2809
Codename: Panzers - Phase One
  • tibor16

Uram, leborulok nagysága előtt, megy (a javító, legalábbis az oktatón javít). Annyit fűznék hozzá - CSAK AZ 1 CD SETUPJÁVAL INDÍTVA MŰXIK!!! - az mindegy, hogy mountolva van-e, csak a CD-ről kell indítani.
    Mégeccer köszi
  • galenius
    minek felrakni a német 1.06-t ha magyar fenn van?
  • galenius
    élethűségre a "javítókocsinélküli" játékra gondoltam.
    én már össze-vissza írom,de nem megy....
    inkább irtom a x-conquerben a zsidókkal a palesztinokat bejruti küldetésben..)))
  • Rusy
    akkor a trigger a daemon toolstól jön elő?
  • Rusy
    mivan? valaki próbálta?
  • Arthas
    Köszönöm
    Igy végre javít a javítókocsi
  • Rezso
    Amikor elindul a kiírt cd-ről előtte kérte a másolt cd kódot(MJL2W8-...), vagy egyből elindult pár pillanat keresés után? Én 4 féle cd-íróval és 2 féle olvasóval próbáltam 1z #1450 szerint, de miután beírtam a másolási kódot 5 perc keresgélés után mindig azonosítási hibát írt ki. Egyébként milyen cd-re írtad ki és milyen íróval?
  • grebber
    Hát nekem a kiirós módszer még mindig nem megy :(
  • Rusy
    ezt fetsd ki bővebben lécci, tehát mind a 3 cd-t írjam ki, és a 3-madikat a leírtak szerint és cd-ről telepítsem fel és ok lesz?
  • gyula159
    hali!
    ki kell írni CD-re, és felrakni. utána felrakni a magyar 1.6 patch-et, aztán a német 1.6 patchet. a _de végű fileokat törölni, a _hu végűeket átírni _de-re. aztán jöhet a német 1.6 NoCD crack innen. és így működik a javítókocsi is.
  • Fuji
    Ha kell info valakinek nyugodtan hívjon fel.

Fuji: 06/30 635-2031 17. óra után
  • Fuji
    nem igazán hiszen, hogy a cd íráson van a hangsuly.
  • Fuji
    A lényege az volt, hogy ne virtuális meghajtóban legyen a cucc. Hanem tényleg ki legyen írva CD.-re. Ja és mindig ugyanaból a meghajtóból olvasátok a cuccot.
  • I.C.ram
    Ja és, hogy milyen íróval/olvasóval.
  • I.C.ram
    Légyszi írd le pontosan, hogy hogyan írtad ki!
  • Fuji
    nekem is megy a cd írós modszer. ráadásul minden fasza.
    Fentvan az 1.6 is.
  • xmark2
    Nincs még most se normális crack csak egy új trükk,ami vkinek sikerül vkinek nem(nekem müködik normálisan a javítókocsi).
    Arsenal !!! próbált ki a "cd kiírós" módszert (#1450 hozzászólásnál keresd ezt nem találtam ki hanem vki korábban már írta)
    Nekem így működik...
  • grebber
    Lécci most jöttem haza 1 hét gép nélkül telt el már szét aszalodtam meg a halál szélére jutottam alig birtam ki gép nélkül.
    Az elmúlt 1 hét alatt astak ki normális cracket???
  • a.carkey
    Soldiersben még doki sincs. :)
    Láttam már mentőautót, de annyi. Kb. annyi értelme volt, mint a tartálykocsinak. Semmi! :)
  • Axon
    Na mondjuk ez egy olyan hiba, amit rémegyszerű lenne javítani. Na de ezt vesd össze a panzersel, mondjuk csak gondolj arra, amikor két mg34-es géppusjkást ráküldesz vagy 30 ellenséges katonára, miközben mögéjök haslatatsz két szanitéc csapatot
  • Rusy
    igen, a panzersról sok jót el lehet mondani, de hogy élethű, pf a soldiers esetleg, de a panzers nem azért jó, bár ami igaz az igaz nemtom ki hogy van vele de a s.w.i.n.e hangulatát a nyulakkal és a disznókkal azért nem fölözi...
  • a.carkey
    A Soldiersban egy nagy dolog van, ami nem élethű (van több kisebb is, de belefér): iszonyat sok lőszer fér a tankokba! Na ez egyáltalán nem volt így! 50 HE meg 50 Ap egyszerre? :) Megmosolyogtató! Mondjuk ritka, hogy ennyi lőszert lehet összeszedni ...
  • Axon
    A Matildák ellen a franciaországi hadműveletekben egyedül a flak 88 volt hatásos, a PzIV-ek szemből semmit sem tudtak vele kezdeni, néha még oldalról sem. Viszont én egyetlen beásott Flak 88-al kilőttem 4 Matildát. Úgyhogy eddig a Blitzkrieg közelítette meg legjobban az élethűséget az RTS-ekben. Na meg ott van még a Soldiers, ami a demo alapján szintén elég közel állt az élethűséghez.

Ha pedig tökéletesen élethű 2vhs stratégiára vágysz, akkor ott van a Combat Mission sorozat.
  • Sir IvanHoe
    Blitz-be elethu az,hogy 4db P4-es nemtud kiloni 1db matildat? 2db matildarol meg nem is szolok! Kilonek 6-7p4 ugy,hogy megse serulnek!
  • I.C.ram
    Ja, de szerintem jól eltalálták a játékot, csak működne már az a szar javítókocis :(
  • Demon Eyes Kyo
    ez a játék semmiben sem élethű, minden kamu benne
    egyedül az ötletes küldesek jók benne, a többi....
  • I.C.ram
    Ez a jáék nem az élethűségre épít... Arra ott van a Blitzkrieg.
  • galenius
    Ez ám az élethűség!
    Tényleg csak három csatát bír ki egy német katona.
  • antijedi
    pont A JAVITOKOCSI a lényeg, máshogy ilyen büvészkedés nélkül is megy nem kell kiirásal szarakodni elég a crack..., a kiirásban pont a crack nélküliség és a javitokocsi lenne a lényeg...
  • xmark2
    Nekem most már műlödik.
    VAGYIS JAVÍT A JAVÍTÓKOCSI BÁRMIKOR BÁRMIT.
    A cd másolós trükkel próbáltam(#1450.hozzászólás,de ezt nem én írtam hanem vki korábban).Csak újra kellett installálnom és most már működik :) !!!!!!!!!
  • titike
    nekem a leirtak szerint müködött ezért irtam le és már másnak is amit másoltam igy elindult.
    Igaz a javító kocsi se nekem se másnál nem volt jó de ez állítólag a crack hibája
    a StartfoceClean.exe meg pont a védelmet játsza ki
    igaz nem mindegy honnan töltöd le a dolgot mert amit az atw-ról töltöttem nem volt jó a harmadik cd de a mega wrz-ról teljesen müködőt kapsz
  • Rusy
    nem hiszem az az exe is ugyanúgy ellenőrzi az eredeti cd-t annyi különbséggel hogy meg is találja...
  • galenius
    szerintem nem. még a spanyol fórumot is átdúrtam már...((
    és ha valaki a eredeti, regisztrált, működő panzers.exe fájlt megosztaná, azzal nekünk nem működne?
    dc-n néztem, de nem tom kijátszik eredetivel.
  • Rusy
    mer van akinek műxik a kiírottal?
  • xmark2
    Nekem most csak a 3.cd van kiírva,az 1.,2.cd nem.
    Nem telepítettem fel újra a panzers-t és úgy próbálkozom.Az a gond hogy az eredeti ex-vel elindítom és 2-3 másodperc után kilép a másolást védő ablakól.Nem ír ki semmit hogy nem eredeti vagy hibás...még végig sem megy az ellenőrző csík.
    Akinek a kiírottal működik az újra felrakta a Panzers-t ???
  • xmark2
    PANZERS TELEPÍTÉS:
    1) Csomagold ki a képfájlokat! Jelszo a csomagoláshoz: gamelibrary
    2) Írd ki az 1. és a 2. CD-t,úgy,mint ahogy más képfájlt is szoktál az Alcohol 120% segítségével
    3) A CD3-at újraírható CD lemezre (CD-RW) kell írni!! Ügyelve az alábbi beállításokra:
    -Adattipus: Testreszabás
    -Írási sebesség: 4x vagy 6x legyen
    -Írási módszer: DAO/SAO
    -A BURN-Proof / Just Link / Seamles Link technologia engedélyezése legyen bepipálva
    -A jelenlegi lemez utolso menete nincs lezárva NE legyen bepipálva
    -EFM hibaátugrás NE legyen bepipálva
    -Az alcsatorna adatok kiigazítása legyen bepipálva (alapból már be van,és ha minden igaz nem szedheted ki a pipát:D)
    -"RMPS" égetése írható adathordozóra NE legyen bepipálva

Megjegyzés: Az Alcohol 120% legujabb verzióját ajánlott használni! (Az appz/ISO menü alatt emgtaláljátok)

4) Telepítsd fel a játékot
    5) Az indításhoz a 3.CD-re van szükség! Figyelem! Előfordulhat,hogy 1.-re nem indúl el,nekem valamikor 3.jára indult,de
    volt olyan,hogy 1.re már futott. A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH

Megjegyzés: Egyes új CD meghajtókban nem hajlandó semmiképp sem futni:( Én LG 52X-es CD meghajtómban ment.

6) Mikor lepörgött az intro,a főmenüben nem tudsz bejutni a cd-key nélkül,nos itt a cd-key: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
    7) Játsz!:)
  • I.C.ram
    Valaki, akinek megy a játék, légyszi írja le, hogy hogyan írta ki! Légyszi!

Kiírtam úgy, ahogy le volt írva pár sorral lejjebb, de nem fogadja el. :(
  • Christian
    de a aloholos verzió nemjó?
  • Rusy
    ja az a clone cd-s a jó, legalábbis nekem az megy...
  • Christian
    ja nem, a izére soldiers re gondoltam,;D