Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az a "panzer3"?

Nekem is lilák a betûk panzer3-ban, milyen önárnyékolást kapcsoltál ki és hol?

hogyan lehet multyzni a játékban am? de ugy nézzétek hogy nem ismerek senkit aki panzersezne a köreimben.. 😞
nah most meg direkt megvettem és így sem jó. hát ez nem igaz :@ mi a franc lehet már a baja
hellósztok😊 , nekem csak az a gond hogy nem tudok multyba játszani mert szerintem nem eredeti a cd kulcs már pedig meg van a játék eredetibe.... ha netrõl szedem gondolom akkor se fogja elfogadni, akkor most vegyem meg mégegyszer..?:S jah és a cd kulcs eltûnt az eredetirõl 😄
Jajj nekem ilyen bajom a HAWX-nál volt. Én nem a videók kivételével oldottam meg, hanem a mahachi verziószámának megváltoztatásával (másikat tettem fel). Remélem jól emlékszem, próbáld ki.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Hello nekem a Panzer 1-el lenne olyan problémám, hogy kooperatív játékmódban videó lejátszásánál befagy a játék, amelyik pálya elõtt nincs, videó annál elindul a pálya, de ki írja, hogy várakozás a másik félre. A panzer 1 régebbi a 3 cd-s 1.0-nál és az 1 dvd-snél 1.6-nál is befagy a játék. A gépek a Hamachi nevû programmal vannak lanba összekötve. A Panzer phase two Egyik félnél eredeti a másiknál eredeti lemezrõl másolt, de azzal hiba nélkül mûködik. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a gond, és hogy lehet kijavítani a hibát?
Tessék.

De van még a vaterán.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én is mindenhol (cdgalaxis, mediamarkt stb.) a magyart keresem, de csak angolt találtam. 😞
Ha valaki tudja, honnan lehetne szinkronost szerezni, plz. szóljon! thx
Ez komoly? Ha angolul tudtam megvenni a játékot, akkor angol is marad? Nem lehet hozzá leszedni egy magyarosítást???

(Mielõtt még lecsesznétek, magyarul szerettem volna megvenni, de nem találtam.)
háj!

csak az a kérdésem lenne,hogy Sztálingráddal véget érnek a német küldetések??mert ha igen,akkor szerintem elég befejezetlen...hol marad Normandia,Franciaország,ARDENNEK??? fura
Halihó! Ha egy pályára gondolunk,akkor gyógyítsd meg õket a dokikkal. Utána tovább tudsz lépni😊 üdv
Sziasztok!

Elakadtam egy kicsit, nem tudom-tudtnátok nekem segíteni? A Brit egységekre kell vigyáznom, de már egy órája csak lesem a monitort, hogy mit kell pontosan csinálni. A két brit túlélõ egység a pálya tetején van, két csapat, a pályán egy német sincs már, és nem tudom mit kell velük tennem. Ha kinyírom õket, természetesen kidob a játék, hogy vesztes.
Köszönöm: Norbi.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szoktak még multizni ezzel a játékkal?
Valaki tudna segíteni nekem. :S

Magyar nyelvi fájlok kénnének nekem az én panzers phase onehoz és nem találok róla infot sehol :S

PESFAN
Mi a szarért nem tudok én szobát nyitni?
Senki nem látja.
Régebben tudtam, de most nem.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Nagyon egyszerû volt a megoldás.
Ki kellett kapcsolnom az önárnyékolást és most teljesen jó.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

nonicks
akkor fogalmam sincs

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

PESFAN
xp

nonicks
vista vagy xp?

PESFAN
Alul olvashatod a laptopom paramétereit.
Megy rajta a rush for berlin, age of empires III.
Más lehet a baj szerintem.

nonicks
a laptop-ba nem lehet hogy olyan integrált videókártya van amely nem támogatja a játékhoz szükség dolgokat (openGL,Shader stb)

PESFAN
Sziasztok!

1.10-es verzió van meg.
Nagyon sokat játszottam vele.
Nosztalgiám támadt és újra telepítettem.
Ezúttal laptopra.
Kérdés.
Miért nem jeleníti meg frankón a game-t.
Minden olyan lila.
Tapasztalat?
Ötlet?

a leírását a küldetéseknek!
Vedd meg, az egy magyar játék, és igen olcsó, szinte ingyen utánnad vágják.

honnan lehet letölteni a végigjátszást acodename panzers one-nak?
Hello!Tud valaki segiteni?Elakadtam a német küldetésben.Orosz front, T34 megszerezve, orosz javítójármû megvan, de nem tudom megjavítani a T34-et
Részletesebben:
1.08-as verzioba van meg angolul ahogy a haveromnak is és mikor belépünk lanba elinditjuk a játékot, elindul majd 5-6mp mulva kidobja a haveromat és kiirja hogy gyöztem...
Valaki nem tudja mitöl lép ki lanozás közbe a játék csak ugy? Fut 3-6mp-ig aztán kilép...(kidob a lanbol)
Hali a Codename Panzers Phase One-hoz lelehet tölteni valahonnan a magyarosítását?
Update:
A Stormregion oldalán megtaláltam az 1.06 HUN patch-et, melyet engedett telepíteni, majd ezután a 1.10-et, majd az 1.21-et (1.20-asnál hiányzik neki az mss32.dll).
Bár szerintem az új verziók miatt már nem sokan nyomhatják ezt a játékot, de azért leírtam, hátha, valaki...
Én ha felinstallálom az játékot, akkor már alapból az 1.04-es verziót írja a játék fõképernyõjén. És ha fel akarom installálni az 1.10-es (int.) patch-et, akkor azon kiabál, hogy elõször az 1.04-est kellene feltennem (??? de hát az van fent ???). Hogyan oldható meg az 1.10-es telepítése? (Próbáltam 1.06-os patch-et keresni, hátha azt installálja és arra az 1.10-est, de 1.06-ost sehol nem találok. Egy helyen kint volt, de már ott is azt írják, hogy a file már nem elérhetõ.)
Vista-paccs nem segít, kompatibilitás-beállítás sem, a Phase2 is ugyanezt játsza el, van valami megoldás?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Re: ZSOOLT2
"Hello, nem fut a program Vista alatt, betöltéskor kiad egy hibaüzenetet, dud valaki erre megoldást?"

Ime a megoldás:
Vista patch
Hello, nem fut a program Vista alatt, betöltéskor kiad egy hibaüzenetet, dud valaki erre megoldást?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Üdv, az angol kampány "Az elsõ felszabadított francia város" pályáján vagyok. Elfoglaltam a várost és beáltam védekezõ pozícióba, de nem történik semmi (7:30-at mutat az óra). Se a partraszállás, se a szárazföldi ellentámadás. Már majdnem kiírtottam a parti ellenállást, csak hagytam néhány egységet mert még nem fogadta el az opcionális küldetést, így 300 pontot kapnék 360 helyett. Mit tegyek? Ez valami bug?

Sziasztok! Látom, hogy van itt, aki nagyon ért ehhez a crack ügyhöz, így nem tudna valaki egy panzers crack linket küldeni? Nagyon köszönöm elõre.

Carlos
1.21-es patch megjelent!
Még friss meleg:
click

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok.Akinek nincs meg a játék annak van egy jó hir a PC GURU teljes játéka lesz.<#nezze>

Gregorius
Megoldottam, köszi!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Nagyszerû! Mi a teendõ, ha nem indul a gamma? Ellenõrzésnél aszondja, hogy nem talál lemezt.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

topcy666
ime http://www.panzersworld.hu/download.php?list.5

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

topcy666
gyá heeeeeeeeeee

http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok

Nem tudtok egy linket adni ahonnan lelehet tölteni a patchet hozzá?

Oh! hát az nem semmi! Úgy látszik csak én vagyok ilyen "lúzer" hogy javítókocsit használok 😊
Axon
Rossz crack-et használsz. Töltsd le hozzá a jól mûködõt például innen:
www.gamecopyworld.com
Érdemes leszedned a legújabb 1.10-es patchet és a hozzá tartozó cracket. Ezután már javítani fog a szervízautó.

Axon
Ezen a fórumon már többen is végigvittük a javítókocsi nélkül is. Ezt csak azért írtam mert kategórikusan kijelentetted, hogy lehetetlen.

Hát igen...Ez a Panzers-féle írásvédelem. Ha nem a valódi játékot veszed meg, nem fog javítani a javítójármû. Az elsõ 3 pályát még meg lehet csinálni anélkül is, de késõbb egyszerûen lehetetlen továbbjutni nélküle. Vedd meg a boltban, most már kb.1000Ft-ért megkapod a galaxisban (én is ott vettem).Na respect Alles!
hy all,

lenne egy kérdésem: a javítójármû nem akar javítani. Azaz ott van meg minden de amikor egy tank nagyon szar már és meg akarom javítani egyszerûen nem tudja. Szal azt szertném ez valami hiba vagy ilyen a játék? Ha az utobbi akkor elég érdekes ha az elõbbi akkor is...

I never asked for this.

garam93
Azta rohadt!Ti október óta nem írtatok ide?Lehidalok.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!