2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1405 :PPPPPPPPP -
Drex #1404 ez egy vicccc... -
#1403 Azért vol olyan rohadt ismerős akkor... Túl sokszor rohantak át a hullámon dalolva, hogy megjegyezzem a nevüket. -
#1402 igen, az -
#1401 Kicsit off a véleményem már kifejtettem...
exHBA = Hungarian Battlefield Army? -
Pöty #1400 Bocsesz, a ratyi tüzfal miatt 2x kellett beirnom az üzenetet ezért másodszor nem lett tökéletes.
a 3. pontban a zsákmányolt cuccokat nem akarják magukkal vinni a következő pályára és a végén azt irja 0 egységet zsákmányoltam. :/ -
#1399 Én orosz kifelyzéseket is halottam a beszédükben. Előfordulhat, hogy angol szöövegeket is evgyítettek bele. De egyébként szerintem direkt jó, hogy nem magyarul beszélnek játék közben (kivétel az átvezető animációk). -
#1398 Ja és a hitelesség kedvéért beszélnek a ruszkik is angolul :D -
#1397 A hitelesség kevéért beszélnek az adott nemzet emberi a saját nyelvükön. -
#1396 1. A rossz crack miatt nem javít a javítókocsi. Ezen nem segit a patch.
2. nekem gond nélkül ellehet menteni más néven az állást. (Egyébként ritkán nekem is kilépet játék közben a desktopra)
3. Erre nincs ötletem. -
Pöty #1395 Üdv!
Lehet olyat kérdezek amit már 100x leirtatok és üvölteni fogtok, ezért bocs... ;)
3 dolgot vettem észre:
1. Nem javít a javítókocsi - ezt tudom a peccs orvosolja, még nem raktam fel...
2. Ha más néven akarok menteni akkor kilép desktopra. Ez másolásvédelem vagy peccselni kell?
3. Nem viszik magukkal a srácok a szerzett egységeket hiába ültetem be őket vagy kötöm a teherautók után a tüzérséget. Ezt lehet peccsel javítani vagy az első pályán direkt ilyen? -
pauly #1394 Üdv
Nincs kedvem visszaolvasni.
A magyar verzióban,nem minden magyar?
Mert nálam az átvezetők,meg a menü is magyar,de maga a játékban angolul beszélnek.Most hogy van ez?
Előre is kösz -
#1393 Na mivan, most nem reagálsz? -
#1392 Így van össz 6x csináltam meg az ellenörzést (nem adom fel mi?) és nem fogadja el.... Az Alcohol120 1.9.2.1705...
sztem jóval többet veszít a storm ezzel mint nyer, mer nállam !már! nem népszerű, pedig még ki se próbáltam... így aztán qrvára nem fog a gémer bagázs jáccani vele, pedig nem ártana ha figyelnének ezekre az oldalakra is,... aztán majd 1 év múlva rajta lesz egy újság mellékletén, de addigra a f@szt se fogja érdekelni... vazzeeee -
#1391 Hát én a megadottak szerint kiírtam egy RW-s CD-re a 3. lemezt egy LG DVD íróval, de már 3. alkalommal dobja vissz ellenőrzés után a lemezt. A gáz az, hogy 1-1 ellenőrzés viccen kivül kb 10 percig tart... :( -
#1390 oké, akkor gyííí.... -
vrob98 #1389 no krekk no SFclean -
#1388 van, figyuzz már, megkérlek, jövök vissza ha megvan, csak le kell szedni, felírni a 3.-at, meg felrakni...kb félóra..
és makkor ezekszerint ne kerekkeljem ...???? vagy csak a starforcleant ne engedjem rá...???? -
vrob98 #1387 3. cd a lenyeg, tobbit lehet mountolni is.
CD kulcsot a Starforce vedelem fogja bekerni csekkre.
+Szerezz egy max 4x-en irhato RW-t. -
#1386 Azér megpróbálom, hátha, csak jó lenne, ha kapnék választ. mer pl nem értem, mér nem jó a mountolás, ha van ilyen adat a képfáljban, annak is látnia kellene, sőtt. Meg most creckelni kell vagy mi a fene van.. meg mikor kell beírni azt a MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH kulcsot, amikor keresi a 3. cd betevésénél az eredetit? akkor ad ki vmi ablakot. Kezdem utálni ezt a gamét....vazze....
-
#1385 Akkor nem baj, ha közben erősen szorítottad a szerecse amulettedet és szórtad a fejedre a szentelt homokot -
#1384 Ja, meg én mindegyiket újraírhatóra írtam, az is baj? -na meg 10x-sen. -
#1383 Nekem amikor a Starforce2/3 bejelöltem, azt írta ki tegnap, hogy a képfáljban nincs -"RMPS" adat, igaz az 1 CD-nél, és nem lett aktív az opció.
-
#1382 Jaj neeee!
Ezt a soldiersel már vagy százötvenszer végigcsináltuk. Bár vagy 5 embernek azóta működik a többinek nem. -
#1381 Ezekszerint, ne is krekeljem? Mert ha igen, nem kéri a lemezt. Vagy a 3. cd-éről indítsam vmelyik fájlal? -
vrob98 #1380 3. Ha nem sikerült:
Adattipus: Starforce2/3
semmi nem valtoztat es ugy kiir. -
#1379 [Telepítés]
~~~~~~~~
1) Csomagold ki a képfájlokat! Jelszo a csomagoláshoz: gamelibrary
2) Írd ki az 1. és a 2. CD-t,úgy,mint ahogy más képfájlt is szoktál az Alcohol 120% segítségével
3) A CD3-at újraírható CD lemezre (CD-RW) kell írni!! Ügyelve az alábbi beállításokra:
-Adattipus: Testreszabás
-Írási sebesség: 4x vagy 6x legyen
-Írási módszer: DAO/SAO
-A BURN-Proof / Just Link / Seamles Link technologia engedélyezése legyen bepipálva
-A jelenlegi lemez utolso menete nincs lezárva NE legyen bepipálva
-EFM hibaátugrás NE legyen bepipálva
-Az alcsatorna adatok kiigazítása legyen bepipálva (alapból már be van,és ha minden igaz nem szedheted ki a pipát:D)
-"RMPS" égetése írható adathordozóra NE legyen bepipálva
Megjegyzés: Az Alcohol 120% legujabb verzióját ajánlott használni! (Az appz/ISO menü alatt emgtaláljátok)
4) Telepítsd fel a játékot
5) Az indításhoz a 3.CD-re van szükség! Figyelem! Előfordulhat,hogy 1.-re nem indúl el,nekem valamikor 3.jára indult,de
volt olyan,hogy 1.re már futott. A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
Megjegyzés: Egyes új CD meghajtókban nem hajlandó semmiképp sem futni:( Én LG 52X-es CD meghajtómban ment.
6) Mikor lepörgött az intro,a főmenüben nem tudsz bejutni a cd-key nélkül,nos itt a cd-key: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
7) Játsz!:) -
Snipa #1378 hi,
az en nfo-bna nincs benne hogy kell kiirni!
raadasul az alap mds-eket be sem tudtam olvasni semmivel sem! atkonvertaltam es ugy jo a mar ismert hibakkal!
szal megteszed hogy belinkeled az nfo-bol azt a szereny leirast? :)
egyebkent szvsz a jatek akkor is bizonyos mertekig csalodas, mert sem a roncsok sem a hulttestek nem maradnak meg ez egy nagy pofon a realisztikus beharangozasnak! ez mar alap dolog kene hogy legyen! remelem javitjak majd egy patchben! -
vrob98 #1377 Hulye kerdes:
Miert nocd krekkelitek, meg unstarforceoljatok?
Le van irva az nfo fajlban hogy kell kiirni a cdt es akkor nem kell semmi krekk! Siman fut a jatek, es mukodik a javitokocsi is. -
#1376 Ez nagyon LOL.
Nos megvenni én?! Á... Jó, mondjuk le sem töltöm, mert túlteng bennem a lelkiismeret. De majd pont...
egyszerűen csak nem éri meg rohangálni utána... -
#1375 Gondolom Easy-ben nyomtad... -
#1374 "2 nap alatt vegig lehet nyomni gyalogosokal is! Ciki."
ja ez kur*ára igaz sajnos -
Sir IvanHoe #1373 Mekkora lekvarok a stormosok,rajtunk nyereszkednek nem a zsiros EU-s parasztokon!Majd nekem is EU fizum lesz igerem megveszem 10-ert!Nem baj legalabb mar 2 ismerost is lebeszeltem,hogy megvegye!Mert 10k-ert 2 nap alatt vegig lehet nyomni gyalogosokal is! Ciki. -
Takigabi #1372 Az nagyon király -
#1371 Kösz a segítséget, este kipróbálom őket.
:)
-
#1370 Nem kell hozzá semmilyen jelszó, hanem használj minimum winrar3.30-ast vagy újabbat. -
rikz #1369 probald meg ezt: gamelibrary -
#1368 Küldj rá jelszófeltörőt, néhány óra alatt végigfut rajta . -
#1367 Sziasztok!
Dc-ről leszedtem a gammát, 15 megás file-okba csomagolva.
pl.: hun-panzersb.part01.rar
a kitömörítésnél jelszót kér. :((((
A srác már nincs fennt a hubon, ahonnan szedtem.
Nem találkozott valaki ezzel a verzióval? (Azt hiszem elixír ftp-s)
-
#1366 Mellesleg szvsz a crack exe nem jó, -csak azt nem értem, hogy több is van -pl az 1.06-os id, és nem csinálták meg. Vszínű az elsőből készült mindegyik. De amikor már lehetet tudni, -mé nem javítják...