2809
Codename: Panzers - Phase One
-
Uram, leborulok nagysága előtt, megy (a javító, legalábbis az oktatón javít). Annyit fűznék hozzá - CSAK AZ 1 CD SETUPJÁVAL INDÍTVA MŰXIK!!! - az mindegy, hogy mountolva van-e, csak a CD-ről kell indítani.
Mégeccer köszi -
#1484 minek felrakni a német 1.06-t ha magyar fenn van? -
#1483 élethűségre a "javítókocsinélküli" játékra gondoltam.
én már össze-vissza írom,de nem megy....
inkább irtom a x-conquerben a zsidókkal a palesztinokat bejruti küldetésben..)))
-
Rusy #1482 akkor a trigger a daemon toolstól jön elő? -
Rusy #1481 mivan? valaki próbálta? -
#1480 Köszönöm
Igy végre javít a javítókocsi -
Rezso #1479 Amikor elindul a kiírt cd-ről előtte kérte a másolt cd kódot(MJL2W8-...), vagy egyből elindult pár pillanat keresés után? Én 4 féle cd-íróval és 2 féle olvasóval próbáltam 1z #1450 szerint, de miután beírtam a másolási kódot 5 perc keresgélés után mindig azonosítási hibát írt ki. Egyébként milyen cd-re írtad ki és milyen íróval? -
#1478 Hát nekem a kiirós módszer még mindig nem megy :( -
Rusy #1477 ezt fetsd ki bővebben lécci, tehát mind a 3 cd-t írjam ki, és a 3-madikat a leírtak szerint és cd-ről telepítsem fel és ok lesz? -
#1476 hali!
ki kell írni CD-re, és felrakni. utána felrakni a magyar 1.6 patch-et, aztán a német 1.6 patchet. a _de végű fileokat törölni, a _hu végűeket átírni _de-re. aztán jöhet a német 1.6 NoCD crack innen. és így működik a javítókocsi is. -
Fuji #1475 Ha kell info valakinek nyugodtan hívjon fel.
Fuji: 06/30 635-2031 17. óra után -
Fuji #1474 nem igazán hiszen, hogy a cd íráson van a hangsuly. -
Fuji #1473 A lényege az volt, hogy ne virtuális meghajtóban legyen a cucc. Hanem tényleg ki legyen írva CD.-re. Ja és mindig ugyanaból a meghajtóból olvasátok a cuccot. -
#1472 Ja és, hogy milyen íróval/olvasóval. -
#1471 Légyszi írd le pontosan, hogy hogyan írtad ki! -
Fuji #1470 nekem is megy a cd írós modszer. ráadásul minden fasza.
Fentvan az 1.6 is. -
xmark2 #1469 Nincs még most se normális crack csak egy új trükk,ami vkinek sikerül vkinek nem(nekem müködik normálisan a javítókocsi).
Arsenal !!! próbált ki a "cd kiírós" módszert (#1450 hozzászólásnál keresd ezt nem találtam ki hanem vki korábban már írta)
Nekem így működik... -
#1468 Lécci most jöttem haza 1 hét gép nélkül telt el már szét aszalodtam meg a halál szélére jutottam alig birtam ki gép nélkül.
Az elmúlt 1 hét alatt astak ki normális cracket??? -
#1467 Soldiersben még doki sincs. :)
Láttam már mentőautót, de annyi. Kb. annyi értelme volt, mint a tartálykocsinak. Semmi! :) -
#1466 Na mondjuk ez egy olyan hiba, amit rémegyszerű lenne javítani. Na de ezt vesd össze a panzersel, mondjuk csak gondolj arra, amikor két mg34-es géppusjkást ráküldesz vagy 30 ellenséges katonára, miközben mögéjök haslatatsz két szanitéc csapatot -
Rusy #1465 igen, a panzersról sok jót el lehet mondani, de hogy élethű, pf a soldiers esetleg, de a panzers nem azért jó, bár ami igaz az igaz nemtom ki hogy van vele de a s.w.i.n.e hangulatát a nyulakkal és a disznókkal azért nem fölözi... -
#1464 A Soldiersban egy nagy dolog van, ami nem élethű (van több kisebb is, de belefér): iszonyat sok lőszer fér a tankokba! Na ez egyáltalán nem volt így! 50 HE meg 50 Ap egyszerre? :) Megmosolyogtató! Mondjuk ritka, hogy ennyi lőszert lehet összeszedni ... -
#1463 A Matildák ellen a franciaországi hadműveletekben egyedül a flak 88 volt hatásos, a PzIV-ek szemből semmit sem tudtak vele kezdeni, néha még oldalról sem. Viszont én egyetlen beásott Flak 88-al kilőttem 4 Matildát. Úgyhogy eddig a Blitzkrieg közelítette meg legjobban az élethűséget az RTS-ekben. Na meg ott van még a Soldiers, ami a demo alapján szintén elég közel állt az élethűséghez.
Ha pedig tökéletesen élethű 2vhs stratégiára vágysz, akkor ott van a Combat Mission sorozat. -
Sir IvanHoe #1462 Blitz-be elethu az,hogy 4db P4-es nemtud kiloni 1db matildat? 2db matildarol meg nem is szolok! Kilonek 6-7p4 ugy,hogy megse serulnek! -
#1461 Ja, de szerintem jól eltalálták a játékot, csak működne már az a szar javítókocis :( -
#1460 ez a játék semmiben sem élethű, minden kamu benne
egyedül az ötletes küldesek jók benne, a többi.... -
#1459 Ez a jáék nem az élethűségre épít... Arra ott van a Blitzkrieg. -
#1458 Ez ám az élethűség!
Tényleg csak három csatát bír ki egy német katona. -
antijedi #1457 pont A JAVITOKOCSI a lényeg, máshogy ilyen büvészkedés nélkül is megy nem kell kiirásal szarakodni elég a crack..., a kiirásban pont a crack nélküliség és a javitokocsi lenne a lényeg... -
xmark2 #1456 Nekem most már műlödik.
VAGYIS JAVÍT A JAVÍTÓKOCSI BÁRMIKOR BÁRMIT.
A cd másolós trükkel próbáltam(#1450.hozzászólás,de ezt nem én írtam hanem vki korábban).Csak újra kellett installálnom és most már működik :) !!!!!!!!! -
titike #1455 nekem a leirtak szerint müködött ezért irtam le és már másnak is amit másoltam igy elindult.
Igaz a javító kocsi se nekem se másnál nem volt jó de ez állítólag a crack hibája
a StartfoceClean.exe meg pont a védelmet játsza ki
igaz nem mindegy honnan töltöd le a dolgot mert amit az atw-ról töltöttem nem volt jó a harmadik cd de a mega wrz-ról teljesen müködőt kapsz -
Rusy #1454 nem hiszem az az exe is ugyanúgy ellenőrzi az eredeti cd-t annyi különbséggel hogy meg is találja... -
#1453 szerintem nem. még a spanyol fórumot is átdúrtam már...((
és ha valaki a eredeti, regisztrált, működő panzers.exe fájlt megosztaná, azzal nekünk nem működne?
dc-n néztem, de nem tom kijátszik eredetivel. -
Rusy #1452 mer van akinek műxik a kiírottal? -
xmark2 #1451 Nekem most csak a 3.cd van kiírva,az 1.,2.cd nem.
Nem telepítettem fel újra a panzers-t és úgy próbálkozom.Az a gond hogy az eredeti ex-vel elindítom és 2-3 másodperc után kilép a másolást védő ablakól.Nem ír ki semmit hogy nem eredeti vagy hibás...még végig sem megy az ellenőrző csík.
Akinek a kiírottal működik az újra felrakta a Panzers-t ??? -
xmark2 #1450 PANZERS TELEPÍTÉS:
1) Csomagold ki a képfájlokat! Jelszo a csomagoláshoz: gamelibrary
2) Írd ki az 1. és a 2. CD-t,úgy,mint ahogy más képfájlt is szoktál az Alcohol 120% segítségével
3) A CD3-at újraírható CD lemezre (CD-RW) kell írni!! Ügyelve az alábbi beállításokra:
-Adattipus: Testreszabás
-Írási sebesség: 4x vagy 6x legyen
-Írási módszer: DAO/SAO
-A BURN-Proof / Just Link / Seamles Link technologia engedélyezése legyen bepipálva
-A jelenlegi lemez utolso menete nincs lezárva NE legyen bepipálva
-EFM hibaátugrás NE legyen bepipálva
-Az alcsatorna adatok kiigazítása legyen bepipálva (alapból már be van,és ha minden igaz nem szedheted ki a pipát:D)
-"RMPS" égetése írható adathordozóra NE legyen bepipálva
Megjegyzés: Az Alcohol 120% legujabb verzióját ajánlott használni! (Az appz/ISO menü alatt emgtaláljátok)
4) Telepítsd fel a játékot
5) Az indításhoz a 3.CD-re van szükség! Figyelem! Előfordulhat,hogy 1.-re nem indúl el,nekem valamikor 3.jára indult,de
volt olyan,hogy 1.re már futott. A másolás védelemhez a cd kulcs: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
Megjegyzés: Egyes új CD meghajtókban nem hajlandó semmiképp sem futni:( Én LG 52X-es CD meghajtómban ment.
6) Mikor lepörgött az intro,a főmenüben nem tudsz bejutni a cd-key nélkül,nos itt a cd-key: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
7) Játsz!:)
-
#1449 Valaki, akinek megy a játék, légyszi írja le, hogy hogyan írta ki! Légyszi!
Kiírtam úgy, ahogy le volt írva pár sorral lejjebb, de nem fogadja el. :( -
Christian #1448 de a aloholos verzió nemjó? -
Rusy #1447 ja az a clone cd-s a jó, legalábbis nekem az megy... -
Christian #1446 ja nem, a izére soldiers re gondoltam,;D