2809
Codename: Panzers - Phase One
-
Killió #2769 Helló, nekem is olyan problémám lenne mint neodenes-nek, csak annyi külöbséggel, hogy ezen az üzeneten túl vagyok és ezt írja:
Jóváhagyás
Újra kell indítanod a számítogépet, hogy befejezd a Codename Panzers védelmi meghajtóinak telepítését.
Kb. 15x újrainditottam (Az üzenet ablak gombjával), de semmi. -
Shid #2768 Szia neodenes!
A lemezen lévő "Setup.exe" fájlra kattints jobb egér gombbal és válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" parancsot. -
neodenes #2767 Sziasztok!
Probléma adódott a játékkal. Megvettem az eredetit, felraktam az egyik itthoni gépre(Win XP), amin hibátlanul működött. Most feltettem a másikra is(Win 7), de ezen nem indul el( a honlapot sem találja). Ezt írja ki: 'A védelmi meghajtók telepítéséhez Rendszergazdai jogosultság kell.' Nem vágom, mi lehet a gond. Arra gondoltam, hogy talán csak egy gépre engedi feltenni..?! Várom a tippeket!
Köszi! -
deadtom #2766 Pont azért kérdeztem mivel ezt adták a pc guruhoz. De hát nem is lepődök meg azon, hogy magyarul jelent meg és persze az angol verziót adták. -
Zizou2 #2765 sajnos fogalmam sincs :S -
Shid #2764 Ha megmondod nekem, hogy mely fájlok azok, akkor megpróbálom. -
Zizou2 #2763 én pont ezt tettem, de a pcguru-hoz az angol verziót adták mert miért is ne... Esetleg vki nem tudná elküldeni a magyar szövegfájlokat ha lehetséges? -
Shid #2762 Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/eszelos_akciok_a_pc_guruval
Egyébként magyar nyelven (is) jelent meg annak idején. -
#2761 egy ezresért a boltból, vagy magyar torrent oldalról talán -
deadtom #2760 Ehhez a játékhoz honnan lehetne szedni magyarítást? -
westmoreland #2759 Mi az a "panzer3"? -
klezzz #2758 Nekem is lilák a betűk panzer3-ban, milyen önárnyékolást kapcsoltál ki és hol? -
balu0530 #2757 hogyan lehet multyzni a játékban am? de ugy nézzétek hogy nem ismerek senkit aki panzersezne a köreimben.. :( -
balu0530 #2756 nah most meg direkt megvettem és így sem jó. hát ez nem igaz :@ mi a franc lehet már a baja
-
balu0530 #2755 hellósztok:) , nekem csak az a gond hogy nem tudok multyba játszani mert szerintem nem eredeti a cd kulcs már pedig meg van a játék eredetibe.... ha netről szedem gondolom akkor se fogja elfogadni, akkor most vegyem meg mégegyszer..?:S jah és a cd kulcs eltűnt az eredetiről :D -
tomcsa4 #2754 Jajj nekem ilyen bajom a HAWX-nál volt. Én nem a videók kivételével oldottam meg, hanem a mahachi verziószámának megváltoztatásával (másikat tettem fel). Remélem jól emlékszem, próbáld ki. -
Alamos14 #2753 Hello nekem a Panzer 1-el lenne olyan problémám, hogy kooperatív játékmódban videó lejátszásánál befagy a játék, amelyik pálya előtt nincs, videó annál elindul a pálya, de ki írja, hogy várakozás a másik félre. A panzer 1 régebbi a 3 cd-s 1.0-nál és az 1 dvd-snél 1.6-nál is befagy a játék. A gépek a Hamachi nevű programmal vannak lanba összekötve. A Panzer phase two Egyik félnél eredeti a másiknál eredeti lemezről másolt, de azzal hiba nélkül működik. Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a gond, és hogy lehet kijavítani a hibát?
-
tomcsa4 #2752 Tessék.
De van még a vaterán. -
szedavid #2751 Én is mindenhol (cdgalaxis, mediamarkt stb.) a magyart keresem, de csak angolt találtam. :(
Ha valaki tudja, honnan lehetne szinkronost szerezni, plz. szóljon! thx
-
menyasszony #2750 Ez komoly? Ha angolul tudtam megvenni a játékot, akkor angol is marad? Nem lehet hozzá leszedni egy magyarosítást???
(Mielőtt még lecsesznétek, magyarul szerettem volna megvenni, de nem találtam.) -
pite9 #2749 háj!
csak az a kérdésem lenne,hogy Sztálingráddal véget érnek a német küldetések??mert ha igen,akkor szerintem elég befejezetlen...hol marad Normandia,Franciaország,ARDENNEK??? fura -
Grizzly géza #2748 Halihó! Ha egy pályára gondolunk,akkor gyógyítsd meg őket a dokikkal. Utána tovább tudsz lépni:) üdv -
bad007 #2747 Sziasztok!
Elakadtam egy kicsit, nem tudom-tudtnátok nekem segíteni? A Brit egységekre kell vigyáznom, de már egy órája csak lesem a monitort, hogy mit kell pontosan csinálni. A két brit túlélő egység a pálya tetején van, két csapat, a pályán egy német sincs már, és nem tudom mit kell velük tennem. Ha kinyírom őket, természetesen kidob a játék, hogy vesztes.
Köszönöm: Norbi. -
Vardar #2746 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szoktak még multizni ezzel a játékkal? -
tttttom #2745 Valaki tudna segíteni nekem. :S
Magyar nyelvi fájlok kénnének nekem az én panzers phase onehoz és nem találok róla infot sehol :S -
#2744 Mi a szarért nem tudok én szobát nyitni?
Senki nem látja.
Régebben tudtam, de most nem. -
#2743 Nagyon egyszerű volt a megoldás.
Ki kellett kapcsolnom az önárnyékolást és most teljesen jó. -
#2742 akkor fogalmam sincs -
#2741 xp -
#2740 vista vagy xp? -
#2739 Alul olvashatod a laptopom paramétereit.
Megy rajta a rush for berlin, age of empires III.
Más lehet a baj szerintem. -
#2738 a laptop-ba nem lehet hogy olyan integrált videókártya van amely nem támogatja a játékhoz szükség dolgokat (openGL,Shader stb) -
#2737 Sziasztok!
1.10-es verzió van meg.
Nagyon sokat játszottam vele.
Nosztalgiám támadt és újra telepítettem.
Ezúttal laptopra.
Kérdés.
Miért nem jeleníti meg frankón a game-t.
Minden olyan lila.
Tapasztalat?
Ötlet? -
roland987654321 #2736 a leírását a küldetéseknek! -
TomDantes #2735 Vedd meg, az egy magyar játék, és igen olcsó, szinte ingyen utánnad vágják. -
roland987654321 #2734 honnan lehet letölteni a végigjátszást acodename panzers one-nak? -
tomifabia #2733 Hello!Tud valaki segiteni?Elakadtam a német küldetésben.Orosz front, T34 megszerezve, orosz javítójármű megvan, de nem tudom megjavítani a T34-et -
Trantorius #2732 Részletesebben:
1.08-as verzioba van meg angolul ahogy a haveromnak is és mikor belépünk lanba elinditjuk a játékot, elindul majd 5-6mp mulva kidobja a haveromat és kiirja hogy gyöztem... -
Trantorius #2731 Valaki nem tudja mitöl lép ki lanozás közbe a játék csak ugy? Fut 3-6mp-ig aztán kilép...(kidob a lanbol) -
Trantorius #2730 Hali a Codename Panzers Phase One-hoz lelehet tölteni valahonnan a magyarosítását?