Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi

Nekem az a magyar verzio van, 1.04 et ir ki fent.
Mit javitana azu 1.06-os patch? Valami fontosat?
De ha nemet lesz tole a progi akkor inkabb kihagyom,
jo nekem az 1.04 is.

nemá, ez egyre rosszabb, mégegy ilyen hozzászólás és elbõgöm magam...
Axon
Sajnos nekem továbbra sem javít a javítókocsi

uff, na ez nem jó hír, de már nemsoká megyek haza és majd jól kipróbálom.
JUICE
Sajnálattal kell közölnöm, hogy nekem a javítókocsis izét nem oldotta mag a patch, de a parancsnoki kocsit már javította... Viszont sok sz*r volt fenn, úgyhogy most telepítem újra a Játékot, aztán szépen szabványszerûen telepítgetek mindent. Írjatok, hogy nektek megoldja-e az új crack!

1.06 pathcet Juice-tol (nemetesit)
1.06 "javit.a.javitokocsi" crack-et meg a gamecopyworld-rol

olvassatok mar, bazzeg
bazz legalább két sort olvass visza..., ott irják hogy gcw-n fentvan...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Skorpio!!!
milyen 1.06-os crack az a "nemjavítókocsis"crack???
Honnan lehet leszedni az 1.06-os crack-et??
hát az szuper, mert igy sokra megyek 1.06os crackel 😞
csak azt nem értem mért nem tudnak magyar verziohoz rendes patchet kiadni? megint a magyarok le vannak szarva tipikus esete...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

egyenlõre nem tudni ilyenrõl, te tévedni emberi dolog( remélem tévedek)
de olyan patch még mindig nincs ami nem "németesíti" a játékot nem? ://

mindig akkor ír valaki amikor énis, thx a te munkádért is Juice!
királyság!!!!nemtom ilyet szabad-e de gcw-n fent van, köszi a figyelmeztetést! (mondjuk eddig is naponta figyeltem az oldalt)
JUICE
Újra itt vagyok, nem fogjátok elhinni mit hoztam!
A Star****ers megjelentette kb. 1 órája az 1.06-os "patch"-et! Még nem próbáltam ki, de gondoltam szólok. Természetesen elérhetõ a Juice-ról is, de sokat tölt, ne tessék megijedni. Ha valami probléma van, írjatok, üdv: Falcon
(ui.: nem mertem linket írni, mert múltkor majdnem leszedtétek a fejem!)

skorpio7
Na emberek!

Aki felrakta az 1.06-os patch-et az rakja fel hozzá az 1.06-os crack-et is és úgy nézze meg!!!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nem tudok egyszerre mindent javítani.Ha csak úgy felrakom a patch ahogy mondta © BBS akkor a PanzerIV-es tankot javítja ha mahinálok még egy kicsit a panzers.ini file-al akkor meg vmelyik másikat javít a javítókocsi.Sikerült úgy is megcsinálni hogy magyar legyen a menû de akkor is csak egyfajta tankot javított.
Remélem közel van már a megoldás...
Megmondom õszintén én még nem próbáltam.
Csak a technikai részét oldottam meg.
A nagyközönség majd eldönti, hogy jó vagy nem jó ez a megoldás.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

ha ez így van akkor alig várom hogy hazaérjek végre majd megírom nekem is megy-e, már ha addigra még nem megy mindenkinek és érdekel valakit
© BBS !!!
Neked a patch-el mindent javított???
JUICE
BBS nem mondom hogy te vagy az isten, de nagy ász vagy az tuti, mert VÉGRE RENDESEN MÛKÖDIK!
Ha megengeded ezt a módszert kiraknám a Juice-ra is! Egyébként lehet hogy van magyarosítás a Panzers azon játékosai részére, akiknek más verziójuk van, majd megnézem! NAGYON SOK-SOK THX: Falcon

Ha valamilyen úton-módon a *.pak fájlokat ki tudnánk csomagalni és utánna vissza.

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Search = panzers_patch_hu.pak;panzers_hu.pak;panzers_patch.pak;panzers.pak;cutscenes_patch.pak;cutscenes.pak
Home = .

Right Panel = 0

Debug Level = 0

JUICE
HiBBS!
Szerinted van rá valami esély, hogy úgy is meg lehessen csinálni, hogy magyar maradjon?

© BBS !!!
Most akkor nekem hogy néz ki pontosan a panzers.ini ???

(a válaszod légyszíves így ird pl.:

Search = panzers_hu.pak;panzers.pak;cutscenes.pak
Home = .

Right Panel = 0

Debug Level = 0 )

Elõre is kösz...
Szívesen 😊

na azért bbs megoldását megpróbálom, ha hazaértem melóból, thx az ötletet.
ja, értem hogy nektek dajcse verzsön van, akkor ennyit errõl
Hi All.
Na a Német és az Angol verzió 1.04-es, a magyar 1.00
Tehát mivel csak némethez or Angolhoz adtak ki javiást ezért nem is fogtok találni 1.04 javítást hacsak a magyarok ki nem adnak egyet.
A crack 1.04-es ezért látjátok ezt a verzió számot a képernyõn.
Egy kis regedit segítségével felrakató az 1.06 javítás de ekkor már német nyelven beszél hozzánk a game.

"target folder"="D:\\Program Files\\PANZERS - Phase1"
"group folder"="D:\\Documents and Settings\\FBI\\Start Menu\\Programs\\PANZERS - Phase1"
"language"="English"
"version"="1.04"
itt kell javítani és már mehet is a javítófolt fel.
Mégvalami a panzer.ini ben is ki kell javitani a de.pak ot hu.pak ra.
Majd vissza copy crack and run.

grebber
Nekem is 1.04-es a verzióm.
Codename.Panzers.Phase.One.GERMAN
PANZERS_1_3.mdf cd1
PANZERS_2_3.mdf cd2
PANZERS_3_3.mdf cd3

Next PC upgrade: 2022

ja és nekem mondjuk a magyar verzió van, lehet ezért van az egész, konkrétan alkohol klón.
te melyik verziót töltötted le??? nekem 1.0 van.
Rhodeus
Nekem alapból 1.04 a játék verzószáma, nem is értem miért keresitek a 1.04 et. Kell az eredeti exe, rá az 1.06, arra meg a crack, oszt jóvan. Kíváncsi vagyok mûködik-e, remélem...

bakker, hogy a lovam haljon meg!!! ez azért télleg bazi jó húzás, így peccset kiadni
JUICE
Hello emberek!
Az 1.04-es patch semmilyen értelmi (értsd:angol vagy német nyelvû) oldalon nem található, ezért írtam vagy 5 emilt a készítõk, játékos oldalak meg néhány ember felé, errõ érdeklõdve. Ez már kész röhej. Kiadják a játékhoz az 1.06-os patch-et, amihez kell az 1.04-es, de az meg nem is létezik gyakorlatilag sehol!
Egyébként va valaki tud linket tényleg küldje el, nekem csak a várakozás marad, hiszen én is nagy Panzers fan ...lennék... Üdv: Falcon

külföldiéknél azt írták, meg ugye más krekk még elvileg nincs.
grebber
1.06 patch

Nekem is kellene az 1.04-es mert kiprobálnám hogy tényleg javít-e!!
Aki tud linket ossza meg velünk!

És akkor jó a monstani crack a patchekhez?

Csak azért kérdeztem Xian, mert külföldiéknél fórumokon ugye az volt, hogy 1.06peccs+a jelenlegi krekk javítja a javítókocsit. Csak gondoltam ha neked fent van az 1.06 akkor fent van elõtte az 1.04, mert az kell hozzá, és akkor elkértem volna. Ha esetleg valakinek megvan az 1.04peccs az kérem jelezze, mert nagyon szeretném elkérni, thx!
grebber
És a rendes küldikben is javitja a cuccokat???

Hi

Milyen patch et?
En csak a crack et tettem fel.
Xian kolléga te feltetted a peccset is vagy csak a krekket?
Demon Eyes Kyo
a varsói pálya nagyon egyszerû

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Hi

Na nalam is mukodik a javitokocsi, igaz csak az oktato
palyan javitotta meg a ruszki tankot.(Itt tartok most)

En a juice fele crack -et tettem fel, persze lehet
ez ugyanaz mint ami hozza volt eredetileg.

Kepet is beszurok, ha kell hogy javitja a tankot.
bazza
Hurka? Az most akkor nehéz vagy sem?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Demon Eyes Kyo
a varsó elég hurka

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

JUICE
Egyenlõre írtam egy mailt a gamershellnek, a többirõl annyit tehetek, hogy még keresgélek. Addig is üdv: Falcon

dánkesõn kolléga! nagyon kéne a cucc, és ha esetleg mûködik akkor az nagyon sirály, és új remény mindenkinek😊 elõre is thx
JUICE
Ezt jól megaszondtam

JUICE
Azonnal utánajárok, de már régebben is kerestem, mert nekem is kellett volna, de szétnézek!

Tiszteletem!

Juice kolléga az lenne a kérdésem hozzád, hogy az oldaladon a panzers 1.04 patchre miért a g.i. combat 1.04et lehet leszedni, szívesen kipróbálnám ugyanis énis az 1.06ot hogy megy-e, de feltétel a telepítéshez az 1.04verzió, de eza mdf+mds combó 1.0ás, légyszi nézz már utána hogy megvan-e valahol az 1.04 panzer patch, köszi, addigis mindenkinek további jó kutatást, hajráhajráhajrácsaklegyenmegvégre!!!😊
Mire végzünk a veszekedéssel, már itt is lesz a crack!

http://a-zcomp.eu/