2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#1965 Na elindítottam egy küldetést, mindenféle tankot egyből javít, bár ez a probléma csak a crack-el volt baj, de mivel itt a cracket nem használom, így nem is jelentkezik többé a javítás probléma.
Én eddig a 8. pályáig jutottam el javítás nélkül, de mostmár egészen biztosan újrakezdem. -
#1964 köszi. -
#1963 Nekem az indítás előtit már nem kéri mivel már volt erre a gépre egyszer telepítve.
A másik key ugyan az amit én is használtam.
Feltétlenül húzz le minden kábelt az összes cd-romról, dvd-ről, cd/dvd íróról, különben nem fog menni. -
#1962 Sebtében feltettem a kész iso-kat annak aki nem tudja megcsinálni.
Innen letölthető -
qrva #1961 En ezeket hasznalom:
Inditas elotti cd-key:
MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
Fomenuben pedig ez a kulcs kell:
XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK -
#1960 image -t feldobnád vhova ? -
qrva #1959 Starforce3 minden inditasnal ellenorzi a cd-t, tehat az ide kabelt ki kell huzni.
A crack-kel amikor nem javitott a javitokocsi, vagy csak osszevissza, szerintem az meg macerasabb volt.
En mondjuk szokoevenkent hasznalom a fizikai cd/dvd meghajtot, mivel image-bol installalok majdnem mindent. Ez szerencses eset.
Az image-t szivesen felrakom, ha ad valaki egy publikus ftp elerest valahova. (merete kevesebb mint 100Kbyte) -
#1958 2-3 másodpercig ellenörzi a cd-t és szépen elindul! -
#1957 MŰKÖDIK!!!! -
raja #1956 Nekem kéri a CD-keyt. Ha beirom, azt irja ki hogy rossz? -
#1955 én nem tudom.
én csak összegeztem.
image -t feldobnád vhova ? -
#1954 Még azt kérdeném, a következő gém indításnál sem lehet fennt a cd-k kábele? -mer azér ez egy kissé macerás így... -
#1953 Köszi :) rá fogok prószálni... -
a kész image -t felrakná vki ? -
#1951 nam, kezd tisztulni.
1. Fel kel pakolni a panzers-t
2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven (bin-kent, utana nevezzuk at mdf-re), majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
-
qrva #1950 Egy valamit lehagytam az elobb, az ultraiso-ban bin-kent mentsuk le egy uj konyvtarba es utana nevezzuk at a mdf-re. Bar ez az angol forrasban le volt irva en kifelejtettem, bocs.
Az uj konyvtarba a 3-as cd mds file-jat, mivel lenyegeben igy elkeszitettel a 3-as cd-bol egy uj (csak a vedelmi szektorokat tartalmazo) kepfile-t.
-
#1949 szia !
a 2. pontban ezt nem értem: " ...majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t." -
qrva #1948 Ne fizess be, mert elveszted! :)
Mivel mukodik!
Ures mdf file-t kell lementeni, viszont a vedelem altal olvassott fizikai szektorok benne maradnak igy is.
(ezert pl iso file-bol nem is lehet megcsinalni)
Fizikailag ki kell huzni az ide kabelt a cd es dvd meghajtokrol.
Ha csak letiltanad bios-ban vagy windows-ban az eszkozt a windows nem hinne el. (Nalam ki kellett huzni az ide kabelt az biztos.)
Ha volna valakinek Toca Race Driver 2-bol Alcohol120% kepfile-ja legyszi jelezze. Azzal is ki kellene probalni. -
qrva #1947 Minden konyvtarat es file-t! -
#1946 Köszi,kiprobáltam és műkszik! -
#1945 Hát erre "befizetek"... :)
-2- tehát egy üres mdf fájlt kell lementeni?
-Úgy gondolod, hogy fizikálisan el kell távolítani a cd meghajtó zsinórokat? vagy le kell tiltani a meghajtókat? és akkor kénytelen az image fáljhoz nyúlni a progi?
..bocsi az értetlenségért, csak hátha nem jól értem...
-
raja #1944 Mit töröljek ki ? (Az összes könyvtárat és fájlokat) vagy csak a fájlokat.
-
#1943 Mármint, hogy a kellően elszántak megveszik??? -nemde?
-
qrva #1942 Sziasztok!
Mukodik a javitokocsi a Soldiers WW2-hoz hasonlo megoldassal.
forras itt:
http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=13836
Magyarul:
1. Fel kel pakolni a panzers-t
2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven, majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
Allitolag minden sf3 vedett jatek eseten hasznalhato a fenti megoldas. (Toca2-nel nem!)
Sok sikert mindenkinek! -
#1941 Rahagytam, letorlotem a kepfajlokat a fenebe.
Leszedem a demot, megnezem, aztan eldol, hogy mennyire jon be, akar meg is veszem egyszer, de lehet, hogy csak ha az ara csokkent.
Ha egyaltalan bejon. -
Rusy #1940 igen viszed őket tovább plussz presztizspontokér vehetsz újakat, én általában soha nem vettem, hanem a tanklegénység alol a tankot lecseréltem egy jobbra... -
#1939 A presztizspontokat mire kapom?Amikor a napló(ahol tudok venni egységeket) megjelenik,akkor az előző pályán életben maradt egységeimet viszem a következő harcba? -
Rusy #1938 :))))
vedd meg.... -
#1937 Mert azt a teljes világ crack-er közössége próbálta működésre bírni és sikerrel végül (bár nem beszélhetünk igazi crcak-ről).
Itt pedig csak a magyar és német közösség-re volt bízva a dolog... félsikerrel. Majd ha a világ nyugai részén (angol nyelvterületen) is megjelenik a game, akkor a Panzers-hez is kijön egy hasonló megoldás... addig viszont csak türelmesen tudunk várakozni, persze már aki. -
#1936 ÁÁ ennyit várni hogy tudjak játszani normálisan eszméletlen lehet hogy nem is lesz semmilyen megoldás :(
A Soldierst pedig meg tudták csinálni ezt mér nem ?? -
Rusy #1935 na végignyomtam, hááát vegyes a véleményem, végülis, a negatívumokat is tekintve jó játék, de az érdekes, hogy valamelyik nap haver hozott egy pc-gurut és nézegettem ott nyalták falták hogy így jó úgy jó minden héten eladási rekordokat dönt, azért ez egy kicsit betudható a starforce 3-nak is, szvsz én is megvettem volna ha kiírva nem megy, de végignyomom a kampányt max kétszer, multi nem érdekel és kész polc, ezért 10000ft, ne értsetek félre, de szerintem a sikerhez a másolásvédelem is nagyban hozzájárúl... -
Sir IvanHoe #1934 Nekem megy, es hal-istennek pocre indul! -
#1933 bocs de nem vágom hol volt szó róola,hogyan kell kiirni? -
#1932 Nálam egyáltalán nem javít:D
-
Rusy #1931 megy a kiírós módszer?
valaki akinek megy írjon valamit kérdezni akarok tőle, nekem megy csak kicsit gázosan, csak kíváncsi vagyok nála is csinálja e amit nálam... -
Rusy #1930 igen az 1.06-os patch-el mentett állások nem mennek 1.04-el, és ne csodálkozz ha szaggat, az első pici pályákon meg nem, én pl 2.8xp, 768ram, radeon 9600pro, minden maxon, és bizony a 4-es 5-ős pályáktól voltak olyan pályák, hogy visszább kellet vennem mer nem egyszerűen beszaggatott hanem szabályosan akadozott, az 1.4-el azért lehetett jobb mer amikor újratelepítetted szerintem nem állítottál semmit, de nem nézlek hülyének, lehet hogy igen, csak mondom hogy egy két pálya tényleg brutális gépigényű, ha már a harmadik sazggat az gáz... -
#1929 Ezt olvastam anno valahol, a peccsleirasban, hogy jatekallasok nem maradnak meg peccs elottrol.
Tobbirol nem tudok erdemben nyilatkozni. -
#1928 Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy másnál is okozott e problémát az 1.06-os patch?Nekem eredeti a játékom (az első )és egész jól ment az ruszki (asszem 3.) küldetésig.Szal Sztalingrad.Itt úgy elkezdett szaggatni,hogy ki is léptem a gammából.Nosza patch letölt,install és jött a csodálkozás.A save-jeim fele eltűnt,a hősöm kitüntetései szintén és ami a legdúrvább a pálya végén kidob a főmenübe és passz!!! Nincs tovább! Ilyenkor mi van?? Mondjuk éppenséggel a szaggatás megszűnt
Valakinek van ötlete? -
#1927 Nem kamugép! Vittem magammal javítójárművet, csak nem javította a tankokat az alap tankon kívül...csak a teherautót, meg a lőszerszállítót. Egyébként ennek ellenére is végigvittem mind a 3 nemzettel. Az oroszoknál a Reichstag akkora funmap mint állat! Sztem azt ott el se lehet bukni.
A legnehezebb nekem a "Berlin ostroma", meg valami "keresztül a sövényeken" küldetés volt! Most meg a S.W.I.N.E.-t zúzom! Ezek után már az is tetszik! -
#1926 Ha nem lenne jó az MDS file a te verziódhoz, mivel több féle változat is van, akkor se ess kétségbe, mert átkonvertálhatod őket pl WinISO-val pl iso fileokká is, azokat meg megeszi bármelyik CD író. Egyébként így el fogod veszíteni az esélyét, hogy a fórumban tárgyalt módon kiírva esetleg eredetiként ismerje fel a CD-ket agép...