2809
Codename: Panzers - Phase One
-
Christian #1525 Na, nemjavítja: Bisont, Panzer 3 ast, panzer 1 est.
A Kruppokat, panzer 2 est, lövegeket javítja. -
#1524 Nekem egyszer mukodott ugy a gém, hogy a tuzérségen kivul mindent javitott. Azota sohasem! -
Christian #1523 ugycsináltam mindent, ahol Gyula írta, de msot már csak a panzer 2 st javítja. Miért? -
mrzed #1522 Ne bántsd a vonatot, inkább nyírj ki mindenkit az állomás körül, és már el is foglaltad. -
Christian #1521 Van az egyik gyalogságnak egy csónaka...menj rá az egységre, és ahol leírja a tulajdonságait, ott van jobb szélen egy csónak. Menj a part mellé, és az kivilágosodik, és már evezhetsz is!:P -
#1520 Van egy kis gondom.
A 2. németes pályán vagyok. Titkos küldetásként meg kellene mentem a lezuhant pilótát. De az istenért nem tudok bemenni semmivel sem hozzá. Keresni próbáltam már csónakot is, hátha az kell, de azt sem találok. Hogyan lehet bejutni hozzá?
Van ezen a pályán még egy gondom. Az állomáson áll egy vonat. Látom, hogy a lengyeleké, de elfoglalni és szétlőni sem tudom. Na, azzal mit kell csinálni? A küldetést egyébként be tudnám fejezni vesztéség nélkül, de nem kiválóra, mert nem tudom teljesíteni a titkos és az opcionális küldetéséket sem... -
#1519 Amugy NAGYON kúúl a gém.Bár látom, hogy olyan kavarások vannak vele, hogy megveszem eredetiben!!! :) -
#1518 Szar dolog, hogy gondolkodni kell, és nem gyártani kiba nagy hadsereget oszt hali?? :)
Hát igen, ha már ész is kell a gaméhoz az gáz... :D -
Christian #1517 ja nem, a panzer 1 est és a ágyut nemjavítja:( de a panzer 2 est és 3 ast azt igen..megpróbálmo hogy felteszem urja pecseket. -
#1516 üdv! én nem cd-ről szoktam indítani, de ha mindig újrarakom a patcheket meg a cracket, akkor javít mindent (bár még eléggé az elején vagyok mert nem volt időm játszani).
A fák és a térkép tényleg elég zavaró, dehát semmi sem lehet tőkéletes sajnos -
Christian #1515 Nem, nekem nem kell ujratelepíteni, megy anélkül is!
Szóval én ugycsináltam:
feltettem játékot, bemásoltam a starforcos krekket, aztán elindítottam, beírtam a jelszót, kilétpem, feltettem a magyar pecset, aztán németet, aztná a néemt 1.6 os krekket, és működik mindig! -
#1514 Jaa, és a térképet nagyobb csapatmozgásnál nem lehet kellően eltávolítani, ennélfogva, nekem átláthatatlan, nem lehet stratégiázni, nem lehet kellően nagyvonalakban tervezni. -
#1513 Nekem az az idegesítő, hogy nem lehet a fákat eltűntetni, -így az erdőben nem látom a csapataim, soxor azt se tudom hol vannak. -
pauly #1512 Hát sajnos ebben a játékban is vannak alapvető hibák.
Ami a legjobban felidegesitett,hogy ha az emberek lefekszenek a földre,akkor még jópárszor rá kell lőnöm az emberekre,ahelyett,hogy az embereket 1 ,max 2 lövéssel meg kéne ölni,ha ágyúval lövök rá,nem pedig 5-10 lövéssel.Ugynaza a hiba,mint a regebbi c&c-ben.
Na és hogy nem lehet építeni,az is nagy hiba.
Persze így biztos egyszerűbb volt megcsinálni a játékot,ami elszomorító,hogy megint csak a grafikára mentek.Ez is csak egy átlag játék,átlag feletti grafikával,ami nem nagyon segít rajta.
Persze biztos sokan játszanak vele a grafika miatt.Mert szépnek szép.
-
#1511 nem a gép kikapcsolása számít, hanem a game újra índítása.
én telepítés után átmásoltam az egész run könyvtárt, és minden indítás előtt visszamásol eredeti,patch+crack,indít és így 10-ből egyszer mindent javít a germán 2.pályán, a többi esetben hol ezt vagy amazt. -
#1510 Nekem nem kell telepítgetni, igaz ki még nem kapcsoltam a gépet. Az a lényeg hogy cd setupból indítsak. Igaz, ez még csak az első pálya, német oldalon. Ott meg nincs javítókocsi. Hacsak a lengyelek nincs. -
#1509 ah, akkor inkább a nehezebb munka mint ez a sok izé :D -
#1508 Los!Los!..Snell!Snell! -
#1507 szóval tényleg, ha nem rakod újra minden indítás előtt nem fog javítani! -
#1506 cd-ről índit! a setup exe elindítja -
#1505 pedig tényleg megy. a védelmet el sem kell índítani telepítés után, telepítés->nem índít->2 patch +crack felrak-ÉS megy a 8,stb pályán is! CSAK MINDEN KILÉPÉS UTÁN FEL KELL RAKNI ŰJRA AZ INDÍTÁS ELŐTT 2PATCH+CRAC-KET! CSAK ÍGY MÜXIK! Annyi baj legyen! -
#1504 és cd-ről indítjátok???, mer ha nem akkor nemjavított nekem... -
#1503 Én is megcsináltam mindent, de szarik javítani... -
#1502 a 8-as pályán már nem javít -
mrzed #1501 Hááát, nekem se javít + semmit! -
Rezso #1500 Mindent így csináltam, de nekem az oktatópályán nem javít, van még valami amit csinálni kell vagy valamire figyelni még? -
#1499 tényleg!nahát!
nekem a germán 2.dikmán pályán mindent javít. -
#1498 lehet megcsinálom :) a 4. német pályán mikor konvoyt kellett védeni iszonyu veszteségeim voltak :D 4 tank közül -3 a 4. is csak 5 hp val élte tul, 1 88as is ki lett löve, a teherautokat meg a javitokocsit csalinak használtam h azt löjjék ne az embereimet :D -
Haversrác #1497 Hát Gyula végigcsináltam százszor amit írtál,de az egyik pályán csak a light járműveket tudom javítani, a következőn már csak a heavyket, van ahol egyiket sem.
MEGŐRÜLÖK!
Ja amúgy írod hogy töröljem a_de fájlokat,de csak egyet találtam a: panzers_patch_hu-t. Hol a többi??? -
Christian #1496 panzers_patch_de.pak fájlt letörölni és a panzers_patch_hu.pak fájlt átnevezni panzers_patch_de.pak ra. Ezután a panzers_hu.pak átíírni panzers_de.pak -ra.
Ja, ezek a Run mappában vannak. És utána a német krekk. -
#1495 én kiírtam már philips, ara, traxdata cd-re a 3.cd-t, de nem fogadja el, nem találja...brühühüh -
Rezso #1494 Pontosan melyik file-okat kell törölni és melyikeket átnevezni? -
#1493 Nem tom, én csak csináltam amit leírt a Gyula. Ha úgy csinálod + cd-ről indítod mennie kell. A starfoce clean nem kell, mer úgyis cd-ről kell indítani. -
Takigabi #1492 MInd3 CD t ki kell írni ? -
Christian #1491 YEEEEEEEE Gyula Tevagy az ászz!!!
Kösz szépen most már javít a javítókocsi! -
mrzed #1490 Részletezd egy picit légyszi! Kell tőrni a gamét ilyenkor? Mert a nélkül nekem cd-t ellenőrizget, hiába indítom a setup-pal. -
Christian #1489 http://panzers.com/index.php?page=download.de.panzers
Asszem ez a német. -
#1488 hol van egyáltalán peccs? az official oldalon nem találtam -
#1487 de ha ugyse kell neki cd játéknál, akkor nem tökmind1 h ki van e írva v sem? peccselés után u-ugy jó lesz? -
#1486 A telepítést kiírt cd-ről csináltam, de el tudom képzelni, hogy mind1.