2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1365 2x írtam a kódot, de azt persze csak a végén kellett -
#1364 Írd már le lécci, hogy csináltad, mer tegnap megpróbáltam, és ugyanúgy nem ment... (install game -újraindít - crack - kód - gáp újraindít- starforceclean - CD setupból indít - + a kód ) és nem megy a javító -
#1363 A Magyar fejlesztők lehetnének olyan kedvesek és gondolhatnának a szegény magyar játékosra és adhatnák a játékot nekünk kb. 3000-ért. Vagy csinálhatnának egy crack-et hozzá! -
#1362 Ezzel az a probléma ha berakod a CD-t és a feljövő menüből indítod, akkor is a wincsin lévő exe-t indítja! -
#1361 Van a cd-n egy starforceclean.exe. Azzal mit kellene csinálni? -
#1360 Persze! Ha magyar verzióra rakod a német patchet, át kell nevezned a panzers_hu.pak -ot _de -re.
Ha nem akarod, hogy német legyen a menü, stb., akkor először rakd fel a magyar patchet, utána a németet. Aztán töröld le a panzers_patch_de.pak -ot, és nevezd a panzers_patch_hu.pak -ot, panzers_patch_de.pak -ra. És menni fog! Egyszerű nem? -
#1359 A játék mindenkinek megy, csak a javítókocsi lusta néhol... -
#1358 Még mindig senkinek nem megy a játék? -
#1357 És hogy írtad ki? Na persze ha egyáltalán warez verzióról beszélsz... -
dpe8 #1356 Nálam javít 1.4-es magyar verzió.
Csak a cd-ről kell elindítani a játékot.
Próbáljátok ki.
-
#1355 Szeptemberben. -
#1354 nálam a német patch-el el sem indul, holmi fatalerror-a hivatkozik... -
#1353 igen -
Takigabi #1352 Mikor jön amugy az angol verzió? -
antijedi #1351 csak igy nem értem miért panzers a game neve -
#1350 Nekem egy nehéztűzér bár arra csak a Varsói pályán volt szükség. Kb 4 felcserosztag, 2pancélátütő puskás, 3 mozsaras, maradék meg puskás, illetve géppuskás osztag. Tank nulla. Matildás pályáig, végig nulla volt a veszteségem. -
#1349 Én pont így megyek! 2 nehéz tüzérség, sok gyalogos, meg a páncélozott felderítő! -
#1348 Vagy inkább meg kellene venni és nincs probléma!
Csak az a gáz, hogy olyan járékért nem adok pénzt, amit az ember 1-2 alkalommal végigjátszik aztán polcra kerül. -
#1347 Én a Matildás pályáig mentem, és addig kiváló lett végig a statisztikám normálon. Csak gyalogossal kell menni, a tankokat meg el kell felejteni egy időre. Vinni kell sok medicet, mert gránátvetőset, meg mindenből jó sokat. Ja és egy nehéztűzérségi agyú sem árt. -
VGQ #1346 Azokat javitja jah.Ezt tudom.Van néhány tank amit alapbol javit a progi,csak meg kell találni mik azok:)
Az is2 tuti az meg még a németeknél valami sárga szinü tank ami kicsi,és nem mozog az ágyutornya.Az amcsiknál meg csak ezt a tankelháritot akarja megszerelni:(
Szal ezen a mapon teljesen elakadtam:(
A sárgáknak ki kellene tartaniuk szerelö autokkal 3 rohamot és a 4. rohamba halnának bele teljesen,de mivel nekik sem müxik a szerelö auto ezért már a 3. rohambol áttör vagy 15 tank ,és mire végeznek a védelmi vonallal megjön a 4. osztagnyi támadás ugyhogy szépen a 10 amcsi nehéz tankomra jut a visszeverése a 40 ellenséges egységnek.Szal egy kicvsit lehetetlen,még a légitámogatás sem segit semmit:(
Szal nagyon jo lenne már az a nyamvadt javitás,ami kiszedi ezt a védelmet. -
#1345 az R07-Titkos-fegyverek (orosz) pályán az egyik elfoglalt bázis elkezdte javítani az --> IS2 <-- tankjaimat -
#1344 Én is kipróbáltam patch nélkül a játékot. Amikor először indítottam, az oktatópályán nem javította az orosz tankot a javítókocsi. Kiléptem a játékból, reboot, a következő játékindításnál már javította. Na erre el kezdtem játszani vele, de kiderült, hogy a játékban újra jelentkezik ez a hiba - bár a javítókocsi "tökéletlensége" ellenére az első két pályát (reptér és vasútállomás elfoglalása) meg tudtam csinálni.
Most a magyar patch + és a német crack felrakása után újra az eredeti helyzet állt elő, oktatópályán sem javít. (Kipróbáltam, peccselés után az 1.04 eredeti crack-el sem javít)
Még ha talán a magyar patch-hez valaki csinálna normális crack-et....
"...álom, álom, édes álom..." -
#1343 ja inkább itt:
URL http://66.79.189.102/pcgamefixes/CODENAME.PANZERS.PO.V1.06.GER.S1ELZ.NOCD.ZIP
-
DrJekyll #1342 Köszi! A magyar 1.06 as patches alkalmazhatom a német 1.06 as cracket? -
#1341 patch német:
http://www.gamershell.com/
crack
http://spacetarget.com/games/gcw.shtml -
DrJekyll #1340 a german 1.06 cracket honnan szedhetem le?
-
#1339 Az én konfigom:
2400+, Radeon 8500 (64 MB), 512 MB ram, s bizony így is szaggat... -
#1338 egyébként az vicces, hogy tankkal a páncéltörő ágyút csak nehezen lehet legyilkolni.. -
AmadeusHU #1337 Hát sajna igen fog szaggatni . Kevés a ramod. minimum 512mega ram kell hozzá. Meg a videokártyád sem valami erős -
GuMiSZu #1336 Hello!
Lenne 1 kérdésem egy 1600+Xp -n és 256M Rammal Radeon 8500LE (128M) -val kell ennek a játéknak szaggatni?
op: XP hun +SP1
thx -
VGQ #1335 Valaki nyithatna valami txt-t és lirhatná mik a rejtett illetve opcionális küldetések egy mapon,mert én ezekböl irto keveset találtam meg.Eddig talán 4 rejtettet,meg 3 opcionálisat fedeztem fel, pedig már lassan a szövetséges campaign végén tartok.Most viszont nagyon jol jönne,egy nyamvadt szerelöauto ismét.
Nagynehezen végigtoltam az elözö mapot.Egyetlen tigrissel amiben Wilson ur ült,és hátulsrol szerelte a kocsi(a patchelés ennyire sikerült) és lött egy tankelhárito.Szal ez a 3 tankom maradt és ezzel kellett visszaverjek vagy 20 német tankot.Elég érdekes moka volt:)
Az volt a szerencsém,hogy rájöttem elöször a páncélt sebzik az ellenfelek ugyhogy megvártam még lesebzik a tigris elején a páncélt aztán balra fordultam,aztán jobbra és végül hátra.Igy sikerült elérnem,hogy a piros éetem ne essen lejebb,mert a szerelö nem birta tartani egyedül a 10 ágyugolyos tüzet. -
#1334 Köszi.
Úgy is tervezek majd egy újrajátszást, ott majd megpróbálok mindent megcsinálni. -
mrzed #1333 A mocsárba pottyant pilóta kipecázása. -
#1332 Na tegnap felraktam az otthoni gépemre is.
Game telepít, majd rá a magyar patch. Érdemes megemlíteni, hogy itt nincs szükség a regeditben való turkálásra. A magyar patch felmegy az 1.00-ás verzióra is. Majd ezután használtam a német 1.06-os crack-et.
Javítja a Pz I-et és az Sdkf 231-es felderítőt, de a Pz II-t már nem. A varsói pályán már van Pz III is, azt is javítja. Ezt a pályát a demo-ban végig vittem vagy 3 szor, úgyhogy ezt szimplán csak gyalogosokkal is meg tudom csinálni becsukott szemmel is. Ezért itt sem gond a javítás. Viszont az elfoglalt lengyel tankokat sem javítja. Szerintem ezek a tankok a Pz II-vel egyenrangúak így azért nem javítja, de megpróbálok elfoglalni egy másik fajta lengyel tankot, ami a Pz I-es szintű a lengyeleknél és megnézem, hogy azt javítja-e. A logika azt kívánja, hogy meg fogja javítani.
Természetesen a gép újraindítása után is javította ezeket a járműveket.
Más: A 2. pályán (pályaudvar elfoglalása), mi a titkos küldetés? Ezeket érdemes megcsinálni mert több presztis pontot kapunk, amiből aztán lehet vásárolgatni. -
#1331 Egyetértek, de jobb híján? Én is cheat nélkül viszem, eddig nem rossz, bár néha a javítás nem ártott volna. Fura, hogy nemcsak a jármű nem javít, hanem az elfoglalt bázis sem (Varsóban). Lőszert ad, de nem javít. Így némely küldetés nem sikerül kiválóra...
-
#1330 Szerintem kereszteljük át a játékot Codename: Pancsers-re -
#1329 Hááát, nekem eléggé életidegen a csítelés. Valamikor amikor a Doom 2 megjelent, akkor használgattam, de mióta "komolyan" jáccom azóta sosem. Elveszne a játékélmény, másról ne is beszéljünk. -
#1328 A cheatekkel próbáltátok már a javítást?
Ha máshogy nem, akkor talán így lehetne vele játszani, amig nem jön hozzá vmi debug.
-
#1327 azaz mdf! az mds 1-2 kb ;) -
#1326 Köszönöm szépen!