2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Tuvok #1405
    :PPPPPPPPP
  • Drex
    ez egy vicccc...
  • PrasCo
    Azért vol olyan rohadt ismerős akkor... Túl sokszor rohantak át a hullámon dalolva, hogy megjegyezzem a nevüket.
  • Tuvok #1402
    igen, az
  • PrasCo
    Kicsit off a véleményem már kifejtettem...
    exHBA = Hungarian Battlefield Army?
  • Pöty
    Bocsesz, a ratyi tüzfal miatt 2x kellett beirnom az üzenetet ezért másodszor nem lett tökéletes.

a 3. pontban a zsákmányolt cuccokat nem akarják magukkal vinni a következő pályára és a végén azt irja 0 egységet zsákmányoltam. :/
  • bon
    Én orosz kifelyzéseket is halottam a beszédükben. Előfordulhat, hogy angol szöövegeket is evgyítettek bele. De egyébként szerintem direkt jó, hogy nem magyarul beszélnek játék közben (kivétel az átvezető animációk).
  • I.C.ram
    Ja és a hitelesség kedvéért beszélnek a ruszkik is angolul :D
  • bon
    A hitelesség kevéért beszélnek az adott nemzet emberi a saját nyelvükön.
  • bon
    1. A rossz crack miatt nem javít a javítókocsi. Ezen nem segit a patch.
    2. nekem gond nélkül ellehet menteni más néven az állást. (Egyébként ritkán nekem is kilépet játék közben a desktopra)
    3. Erre nincs ötletem.
  • Pöty
    Üdv!

Lehet olyat kérdezek amit már 100x leirtatok és üvölteni fogtok, ezért bocs... ;)

3 dolgot vettem észre:

1. Nem javít a javítókocsi - ezt tudom a peccs orvosolja, még nem raktam fel...

2. Ha más néven akarok menteni akkor kilép desktopra. Ez másolásvédelem vagy peccselni kell?

3. Nem viszik magukkal a srácok a szerzett egységeket hiába ültetem be őket vagy kötöm a teherautók után a tüzérséget. Ezt lehet peccsel javítani vagy az első pályán direkt ilyen?
  • pauly
    Üdv

Nincs kedvem visszaolvasni.
    A magyar verzióban,nem minden magyar?
    Mert nálam az átvezetők,meg a menü is magyar,de maga a játékban angolul beszélnek.Most hogy van ez?
    Előre is kösz
  • tibor16
    Na mivan, most nem reagálsz?
  • tibor16
    Így van össz 6x csináltam meg az ellenörzést (nem adom fel mi?) és nem fogadja el.... Az Alcohol120 1.9.2.1705...
    sztem jóval többet veszít a storm ezzel mint nyer, mer nállam !már! nem népszerű, pedig még ki se próbáltam... így aztán qrvára nem fog a gémer bagázs jáccani vele, pedig nem ártana ha figyelnének ezekre az oldalakra is,... aztán majd 1 év múlva rajta lesz egy újság mellékletén, de addigra a f@szt se fogja érdekelni... vazzeeee
  • 3P
    Hát én a megadottak szerint kiírtam egy RW-s CD-re a 3. lemezt egy LG DVD íróval, de már 3. alkalommal dobja vissz ellenőrzés után a lemezt. A gáz az, hogy 1-1 ellenőrzés viccen kivül kb 10 percig tart... :(
  • tibor16
    oké, akkor gyííí....
  • vrob98
    no krekk no SFclean
  • tibor16
    van, figyuzz már, megkérlek, jövök vissza ha megvan, csak le kell szedni, felírni a 3.-at, meg felrakni...kb félóra..
    és makkor ezekszerint ne kerekkeljem ...???? vagy csak a starforcleant ne engedjem rá...????
  • vrob98
    3. cd a lenyeg, tobbit lehet mountolni is.
    CD kulcsot a Starforce vedelem fogja bekerni csekkre.
    +Szerezz egy max 4x-en irhato RW-t.
  • tibor16
    Azér megpróbálom, hátha, csak jó lenne, ha kapnék választ. mer pl nem értem, mér nem jó a mountolás, ha van ilyen adat a képfáljban, annak is látnia kellene, sőtt. Meg most creckelni kell vagy mi a fene van.. meg mikor kell beírni azt a MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH kulcsot, amikor keresi a 3. cd betevésénél az eredetit? akkor ad ki vmi ablakot. Kezdem utálni ezt a gamét....vazze....

• Axon
    Akkor nem baj, ha közben erősen szorítottad a szerecse amulettedet és szórtad a fejedre a szentelt homokot
  • tibor16
    Ja, meg én mindegyiket újraírhatóra írtam, az is baj? -na meg 10x-sen.
  • tibor16
    Nekem amikor a Starforce2/3 bejelöltem, azt írta ki tegnap, hogy a képfáljban nincs -"RMPS" adat, igaz az 1 CD-nél, és nem lett aktív az opció.
  • Axon
    Jaj neeee!
    Ezt a soldiersel már vagy százötvenszer végigcsináltuk. Bár vagy 5 embernek azóta működik a többinek nem.
  • tibor16
    Ezekszerint, ne is krekeljem? Mert ha igen, nem kéri a lemezt. Vagy a 3. cd-éről indítsam vmelyik fájlal?
  • vrob98
    3. Ha nem sikerült:
    Adattipus: Starforce2/3
    semmi nem valtoztat es ugy kiir.
  • Charly
    [Telepítés]
    ~~~~~~~~
    1) Csomagold ki a képfájlokat! Jelszo a csomagoláshoz: gamelibrary
    2) Írd ki az 1. és a 2. CD-t,úgy,mint ahogy más képfájlt is szoktál az Alcohol 120% segítségével
    3) A CD3-at újraírható CD lemezre (CD-RW) kell írni!! Ügyelve az alábbi beállításokra:
    -Adattipus: Testreszabás
    -Írási sebesség: 4x vagy 6x legyen
    -Írási módszer: DAO/SAO
    -A BURN-Proof / Just Link / Seamles Link technologia engedélyezése legyen bepipálva
    -A jelenlegi lemez utolso menete nincs lezárva NE legyen bepipálva
    -EFM hibaátugrás NE legyen bepipálva
    -Az alcsatorna adatok kiigazítása legyen bepipálva (alapból már be van,és ha minden igaz nem szedheted ki a pipát:D)
    -"RMPS" égetése írható adathordozóra NE legyen bepipálva

Megjegyzés: Az Alcohol 120% legujabb verzióját ajánlott használni! (Az appz/ISO menü alatt emgtaláljátok)

4) Telepítsd fel a játékot
    5) Az indításhoz a 3.CD-re van szükség! Figyelem! Előfordulhat,hogy 1.-re nem indúl el,nekem valamikor 3.jára indult,de
    volt olyan,hogy 1.re már futott. A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH

Megjegyzés: Egyes új CD meghajtókban nem hajlandó semmiképp sem futni:( Én LG 52X-es CD meghajtómban ment.

6) Mikor lepörgött az intro,a főmenüben nem tudsz bejutni a cd-key nélkül,nos itt a cd-key: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
    7) Játsz!:)
  • Snipa
    hi,

az en nfo-bna nincs benne hogy kell kiirni!
    raadasul az alap mds-eket be sem tudtam olvasni semmivel sem! atkonvertaltam es ugy jo a mar ismert hibakkal!

szal megteszed hogy belinkeled az nfo-bol azt a szereny leirast? :)

egyebkent szvsz a jatek akkor is bizonyos mertekig csalodas, mert sem a roncsok sem a hulttestek nem maradnak meg ez egy nagy pofon a realisztikus beharangozasnak! ez mar alap dolog kene hogy legyen! remelem javitjak majd egy patchben!
  • vrob98
    Hulye kerdes:
    Miert nocd krekkelitek, meg unstarforceoljatok?
    Le van irva az nfo fajlban hogy kell kiirni a cdt es akkor nem kell semmi krekk! Siman fut a jatek, es mukodik a javitokocsi is.
  • PrasCo
    Ez nagyon LOL.
    Nos megvenni én?! Á... Jó, mondjuk le sem töltöm, mert túlteng bennem a lelkiismeret. De majd pont...
    egyszerűen csak nem éri meg rohangálni utána...
  • 3P
    Gondolom Easy-ben nyomtad...
  • ReTeK
    "2 nap alatt vegig lehet nyomni gyalogosokal is! Ciki."
    ja ez kur*ára igaz sajnos
  • Sir IvanHoe
    Mekkora lekvarok a stormosok,rajtunk nyereszkednek nem a zsiros EU-s parasztokon!Majd nekem is EU fizum lesz igerem megveszem 10-ert!Nem baj legalabb mar 2 ismerost is lebeszeltem,hogy megvegye!Mert 10k-ert 2 nap alatt vegig lehet nyomni gyalogosokal is! Ciki.
  • Takigabi
    Az nagyon király
  • Wanted
    Kösz a segítséget, este kipróbálom őket.
    :)
  • ibrik
    Nem kell hozzá semmilyen jelszó, hanem használj minimum winrar3.30-ast vagy újabbat.
  • rikz
    probald meg ezt: gamelibrary
  • Tuvok #1368
    Küldj rá jelszófeltörőt, néhány óra alatt végigfut rajta .
  • Wanted
    Sziasztok!
    Dc-ről leszedtem a gammát, 15 megás file-okba csomagolva.
    pl.: hun-panzersb.part01.rar
    a kitömörítésnél jelszót kér. :((((
    A srác már nincs fennt a hubon, ahonnan szedtem.
    Nem találkozott valaki ezzel a verzióval? (Azt hiszem elixír ftp-s)
  • tibor16
    Mellesleg szvsz a crack exe nem jó, -csak azt nem értem, hogy több is van -pl az 1.06-os id, és nem csinálták meg. Vszínű az elsőből készült mindegyik. De amikor már lehetet tudni, -mé nem javítják...