2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1605 Hát... Ahogy nézem, sokkal több gond az, hogy a másolt példány menjen rendesen, mint az, hogy megvegyük eredetiben....
Emellett megjegyzem, hogy nekem sem javít a kocsi. De nem is baj, mert így még inkább oda kell figyelni a küldetéseknél. Igaz, hogy tovább tartanak, de élvezetesebb. Ha belegondolok, hogy végigrohantam volna a 7 Panzer4 F2-esemmel az oroszokon, akkor nem is tetszene a game annyira. De így is egy mapon max. 2-3 egységet vesztek el. De van, hogy egyet sem. Oda kell figyelni, végre nem az a "szarráépítemmagambegyűjtömanyersanyagokatésalegerősebbtankkalszétzúzokmindenkit"-féle ócska tömegrts. -
#1604 1-1,5 percnél nem lehet hosszabb... mivel azonban valóban leköti a gép szinte teljes erőforrását (nincs még net se, simán lekapcsolódok a TS-ről is) lehet ez az idő erősen függ a gép teljesítményétől?!? Elég érdekes lenne ez azért... -
#1603 Neked mennyi ideig teszteli a lemezt amikor elfogadja "eredetiként"?
Nálam egy teszt vagy 10 percig is eltart, mire kiböki, hogy nem ok, s közben teljesen leköti a gép erőforrásait... -
#1602 Amint lesz eredménye jelezd! -
#1601 Hát most kiderül hogy lényeges-e, mert megyek és én is veszek egyet és azzal újrapróbálom.
Amúgy érdekes a hiba amivel leáll a védelem (Nem a Soldiers-ben mnegismert lemezkulcshiba, hanem a lemezolvasási hiba amiben a lemez eredetiségét vitatja... persze teljese joggal. ), mintha 1 apró dolog hibádzana csak az induláshoz. Nos eddig úgy látom, hogy csak 650 MB-osra és TDK,TraxData és Platinum RW-re sikerült működő változatot varázsolni. Nos akkor újabb próba egy újabb lemezzel... -
Rusy #1600 jaja ezen nem is gondolkodtam, én is 650mb-os rw-re írtam ki valami 3 éves agyonkatcolt traxdata valóban, de nemtom ez lényeg e tényleg olyan mintha néha elindul néha nem, hogy az olvasó szenvedne, van mikor sikerül azonosítani van mikor nem, egyébkén én is csak azért vagyok itthon mer a héten szabadságon vagyok, és gondoltam kipróbálom, mert nem bítzam magamban (és a gépbe) alcohollal rögtön átkonvertáltam iso-ba, most leszedtem újra a cd3-mat, és kétszer írtam ki, az rmps nem volt bekapcsolva az általános beállításokba, mert előszőr be volt, és most így megy elsőre max másodjára, de 5 indításonként van mikor harmadjára... -
#1599 Szia Rusy!
Bosc hogy tegnap nem tudtam segíteni, de akkor amikor beírtad kérésedet én már javában tartottam a munkahelyemre. Nos lenne egy kérédésem... te is 650 MB-os RW-re íratd ki? Annak a 2 embernek akinek eddig sikerült nos annak 650 MB-os lemezen van az anyag én pedig csak 700 MB-ossal próbálkoztam eddig. Talán ezzel kéne nekem is? -
Rusy #1598 de milyen dvd olvasó, nekem valami régi, drd-8080e asszem valami ilyesmi, mostmár elsőre max másodjára elindul, csak előszőr tényleg el kell vele hitetni, hogy bizony az az rw eredeti cd-t -
#1597 én jól elvagyok javítókocsi nélkül :) igaz igy nem kapok minden pálya után érmet h nincs veszteségem :) -
Gnorb #1596 Már csak 7-4 az arány, de nekem az lg dvd olvasómmal sehogy
sem tudom elinditani.
Tök szerencse kérdése az egész!? -
Rusy #1595 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá elindult nekem is végre gnorb mond valamit, én egy teac cd-w540e-vel írtam ki 4-esen ahogy az nfoba le van írva, egy lg dvd olvasóval indítottam,3szor nem indult, aztán negyedjére elindult de a töltöképernyőnél kidobott a desktopra, aztán vagy 7-szer indítottam, megadtam neki mindig a kulcsot, már már feladtam elindult 8-adjára, lenyomtam az oktatóküldetést, kiléptem javított a kocsi, elindítottam újra, elsőre nem indult, kulcs megadása, ugyanaz a kulcs elfogad másodjára indult... -
Gnorb #1594 Hi!
Kiirtam a harmadik cd-t a legújabb Alcohollal, egy
TEAC CD-W54E cd iróval egy max. 4x irható tdk cd-rw650-re
,és háromból kétszer elindult egy 52x LG cd-rommal -
#1593 ok köszi :) a segítség részben az volt írva h az egér középső gombját nyomjam és közbe mozgassam, bill-re nemtaláltam kiosztást :) -
Rusy #1592 na tehát, kiírtam és kb harmadik indításra el is indult, nem is ez a baj , hanem mikor lemegy a codemasters logo, meg az intro, megjelenik a töltő képrnyő és kilép a játék desktopra ez is a másolásvédelem? már kezdek kiakadni... -
Sir IvanHoe #1591 ja en tudok! Nalam rendelhetsz 5000-ert mukodo javitokocsis masolatot!
-
Rusy #1590 nagyon szépen köszönöm örök hála -
mrzed #1589 Ment a mail. -
Christian #1588 a kamerát a delete instert home end page up és page down gombokkal leeht fordítani..vagy nem ez volt a problém? -
#1587 hmmm...remek...na mind1 azért köszi az infót... -
#1586 Ha visszaolvastok, rájötök, hogy már jó ideje mindenkinek ez a problémája, és még nincs mindenkinél jól működő orvosság rá (másolt játék, nem meglepő), akinek itt megvan, próbál valamilyen ellenszert keresni . -
#1585 tényleg? na még ilyet....
szvszvsz:-> építgetős II.világháborús game: War Times: European Frontline
talán erre vártok.... -
Hicks #1584 Sziasztok! Én is a javító kocsi problémájával köszködök, úgyhogy szeretnék segítséget kérni! Ha esetleg tud v.ki v.mi jó tippet esetleg új cracket vagy patch-t, vagy valamilyen módszert (magyar patch, német pach, törölni a .de filekot, aztán a magyart átnevezni ---> ez működik v.kinek, mert nekem nem sikerült megcsinálni..:-( ) NA szóval, ha tud v.ki ilyen módszert, akkor megköszönném a segítséget! Előre is köszi! Üdv! -
#1583 nekem csak 1 bajom van a játékkal!
az hogy nem javít a javító kocsi...1 kocsit megszerel és szevasz...oda vezénylem egy másikhoz és csak leparkol...hallottam olyat hogy krekk vagy paccs vagy valam ilyesmi hiba...nektek van ez a hiba?vagy csak bug? -
maniac001 #1582 Ha valakit érdekel full eredeti 6000ft-ért ide írjon egy telefonszámot. -
Rusy #1581 valaki küldje el lécci az mds-t -
#1580 Igen! Valóban ilyen "hatékonyak" a gyalogosok. :(((
Szerintem pont ez a játék kiemelkedően nagy hibája. Egyszerűen nem értem, hiszen a címe is Codename: Panzers, ennyi erővel lehetne inkább Codename: Troopers...
Na jó nem akarom tovább szidni, mert összeségében jó kis játék, de mindig is rüheltem, ha egy tanknak 5-6 teli találat kell egy gyalogos lelövésére. Ebből a szempontból a másik idei hazai fejlesztésű hasonló témájú RTS sokkal realisztikusabb. Ott egy magányosan portyázó tigrist nem igazán tud elintézni 4-5 gyalogos nyílt terepen... -
Rusy #1579 dc-n sincs meg senkinek ilyen nincs skorpio7 lécci küld már el csak a 3-mas cd kell... -
Rusy #1578 hát ja én is csak nincs meg az mds még mindig... -
#1577 Nekem eddig nem jött össze a dolog pedig 3 fajta cdrw-re próbáltam most is... remélem neked sikerül. -
Rusy #1576 tudom nekem is így van egy hónapja, de szart se ér, mer nincs krekk most leszedtem újra a cd3-mat és alcohollal meg akarom próbálni, a soldier heroes of world war megy ugyanez a védelem hátha ez is megy... -
#1575 WinIsoval simán mentés másként iso-nak és akkor már mehet is -
Rusy #1574 lécci valaki tud olyan helyet ahonnan az mds-eket le tudom tölteni, tudom hogy valaki belinkelt egy oldalt visszaolvastam 10 oldalt de semmi, vagy valaki küldje el az email címemre csak a cd3 kell aminan másolásvédelem van glef verzió... -
#1573 én korrektül ki tudok igazodni :) mondjuk nekem nem működik a forgatás rész.. csak ki-be zoomolni tudok scrollal ha nyomom és mozgatom az egeret nem forog a képernyő -
#1572 egy tuti kombo: mesterlövés + 2 osztag felcser + mortar-os és semmi se állít meg... tank lövi embert ami alig sebzi felcser gyogyiccsa aztan mortarosbacsik megpuszilják a tankot, ha emberek jönnek sznájper bácsik adnak puszit és igy tovább :D joforman 8 emberrel csinalom meg a pályákat :D -
#1571 Mellesleg, a SWINÉ-ben könnyebben bocsátott meg az ember, mer ugye ott a nyulak vs disznók harcoltak, ez meg mégis csak reálisnak lett kikiáltva... Nekem továbbra is az a bajom, hogy túl kis szeletet látok a térképből, meg legalább a tereptárgyak lennének eltüntethetőek, soxor azt se tudom hol vannak az egységeim.... -
maniac001 #1570 Hali All!
Szerintem is jobb ha építeni kell, ugyanis a skirmish mód jobban használható. Ha megfigyelitek, itt egy skirmish csata addig tart amíg az egységeid léteznek vagy szétesnek. Építkezéssel nem csak egy-két rövid menet lenne (Generals).
Amúgy az is vigyázzon aki megveszi. tele van buggal, az 1.06-os patch megszűntette de újakat generált!!! -
#1569 No, egy "új" tapasztalat: (ha már írták, akko bocs)
Hol javít, hol nem, indítástól függ, -pedig mindent ugyanúgy csinálok..... mielőtt megennétek, nem ez a lényeg.
Van egy mentésem közvetlen a tanítópályán..., és indításnál azzal ellenőrzöm, nehogy a gém közben derüljön ki, -eddig úgy tűnik, ha ott javít akkor mehet, ha nem akkor újra kell indítani...
-
pauly #1568 Na ez pl jó ötlet lenne.
Egyébként hogy én is most már többet játszottam vele,nekem is megtetszett jobban,nem olyan rossz tényleg.
De ahogy Rusy mondta,sokkal feelingesebb ha építhetsz.Amint látod,hogy egyre nagyobb bázisod,hadsereged van.
Majd a phase 2-ben hátha berakják ezeket az ötleteket.
-
#1567 ...de olvasni nem tudnak. Sőt! Írni sem! Azt is az annyuknak diktálják és az pötyögi be nekik. -
#1566 Komolyan mondom hogy egy ilyen hozzászólásért a közeljövőben én 1 hét csak olvasási joggal járó ban-t adnék az illetőnek a 2. ilyenért 2 hetet és a 3.-ért 1 hónap-ot... azt hiszem gyorsan megtanulnának visszaolvasni és nem kérdeznék meg ugyanazt a hülyeséget 4 sorral feljebb.