólyón ahol találsz egy ágyút nem fognak löni rád áj mögé szálisd le a embereidet foglald el az ágyút ezzel távolról kitudodd löni a reptéren álló gépeket közben hozd elöre a többi egységed és lasan vónulj elöre az ágyú majd teszi a dolgát a repteret.szerintem azért nem sikerült mert felszáltak a legyel gépek ami az egyik feladat.

sebtib
amiket nehéz észrevenni

sebtib
a repülõket kell elintézni.Ha jöl emlékszem a hangárokban is vannak

Hello. az elsõ küldetésben, a németeknél, mit kell csinálni? eljutotttam, és kinyirtam a jelöklt helyre. nemá hogy az egész mapon kikell nyirni mindenkit.
-mondtok egy jo strategiát? mert én az összes strategiai jatekban ugy jaccom, hogy minden emberem, harceszközöm egy irányba. és befucssolok ugy ált.ban 😊

Ha jó értem elakatál a dehát maga nõ pályán .Elöbb jusál el a templóm térhez onan induljál fel a körös köröl lévö emeletes udvarhoz bent találodd meg a kék kört amire oda kell érned ami animációba megtalálják a kereset nõt és õ társaságába elkiséred a ballra keresendö térképen levõ lejtös dombon a kereset házat ahol animácioba megtaláljátok a rejtett dokumentumokat.

Sziasztok !

Nem tudom, olvassa-e még vki ezt a fórumot, hátha. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a ruszkis hadjáratban mi az ördög a rejtett küldi Budapesten? Merthogy ez az elsõ amit nem találtam meg. Ha vki véletlen olvassa és tud segíteni, elõre is köszi.