2809
Codename: Panzers - Phase One
  • grebber
    Én hiába irom ki nekem nem indul el.
  • galenius
    kösz, próbálkozom...

nekem: cdsak írható 48x-s primedisc,700mb 4x-sen írva, és így második alkalommal elfogadta...
  • DJ Skyline
    nem tom mi a bajotok..nekem ilyenre van kiírva mind3 CD:
    TDK CD-R80 700MB...és semmi baja nincsen
  • Rusy
    akkor ezekszerint csak 650-es lemezen műxik?mer most ki akarom írni egyszer írhtó cd-re 650-esssel vagy 700-assal próbáljam... vagy mindegy
  • skorpio7
    És még annyit, hogy nem kell állandóan beírkálni a kulcsot minden egyes indításkor, inkább várj 15-20 másodperc-et az egyes újraindítások között és várd meg amíg "lepörög" a lemez (nem pörgeti tovább a cd-olvasó).
  • skorpio7
    Csak nyugalom! Ha elindult 1-szer akkor elindul az többször is. Én is felraktam a patch-et és van úgy hogy elsőre de úgyis van hogy csak 5. indításra műxik a dolog... a lényeg hogy kell egy kis játszadozás a lemezellenőrzéssel. Viszont nézd a jó oldalát ennek a kissé "időpazarló" indításnak:
    - crack nélkül megy és így nincs "javít nem javít" problémád, illetve felrakhatsz minden patch-et gond nélkül.
  • galenius
    Ki írtam sima írható primedisc-re és elfogadta második indításra. Feltelepítettem a 1.06 patch-et erre megint indította a ellenőrzést, nem fogadja el. Most mit csináljak? Feltelepítsem újra és játsszak 1. 04-en
  • skorpio7
    Na megint sikerült írnom egy működő változatot és megint csak egy 1-szer írható cd-ra. A kecskeméti TESCO-ból hozott haver egy 650 MB-os Fuji-t és lám ez is működik 1-2 vagy éppen 3-dik indításra... viszont elég érdekes, hogy egy újraírható 650/700 MB-os lemezzel még nem sikerült ilyen eredményt produkálnom... azaz egyáltalán nem indult még el nekem újraírható lemezzel a program. Pedig már vagy 30-szor is megpróbáltam.
  • Christian
    Amikor egyik német azzongya, hogy ich bin bárájt, akkor aztmoondja hogy ich bin bereit, ami azt jelenti hogy kész vagyok?
  • galenius
    ja,ühum
  • Rusy
    :)))))
    nem kell de ha nem megy eldobtál egy cd-t végölis kiírhatod egy sima lemezre is, legfeljebb kidobod ha nem jó...
  • galenius
    de miért is kell újrairhatóra?
  • Rusy
    igen, legalábbis előszőr, aztán ha sikerül miondegy én pl a soldierst kiirtam már sima cd-re, és úgy is jó persze megin kell a 3-4 indítás, aztán elsőre...
  • galenius
    csak újraírhatóra érdemes ki írni?
  • Rusy
    próbáld kiírni, én is tudod hogy írtam ki, leszedtem egyből át iso, mondom ez nekem úgyse megy várok a krekkre, most aztán kb 1 hónap elteltével, mondom a soldiers is megy mondom hátha apanzers is, leszedtem újra a 3-mas cd, mer ugye rögtön töröltem... és kiírtam mondom szabin vagyok van időm, elsőre nem lett jó mer az rmps be volt kapcsolva, de amúgy alapból nincs csak én írtam másik cd-t és ahhoz kellett (magyarul véletlen rosszúl írtam ki), kiírtam mostmár úgy ahogy kell ez kb össz vissz fél óra volt, még negyed óra szarakodás, és már ment is, aztán néztem előre bázzeg mér nem próbáltam ezt ki 1 hónapja, nem szívtam volna a krekkel, a soldiers is kb ilyen volt...
  • grebber
    ha találok azutcán pénzt megveszem én is :)
  • grebber
    De azzal baszakoáds van csak mert a mindegyikbe bele kell kezdened azt fel a demo exe-t azt onnan tolni.
  • Serpa
    ok.
  • Rusy
    próbáld meg kiírni, nekem úgy működik minden a soldierbe meg ebbe is...

serpa az se műxig igazán, már egy párszor kiveséztük...

most úgy játszok hogy kiírtam műxik minden pl javítás, viszont így normálon, eddig az első kampány 7-es pályáján vagyok eddig összesen két egységet vesztettem assezm 2 géppuskás és kész azért ez elég suxx, jó ez a háború mindenki túlélte...
  • Serpa
    olvastad ?
  • grebber
    ájjájáj nem nagyon jön az a crackfix :(
  • Fritz Von...
    Ez így elég szar...

Mondjuk azt hittem, hogy a németekkel végig lehet nyomni. Így viszont már tuti nem veszem meg. Eddig küzdöttem, hogy elfoglaljak mindent, most meg ellenfél oldaláról foglaljam vissza? Ez SUXX.
  • Christian
    jó bőr
  • Serpa
    ehh ...
    ez küld el a készítőknek.

Pcdome -on fel tűnnek néha.
  • DJ Skyline
    no comment...
  • DJ Skyline
    kár hogy őt csak 2x-3x látjuk a játékban!:)))
  • DJ Skyline
    szerintem vége mivel Hans von Gröbel megsebesül és nincsen "háborús hős" akivel folytathatnád...de az orosz és amcsi/angol oldalon a háború végéig lehet gamézni...igaz az amcsi/angol csak a normandiai partraszállás előtt kezdődik...
  • Fritz Von...
    Embörök. Egy kérdésem lenne. A német oldalon Sztálingrádot megcsináltam. Utána azonban nem jön semmi. Ez most azt jelenti, hogy vége a német oldalnak és a Phase 2-ben folytatják, vagy valami bug, esetleg védelmi izé a warez ellen?
    Mert ha az, akkor megyek és megveszem. :)
  • DJ Skyline
    könnyű fokozaton elvileg kapsz kiképzett utánpótlást...én soha nem kaptam semmit!:))
  • DJ Skyline
    nem nagyon...nekem az a pálya nem tetszett amikor végig kellett menni éjszaka német bandával,szétverni 6 légelhárító löveget a reptér körül...de ha a multiba megnézed a lant és ott a kooperatívra mész akkor ott vannak a játékban szereplő pályák nagy része...
  • Rusy
    asszem tudom a választ, de azért megkérdem, menet közbe nem tudok cuccot hozatni mint pl a swine-ban?
  • Christian
    Kösz4:)!
    ez a pálya után még hány német pálya van?
  • ChevyG #1653
    Szerintem elöbb feltörik az angol verziot, mint bármejjiket és ezért inkább megvárom azt. Mert ez igy egy kicsit bonyolultra sikeredett... És majd 10E Ft-ért, ha lenne rá pénzem akkor se venném meg, mert ha nézzük a befektetett pénzt, és idöt.. hát akkor ez egy kisseb lottó-nyereménnyel felér. Nagyon szar javito kocsi nélkül végigtolni 1 pájet, de igy talán könyebb: 2 szanitéc, 3-4 lángszoros, 5-6 crew, 2 nehézágyú, 2 tank és pár teherauto. Minél több ellenséges tankot zsákmányolsz, és azokkal harcolsz, ha már sokat sérültek, akkor otthagyod. Ja és medic-ek MINDIG dolgoznak függetlenül a krekktöl, pecstöl, v akármitöl:)))
  • DJ Skyline
    csak az a baj hogy a német kampány 42'-ben véget ér...nem mondom el miért...lelőném a poént...aki tudja tudja aki nem nem...dehát nem véletlenül Phase1...
  • DJ Skyline
    elmész a térkép bal oldalánál lévő szovjet telephelyre a vár alatt nem sokkal...ott jön egy autó és azzal bemész...ennyi...
  • Christian
    a németeknél az első szovjet küldetésnél van egy vár, és egy civil autóval kell bemenni, de sehol nem találok civil autót. Hol van?
  • dpe8
    Nálam is tökéletesen működik és ráadásul én az 1.4 re tettem fel. Semmi patch.
  • 3P
    Tudom, hogy olvassák... :)
    Valóban nehéz alapvetően belenyúlni egy játékba, és minek is? Azonban az egységek sebzési értékeinek módosítása nem túl nagy munka. A gyalogosok túlzott erejét nem csak itt nálunk, hanem más fórumokon is, külföldön is problémásnak találják...
    Szerintem erre esetleg érdemes volna oda figyelni, ha még a Phase There-re is akarnak sok-sok vevőt... :)
  • 3P
    Nagyjából egyre gondolunk. Hiszen a köztudattal ellentétben a 2. VH-ban a legtöbb tankot gyalogosok "lőtek" ki.
    Persze nem így mint itt. A fő esélye a gyalogosoknak. Szűk városi terep, ahol a tank nem igazán mozgékony. Ott előtérbe került a rettegett Molotov Koktél. A géppuska természetesen ott sem ért túl sokat, sőt a páncéltörőknek is mérsékelt volt a hatásuk. A gyalogos lángszorósok léteztek, de alkalmazhatóságuk gyenge volt a nehéz cucc véget, így általában véve nem is volt célszerű a bevétésók. Nyílt terepen viszont a gyalogosoknak vajmi kevés esélye volt egy páncélossal szemben. Kevés volt a fedézék és a fedélzeti gépágyú kíméletlenül szedte őket.
  • bazza
    A baj csak az, hogy vissza már nem tudod tölteni a mentéseidet...