2809
Codename: Panzers - Phase One
  • tibor16
    No, ezt vegyük át mégeccer, -hogy is megy ez a keresés dolog? 2 éve írogatok ide, de még sose használtam, és ez a fönt lévő keresőablak nem ezt csinálja....
  • Fritz Von...
    Így így. Igazad van! RESPECT!
  • grebber
    Elvileg ugy müködnie kéne hogy az első 2-cd-t kiirom normálisan a 3.-at azal a leirt modszerrel.
    Feltelepíteni a cd-kről és amikor elinditom a gamet kéri majd a serialt beirom neki és ha nem indul nem lett jó a kiirás igaz??
  • DJ Skyline
    nem én írtam ki de mind3:
    TDK CD-R80 700MB...
  • Christian
    áh, nemmegy Te milyen cd -re írtad ki?
  • DJ Skyline
    nem emléxem indísd el és kiderül...de fog kérni cd keyt!
  • Christian
    és ha megkrekkeltem, azután kell a védelmi izével szarakodni?
  • DJ Skyline
    mert ott van az .exeje a játéknak...ott kell kikrekkelni a nemtom melyik CDn lévő panzers.exe-vel...
  • Christian
    miért?
  • DJ Skyline
    megkeresed a crack filet a nemtom melyik cdn és fogod beteszed a PANZERS - Phase1\Runba...
  • Christian
    melyik cdre írtátok ki? amelyik működött
  • Hmuda
    Nem a készítőket meg a kiadót kéne szidni mert te nem veszed meg a játékot. :P
  • Christian
    a francba nem fogadta el ez a **** hogy ******** meg az összes ****** kiadó **** meg a **** magyar fejlesztők hogy igy ******** velünk
  • mrzed
    yó, másold!
  • Christian
    hát akkor bemásolom
  • mrzed
    sztem mind1.
  • Christian
    de azt nem irja le, hgy a bonus cucokat bemásoljam e! Bemásoljam v ne?
  • mrzed
    Na ne csináld már!
    az #1450 hsz eléggé egyértelműűűűűűűű!!!!!!!!!
  • Christian
    emgkérdezi telepítés végén hogy a bonus cuccokat bemásolja e, bemásoljam?
  • Christian
    ha feltettem, akkor semmilyen krekket ne másoljak be?
  • AndrewCB
    Ez szép és jó, de nekem csak min. 8x -osan engedi megírni.
  • mrzed
    lsd: #1450 hsz.
  • AndrewCB
    Milyen módban írjátok ki? Dao/sao, raw sao, raw dao...?
  • DJ Skyline
    nm!
  • Christian
    oksa, thank
  • DJ Skyline
    én minden játékomat máshova teszem...nekem van egy D meghajtóm is és azon belül egy 0 mappa...oda mennek a játékok...tehát D:\0...magyarul teheted máshova is!
  • mrzed
    A védelem szempontjából tökmind1.
  • Christian
    oda telepítsem ahova ő akarja, vagy választhatok mást is?
  • mrzed
    Inkább te vagy szánalmas!
    Csak 5 másodpercedbe került volna, hogy rátalálj a válaszra!
    IE esetén: belépsz ebbe a topikba, szerkesztés -> keresés (ezen a lapon) -> beíród a 'javít' szót, és ok.
    Lám, és már lépegethetsz is a találatok között!
  • GvD
    kösz a segítséget...mondtam hogy vannak emberek akiknek ez a fórum ad értelmet az életüknek...szánalmas
  • DJ Skyline
    én restartoltam!
  • Christian
    most írom ki a 3. cdt
    A másolásvédelemnél mikor asszem előszrö belépek, azt fogja kiírni, hogy ujraindítom e a gépet, akkor ujraindítsam?
  • 3P
    Annyi a komment, hogy mi meg nem akarunk írni.

ps. Az egész topic szinte végig erről szól...
  • mrzed
    Minek fórumozol, ha nem akarod olvasni????
  • GvD
    Annyi a komment hogy nem olvasom vissza, így bocs ha már volt ez a kérdés, és akik ezen a fórumon ülnek egész nap azok unják, de érdekelne hogy ez a javító jármű miért nem javít tankokat (bár ez így nem egészen igaz mert asszem hogy az alap tankot javítja) csak hát vannak az önjáró lövegek, meg a durvább tankok amiket nem javít...a lőszerszállító járművet meg a vontatós teherautót meg nem kell javítani. Egyébként németekkel végignyomtam, most az angolokkal csinálom. Marha jó kis game. Előítéletem volt azért mert hallottam hogy nem kell építeni, pedig nekem ez volt a lényeg a RTS-ben, de meggyőzött ez a progi hogy enélkül is lehet jó stratégiai játékokat csinálni. Magyarok rulezzz....még lehet hogy felrakom a Swine-t is ezekután.
  • Serpa
    "Codename Panzers Multiplayer Demo !

A Gamespot-éknál debütált Panzers multiplayer demonstráció szerencsére ezúttal exklúzivitástól mentes volt, így nem kellett még egy napot várnunk arra, hogy mi is rátehessük kezünket. A 184 megás csomag a beígért tartalommal bír, azaz két darab térképet kapunk, melyeket négyféle játékmódban tesztelhetünk kedvünkre. Lokálból vihetitek a lent található linkre tenyerelve."
    Codename: Panzers Multiplayer Demo

by 576.hu
  • tibor16
    Má' uninstalltam, mer mazohista azér nem vagyok...
    majdcsak lesz törése, ha meg nem akko elfelejcsük, oszt kész... vót má' ilyen...
  • mrzed
    Megöli a crackerek lustasága!
    Vagy, lehet, hogy elég dellát kaptak ahhoz, hogy ne legyen kedvük feltörni a gamét.
  • ronny666
    haldoklik a topic
  • skorpio7
    Mindegy. Nekem van már egy 650-es és egy 700 MB-os verzió is ami műxik. :)