2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2005 Na felteszem azt kiprobálom én is. -
#2004 CD s image ben nincs benne az exe ? -
Drex #2003 Roger That !! -
#2002 Na ez akkor megint a tar baromsága lesz. Pedig ugyanoda másoltam a panzers.rar mellé a panzers.exe-t tartalmazó zip-et. -
#2001 De egyszerű vagy...
-
#2000 Úgy már fasza!
Remélem nekem is menni fog az IDE kábel lehúzogatás qrva körülményes. :( -
#1999 Látom savanyú a szöllö...
Az ostoba kis filozofiádat meg nyomtasd ki kereteztesd be és akaszd fel szűk kis cellád falára -
#1998 nekem is mukszik az axon féle isokkal ráadásul én nem huztam ki semmit,1cdrom,1cdiro,1dvd van bedugva de ok végre minden! -
#1997 Köszi!
Le is szedtem gyorsan. -
#1996 Akkor gyors küldje el vki emailben! [email protected] -
#1995 Gratulálok az éles-látásdhoz. Talán fogd magad ls olvas vissza, nem is kell olyan sokat és keresd meg azt a részt ahol leírom, hogy a készítők szerintem magukkal basznak ki, hogy ilyen másolásvédelemmel látták el a játékot...
Na de sebaj.
Drex te meg ne warezolj, hanem dolgozzá! -
#1994 html -t akar leszedni a FG és az explorer is. -
#1993 Serpa! Nem rakod fel az exe-t? Vagy most mivan?
Axon! Nem tudnád akkor elküldeni emailben? VAgy ahhoz túl nagy? -
#1992 Axon !
html -t akar letölteni. -
Drex #1991 Axon-nak csak azé mert azé.. egyébként meg az teljsesn kizárt, mert egyáltalán nem tudom -
#1990 probálom leszedni az exe -t.
:( -
#1989 Sajna csak a tar-ra van nyilvános regsiztrált oldalam.
Szólj serpa-nak, hogy tegye fel ezt is arra az oldalra ahova az iso-kat rakta. -
#1988 Serpa! Te nem tudnád felrakni ez eredeti exe-t, egy ELÉRHETŐ szerverre? -
#1987 ja, igen.
ahhoz :)) -
#1986 Van cracked az UltaISO 7.21 ME-hez? Én nem találtam hozzá sehol.
Szerencsére 300 megásnál kisebb iso-k létrehozását engedi crack nélkül is. Ebben az esetben meg jóval alatta van az iso a 300 megának :-) -
#1985 kár hogy nem lehet leszedni...nem jön be a tar -
Drex #1984 Balee nem készítő... te..... :DDD Balee egy őrölt-Őrült fazon :) -
#1983 Feltettem az eredeti panzers.exe-t, hogy ne keljen újra installálni a programot azoknak, akik használták a crack-et.
Letölthető itt -
Drex #1982 ultraISO 7.21 ME-hez ?? dehonnem kell :DDDD -
#1981 Axon! Küld el plz az eredeti exe-t! -
#1980 Az idegösszeomlás közeli állapotodból és kifakadásod tárgyából következtetve igazat kell adnom annak aki azt állította, hogy a készítők is olvassák a topicot -
#1979 crack nem kell hozzá. -
#1978 nem tudná vki elküldeni az eredeti exe-t?
Nem akarom újrarakni a gémet! -
Drex #1977 THX de az ultraISO meg a Crack hamarabb lejött :DDDDD
de azé thx
-
#1976 ja nem!oké, aszittem nem leszjó -
#1975 na wazzeg én meg kiírtam cd-re! És naná, hogy le is töröltem a képeket... Na most bahhatom! -
#1974 SRV server Panzers image -
Drex #1973 vazze a cégtől a tar.hu elérhetetlen .....
hülye holland proxitömkeleg ...:((((( -
#1972 Bazd már le a készítőket, hogy pénzt szeretnének a játékukért és nem örülnek ha mindenki illegális példánnyal játszik.
Én most így ki fogom próbálni és ha tetszik és fasza akkor meg fogom venni a multi miatt. Eddig csak a C&C generals volt ami bejött nekem mutiba a stratégiák közül na meg az AOE2 de mindkettő más korszak. -
#1971 ok.
arra az írásra én is emléxem. -
#1970 Nem bizony. Mivel a védelem eredeti lemeznek látja ezt a megherélt ISO-t. A crack-et gyorsan felejtsétek is el.
Na léptem ebédelni, remélem mire visszajövök már egy pezsgő topicot találok :-)
Ja...
Talán 4-500 beírással ezelőtt felvetette valaki, hogy a készítők biztos olvassák ezt a topicot és jót röhögnek rajtunk..... hát a röhögésüknek vége... -
#1969 Ezek után azt kell mondanom, hogy jól is jártunk a starforce 3-as védelemmel, mivel így ezzel a módszerrel a megjelenő összes patch is egyből használható, mivel olyan mintha eredeti programunk lenne. Jobb mintha mindenféle crack-ekre kellene várnunk minden megjelent patch után. -
#1968 ma kezdem szedni.
erre a napra vártam.
:) -
#1967 télleg ?
install után semmilyen crack nem kell ? -
#1966 megy?