2809
Codename: Panzers - Phase One
  • skorpio7
    Szia!

Igen még megy és minden nap játszok vele 1-2 órát. Kíváncsiságból megnéztem a kedvedért most is és 6.-jára elindult. Szerintem ne add fel, mert az a cd amivel egyszer már ment a game, azzal a továbbiakba is menni fog csak éppen most ilyen napja a cd meghajtónak. Pl. most a noname tesco-s 700-as cd-vel néztem meg, de pl. a Fuji-val 2-3 indítás kell csak és megy is a játék. Szóval a 2 cd közül vmelyikkel de 10 perecn belül már játszok is. :)
  • Horci
    na jó, csak vicceltem
  • Horci
  • ibrik
  • Rusy
    szerintem csak nálad van mindenkinél tökéletesen műxik................................................
    ...........................
  • ibrik
  • Horci
    Hi. Lenne egy kis problémám, mégpedig az, hogy a javítókocsi nemnagyon akarja javítani a gépeket. Másnál nemjött elö ez a hiba? :P
  • Shep
    ATI kártyával melyik drivert használjátok, mert nekem a 4.6ossal az árnyékok nem feketék, és egyéb hibák is vannak
  • Rusy
    skorpio neked még megy? én szerintem hagyom a pi*ába, nemtom mi lehet a baj megyek vissza soldiersezni...
  • Rusy
    hát nemtom mi van azért ez érdekes, nem jáccok vele 2 napig, (a soldiersel jáccottam szerintem az jobb, és az most is elindul elsőre), és tulajdonképpen nem telepítettem fel semmit, meg nem unisnstalláltam semmit, és egyszercsak nem indul el ez jó na mindegy annyira úgyse tetszik, majd ha kiadják a pc-guruhoz végignyomom...
  • tibor16
    jaaa, kiment a fejemből, bocs ez off volt rendesen......
    :)))
  • tibor16
    barátomtól
  • Tuvok #1753
    De el fog, több kiadónak is felkeltette az érdeklődését .
  • tibor16
    Nekem elsőnek a barátom megvett 386-os, 40Mhz-es gépem volt, 40Mb wincsesszterrel ami ugye tömörítve már 80Mb!!! Videokari 2Mb-os, hangkártya,hát az nem vót. És akkor jött a Doom2, vazze, és én nyoooomtaaaam!!!! mint állat, vagy 3 hónapig. Duke Nukem, Quake2... áááááááá, azóta se jáccottam olyan jóóót...
  • grebber
    De csak feltörik egyszer ezt is normálisan vagy nem?
  • Hmuda
    Nem rossz. Elég genyó, remélem nem terjed el széles körben.
  • mrzed
    ja, és a junoszty tv-m még mindig megvan!
  • mrzed
    sinclair zx81
    sinclair zx spectrum
    c16
    c64
    enterprise128
    xt
    at286 és így tovább napjainkig...
  • Tuvok #1747
    Új Gamerben volt egy szösszenet erről a védelemről, ha jól sejtem ellesznek vele még egy darabig :D
  • Hmuda
    Hm gondoltam benézek már. Jól sejtem, hogy a védelmet még mindig nem sikerült feltörni rendesen?
  • ibrik
    Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép-kezelés - ezen belül a Tárolás - Lemezkezelés. Itt a meghajtók (partíciók) közt amelyiken akarod jobbklikk és az előugró menüből már minden világos lesz.
  • grebber
    Start-beállitások-vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-számítógép kezelés-bal oldalon lemezkezelés-jobbklikk a meghajtóra-meghajtó elérési utjának módositása.
  • Rusy
    Hát nemtom mi van eddig szépen ment, még azt gyanítom, hogy köbe rakosgattam be winyókat, lehúztam a cd-t mer nem volt elég áram kábel, és más betűjelet kapott a dvd, nem tudja valaki xp-be hogy lehet átállítani? mer 98-ba volt rá lehetőség de itt nem találom...
  • Takigabi
    Az első kettő CD t rendesre az utolsót pedig RW re kell irni ? Mert kipróbáltam ugy hogy az utsót irtam csak RW re és ugy nem ment :PPP
  • Takigabi
    Balra is menj a térképen ott lesznek
  • bazza
    A Szövetségesek második küldetésén, ugye az az egyik fő feladat, hogy szedjük össze az embereinket, azaz 5 szakaszt. Nos ez nekem nem sikerült: kb 1-2-őt tudtam elkapni!
    Hol vannak ezek az egységek? A térképen jelölt sárgákat nem tudom "irányításom alá vonni"...

Az összes többi fő feladatot már teljesítettem!!!

-------------------------------------------------------------

Egy fun kép, legalábbis nekem jó poén:

-Megyek "aratni"...!

• tibor16
    Akkor Te Commodore-val kezdhettél....
  • tibor16
    Akkor Te Commodore-val kezdhettél....
  • DJ Skyline
    soldiersel játszanék ha feltudnám tenni!:)
    panzers nekem csak akkor lépett ki ha egy átvezető vagy bevezető videót a pályák között végignéztem...
  • Rusy
    pf basszusez már sok nem indul el pedig eddig elsőre max másodjára elindult, nemtom mi van, de vagy 10x indítottam, meg nemtom aki jáccik a soldiersel nem tudja? nekem volt olyan hogy ha lemezt cseréltem panzers meg soldiers akkor vagy 4x5x kellett indítani, ha az volt benne elsőre ment, de most sehogy nem akar elindulni...
  • 3P
    Most, hogy mondod...
    Belegondolva én is túl vagyok a 2. X-en a számítógépes múltamat nézve. Öregszünk? :)
  • Rusy
    Ja detto!
    Én is 1 éve 2 cd-t írtam, a panzers cd3, meg a soldiers heroes of world war 2 cd1-et, a toca 2 meg nem érdekelt...

jó hogy van javítókocsi, de azért az lol hogy az egész első kampálya altt egy egységet vesztettem, vagy kettőt, azok is géppuskások voltak...
  • beeboci
    Nem igazán szoktam CD -re pakolni a játékokat. Kikarcolom dvd -re az image -eket, majd onnan be a virtuálisba, telepítés és futtatás. Csak a TOCA 2 -nél nem jött be eddig.
  • mrzed
    Akkor azért vagy lemaradva, mert én már 20.
    Igaz, akkor még nem volt explorer, jaaa, még internet sem, tán bbs az már akadt, de akkor még nem volt telefonom.
  • Rage47
    Nagyon szuper! játék szerintem...Főleg magyarul még élvezhetőbb!!
  • tibor16
    Aham, no ez eddig nem jutott eszembe.... csak kb 12 éve használok gépet .. ez van... köszi
  • antijedi
    és neked mi ad értelmet? szerintem nemsokminden... :PPP
  • galenius
    szerkesztés->keresés parancs
  • 3P
    Mert nem is arról van szó! :D

Magának az Explorernek (ha épp azt használsz) a keresőjéről van szó! :)
    Szerkesztés/Keresés (CTRL+F)...
    Operában is így van, mint az Explorerben, a többit nem igazán ismerem....
  • Serpa
    explorer
    fent
    fájl, szerkesztés, nézet stb.
    szerkesztés fül lenyit és ott --> keresés