2809
Codename: Panzers - Phase One
  • tibor16
    2x írtam a kódot, de azt persze csak a végén kellett
  • tibor16
    Írd már le lécci, hogy csináltad, mer tegnap megpróbáltam, és ugyanúgy nem ment... (install game -újraindít - crack - kód - gáp újraindít- starforceclean - CD setupból indít - + a kód ) és nem megy a javító
  • AndrewCB
    A Magyar fejlesztők lehetnének olyan kedvesek és gondolhatnának a szegény magyar játékosra és adhatnák a játékot nekünk kb. 3000-ért. Vagy csinálhatnának egy crack-et hozzá!
  • AndrewCB
    Ezzel az a probléma ha berakod a CD-t és a feljövő menüből indítod, akkor is a wincsin lévő exe-t indítja!
  • AndrewCB
    Van a cd-n egy starforceclean.exe. Azzal mit kellene csinálni?
  • AndrewCB
    Persze! Ha magyar verzióra rakod a német patchet, át kell nevezned a panzers_hu.pak -ot _de -re.

Ha nem akarod, hogy német legyen a menü, stb., akkor először rakd fel a magyar patchet, utána a németet. Aztán töröld le a panzers_patch_de.pak -ot, és nevezd a panzers_patch_hu.pak -ot, panzers_patch_de.pak -ra. És menni fog! Egyszerű nem?
  • ibrik
    A játék mindenkinek megy, csak a javítókocsi lusta néhol...
  • I.C.ram
    Még mindig senkinek nem megy a játék?
  • skorpio7
    És hogy írtad ki? Na persze ha egyáltalán warez verzióról beszélsz...
  • dpe8
    Nálam javít 1.4-es magyar verzió.

Csak a cd-ről kell elindítani a játékot.

Próbáljátok ki.

• skorpio7
    Szeptemberben.
  • galenius
    nálam a német patch-el el sem indul, holmi fatalerror-a hivatkozik...
  • Tatyla
    igen
  • Takigabi
    Mikor jön amugy az angol verzió?
  • antijedi
    csak igy nem értem miért panzers a game neve
  • I.C.ram
    Nekem egy nehéztűzér bár arra csak a Varsói pályán volt szükség. Kb 4 felcserosztag, 2pancélátütő puskás, 3 mozsaras, maradék meg puskás, illetve géppuskás osztag. Tank nulla. Matildás pályáig, végig nulla volt a veszteségem.
  • AndrewCB
    Én pont így megyek! 2 nehéz tüzérség, sok gyalogos, meg a páncélozott felderítő!
  • AndrewCB
    Vagy inkább meg kellene venni és nincs probléma!

Csak az a gáz, hogy olyan járékért nem adok pénzt, amit az ember 1-2 alkalommal végigjátszik aztán polcra kerül.
  • I.C.ram
    Én a Matildás pályáig mentem, és addig kiváló lett végig a statisztikám normálon. Csak gyalogossal kell menni, a tankokat meg el kell felejteni egy időre. Vinni kell sok medicet, mert gránátvetőset, meg mindenből jó sokat. Ja és egy nehéztűzérségi agyú sem árt.
  • VGQ
    Azokat javitja jah.Ezt tudom.Van néhány tank amit alapbol javit a progi,csak meg kell találni mik azok:)

Az is2 tuti az meg még a németeknél valami sárga szinü tank ami kicsi,és nem mozog az ágyutornya.Az amcsiknál meg csak ezt a tankelháritot akarja megszerelni:(

Szal ezen a mapon teljesen elakadtam:(
    A sárgáknak ki kellene tartaniuk szerelö autokkal 3 rohamot és a 4. rohamba halnának bele teljesen,de mivel nekik sem müxik a szerelö auto ezért már a 3. rohambol áttör vagy 15 tank ,és mire végeznek a védelmi vonallal megjön a 4. osztagnyi támadás ugyhogy szépen a 10 amcsi nehéz tankomra jut a visszeverése a 40 ellenséges egységnek.Szal egy kicvsit lehetetlen,még a légitámogatás sem segit semmit:(

Szal nagyon jo lenne már az a nyamvadt javitás,ami kiszedi ezt a védelmet.
  • ReTeK
    az R07-Titkos-fegyverek (orosz) pályán az egyik elfoglalt bázis elkezdte javítani az --> IS2 <-- tankjaimat
  • ibrik
    Én is kipróbáltam patch nélkül a játékot. Amikor először indítottam, az oktatópályán nem javította az orosz tankot a javítókocsi. Kiléptem a játékból, reboot, a következő játékindításnál már javította. Na erre el kezdtem játszani vele, de kiderült, hogy a játékban újra jelentkezik ez a hiba - bár a javítókocsi "tökéletlensége" ellenére az első két pályát (reptér és vasútállomás elfoglalása) meg tudtam csinálni.

Most a magyar patch + és a német crack felrakása után újra az eredeti helyzet állt elő, oktatópályán sem javít. (Kipróbáltam, peccselés után az 1.04 eredeti crack-el sem javít)

Még ha talán a magyar patch-hez valaki csinálna normális crack-et....
    "...álom, álom, édes álom..."
  • galenius
    ja inkább itt:
    URL http://66.79.189.102/pcgamefixes/CODENAME.PANZERS.PO.V1.06.GER.S1ELZ.NOCD.ZIP
  • DrJekyll
    Köszi! A magyar 1.06 as patches alkalmazhatom a német 1.06 as cracket?
  • galenius
    patch német:
    http://www.gamershell.com/
    crack
    http://spacetarget.com/games/gcw.shtml
  • DrJekyll
    a german 1.06 cracket honnan szedhetem le?

• 3P
    Az én konfigom:
    2400+, Radeon 8500 (64 MB), 512 MB ram, s bizony így is szaggat...
  • Demon Eyes Kyo
    egyébként az vicces, hogy tankkal a páncéltörő ágyút csak nehezen lehet legyilkolni..
  • AmadeusHU
    Hát sajna igen fog szaggatni . Kevés a ramod. minimum 512mega ram kell hozzá. Meg a videokártyád sem valami erős
  • GuMiSZu
    Hello!

Lenne 1 kérdésem egy 1600+Xp -n és 256M Rammal Radeon 8500LE (128M) -val kell ennek a játéknak szaggatni?
    op: XP hun +SP1

thx
  • VGQ
    Valaki nyithatna valami txt-t és lirhatná mik a rejtett illetve opcionális küldetések egy mapon,mert én ezekböl irto keveset találtam meg.Eddig talán 4 rejtettet,meg 3 opcionálisat fedeztem fel, pedig már lassan a szövetséges campaign végén tartok.Most viszont nagyon jol jönne,egy nyamvadt szerelöauto ismét.

Nagynehezen végigtoltam az elözö mapot.Egyetlen tigrissel amiben Wilson ur ült,és hátulsrol szerelte a kocsi(a patchelés ennyire sikerült) és lött egy tankelhárito.Szal ez a 3 tankom maradt és ezzel kellett visszaverjek vagy 20 német tankot.Elég érdekes moka volt:)
    Az volt a szerencsém,hogy rájöttem elöször a páncélt sebzik az ellenfelek ugyhogy megvártam még lesebzik a tigris elején a páncélt aztán balra fordultam,aztán jobbra és végül hátra.Igy sikerült elérnem,hogy a piros éetem ne essen lejebb,mert a szerelö nem birta tartani egyedül a 10 ágyugolyos tüzet.
  • Axon
    Köszi.
    Úgy is tervezek majd egy újrajátszást, ott majd megpróbálok mindent megcsinálni.
  • mrzed
    A mocsárba pottyant pilóta kipecázása.
  • Axon
    Na tegnap felraktam az otthoni gépemre is.
    Game telepít, majd rá a magyar patch. Érdemes megemlíteni, hogy itt nincs szükség a regeditben való turkálásra. A magyar patch felmegy az 1.00-ás verzióra is. Majd ezután használtam a német 1.06-os crack-et.
    Javítja a Pz I-et és az Sdkf 231-es felderítőt, de a Pz II-t már nem. A varsói pályán már van Pz III is, azt is javítja. Ezt a pályát a demo-ban végig vittem vagy 3 szor, úgyhogy ezt szimplán csak gyalogosokkal is meg tudom csinálni becsukott szemmel is. Ezért itt sem gond a javítás. Viszont az elfoglalt lengyel tankokat sem javítja. Szerintem ezek a tankok a Pz II-vel egyenrangúak így azért nem javítja, de megpróbálok elfoglalni egy másik fajta lengyel tankot, ami a Pz I-es szintű a lengyeleknél és megnézem, hogy azt javítja-e. A logika azt kívánja, hogy meg fogja javítani.
    Természetesen a gép újraindítása után is javította ezeket a járműveket.

Más: A 2. pályán (pályaudvar elfoglalása), mi a titkos küldetés? Ezeket érdemes megcsinálni mert több presztis pontot kapunk, amiből aztán lehet vásárolgatni.
  • TORO
    Egyetértek, de jobb híján? Én is cheat nélkül viszem, eddig nem rossz, bár néha a javítás nem ártott volna. Fura, hogy nemcsak a jármű nem javít, hanem az elfoglalt bázis sem (Varsóban). Lőszert ad, de nem javít. Így némely küldetés nem sikerül kiválóra...

• ibrik
    Szerintem kereszteljük át a játékot Codename: Pancsers-re
  • tibor16
    Hááát, nekem eléggé életidegen a csítelés. Valamikor amikor a Doom 2 megjelent, akkor használgattam, de mióta "komolyan" jáccom azóta sosem. Elveszne a játékélmény, másról ne is beszéljünk.
  • TORO
    A cheatekkel próbáltátok már a javítást?
    Ha máshogy nem, akkor talán így lehetne vele játszani, amig nem jön hozzá vmi debug.
  • tibor16
    azaz mdf! az mds 1-2 kb ;)
  • B@ldrick
    Köszönöm szépen!