Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha valaki tudja, honnan lehetne szinkronost szerezni, plz. szóljon! thx
(Mielõtt még lecsesznétek, magyarul szerettem volna megvenni, de nem találtam.)
csak az a kérdésem lenne,hogy Sztálingráddal véget érnek a német küldetések??mert ha igen,akkor szerintem elég befejezetlen...hol marad Normandia,Franciaország,ARDENNEK??? fura
Elakadtam egy kicsit, nem tudom-tudtnátok nekem segíteni? A Brit egységekre kell vigyáznom, de már egy órája csak lesem a monitort, hogy mit kell pontosan csinálni. A két brit túlélõ egység a pálya tetején van, két csapat, a pályán egy német sincs már, és nem tudom mit kell velük tennem. Ha kinyírom õket, természetesen kidob a játék, hogy vesztes.
Köszönöm: Norbi.
Magyar nyelvi fájlok kénnének nekem az én panzers phase onehoz és nem találok róla infot sehol :S
Senki nem látja.
Régebben tudtam, de most nem.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ki kellett kapcsolnom az önárnyékolást és most teljesen jó.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Megy rajta a rush for berlin, age of empires III.
Más lehet a baj szerintem.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
1.10-es verzió van meg.
Nagyon sokat játszottam vele.
Nosztalgiám támadt és újra telepítettem.
Ezúttal laptopra.
Kérdés.
Miért nem jeleníti meg frankón a game-t.
Minden olyan lila.
Tapasztalat?
Ötlet?
1.08-as verzioba van meg angolul ahogy a haveromnak is és mikor belépünk lanba elinditjuk a játékot, elindul majd 5-6mp mulva kidobja a haveromat és kiirja hogy gyöztem...
A Stormregion oldalán megtaláltam az 1.06 HUN patch-et, melyet engedett telepíteni, majd ezután a 1.10-et, majd az 1.21-et (1.20-asnál hiányzik neki az mss32.dll).
Bár szerintem az új verziók miatt már nem sokan nyomhatják ezt a játékot, de azért leírtam, hátha, valaki...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
"Hello, nem fut a program Vista alatt, betöltéskor kiad egy hibaüzenetet, dud valaki erre megoldást?"
Ime a megoldás:
Vista patch
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Þór vígi þessi rúnar
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
www.gamecopyworld.com
Érdemes leszedned a legújabb 1.10-es patchet és a hozzá tartozó cracket. Ezután már javítani fog a szervízautó.
lenne egy kérdésem: a javítójármû nem akar javítani. Azaz ott van meg minden de amikor egy tank nagyon szar már és meg akarom javítani egyszerûen nem tudja. Szal azt szertném ez valami hiba vagy ilyen a játék? Ha az utobbi akkor elég érdekes ha az elõbbi akkor is...
I never asked for this.