2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Christian
    Na, nemjavítja: Bisont, Panzer 3 ast, panzer 1 est.
    A Kruppokat, panzer 2 est, lövegeket javítja.
  • AndrewCB
    Nekem egyszer mukodott ugy a gém, hogy a tuzérségen kivul mindent javitott. Azota sohasem!
  • Christian
    ugycsináltam mindent, ahol Gyula írta, de msot már csak a panzer 2 st javítja. Miért?
  • mrzed
    Ne bántsd a vonatot, inkább nyírj ki mindenkit az állomás körül, és már el is foglaltad.
  • Christian
    Van az egyik gyalogságnak egy csónaka...menj rá az egységre, és ahol leírja a tulajdonságait, ott van jobb szélen egy csónak. Menj a part mellé, és az kivilágosodik, és már evezhetsz is!:P
  • 3P
    Van egy kis gondom.
    A 2. németes pályán vagyok. Titkos küldetásként meg kellene mentem a lezuhant pilótát. De az istenért nem tudok bemenni semmivel sem hozzá. Keresni próbáltam már csónakot is, hátha az kell, de azt sem találok. Hogyan lehet bejutni hozzá?
    Van ezen a pályán még egy gondom. Az állomáson áll egy vonat. Látom, hogy a lengyeleké, de elfoglalni és szétlőni sem tudom. Na, azzal mit kell csinálni? A küldetést egyébként be tudnám fejezni vesztéség nélkül, de nem kiválóra, mert nem tudom teljesíteni a titkos és az opcionális küldetéséket sem...
  • cikasz
    Amugy NAGYON kúúl a gém.Bár látom, hogy olyan kavarások vannak vele, hogy megveszem eredetiben!!! :)
  • cikasz
    Szar dolog, hogy gondolkodni kell, és nem gyártani kiba nagy hadsereget oszt hali?? :)
    Hát igen, ha már ész is kell a gaméhoz az gáz... :D
  • Christian
    ja nem, a panzer 1 est és a ágyut nemjavítja:( de a panzer 2 est és 3 ast azt igen..megpróbálmo hogy felteszem urja pecseket.
  • gyula159
    üdv! én nem cd-ről szoktam indítani, de ha mindig újrarakom a patcheket meg a cracket, akkor javít mindent (bár még eléggé az elején vagyok mert nem volt időm játszani).
    A fák és a térkép tényleg elég zavaró, dehát semmi sem lehet tőkéletes sajnos
  • Christian
    Nem, nekem nem kell ujratelepíteni, megy anélkül is!
    Szóval én ugycsináltam:
    feltettem játékot, bemásoltam a starforcos krekket, aztán elindítottam, beírtam a jelszót, kilétpem, feltettem a magyar pecset, aztán németet, aztná a néemt 1.6 os krekket, és működik mindig!
  • tibor16
    Jaa, és a térképet nagyobb csapatmozgásnál nem lehet kellően eltávolítani, ennélfogva, nekem átláthatatlan, nem lehet stratégiázni, nem lehet kellően nagyvonalakban tervezni.
  • tibor16
    Nekem az az idegesítő, hogy nem lehet a fákat eltűntetni, -így az erdőben nem látom a csapataim, soxor azt se tudom hol vannak.
  • pauly
    Hát sajnos ebben a játékban is vannak alapvető hibák.
    Ami a legjobban felidegesitett,hogy ha az emberek lefekszenek a földre,akkor még jópárszor rá kell lőnöm az emberekre,ahelyett,hogy az embereket 1 ,max 2 lövéssel meg kéne ölni,ha ágyúval lövök rá,nem pedig 5-10 lövéssel.Ugynaza a hiba,mint a regebbi c&c-ben.
    Na és hogy nem lehet építeni,az is nagy hiba.
    Persze így biztos egyszerűbb volt megcsinálni a játékot,ami elszomorító,hogy megint csak a grafikára mentek.Ez is csak egy átlag játék,átlag feletti grafikával,ami nem nagyon segít rajta.
    Persze biztos sokan játszanak vele a grafika miatt.Mert szépnek szép.
  • galenius
    nem a gép kikapcsolása számít, hanem a game újra índítása.
    én telepítés után átmásoltam az egész run könyvtárt, és minden indítás előtt visszamásol eredeti,patch+crack,indít és így 10-ből egyszer mindent javít a germán 2.pályán, a többi esetben hol ezt vagy amazt.
  • tibor16
    Nekem nem kell telepítgetni, igaz ki még nem kapcsoltam a gépet. Az a lényeg hogy cd setupból indítsak. Igaz, ez még csak az első pálya, német oldalon. Ott meg nincs javítókocsi. Hacsak a lengyelek nincs.
  • BlackShadow
    ah, akkor inkább a nehezebb munka mint ez a sok izé :D
  • galenius
    Los!Los!..Snell!Snell!
  • galenius
    szóval tényleg, ha nem rakod újra minden indítás előtt nem fog javítani!
  • galenius
    cd-ről índit! a setup exe elindítja
  • galenius
    pedig tényleg megy. a védelmet el sem kell índítani telepítés után, telepítés->nem índít->2 patch +crack felrak-ÉS megy a 8,stb pályán is! CSAK MINDEN KILÉPÉS UTÁN FEL KELL RAKNI ŰJRA AZ INDÍTÁS ELŐTT 2PATCH+CRAC-KET! CSAK ÍGY MÜXIK! Annyi baj legyen!
  • tibor16
    és cd-ről indítjátok???, mer ha nem akkor nemjavított nekem...
  • I.C.ram
    Én is megcsináltam mindent, de szarik javítani...
  • galenius
    a 8-as pályán már nem javít
  • mrzed
    Hááát, nekem se javít + semmit!
  • Rezso
    Mindent így csináltam, de nekem az oktatópályán nem javít, van még valami amit csinálni kell vagy valamire figyelni még?
  • galenius
    tényleg!nahát!
    nekem a germán 2.dikmán pályán mindent javít.
  • BlackShadow
    lehet megcsinálom :) a 4. német pályán mikor konvoyt kellett védeni iszonyu veszteségeim voltak :D 4 tank közül -3 a 4. is csak 5 hp val élte tul, 1 88as is ki lett löve, a teherautokat meg a javitokocsit csalinak használtam h azt löjjék ne az embereimet :D
  • Haversrác
    Hát Gyula végigcsináltam százszor amit írtál,de az egyik pályán csak a light járműveket tudom javítani, a következőn már csak a heavyket, van ahol egyiket sem.
    MEGŐRÜLÖK!
    Ja amúgy írod hogy töröljem a_de fájlokat,de csak egyet találtam a: panzers_patch_hu-t. Hol a többi???
  • Christian
    panzers_patch_de.pak fájlt letörölni és a panzers_patch_hu.pak fájlt átnevezni panzers_patch_de.pak ra. Ezután a panzers_hu.pak átíírni panzers_de.pak -ra.
    Ja, ezek a Run mappában vannak. És utána a német krekk.
  • galenius
    én kiírtam már philips, ara, traxdata cd-re a 3.cd-t, de nem fogadja el, nem találja...brühühüh
  • Rezso
    Pontosan melyik file-okat kell törölni és melyikeket átnevezni?
  • tibor16
    Nem tom, én csak csináltam amit leírt a Gyula. Ha úgy csinálod + cd-ről indítod mennie kell. A starfoce clean nem kell, mer úgyis cd-ről kell indítani.
  • Takigabi
    MInd3 CD t ki kell írni ?
  • Christian
    YEEEEEEEE Gyula Tevagy az ászz!!!
    Kösz szépen most már javít a javítókocsi!
  • mrzed
    Részletezd egy picit légyszi! Kell tőrni a gamét ilyenkor? Mert a nélkül nekem cd-t ellenőrizget, hiába indítom a setup-pal.
  • Christian
    http://panzers.com/index.php?page=download.de.panzers
    Asszem ez a német.
  • BlackShadow
    hol van egyáltalán peccs? az official oldalon nem találtam
  • BlackShadow
    de ha ugyse kell neki cd játéknál, akkor nem tökmind1 h ki van e írva v sem? peccselés után u-ugy jó lesz?
  • tibor16
    A telepítést kiírt cd-ről csináltam, de el tudom képzelni, hogy mind1.