2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Mat
    Jham értelek! Ez volt nekem a kulcsszó hogy mindhol nem javít! Én még most kezdtem a játékot. Eddig javit nkem. Akkor lehet hogy nekem is rossz. De akkor sem ellenőriz neekm az inditásnál. Mindegy. Ha mondasz egy helyet ahova feldobhatom a Crack et akkor felteszem szivesen természetesen!!
  • Sir IvanHoe
    De miert toltenenk le? Nekunk csak a crack kell!Szoval dobd fel valahova ha lehet. Masik : nekunk is elindul nem azzal van a gond, hanem, hogy nem javit a javitokocsi minden jarmuvet mindenhol!!
  • Solid Snake
    No no "Letöltés előtt regisztrálnod kell, 160 Ft/8 nap korlátlan!" álá megacity
  • Mat
    Figy én megértelek, hogy nem hiszel nekem dehát ez van! :)
    Nem szoktam kamuzni!!! http://megacity.uw.hu/ Innen töltöttem! Az elején pedig nem ellenőriz semmyilyen cdt! És ezt komolyan mondom! Az install végén nem kérte hogy inditsam ujra. A mellékelt fájlok a következőek: crackelt exe file, illetve egy starforce clean file. Viszont a starforce clean file-t azt írták hogy csak akkor kell hasznalni ha az install végén kéri, hogy inditsd ujra a gepet. Nekem ezt nem kerte szal nem is hasznaltam a starforce cleant-t. Figy sztem töltsd le te is arrol a cimrol amit adtam. Egy probat megér! Nem drága az a 200 ft. Sok sikert!
  • BaLeeX
    Nekem a GLEF (Game Libary Elixir FTP) féle változat van meg.
    3.CD -> dragon-panzersc.mdf - méret: 599 106 144 byte

• ibrik
    Az a probléma a kéréseddel, hogy nem lehet tudni, hogy neked éppen melyik alcohol-os magyar release van meg, mert kettő biztosan van (esetleg 3, de ebben nem vagyok biztos)
  • BaLeeX
    De gondolom direkt úgy van megcsinálva, hogy ha átkonvertálom a 3-as cd-t már b*szhatom az esetleges másolásvédelem álló kiírást?
  • DonPapa
    a WinIso progival konvertáld át ( mentés másként ) ISO-nak őket és egyből OK lesz minden
  • Rusy
    sajnos bocsánatkérésre nem fog sor kerülni, pedig jó lett volna....
  • BaLeeX
    Küldje már el valaki nekem az .mdf fájlokhoz tartózó .mds fájlokat mert itt van a játék már lassan 5 napja a gépemen és nem tudom felinstallálni pedig már nagyon szeretném.
    Alcohol nem ismeri fl az .mdf-eket.
  • 3P
    Ah!

Ilyen kamu gépek beszabadultak a TOCA2 topikba is, volt aki olyan petch-re állitotta, hogy tuti a tuti, ami még csak nem is a TOCA2 indító file-ját tartalmazta, csak valaki átirta TOCA2-ösre egy totál más játékhoz adott crack file nfo-ját...
    Ha lenne ilyen törés, ami így működik az lavinmaszerűen terjedt volna el, és nem csak 1-2 "Én vagyok a király, mert nekem megy, nektek meg nem" embereknél lenne.

Természetesen, ha most máshogy van, s tényleg simán működik, s nem ilyen német NOCD-s patcheléssel, ami valahol javít van ahol nem, akkor bocsánatot fogok kérni, de amig nem látom a gépemen is, hogy működik, addig keveset adok az ilyen beírásokra.
  • tibor16
    Ahamm, csatlakozok a kéréshez.... vmint naon tunnék örülni egy screenshotnak a témában, amikor éppen javít a javító vmi javítanivalót.. ehem
  • Sir IvanHoe
    Megkernem ezeket a kivalasztottakat, akiknek javit a crackelt valtozat,mert a NASA kulon nekik csinalt cracket,hogy osszak mar meg akkor a szegeny nepel a CRACK-et!!
  • Rusy
    szerintem is kam...
  • grebber
    Remélem ezt a verziót majd feltörik normálisan!!!
  • Serpa
    "Októberben érkezik a Panzers Amerikába !

A sikeres német bemutatkozás után hamarosan Anglia és Franciaország, majd pedig Amerika felé veszi az irányt a hazai Stormregion keze munkáját dícsérő Codename: Panzers, ugyanis a tengerentúlon október első napjára datálódik a II. világháborús stratégiai alkotás megjelenése. A hírverést elősegítve jelent meg múlthéten a játék multiplayer demonstrációja is, mely pozitív fogadtatásban részesül az említett országokban, így minden esély meg van rá, hogy eladásokban is jól teljesítsen majd a Panzers."

by 576.hu
  • Sir IvanHoe
    Mennyi kamugep jar ide!Fogadok nem is javitod a takjaidat,mert nem viszel magadal javitojarmuvet!
  • Sir IvanHoe
    Es amikor ellenorzesre keri a cd-t akkor mit adsz meg neki?
    Eleg nagy kamunak tunik,hogy a crackel tokeletesen mukodik.
  • Daragoo
    Válasz #1824-re
    Nekem eredeti verzióm van és megy az íróból is.DVD meghajtóról installáltam de a cd íróban van a játéklemez hogy ne kopjon a sok ki-bevételtől :) Semmi gond vele kb 2 másodperc az ellenőrzés indításkor
  • Mat
    Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem is a crack-elt változat van meg (Alcohol klón) és minden tökéletesen működik.nekem mindent javít a javító kocsi, megy multiba (marmint nem NET en!) és semmi gond. A kiíráshoz pedig annyit szeretnék hozzászólni, hogy akinek van DVD meghajtója az irassa/írja ki a 3 cd IMAGE FILE-ját egy dvd re és kész. Nekem is így van. És mellette még ott van a Doom 3 is és nem "pazaroltam" el rá 6 cdt. Egyébként sztem vmi eszméletlen jó játék!!! Az egyik legjobb stratégia! :)
  • Nortai
    Egy biztos az oktatópályán a tank nem fulladthatott le,
    mivel ha egy gyalogos egységgel megtámadod saját magad, akkor az a tank tuti tovább megy! Ez is egy fajat hiba lehet..

De az a romlott lelkű 3.CDt sehogy se akarja beolvasni.
    Akárhogy is írom ki! Valami van a regeditben...

Akinek ment írott cd-vel az a regeditben keressen rá a panzers-re és irja le,hogy mi van ott mégis ha már elindult neki! Esetleg másik ötlet?
  • Rusy
    jaja, egyébként akinek eredeti cd-je van íróból tud vele jáccani?
  • ibrik
    Mindenkinél megy a játék, nem ezzel van a gond, hanem a Starforce3-as védelem olykor "érdekes" dolgokat csinál.
    A crack-el meg a kiírási módszerekkel nem az a gond, hogy nem működik a játék, mert az mindenkinek elindul (a crack-el). Hanem azt csinálja, hogy a javítókocsi nem mindegyik tankot vagy járművet javítja.

És az egészben az a poén, hogy volt itt már olyanvalaki is, akinek hivatalos bolti változat van meg és mégis ez a hiba nála is előfordult (és állítólag az 1.06-os patch-et is ezért adták ki, de sajnos az sem tökéletes)
  • ibrik
    Nem részletekben szereli a tankot - már ha szereli...
  • Wanted
    értem
    Viszont az nem világos, hogy az oldalankénti állapotjelzőket is tudná szerelni, vagy csak az 5., fogyó csíkot?
  • GvD
    Na ez nem rossz tipp...tehát néha érdemes hátramenetben menni...miután már a németekkel meg az angolokkal végig, az oroszokkal félig kipörgettem jó rájönni ilyenekre!
  • GvD
    Bocs...a 2. "?" az "!"
  • GvD
    Atyavilág....mi ez a kiírási láz? Simán bemontoltam, install, crack aztán ment? Milyen verzióval van ennyi gondotok?...3.46-os Daemon-nal csináltam mielött valaki megkérdezné...
  • ibrik
    Egyrészt a javítókocsi a nem tökéletes crack miatt nem mindig és nem mindent szerel meg.

Másrészt minden járműnek van egy olyan mozgási opciója, hogy egy helyben fordulat. Tehát pl. egy tank még több lövést kibír, ha közben forgolódsz vele, mert minden oldalának külön állapotjelzője van :D
  • Wanted
    Sziasztok!
    Kérdés: ha kijelölök egy tankot, akkor mind a 4 oldala mellett látszódik egy-egy állapotjelző csík + van egy 5. a tank alatt. Ha a négy csík sárgára, majd pirosra vált, azt nem tudom szereltetni a javítókocsival, csak az ötödiket, ha az kezd el fogyni?
  • BaLeeX
    Hali!

Ez az mds ugye egy pici fájl?
    Nem tudná valaki átküldeni nekem mind a háromhoz tartózót?

Melóhelyen vagyok itt nincs DC otthon meg nem működik meg szar is a netem.
  • DJ Skyline
    "2-2-1 tankot küldtem a maegadott pontokhoz"
    tehát 1flak,2 tank,emberek
  • Axon
    Sajnos a flak88 magában kevés. Nekem egyet szétlőttek amíg odaszaladtak a lángszórósaim. Kell a flak88-asok elé tenni egy páncélost, hogy addig azt lőjék, amíg a flak88 arat. De sajnos akkor javítókocsi is kellene :-)
    Így maradnak a gyalogosok.
  • DJ Skyline
    én azon a küldetésen 2-2-1 tankot küldtem a maegadott pontokhoz...csávókat is tettem a pontokhoz,majd az érkező flak88-asokat a 3 pontra...és szépen bevártam a matildákat...és a végén meg asszem a tankokkal és egy pár manussal mentem a malomhoz...
  • Axon
    Nekem legjobban a matildás német küldetés jött be.
    Küldtek flak 88-ast is meg minden. Ugyan. Két lángszóróssal meg két szanitéccel elintéztem az összes matildát. Volt két harkocsizó csapatom, azokat beültettem a matildákba. Arra jók voltak, hogy azókat lőtték a matildák míg odaértek a lángszórósok.
    Most járok az első oroszországi küldiben a németekkel (ha jól emlékszem 7. pálya) Eddig simán el lehetett jutni gyalogosokkal.
  • BaLeeX
    Mekkorák ezek a fájlok?
  • Rusy
    az első 2 cd-t átkonvertálhatod, a 3-masnak kell az mds-je dc-n fennvan, és kiírod rw-re
  • CéZé
    kellenek hozzá .mds fájlok...vagy átkonvertálod iso-vá a winiso-val
  • BaLeeX
    Kérdés:
    megvan a 3 cd image amit ki kellene írni a leírás szerint, csak valami .mdf a kiterjesztésük. Letöltöttem valami újabb fajta Alcohol 120%-ot de nem ismeri fel az .mdf kiterjesztést.
    Hogyan írjam ki akkor a leírás szerint?
  • Glpetyus
    Már találtam,tárgytalan :)