Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a ruszki pályáktól végig szerelt
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
most akkor valakinek mûxik vagy nem?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Most, akkor-akkor, Xian módszerével csak a menü lesz német, vagy az egész game, a hangok kivételével?
http://a-zcomp.eu/
Amint látom, még én voltam a legszerencsésebb. Nálam az összes tankot és flak88-t javitotta a ruszki pályától.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Nekem van egy ötletem:
Szedjük szét a gépet ,vegyük ki az összes ide kábelt, szedjük ki a winyót, csavarozzuk ki a csavarokat szedjük szét hogy szegény levegõt kapjon, utána írjuk bele hogy németül hogy Star****, utána csavarozzük vissza tegyük be a gépbe. A Star nevû ide kábel 23. drótját vagy milyét vágjuk el, kezeljük meg és ragasszuk vissza. Ezután szereljük össze a gépet, telepítsük fel a játékot, másoljuk be a krekket, szarakodjunk a lemezkezelõkkel és lám, elis indul a játék.
UI: azé elég k*b*sz*s hogy magyarok csinálják a játékot, és arra sem képesek hogy rendes pacset kiadjanak, ez felháborító!
Szedjük szét a gépet ,vegyük ki az összes ide kábelt, szedjük ki a winyót, csavarozzuk ki a csavarokat szedjük szét hogy szegény levegõt kapjon, utána írjuk bele hogy németül hogy Star****, utána csavarozzük vissza tegyük be a gépbe. A Star nevû ide kábel 23. drótját vagy milyét vágjuk el, kezeljük meg és ragasszuk vissza. Ezután szereljük össze a gépet, telepítsük fel a játékot, másoljuk be a krekket, szarakodjunk a lemezkezelõkkel és lám, elis indul a játék.
UI: azé elég k*b*sz*s hogy magyarok csinálják a játékot, és arra sem képesek hogy rendes pacset kiadjanak, ez felháborító!

Mondja meg nekem legyen szíves valaki, hogy 2. indításnál már az oktatópályán se javít a szerelõkocsi ? (1.04-es verzióm van, magyar minden benne)
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
Na szóval, amit javítani lehet: Pz1, Pz4F2, Hetzer, ennyi. Én eddig jutottam. Ha valakinek van még ötlete az szóljon.
nem megy, sajna ez vala.

© Xian!!!
Segíts hogy csináltad akkor én nem értem???!!!
Segíts hogy csináltad akkor én nem értem???!!!
Nem, nekem a Xian-féle megoldás sem mûködik, most már tényleg nagyom szomorkodom. Majdcsak kijön az igazi 1.06-os crack...
© Xian!!!
Le tudnád írni hogy akkor pontosan mit mikor hogyan mert nekem ez egyenlõre nem sikerült.
(ezt kellene egy kicsit bõvebben mielõtt mé vki rám fogná hogy nem olvasok vissza:
Sajatgep - Jobbklikk - Kezeles
Majd a lemezkezeles kijelolese
Majd a (nalam 2 cdrom van + amit a daemon csinalt)
jobbklikk a cdrom betujelen
betujel es eleresi ut modositasa
majd eltavolitas
minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!=pl.az utolsó sor most akkor mit jelent)
Vkinek sikrült így???
Le tudnád írni hogy akkor pontosan mit mikor hogyan mert nekem ez egyenlõre nem sikerült.
(ezt kellene egy kicsit bõvebben mielõtt mé vki rám fogná hogy nem olvasok vissza:
majd eltavolitas
minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!=pl.az utolsó sor most akkor mit jelent)
Vkinek sikrült így???
Hello!
Én megvettem a játékot és így sem jó teljesen. javítókocsi hiba nem volt benne, de multizni nem lehet, ezenkívül néhány pályánál eléggé szaggat (2.8+GHz AMD, 1024MB ram, Radeon9800PRO). Azért azt elvárná az ember hogy ha már megveszi 9990Ft-ért, akkor tökéletes legyen. Amúgy az Eredeti tulajdonosok is remegve várják a patch-et...Így vegyen az ember eredeti gémet...
Én megvettem a játékot és így sem jó teljesen. javítókocsi hiba nem volt benne, de multizni nem lehet, ezenkívül néhány pályánál eléggé szaggat (2.8+GHz AMD, 1024MB ram, Radeon9800PRO). Azért azt elvárná az ember hogy ha már megveszi 9990Ft-ért, akkor tökéletes legyen. Amúgy az Eredeti tulajdonosok is remegve várják a patch-et...Így vegyen az ember eredeti gémet...
csak nem jó
mit csináljak

mit csináljak

Én maradok az "én várok a normális 1.06 crack-re" verziónál.
Belekezdtem az orosz küldetéssorozatba.Nálam ugye a javítókocsi nem javít szépen ki is nyirtak engem.
Majd nekiugrok még de eddig ez a legkeményebb rész (csak a német 8-ig mentem ott leálltam kicsit).
Belekezdtem az orosz küldetéssorozatba.Nálam ugye a javítókocsi nem javít szépen ki is nyirtak engem.
Majd nekiugrok még de eddig ez a legkeményebb rész (csak a német 8-ig mentem ott leálltam kicsit).
Next PC upgrade: 2022
En a oktato resznel lementettem mikor a ruszki tankot
kell javitani.
Mar tobbszor 3-4x is ujraindutottam innet es javitott.
kell javitani.
Mar tobbszor 3-4x is ujraindutottam innet es javitott.
ja, a daemon tools t nalam is ki kell kapcsolni
Psziho Apu!
Elindítottad már másodszor is a panzers-t?
Mert csak akkor kezdi a nemjavítok sémát!
Elindítottad már másodszor is a panzers-t?
Mert csak akkor kezdi a nemjavítok sémát!
Na legalább a soldiers megy nekem, benéztem ide, megin kész röhely ez az 1.06-os crack kb-ra dátumra, megegyezik a szar krekkel...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
hali sikerült elmondom nállam hogy mükszik
Demonn toolsal telepítettem a telepítés végén rákérdez hogy felrakjon e 300 mb a gépre vagy cd rõl menjen én felraktam aztán megkrekkeltem és mielõtt elindítom a játékot azelõt kikapcsolom a demontoolst és már javít is a szerelõkocsi
köszi
Demonn toolsal telepítettem a telepítés végén rákérdez hogy felrakjon e 300 mb a gépre vagy cd rõl menjen én felraktam aztán megkrekkeltem és mielõtt elindítom a játékot azelõt kikapcsolom a demontoolst és már javít is a szerelõkocsi
köszi
Feltettem a panzers-t, meg hozzá minden jót(elindítottam 2x - nem javított), utána kikapcsoltam a betûjeleket, be a panzersbe, betöltöttem egy állást és voilet: Megint nem javított...

ujrainditottad a gepet?
Betujelek visszaallithatoak
barmikor, "barmire"
barmikor, "barmire"
Meg talan annyit,
hogy en ujrainditottam a gepet,
kikapcsoltam a betujeleket, kikapcsoltam a daemon t
es majd csak ezek utan inditottam a panzers t
hogy en ujrainditottam a gepet,
kikapcsoltam a betujeleket, kikapcsoltam a daemon t
es majd csak ezek utan inditottam a panzers t
Akkor
majd eltavolitas
minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!
majd lemezkezeles bezar
Panzers indit
majd eltavolitas
minden cd-rom / dvd/iro virtulcd nel hdd ket ne!
majd lemezkezeles bezar
Panzers indit
egyellõre nem megy, hacsak Xian megoldása nem, de azt én kb egy óra múlva tudom csak kipróbálni.
Hali valaki pontossan leírná hogyan is kell megcsinálni hogy a javitókocsi is müködjön(magyar verzióban), mert már teljessen elvesztettem a fonalat a különbözö pachek meg az ini átkonfigurálásában
Köszike

Köszike

De elõbb-utóbb tuti hogy lesz normális 1.06 crack és remélem azzal már jó lesz minden.
Next PC upgrade: 2022
vagy egyhuzamra végig kell nyomni

Nekem sem javít, csak elsõ indításkor. Szal ha mindig újratelepítem a játékot, akkor jó lesz...
Én is sírok veletek!
Én is sírok veletek!

Majd a 2 cd + 1 cd emulator nal kikapcsolom a betujeleket.
Ezt kicsit magyarabbul lécci, mert nagyon melegem van és nemmegy az agyam rendesen és ilyenkor tiszta
vagyok
Ezt kicsit magyarabbul lécci, mert nagyon melegem van és nemmegy az agyam rendesen és ilyenkor tiszta
vagyok
Na
Akkor leirom nalam hogy megy, valaki tesztelje plz.
Winxp
Sajatgepen jobbklikk, kezeles, disk manager
Ezutan disk manager bezar! ez fontos! bezar.
Majd panzers indit es fut, meg javit stb
1.04 -es magyar. Vagy valami
Akkor leirom nalam hogy megy, valaki tesztelje plz.
Winxp
Sajatgepen jobbklikk, kezeles, disk manager
Ezutan disk manager bezar! ez fontos! bezar.
Majd panzers indit es fut, meg javit stb
1.04 -es magyar. Vagy valami
Xian neked megy??? Akkor vagy mázlista vagy, vagy pedig megvetted a játékot.
ezazért horror hogy se panzersz se szoldzsersz, asszem akkor télleg marad az együtt bõgés és mindez a hülye sf3 és az alacsony fizetések miatt( mert ha lenne rá azért a nagytöbbség bizta megvenné), az élet igazságtalan!!!

ehhe, meg egy kis poen:
az, ami a GCW-n van allitolagos 1.06 crk, tokre ugyanaz, mint a Starfuckers-ek 1.04-es crk-ja, csak vmi vicces fiucska atirta hexeditorral a szoveget benne (de azt se mindenhol)
szal ehhez is jonnek a fake-crack-ok, mint a TRD2-hoz...
az, ami a GCW-n van allitolagos 1.06 crk, tokre ugyanaz, mint a Starfuckers-ek 1.04-es crk-ja, csak vmi vicces fiucska atirta hexeditorral a szoveget benne (de azt se mindenhol)
szal ehhez is jonnek a fake-crack-ok, mint a TRD2-hoz...

De hisz a javitokocsi megy az 1.04 -ben is....
Vagy nem?
Vagy nem?
Xian elvileg eza trükközés a javítókocsit javítaná, de asszem ezek után el kell sírnom magam