2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1325 Hát az mds nekem 620 mega korul van, nem hinném, hogy ellehetne küldeni mailben :D -
#1324 Egy segítőkész Mberke elküldené az mds-eket?(hun-panzersa.mds hun-panzersb.mds dragon-panzersc.mds)
Nincs helyem konvertálgatni. [email protected] Köszöntem -
#1323 nekem sem megy ugy! -
xmark2 #1322 © DrJekyll !!! de azért kösz hogy szóltál !!!
Ha mi más ötletet is olvasol írd le ide is mert lehet azért hogy nem próbáltuk... -
xmark2 #1321 © DrJekyll !!!
Ezt a megoldást mi már elég régóta tudjuk ezzel csúpán annyi a probléma hogy a küldetés első feladatának teljesítése után kiírja hogy küldetés vége és meg se csinálhatad rendesen a végéig...plusz ezzel nem lehet normális mentéseket csinálni.
Szerintem annyi a probléma ezzel a demo1-exe-vel hogy a varsói pályára készült ahol eleve 1 feladat van(keres egy kulcsot és irány a lengyelek főépülete)de ha ezt megcsinálnák a demo2-es exe-vel hogy menteni és betölteni is tudjon az már biztos hogy jó lenne,mert az Omaha Beach-i küldetés feladatai elég sok amivel nem lépne ki az első feladat teljesítése után.De a programozók előrelátók voltak erre is ezért nem lehet benne menteni...
Sajnos:( -
#1320 Nem lehet normálisan játszani vele! -
DrJekyll #1319 Találtam valamit dc++ on hátha segit vkin en meg nem probaltam:"Az összes eddig megjelent töréssel (német v. magyar, 1.0 vagy 1.06) van egy "kis" hiba: a javító jármű nem javít. Ezzel ugyan lehet élni, csak túlélni nem. (És az oktatópályát sem lehet végigjátszani...)
A németek jöttek rá a megoldásra: telepítsd fel a teljes játékot, törd fel, indítsd el azt a pályát amin játszani szeretnél, ekkor készít egy automentést a játék, lépj ki és indítsd el a DEMO verzió exe-jével! Itt ugyan nem tudsz pár dolgot elérni a menüből, de a kimentett állásaidat be fogja tölteni és játszhatsz vele. És működni fog a szerelés is...
Még nem játszottam végig ezzel a megoldással, de az oktató résznél ment.
Sok sikert." ennyit erről akinek megy jelezzen vissza!
A panzers1.exe a DEMO verzió indítófájlja. -
#1318 Az igazat megvallva nem hiszem, hogy ezen csak olyan egyszeruen tudnak segíteni.
Sajna a SF3 védelem eléggé kemény dió, s elég érdekes hibákat tud produkálni. Jó példa erre a jó 3 hónapos szívás a TOCA2 topicban.
Azzal szerencsére nincs gondom, mivel meg van eredetiben, de ez most olyan hamar kijött utánna, hogy nincs egyszerűen pénzem megvenni. Asszem megvárom amíg picit esni fog az ára, s akkor megveszem várhatóan ezt is.
ps. Picit topic off, de legyen. Azt meg már csak félve mondom, hogy a sokak által nagyon várt Doom 3 is várhatóan ezzel a védelemmel jön ki, na ott is lesz majd nagy háborgás, még jó hogy tölem távol állnak azt FPS-ek... -
#1317 Hé, nem igaz, hogy itt szvjuk a f**zt, és nem figyelnek ide azok akik tudnának rajtunk segíteni... tényleg nem érdekel senkit "azok" közül???
Hé, helló, most kéne a segítség..... -
VGQ #1316 Én is kiprobáltam.
Nekem azt szülte,hogy elöször tudtam szerelni a nehéz tankokat,meg a mozgo tankelháritokat,de a következö pályán,már a nehéz tankot nem:(
De helyette a löszerkocsit igen.Szal ez nagyon
lol!!:) -
#1315 Technika probléma lépett fel:)? -
xmark2 #1314 nem még nem tudtam... -
#1313 xmark2!!!
Te már kiírtad a 3.cd-t? -
#1312 nemtom....telepítsd újra! -
atibacsi1977 #1311 Hello! Elkezdtem játszani a játékkal,és az elején még nem ,de egy idő múlva elment a hang,és most nem ad semmilyen hangot a játék! Valakivel történt ilyen? Ez a játék hibája? Meglehet oldani valahogyan? -
Takigabi #1310 Aza kérdés milyen progival kell megnyitni és melyik sort irjam át :P
HA rájössz akkor szólj mert szivesen kipróbálom -
xmark2 #1309 A cutscenes_patch.pak-ban a T-34-es szovjet tank hibáit javítja,mert szinte csak ez van benne.Mást nem annyira akar !!! -
xmark2 #1308 Ha cutscenes.pak-ban a tankok nevét átírnám mondjuk panzer1-re (mert a magyar patch-el és 1.06-os crack-kel ezt javítja) akkor javítaná a többit is???Így sikerülne megtéveszteni a progit hogy csak panzer1-esekkel játszok???
Én ezt nem tudom kipróbálni mert ha F4-gyel szerkeszteni akarom a cutscenes.pak-ot az túl nagy és azt írja ki hogy nincs elég memoriám a megyitáshoz.(más kisebb file-okat amúgy tudok szerkeszteni)Eddig a patch pak-okkal babráltam de utána már nem nagyon akart indulni. -
xmark2 #1307 ha német 1.06 patch, és utána a német 1.06 crack-et rakom fel akkor meg a panzer4-est javítja... -
#1306 Én felraktam a magyar patchet, aztán rá a német cracket, és baszik működni a szerelőkocsi. -
#1305 és ha német 1.06 patch, és utána a német 1.06 crack? -
xmark2 #1304 Nekem sem működik ha újra felrakom a gémet, a crack exe-t bemásolom ,starforseclean-t, újrainditod a gépet, rányomod a magyar peccset, utána meg a német crack fájlt beillesztem:(
-
xmark2 #1303 ok -
#1302 vagyesmit=vagy ilyesmit -
#1301 Szóval 1.4.3-as Alcohollal nem ismerte fel a képet, de 1.9.2-vel igen! Még nem írtam ki cd-re, mert nem tudom, hogy kell-e bekapcsolni RMPS-t, vagyesmit...
Stim? -
#1300 Hát kíírod 1.9.2-es Alcohollal...(kell neki RMPS? vagy valami ilyesmi?)
(még nem írtam ki, de ki lehet! -
xmark2 #1299 Bazza !!!
Hogy kell kiírni a 3.cd??? -
#1298 ok már megva...LAN-on próbálkozott vki? (nem adom fel:) -
#1297 Nem tudom Alcohollal kiírni a 3. cd-t!
A frász jön ki rajtam! Már az első két cd-t kiírtam csesszemeg! -
xmark2 #1296 A toca2-nél legalább a kétgépes módszerrel működött,de a Panzers még ezzel sem működik...
Vkinek sikerült már kiírnia???
Vajon úgy működne hogy két géppel csinálod hogy az egyik gépbe berakod a megírt lemezt a másik géppel pedig elindítod az első gépben lévő lemezt???
A toca2-nél is azért működött mert a starforce nem bírta követni a hálózati trükköket... -
YencY #1295 Minden egységet? Amúgy megfigyeltem, ha működik a javitás akkor a pálya betöltésnél az alsó 5 ikon gyorsabban változik. -
#1294 Felteszed a gémet, a crack exe-t bemásolod a progiba,starforseclean-t, újrainditod a gépet, rányomod a magyar peccset, utána meg a német crack fájlt beilleszted.
Ennyi.cd key:XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
Nekem már a tréning pályán is javitott a javitókocsi! -
#1293 Hát első lépésnek jó, de tartok tőle, hogy crack már nemigazán fog kijönni hozzá ettől jobb...
Na mindegy a remény hal meg utoljára! -
YencY #1292 Igen, javit de csak a könnyü tankot, ugyhogy várjunk tovább. -
#1291 Yency-nak pl. magyar patch-el javít német crack mellett. Inkább itt valami regfedites dolgot sejtek inkább... -
#1290 És próbálta már valaki LAN-on a játékot? -
#1289 Valamit nagyon félreértettetek!
Magyar patch + német crack = nem javít!
Német patch + német crack = ??? -
#1288 Bánja a fene, csak hogy csinálta??? -
#1287 Hát nekem sem javít az 1.06 magyar patch után, és a német 1.06 noCD crack után...
Akinél működik az belnyúlt regedittel a win lekébe? -
s.0liver #1286 hát lehet,de én reménykedem :P