2809
Codename: Panzers - Phase One
-
Rusy #1445 mer van clone cd-s, le vagyok maradva egy ütemmel? -
#1444 Csak a 3. cd a lényeg. -
#1443 Ezzel sajnos pont a lényeg hibádzik :( elvileg, ha kiírod, akkor már nem kéne crack. Ha felrakod a racket, akkor tökmindegy hogy írtad ki, mert úgyse fogja majd felpörgetni a cdt.
Nekem az a módszer kéne, amikor nem kell crack. -
Christian #1442 de az első két cd az neroval lett kiirva, az nem probelo? -
#1441 cloneost -
Christian #1440 melyieket lell gamelibris módszerrel kiírni, az alcoholost vagy a clonecd -st? -
titike #1439 Nekem a játék igy müködik teljesen jól a javító kocsi kivételével
az mdf filéket kicsomagoltatom Win iso-val
alkohollal kiírom cd-re
föltelepítem a játékot
kibontom a Codename Panzers.NOCD.by.Starfuckers.rar nevü crack-ot
bemásolom a játékba a StarforceClean.exe filét
rákatt kétszer telepítés után kiirja, hogy a teljes gépet inditsd ujra---ezek után
a crack-ból a panzers.exe-t átirom a játékba (felülíratom)
inditom a játékot
a játékba bemásolom a kódot:XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
és müködik teljesen a játék
hátha igy segítettem -
#1438 Tudtommal még menteni sem lehet :) -
#1437 Valaki letudná írni, hogy egész pontosan hoyg írta ki alchollal? Mert én megpróbáltam a gamelibes módszerrel, de crack nélkül nem megy :( -
#1436 Mi az a sor, amit be kell írni a registrybe, ha nem találja a kulcsot? -
#1435 így lett,hhh -
#1434 nem, mivel a teljessel nem lehet betölteni a demo mentéseket -
mrzed #1433 Már volt erről szó.
Egy idő után megkergül az egész, és hibaüzenettel nem hajlandó visszatölteni a mentett állásokat. -
#1432 Írtátok:
„….A németek jöttek rá a megoldásra: telepítsd fel a teljes játékot, törd fel, indítsd el azt a pályát amin játszani szeretnél, ekkor készít egy automentést a játék, lépj ki és indítsd el a DEMO verzió exe-jével! Itt ugyan nem tudsz pár dolgot elérni a menüből, de a kimentett állásaidat be fogja tölteni és játszhatsz vele. És működni fog a szerelés is...”
Ha demo1 exe-vel betöltöm a rendes mentett állást és azzal játszom, (tehát javít), és a küldetés vége fele amikor már biztos vagyok hogy megtudom csinálni javító kocsi nélkül, kimentem és vissza töltöm az eredeti exe fájllal, és azzal játszom végig, akkor gondolom a presztízs pontok megmaradnak és a veterán egységek is? Tehát így lehet folyamatosan játszani a küldetéseket?
-
Rezso #1431 Azt vajon honnan lehet tudni, hogy az író vagy az olvasó a nem jó? Én 3 féle LG írót és 2 féle olvasót (LG 52x, Teac 32x) próbáltam, de eddig egyik se ment, most egy toshiba DVD íróval próbálkozok hátha az író a gond. Ja és mindenképpen 4x-esen írható 700 mb-os cd kell vagy jó a 650 mb-s is? -
#1430 Sztem, a Mitsumi CR48X-ATE sem jó, nekem az van :( (egyébkén semmi gond nem volt eddig vele) -
#1429 Jah! És hol lehet kapni 4x Philips RW-t? -
#1428 Ugyan ez van a Söldner -rel is!
És milyen író kell? Mert az LG, a TEAC nem jó! -
#1427 :((
Nna, nekem nem jó a cd íróm hozzá, úgyhogy nekem nem megy. -
#1426 Van egy egyszerre rossz és jó hírem emberek.
Ez a jó...
Van aki már ismer a Soldiers WWII topic-ból így elmondhatom, hogy a #1379-es hozzászólásban leírtak szerint kiírva a game-t egy tökéletes működő (minden pályán, mindent javít, patchelhető, crack nélkül induló) "másolt" game-t lehet létrehozni... ÉS A HAVEROMNÁL MÁR MŰKÖDIK IS! Holnap megint veszek egy Philips-es 4*-esen írható RW-CD-t és én is próbát teszek vele mint ahogy tettem a Soldiers-el is.
A rossz...
Megint az van, hogy vkinek működni fog ez a módszer - ha szerencsés - és jó cd-íróval illetve megfelelő cd-olvasóval rendelkezik. A többiek viszont szerintem szívni fognak, mert ha a Soldiers-hez eddig nem adtak ki crack-et az amerikai crack-er csapatok, akkor a Panzers-hez sem fognak "tökéletesen" működőt kiadni. -
#1425 Elindítom a játékot. elötte kiírtam a dolgot, úgy, ahogy le van írva. Aztán kiírja, hogy a védelem dolgot, nyomok rá egy starforce cleanert, újraindít, aztán újrapróbálom elindítani, de ugyanaz :( Mi lehet a baj? Elvileg crack nem kell hozzáa, ha kiírom. -
#1424 off. igaz, majd átnézel
sry -
#1423 Hát már jó ideje egyikben se, de ne itt offoljunk, BF topikban dumálunk, ha gondolod . -
#1422 off: Asszittem régebben más néven voltál.... -
#1421 off: Hi srácok
néha én is fel-fel megyek, de nem ezen a néven, hogy milyenen az nem pjublikus
Tuvok, Te most melyik csapatban vagy? -annyit azért mégse vagyok, hogy tuggyam.... -
#1420 Nagykispeter:
Magyar nyelvű az eredetid?
Patch-elés előtt volt vele probléma?
Nincs kedved CloneCD-vel a 3-ik CD-ról csinálni egy korrekt imázst és feltöltenéd valahová? -
#1419 Szia Tibor ! -
#1418 Hát bazz, éppen ez! [HUN]PrasCo
'42-ben nem voltam klánban, csak most BFV-ben vagyok. -
#1417 ááááá, dehogy, csak Te vagy a 237. ezredik, ha magamat is beleszámolom..... -
#1416 np, azé öngyilkos nem leszek.... csak b@ssz@ a csőröm.... -
#1415 off: Szeva Tuvok, te is ex vagy -
#1414 Igen, -ki vagy? -
#1413 Mármint a játék! -
#1412 Nekem is a presztizspontokkal van gondom!Az 1.06-ot feltelepítettem és azóta nem birok vásárolni semmit a pontokért!A Német T-34-es pályán járok vagy egy idQ után nem lehet vásárolni,EREDETI -
#1411 passz, próbáltam bázis közelébe vinni +beleültettem mindbe 1-1 embert de semmi, talán ez is a védelem része -
Pöty #1410 De lehet ez ellen csinálni valamit? Bug ez vagy mi? Szivesen eladnám a zsákmányolt cuccokat presztizspontokért. :) -
vrob98 #1409 Bocs nem voltam net kozelben.
Hat tenyleg szivas van. Kozben en is kiprobaltam mas gepen azzal a lemezzel amit elsore elfogad a gep amiben probaltam, de ezen a masik gepen sokadik probalkozasra sem megy :(
Amiben mukodik abban egy LG-GDR8162 DVD olvaso van.
Sorry, ehez ugytunik tenyleg szerencse kell
-
Rusy #1408 Hi!
Nekem a soldiers heroes of world war 2 megy kiírva, akkor erre is van rá esély hogy menni fog? bár az clone cd-s volt, na mindegy majd megpróbálom... -
#1407 "Pöty: a zsákmányolt cuccokat nem akarják magukkal vinni a következő pályára és a végén azt irja 0 egységet zsákmányoltam."
ez volt nállam is, hiába dolgoztak szorgalmasan a sznájperek egy ágyút se kaptam meg (ja és normál fokozat powa nem easy télleg 2-3 nap) -
atibacsi1977 #1406 hello! Lehet már kérdezte valaki, de az a problémám, hogy a reconokon kivül a javitókocsi nem javit meg semmilyen jármüvet!(a tankokat) Mit a teendö ebben az esetben?