2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Killió
    Helló, nekem is olyan problémám lenne mint neodenes-nek, csak annyi külöbséggel, hogy ezen az üzeneten túl vagyok és ezt írja:

Jóváhagyás
    Újra kell indítanod a számítogépet, hogy befejezd a Codename Panzers védelmi meghajtóinak telepítését.

Kb. 15x újrainditottam (Az üzenet ablak gombjával), de semmi.
  • Shid
    Szia neodenes!

A lemezen lévő "Setup.exe" fájlra kattints jobb egér gombbal és válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" parancsot.
  • neodenes
    Sziasztok!

Probléma adódott a játékkal. Megvettem az eredetit, felraktam az egyik itthoni gépre(Win XP), amin hibátlanul működött. Most feltettem a másikra is(Win 7), de ezen nem indul el( a honlapot sem találja). Ezt írja ki: 'A védelmi meghajtók telepítéséhez Rendszergazdai jogosultság kell.' Nem vágom, mi lehet a gond. Arra gondoltam, hogy talán csak egy gépre engedi feltenni..?! Várom a tippeket!
    Köszi!
  • deadtom
    Pont azért kérdeztem mivel ezt adták a pc guruhoz. De hát nem is lepődök meg azon, hogy magyarul jelent meg és persze az angol verziót adták.
  • Zizou2
    sajnos fogalmam sincs :S
  • Shid
    Ha megmondod nekem, hogy mely fájlok azok, akkor megpróbálom.
  • Zizou2
    én pont ezt tettem, de a pcguru-hoz az angol verziót adták mert miért is ne... Esetleg vki nem tudná elküldeni a magyar szövegfájlokat ha lehetséges?
  • Shid
    Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/eszelos_akciok_a_pc_guruval
    Egyébként magyar nyelven (is) jelent meg annak idején.
  • Hecker007
    egy ezresért a boltból, vagy magyar torrent oldalról talán
  • deadtom
    Ehhez a játékhoz honnan lehetne szedni magyarítást?
  • westmoreland #2759
    Mi az a "panzer3"?
  • klezzz
    Nekem is lilák a betűk panzer3-ban, milyen önárnyékolást kapcsoltál ki és hol?
  • balu0530
    hogyan lehet multyzni a játékban am? de ugy nézzétek hogy nem ismerek senkit aki panzersezne a köreimben.. :(
  • balu0530
    nah most meg direkt megvettem és így sem jó. hát ez nem igaz :@ mi a franc lehet már a baja
  • balu0530
    hellósztok:) , nekem csak az a gond hogy nem tudok multyba játszani mert szerintem nem eredeti a cd kulcs már pedig meg van a játék eredetibe.... ha netről szedem gondolom akkor se fogja elfogadni, akkor most vegyem meg mégegyszer..?:S jah és a cd kulcs eltűnt az eredetiről :D
  • tomcsa4
    Jajj nekem ilyen bajom a HAWX-nál volt. Én nem a videók kivételével oldottam meg, hanem a mahachi verziószámának megváltoztatásával (másikat tettem fel). Remélem jól emlékszem, próbáld ki.
  • Alamos14
    Hello nekem a Panzer 1-el lenne olyan problémám, hogy kooperatív játékmódban videó lejátszásánál befagy a játék, amelyik pálya előtt nincs, videó annál elindul a pálya, de ki írja, hogy várakozás a másik félre. A panzer 1 régebbi a 3 cd-s 1.0-nál és az 1 dvd-snél 1.6-nál is befagy a játék. A gépek a Hamachi nevű programmal vannak lanba összekötve. A Panzer phase two Egyik félnél eredeti a másiknál eredeti lemezről másolt, de azzal hiba nélkül működik. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a gond, és hogy lehet kijavítani a hibát?
  • tomcsa4
    Tessék.

De van még a vaterán.
  • szedavid
    Én is mindenhol (cdgalaxis, mediamarkt stb.) a magyart keresem, de csak angolt találtam. :(
    Ha valaki tudja, honnan lehetne szinkronost szerezni, plz. szóljon! thx
  • menyasszony
    Ez komoly? Ha angolul tudtam megvenni a játékot, akkor angol is marad? Nem lehet hozzá leszedni egy magyarosítást???

(Mielőtt még lecsesznétek, magyarul szerettem volna megvenni, de nem találtam.)
  • pite9
    háj!

csak az a kérdésem lenne,hogy Sztálingráddal véget érnek a német küldetések??mert ha igen,akkor szerintem elég befejezetlen...hol marad Normandia,Franciaország,ARDENNEK??? fura
  • Grizzly géza
    Halihó! Ha egy pályára gondolunk,akkor gyógyítsd meg őket a dokikkal. Utána tovább tudsz lépni:) üdv
  • bad007
    Sziasztok!

Elakadtam egy kicsit, nem tudom-tudtnátok nekem segíteni? A Brit egységekre kell vigyáznom, de már egy órája csak lesem a monitort, hogy mit kell pontosan csinálni. A két brit túlélő egység a pálya tetején van, két csapat, a pályán egy német sincs már, és nem tudom mit kell velük tennem. Ha kinyírom őket, természetesen kidob a játék, hogy vesztes.
    Köszönöm: Norbi.
  • Vardar
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szoktak még multizni ezzel a játékkal?
  • tttttom
    Valaki tudna segíteni nekem. :S

Magyar nyelvi fájlok kénnének nekem az én panzers phase onehoz és nem találok róla infot sehol :S
  • PESFAN
    Mi a szarért nem tudok én szobát nyitni?
    Senki nem látja.
    Régebben tudtam, de most nem.
  • PESFAN
    Nagyon egyszerű volt a megoldás.
    Ki kellett kapcsolnom az önárnyékolást és most teljesen jó.
  • nonicks
    akkor fogalmam sincs
  • PESFAN
    xp
  • nonicks
    vista vagy xp?
  • PESFAN
    Alul olvashatod a laptopom paramétereit.
    Megy rajta a rush for berlin, age of empires III.
    Más lehet a baj szerintem.
  • nonicks
    a laptop-ba nem lehet hogy olyan integrált videókártya van amely nem támogatja a játékhoz szükség dolgokat (openGL,Shader stb)
  • PESFAN
    Sziasztok!

1.10-es verzió van meg.
    Nagyon sokat játszottam vele.
    Nosztalgiám támadt és újra telepítettem.
    Ezúttal laptopra.
    Kérdés.
    Miért nem jeleníti meg frankón a game-t.
    Minden olyan lila.
    Tapasztalat?
    Ötlet?
  • roland987654321
    a leírását a küldetéseknek!
  • TomDantes
    Vedd meg, az egy magyar játék, és igen olcsó, szinte ingyen utánnad vágják.
  • roland987654321
    honnan lehet letölteni a végigjátszást acodename panzers one-nak?
  • tomifabia
    Hello!Tud valaki segiteni?Elakadtam a német küldetésben.Orosz front, T34 megszerezve, orosz javítójármű megvan, de nem tudom megjavítani a T34-et
  • Trantorius
    Részletesebben:
    1.08-as verzioba van meg angolul ahogy a haveromnak is és mikor belépünk lanba elinditjuk a játékot, elindul majd 5-6mp mulva kidobja a haveromat és kiirja hogy gyöztem...
  • Trantorius
    Valaki nem tudja mitöl lép ki lanozás közbe a játék csak ugy? Fut 3-6mp-ig aztán kilép...(kidob a lanbol)
  • Trantorius
    Hali a Codename Panzers Phase One-hoz lelehet tölteni valahonnan a magyarosítását?