2809
Codename: Panzers - Phase One
-
drako83 #1565 hi mindenkinek
lenne eggy kérdésem normalon nyomom a játékot és az a gondom, hogy valamíért a javító kocsim baszik javítani a tankjaimat, más járművet viszont javít szerintetek mi lehet a probléma?
-
#1564 najo vissza olvasok, de azt hittem +kiméltek:))) -
#1563 vicces hogy ilyeneket kérdezel! göc,..göc,..
Jó a humorod....))) -
Rusy #1562 hát olyan krekk kéne amilyen nincs sajnos vedd meg én is ezt teszem... -
#1561 az egész fórum erről szól -
#1560 ha nem akarom kiirni, csak virtuál +hajtóbol telepitem/jáccok vele ako mijen krekk stb kell?
-
Rusy #1559 :) szar a krekk -
#1558 Hi! mért nem javitanak, és töltik fel a municiot a kiszolgáló 1ségek mint a demoban? hogyan lehet öket rábirni erre? s.o.s. -
Rusy #1557 hát ja, de ha benne lenne akkor mi lenne a phase 2, meg 3, írj a hivatalos fórumra a pcdomon, szerintem jó ötleteid vannak... -
#1556 Amikor tudom, hogy az ellen támad és nekem kell megvédenem valamit akkor simán lehetne olyat belerakni, hogy van X időm/pontom és milyen védelmet húzok fel, hová rakom a tankokat, homokzsákokat, lövészárkokat, aknákat stb és igy nem a játékidőből veszik el az időm hanem egy elötte lévő védekezési stratégia. -
Rusy #1555 végülis félig meddig igaza van mind a két félnek szvsz, de elmondom pl az én véleményem, én utálom azokat a startégiákat ahol nem kell építkezni, mer én szeretem felépíteni a bázist védeni stb, de nem azért mer több módja van a győzelemnek vagy ilyesmi csak mer az olyan feelinges, és akkor ugye kipróbáltam a s.w.i.n.e.-t alapból hátránnyal indul ugye nem lehet építkezni, és nagyon tetszett sokat jáccottam vele, most nem azt mondom hogy megszerettem az ilyen stílusú játékokat, csak kipróbálom mer lehet jó, pl a blitzkrieg nem jött be de a soldiers heroes of world war 2 meg a panzers igen... -
pauly #1554 A beásásra én is gondoltam,de gondolom azt nem nagyon lehet megvalósítani egy 3d-s rts-ben.
Bár ha voxel technikát használna akkor biztos lenne benne ilyen is :) -
#1553 Persze, a játék hiányosságat már többször emlitettem ezen a fórumon. Azt, hogy nem tudok homokzsákot épiteni v. beásni magam elég nagy baj, alap dolog lenne. Talán a phase 2-ben már orvosolják ezeket a hiákat. -
pauly #1552 Lehet,de ha a realizmusra törekszik,akkor nem csak abban kellene,hanem hogy élethűen viselkedjenek az egységek is.Nem pedig félóráig kelljen lőni pár embert egy ágyúval.
A másik,hogy attól még lehetne építeni bunkereket stb.
Meglehetne oldani ha akarnák. -
#1551 A 2. vh-s rts-ek nem épitkezősek, mert megtörtént dolgokat próbálnak árbázolni stb.., ha ez nem tudod felfogni akkor ne játszál vele.
Egyébként lehetne késziteni egy olyan 2. vh-s stratégiát/rts-t amiben 1939-től kell irányitani az adott nemzetet és a te határoznád meg, hogy merre menjen a fejlesztés, hová telepitesz gyárat, merre támadjál stb.. és!! egy-egy csatában v. küldetésben te vezetnéd a seregeidet is. Tehát elfogljunk Belgiumot, akkor oda telepitek ilyen és ilyen gyárat, de amikor nyomulok tovább Fro. felé akkor már én vezetem a küldetést és, én nyomulok előre, mint a panzersban. Ha jól tudom (kortól eltekintve) eddig egyetlen játék sem volt ilyen. Ezzel lehetne életet vinni a mai stratégiák és rts-ek punnyadt világába. -
Christian #1550 ezzel én is így vagyok -
pauly #1549 Vagy csak öreg vagyok már az rts-hez?Mert én minden rts-ben csak a hibát látom mostanában. -
pauly #1548 Egyébként rosszul mondtam,de az biztos hogy élvezetesebb ha lehet építkezni,nagyokos -
pauly #1547 Ne is szólj,egyébként nem mondtam,hogy a c@c-t olyan jól megtervezték,de ha már felhoztad az sokkal élvezetesebb volt,mint ez. -
#1546 mond el, hogy mitől van több módja, hogy győzz ha épitkezel nagyokos?
PL.red alert. Only mamuth tank és hadd szóljon!!!.
ha épitkezel nincs stratégia,legerősebb egység,és minndentbele.
De te biztos okosabb vagy, igy nem szólok bele. -
pauly #1545 Nem hiszem.Persze ahhoz úgy kell kitalálni a küldetéseket,hogy ne lehessen mindig ugyanazzal az összeállítással győzni.
De mostmár mondjuk ugy is mindegy,mert ilyen lett. -
bazsi123 #1544 hát, nemtom. szvsz ha építeni lehetne, az se lenne jobb, mert hamar kialakul egy adott csapatösszeállítás, amivel nyerhetsz mindig (majdnem mindig), és akkor onnantól kezdve mi értelme a sokféle építhető egységnek?
szvsz ez így jó, ahoy van -
pauly #1543 Tudod azért is ilyeneket csinálnak mostanság,hogy nem kell építeni,mert így legalább azzal is kevesebbet kell csinálni a játékba.
Egyébként egy baromság amit mondasz,mert semmi köze ahhoz hogy most kell gondolkoni vagy nem,hogy épithetsz -e vagy nem.
Illetve van,mert ha építhetnél is,akkor annál több módja van,hogy győzz.Arról nem is beszélve hogy sokkal érdekesebb lenne.
Úgyhogy előbb gondolkogyj,utánna beszélj,ha meg az nem megy,akkor meg se szólalj.
Egyébként nekem nagyon furcsa az is,hogy egy embernek,meg az ágyúknak ugynaakkkora a hatótávolsága :)
Ha meglátokegy ágyúval egy embert,akkor az is ugyanúgy elkezd lőni,ahelyett,hogy közelebb jönne,és aztán.
Szóval még kellett volna ezen dolgozni. -
#1542 erre valók ugye a DEMO-k amiket azért a legtöbb gémhez kiadnak!!
Én sem azt mondtam, hogy MINDEN gémet megkell venni ami megjelenik, hanem elég csak a MAGYAR készitésüeket, hogy ugye támogassuk a fejlesztőket. Anno megvettem a Imperium Galactica-t meg a Haegemonia-t is. És nem akkor mikor leértékelték már 2k-ra hanem a megjelenés napján!!!
peace. -
bazsi123 #1541 nono
2 demo is van... -
Christian #1540 Amugy sztem magukkal is k*b*szn*k, mert nagyon sok ember ugy vesz csak játékot, hogy letölti, kipróbálja és ha tetszik akkor megveszi...de most kevesebben tudják kipróbálni, köszönhetően a starizének, és sztem így keveseben is veszik meg.. -
Christian #1539 Gyula, programozónak készülsz? Keress meg ICQ-n vagy MSN en ( [email protected] ) lécci. -
AmadeusHU #1538 Nem lenne az egyszerübb ha a magyar hacker csapat összegyülne és olyan cracket csinálnának a Panzershez (magyar verzióhoz), hogy nem kéne így szarakodni a másolásokkal meg szórakozni az írogatásokkal a fájlokban??? -
#1537 igazad van, én meg is venném ha lenne pénzem, de amíg egyetemre járok nem lesz havonta 30-40 ezrem arra hogy havi 3-4 játékot megvegyek amit ki akarok próbálni. ha pl veszel egy kocsit, vagy akár egy zsebrádiót, vásárláskor kipróbálod hogy működik-e, meg tetszik-e egyáltalán. ha egy programot akarsz megvenni, nem tudod kipróbálni, aztán hazamész és téped a hajad ha vmi nem jó, vagy bugos.
egyébként a fejlesztők jól kib***tak a warezolókkal, minden elismerésem. (egyébként ez a "támogatni a magyar programozókat" dolog tetszik, ha minden jól megy 4 év múlva engem is támogathatsz)
bocs ha hosszú lettem -
Christian #1536 nekem pontosan fordítva:P -
DrJekyll #1535 Help me! Akármelyik pályán foglalok el tüzérséget vagy harckocsit a következő pályán nem marad meg! Másnak sem? Program hiba vagy nem lehet továbbvinni? Akkor mi értelme elfoglalni? Egyébként a küldetés végén az összegzésnél sem jelzi az elfoglalt egységeket pedig Varsonal 6 tüzérséget és 1 tankot foglaltam. Egyébként a javitókocsi nekem Panzer I és PAnzer IIIF harckocsikat javit de a Panzer II és elfoglalt idegen harckocsit vagy tüzérséget nem:( -
#1534 ->1495
nekem nem megy sehogy -
Rusy #1533 sajnos ez teljesen igaz, én nem is próbálkoztam semmivel, csak ezzel, de még nincs meg az image a soldiers műxik hátha ez is... -
#1532 Mondjuk sokkal 1xerübb lenne MEGVENNI a gémet, és ezzel is támogatni a MAGYAR programozókat!!!!
Én TUTI megveszem holnap!!
-
Christian #1531 ésőő az alcoholos 3. cd jét kell kiírni? vagy cask alkoholos van? -
Christian #1530 afene -
#1529 Azért mert aki a oda-vissza hókusz-pókusz patchelés-crackelés-ben reménykedik annál a védelem bekapcsol... mert a crack egyszerűen rossz hozzá. A Starforce3+trigger védelem kombót maximum a 3.cd kiírásával (mint az eredeti tökéletes másolata - a'la Soldiers) és működésre bírásával lehet maximum kivédeni. Van akinek sikerülni fog ez (és nyugodtan játszik a programokkal) és van akinek nem jön majd össze. Én most próbálom meg még 2 fajta cd-vel kiírni a game-t. -
#1528 trigger -
Christian #1527 téleg? az szar:( de miért van ez? -
#1526 ahányszor újra rakod a patch-eket+crack-t mindig váltja hogy mit javít!