Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
ez a pálya után még hány német pálya van?
Valóban nehéz alapvetõen belenyúlni egy játékba, és minek is? Azonban az egységek sebzési értékeinek módosítása nem túl nagy munka. A gyalogosok túlzott erejét nem csak itt nálunk, hanem más fórumokon is, külföldön is problémásnak találják...
Szerintem erre esetleg érdemes volna oda figyelni, ha még a Phase There-re is akarnak sok-sok vevõt... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Persze nem így mint itt. A fõ esélye a gyalogosoknak. Szûk városi terep, ahol a tank nem igazán mozgékony. Ott elõtérbe került a rettegett Molotov Koktél. A géppuska természetesen ott sem ért túl sokat, sõt a páncéltörõknek is mérsékelt volt a hatásuk. A gyalogos lángszorósok léteztek, de alkalmazhatóságuk gyenge volt a nehéz cucc véget, így általában véve nem is volt célszerû a bevétésók. Nyílt terepen viszont a gyalogosoknak vajmi kevés esélye volt egy páncélossal szemben. Kevés volt a fedézék és a fedélzeti gépágyú kíméletlenül szedte õket.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Sikerült megoldanom a javitás gondokat, azaz remélem,
ugynis most tesztelem de eddig minden tökéletes.
Javitja a Panzerektol kezdve az ágyukig mindent magátol.
Szal így csináltam:
Telepitettem mountolt isobol.
Felraktam az 1.06 HUN Patchet.
StarforceClean.exe majd reboot
Töltsd le a http://spacetarget.com/games/pc_codename_panzers.shtml -rõl : Codename Panzers v1.0
Ezt a Panzer1.exe -t bemásoltam a game dirbe, betöltöttem
egy félbe hagyott mentést es minden rokz.
Ettõl függetlenül megrendeltem eredetiben is, mert tetszik
és kicsit támogassuk a magyar dolgokat.
Remélem tudtam segíteni.
Szal elég vegyes kép alakult ki belõlem a fejlesztõkrõl. Jó, az is igaz, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze...
Remélem nem olvassák, mer ha igen, akkor tudnák hogy mennyi magyar ember lopja a játékukat

Remélem olvassák a fejlesztõk a forumot és a Phase Two-ban már kijavítják ezt a bakit. Akkor nem csak azt de ezt is megveszem tisztességbõl! (Na jó,ezt így is meg fogom venni, egyszerûen ennyire szeretem a 2. VH-us stratégiai játékokat.)

Bocsánat hogy ilyet mondok kövezzezek meg de én jobban vértamm volna a swine 2-õt a fejlesztõktõl, azt mocskosul eltalálták
Jaj még annyi asszem a német 2-es küldibe van egy olyan feladat, hogy mentsük ki a pilótát aki beragadt a mocsárba, azt mivel tudom mert semmivel nemtudok bemenni érte...
És a háború is ott van benne, 7-8 féle gyalogos, belõlük 300 darab, 70 db tank, 30 javító- csapatszállító- és egyéb kisegítõ jármû, könnyû- és nehéztüzérség, légierõ, stb, stb ... Ha a single nem lenne annyira agyonscriptelve, multiban pedig az utánpótlásrendszer kicsit logikusabb lenne, sokkal nagyobb sikere lehetett volna, de ez köztudottan a német kiadó hülyeségei (kevés támogatás, rövid határidõ) miatt van .
De mindenképp ajánlom a játékot mindenkinek, aki realisztikus II. vh-s RTS-t akar .
Ettõl függetlenül nem szívesen hagytam volna ki, vagy vártam volna rá 1 évet hogy kiadják pl pcguru mellékletként, persze ha megtörténik én leszek az elsõ aki megveszem...
még annyit, mindenki sír (én is hogy milyen nem reális dolgok vannak benne) ugye ember tank stb, namost erre hagy mondjam el a véleményem, tulajdonképpen nem értem a készítõket, ott a swine, disznók nyulak ugye kurva jó hangulat, ki törödik a realizmussal, de itt ez a dolog hogy behozták az embereke, mint egységeket félig meddig, mert nincs reálisan átgondolva, gondolj bele a tankank ha egy lövés lenne akkor mi értelme lenne az embernek, akkor inkább bele se rakják, namármost a teherautóba be lehet szálni, de ha nincs benne ember akkor is "magától megy" ugye megint fölödleges az ember, ha megnézzük pl a soldierst, ha nincs ember a tankba akkor nem megy sehova, bárhogy is nézzük, az emberek behozása a PANZERS címû játékba eléggé átgondolatlan, de mondom ha egy lövés lenne akkor ki venne presztízspontból, embert, tehát értelme nem lenne ezért meg is erõsítették õket, mint ugye lentebb írták, a PANZERS-ba minek a javítókocsi hisz enberekkel kinyírjuka fél világot,
egyszó mint száz, az embereket szerintem nagy hiba volt behozni így, max tényleg az hogy a lövegeket emberek irányíthatják, és ugye legyen felcser, de hogy ilyen erõs legyen a tankromboló meg a géppuskás, nem beszélve a sniperrõl, több mint kiábrándító a háború átérzése szempontjából...
bocs ha hosszú voltam, ettõl függetlenül egy nagyon jó játék jól kivitelezve, csk felejtsuk el hogy a második világháborúba vagyunk, vagyis ne ez az egy dolog ami igaz, a realitást meg haggyuk...
Amire meg nagy szükségem volt, az letöltöttem, bár szélessáv ellenére nem sok idõm van CD-nyi anyagok töltögetésére .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
És ja, én ... nem mondanám, hogy problémám, inkább ... dolgom ...
Mondjuk manapság nem is tudok mondani egy olyan ismerõst se akinek ne lenne a gépében egy cd-író, szerintem ez manapság annyira alapfelszerelés mint pl. egy hangkártya.
Egyáltalán hogy tudsz meglenni nélküle?! Gondolom akkor se filmet se zenét se játékot... szóval semmit se töltesz és gondolom írsz meg magadnak... nos igen ez már tényleg csak a te problémád.
Újraírható lemezrõl volt itt maximum csak szó.
És én se fogom most megvenni, majd az õsszel, vagy amikor lemegy 5, -vagy 6ezer körülire az ára, és még az sem biztos, hogy ha addig különösebb hercehurca és 0 ft ráfordítással megoldható lesz a warez verzió mûködtetése is, akkor még azt is ki fogom próbálni, hogy biztosan megvegyem-e ...

Ráadásul ez eredetivel rendelkezõknek nem merül ki a játék abban a '40' órában, mivel lehetõség van online játszani is, ami többszöröse a single-nek idõben és élményben is .
És akkor az apró, de fontos részletekrõl, mint a crack-keresés (lentebb tapasztalt) veszõdséges fáradozásának elkerülése, magyar kézikönyv, regisztráció fejében kapott extrák, stb, stb, stb ...

NEM VAGYOK EREDETI JÁTÉK ELLENES, van eredeti játékom, amivel nagyon sokat játszottam neten, és mai napig játszok és teljes áron vettem meg a megjelenés napján, de a panzers, bár nagyon tetszik, nekem kb 40 óra játékidõ, ha kétszer kijátszom 80, aztán polc a multija nem izgat fel, na mindegy off vége csak hagyjuk már ezt a dumát hogy segítsük a fejlesztõket, egyvalakit segítesz a kiadót, meg aki a másolásvédelmet kiatlálta, annak lehet többet fizettek mint a stormregionnak, úgyhogy ok akkor VEDD MEG NYUGODTAN HA TESTSZIK ÉS SZERINTED MEGÉRI, de hagyd ezt a dumát hogy a magyar fejlesztõket segíted...
Gratulálok ...
Ja és kössz a gratulációt.
ON:
OFF
Nos több mint 2 óra alatt 8 üzeletet kerestem fel (többet már nem volt kedvem) lakhelyemen, de nemhogy 650 MB-os RW-CD de még egy falatnyi sima csak 1-szer írható cd-t sem lehet itt kapni. Aztán mivel ma van édesanyám szülinapja beslattyogtam hazafelé jövet az interspar-ba és egy hátsó indítattásból fakadóan az ajándékok mellett vettem egy "tescó gazdaságos" 700 MB-os egyszer írható (vmi bolgár gyártmányú euronics vagy miféle) cd-t. Hazajöttem és a szokott módon kiírtam (úgy voltam vele, hogy 150 Ft egy slim tokért nem is olyan drága...). Indítok 1-szer nem fogadja el... indítok 2-szer megint nem fogadja el... mivel 3 a magyar igazság így indítottam 3-adszor is és mivel nem volt kedvem megint végignézni az ellenõrzési mûveletet szépen kimentem egy kis hideg nedûért a konyhába, mire visszaértem... nos igen ott virított a panzers fõmenü és kérte a 2. cd-kulcsot amit beírva VÉGRE TÖKÉLETESEN MÛXIK A GAME!!!
Már 3-szor indítottam azóta újra és mindannyiszor elsõre az ellenõrzést végigsem várva elindul a game. Igen a javító kocsi már a gyakorlópályán is javít és megnéztem pályaugráskóddal más pályán is javít valóban mindent a szerelõ autó! Nos ezek szerint ha legalább 1-szer sikerül átverni a védelmet, utánna már minden ok. Aki crack-el az viszont végig szívni fog a javít-nem javít problémával.
Ja igen mint a többiek is írták, nekem egy LG CD-író DVD-rom olvasó kombóm van és egy ASUS 34*-es cd-olvasóval lehet mûködésre bírni a játékot. Nos átolvasva pár fórumot úgy néz ki hogy én és Rusy vagyunk eddig azon szerencsések között, akiknek mindkét S3+triggeres védelmû game-et sikerült normális mûködésre bírni.

Ami kell az a nehéztüzérség. 4 ilyen ágyú és pillanatok alatt volt tigris, nincs tigris.
Én úgy oldottam meg, hogy elõre küldtem egy jármûvet ami "javítható", (nem árt a nagy páncélzat) + egy javítókocsi. És míg a tigrisek ezt lövik a nehéztüzérség levadássza õket.
Igazán brutális nehéztüzérsége az oroszoknak van. van két jó kis csúzlijuk is, bár német oldalon még nem nyomtam.
Igen és az a durva hogy ahányszor elindítod, mindeig megvan az esélye hogy nem fogadja el, pedig 2 perce elfogadta, nemtudom valamit biztos tárola gépen a védelem mer már sokadjára indítottam el, és szinte mostmár mindig elsõre elindul, a lemezellenõrzés nekem max 1 pertcig tartott, de mostmár mióta elhiszi az olvasó hogy eredeti
, a másolásvédelem elején kb 5 másodperc és indul, igen nagyon durván lefogja a gép erõfprrásait, nekem nincs egerem mikor ellenõriz, de mondom mostanánban 5-15mp ha annál tovább pl 1 perc akkor tuti kiírja hogy hiba, megint rámész kulcs megadása, elfogad és akkor kb 5 mp és elindul...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.