Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
én nem tudom.
én csak összegeztem.

image -t feldobnád vhova ?

tibor16
Még azt kérdeném, a következõ gém indításnál sem lehet fennt a cd-k kábele? -mer azér ez egy kissé macerás így...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Köszi 😊 rá fogok prószálni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Serpa

a kész image -t felrakná vki ?

Serpa
nam, kezd tisztulni.

1. Fel kel pakolni a panzers-t
2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven (bin-kent, utana nevezzuk at mdf-re), majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!

Egy valamit lehagytam az elobb, az ultraiso-ban bin-kent mentsuk le egy uj konyvtarba es utana nevezzuk at a mdf-re. Bar ez az angol forrasban le volt irva en kifelejtettem, bocs.

Az uj konyvtarba a 3-as cd mds file-jat, mivel lenyegeben igy elkeszitettel a 3-as cd-bol egy uj (csak a vedelmi szektorokat tartalmazo) kepfile-t.
Serpa
szia !

a 2. pontban ezt nem értem: " ...majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t."

Ne fizess be, mert elveszted! 😊
Mivel mukodik!
Ures mdf file-t kell lementeni, viszont a vedelem altal olvassott fizikai szektorok benne maradnak igy is.
(ezert pl iso file-bol nem is lehet megcsinalni)
Fizikailag ki kell huzni az ide kabelt a cd es dvd meghajtokrol.
Ha csak letiltanad bios-ban vagy windows-ban az eszkozt a windows nem hinne el. (Nalam ki kellett huzni az ide kabelt az biztos.)
Ha volna valakinek Toca Race Driver 2-bol Alcohol120% kepfile-ja legyszi jelezze. Azzal is ki kellene probalni.
Minden konyvtarat es file-t!
Dunpeal
Köszi,kiprobáltam és mûkszik!

tibor16
Hát erre "befizetek"... 😊
-2- tehát egy üres mdf fájlt kell lementeni?
-Úgy gondolod, hogy fizikálisan el kell távolítani a cd meghajtó zsinórokat? vagy le kell tiltani a meghajtókat? és akkor kénytelen az image fáljhoz nyúlni a progi?
..bocsi az értetlenségért, csak hátha nem jól értem...

Mit töröljek ki ? (Az összes könyvtárat és fájlokat) vagy csak a fájlokat.
tibor16
Mármint, hogy a kellõen elszántak megveszik??? -nemde?

Sziasztok!

Mukodik a javitokocsi a Soldiers WW2-hoz hasonlo megoldassal.
forras itt:
http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=13836

Magyarul:
1. Fel kel pakolni a panzers-t
2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven, majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!

Allitolag minden sf3 vedett jatek eseten hasznalhato a fenti megoldas. (Toca2-nel nem!)

Sok sikert mindenkinek!
Mayday
Rahagytam, letorlotem a kepfajlokat a fenebe.
Leszedem a demot, megnezem, aztan eldol, hogy mennyire jon be, akar meg is veszem egyszer, de lehet, hogy csak ha az ara csokkent.
Ha egyaltalan bejon.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

igen viszed õket tovább plussz presztizspontokér vehetsz újakat, én általában soha nem vettem, hanem a tanklegénység alol a tankot lecseréltem egy jobbra...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

BADE
A presztizspontokat mire kapom?Amikor a napló(ahol tudok venni egységeket) megjelenik,akkor az elõzõ pályán életben maradt egységeimet viszem a következõ harcba?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

😊)))
vedd meg....

skorpio7
Mert azt a teljes világ crack-er közössége próbálta mûködésre bírni és sikerrel végül (bár nem beszélhetünk igazi crcak-rõl).
Itt pedig csak a magyar és német közösség-re volt bízva a dolog... félsikerrel. Majd ha a világ nyugai részén (angol nyelvterületen) is megjelenik a game, akkor a Panzers-hez is kijön egy hasonló megoldás... addig viszont csak türelmesen tudunk várakozni, persze már aki.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

grebber
ÁÁ ennyit várni hogy tudjak játszani normálisan eszméletlen lehet hogy nem is lesz semmilyen megoldás 😞
A Soldierst pedig meg tudták csinálni ezt mér nem ??

Next PC upgrade: 2022

na végignyomtam, hááát vegyes a véleményem, végülis, a negatívumokat is tekintve jó játék, de az érdekes, hogy valamelyik nap haver hozott egy pc-gurut és nézegettem ott nyalták falták hogy így jó úgy jó minden héten eladási rekordokat dönt, azért ez egy kicsit betudható a starforce 3-nak is, szvsz én is megvettem volna ha kiírva nem megy, de végignyomom a kampányt max kétszer, multi nem érdekel és kész polc, ezért 10000ft, ne értsetek félre, de szerintem a sikerhez a másolásvédelem is nagyban hozzájárúl...

Nekem megy, es hal-istennek pocre indul!

zoli80
bocs de nem vágom hol volt szó róola,hogyan kell kiirni?

BADE
Nálam egyáltalán nem javít😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

megy a kiírós módszer?
valaki akinek megy írjon valamit kérdezni akarok tõle, nekem megy csak kicsit gázosan, csak kíváncsi vagyok nála is csinálja e amit nálam...

igen az 1.06-os patch-el mentett állások nem mennek 1.04-el, és ne csodálkozz ha szaggat, az elsõ pici pályákon meg nem, én pl 2.8xp, 768ram, radeon 9600pro, minden maxon, és bizony a 4-es 5-õs pályáktól voltak olyan pályák, hogy visszább kellet vennem mer nem egyszerûen beszaggatott hanem szabályosan akadozott, az 1.4-el azért lehetett jobb mer amikor újratelepítetted szerintem nem állítottál semmit, de nem nézlek hülyének, lehet hogy igen, csak mondom hogy egy két pálya tényleg brutális gépigényû, ha már a harmadik sazggat az gáz...

Mayday
Ezt olvastam anno valahol, a peccsleirasban, hogy jatekallasok nem maradnak meg peccs elottrol.
Tobbirol nem tudok erdemben nyilatkozni.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lybrahu
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy másnál is okozott e problémát az 1.06-os patch?Nekem eredeti a játékom (az elsõ )és egész jól ment az ruszki (asszem 3.) küldetésig.Szal Sztalingrad.Itt úgy elkezdett szaggatni,hogy ki is léptem a gammából.Nosza patch letölt,install és jött a csodálkozás.A save-jeim fele eltûnt,a hõsöm kitüntetései szintén és ami a legdúrvább a pálya végén kidob a fõmenübe és passz!!! Nincs tovább! Ilyenkor mi van?? Mondjuk éppenséggel a szaggatás megszûnt
Valakinek van ötlete?

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

GvD
Nem kamugép! Vittem magammal javítójármûvet, csak nem javította a tankokat az alap tankon kívül...csak a teherautót, meg a lõszerszállítót. Egyébként ennek ellenére is végigvittem mind a 3 nemzettel. Az oroszoknál a Reichstag akkora funmap mint állat! Sztem azt ott el se lehet bukni.
A legnehezebb nekem a "Berlin ostroma", meg valami "keresztül a sövényeken" küldetés volt! Most meg a S.W.I.N.E.-t zúzom! Ezek után már az is tetszik!
3P
Ha nem lenne jó az MDS file a te verziódhoz, mivel több féle változat is van, akkor se ess kétségbe, mert átkonvertálhatod õket pl WinISO-val pl iso fileokká is, azokat meg megeszi bármelyik CD író. Egyébként így el fogod veszíteni az esélyét, hogy a fórumban tárgyalt módon kiírva esetleg eredetiként ismerje fel a CD-ket agép...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

BaLeeX
Mellesleg nekem nem mûködött az Alcoholos kiírás. 😞
4x próbáltam végig az elején a lemez ellenõrzést 1x sem fogadta el, crackelve feltelepítettem de igy nem fogok nekiállni játszani, hogy nem lehet javítani a tankjaimat. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Codename Panzers .msd fileok

Én köszönöm Mat-nak (aki elküldte) ti köszönitek nekem.

A GLEF féle változathoz jó!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Elment.

http://a-zcomp.eu/

Mayday

Küldeném, ha mondanál egy mail címet.

http://a-zcomp.eu/

Shep
Lenne egy ötletem, lehet oltári nagy marhaság de azért beírom, max majd jönnek az értelmes beírások, mint loál és társai.

Van ugye a soldiershez az a ropant pici image file, mi lenne, ha vki megbuherálná, hogy ne disc_1 legyen a bemountolt CD-neve, hanem panzers_3_3, és akkor lehet azt bemountolva menne mint ahogy a soldiers is megy. Persze lehet teljesen más a panzersesen a védelem, de hát egy misét talán megér, mert volt már itt minden demo.exe, cd írás mindenfele talán ez is belefér.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mayday
Sziasztok,
Olvasgattam itt sokat visszafele, es sajnos ugy veszem eszre, hogy nincs tokeletesen futo tort verzio ebbol a jatekbol... Le is hurroghattok, hogy miert nem veszem meg, igazandibol meg nem lattam, egy ideje mar a gepemen csucsul a 3 alcoholos .mdf file, de persze sehogy sem tudtam megnyitni, .mds file-jaim nincsenek. Azt hittem, botor modon, hogy majd siman letrehozom, mint egy -cue-t, de ugy veszem eszre, ez nem megy csak igy.
Keresem, valaki megtenne, hogy atkuldi nekem a szukseges .mds file-okat? Gondolom, atfer mailen. Vagy ha tudnatok adni valami http-t, ahol fenn van.
Koszonom elore is, aki segiteni tud.

bukokat javít, de a kocsi nem fog javítani továbbra se...

BaLeeX
Kérdésem van.
Nagynehezen felszenvedtem a játékot. Természetesen nem mûködik a 3.CD kiírós dolog.

Feltettem az 1.06 magyar pacthet is.
Elinditottam a Starforceclean.exe-t újraindítás után feltettem az eredeti cracket (nem 1.06) és így elindult a játék.

Tele lesz minden hülye buggal és így nem fog javítani a javítokocsi sem?

Kit--Kat
Ez így inkáb ösztönzés, aki annyira várta és annyira akar vele játszani az megveszi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

persze ez is igaz de azért ez nem a nagy többség ezeknak teljesen fölösleges is lenna a védelem úgyse másolnák, megvenék egyszerûbb...
nekem meg van olyan haverom, akinek van 200db eredeti dvdfilmje de sajnálja a panzersre a pézt "drága", inkább baszogat negem hogy nem jó, de most rábeszéltem hogy vegye meg...

serpa, igen az konkrétan a soldiershez van...

Kit--Kat
Külföldön azért szerintem lényegesen más a helyzet.
Én itthon is ismerek pénzeseket, akik mindent eredetibe vesznek meg.
Sõt ami nem kellett a gyereknek az nekem adta😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Serpa
szóval konkrétan a Soldiers -hez van az az image ?

nemtom próbáld ki, de mivel nincs olyan image amit lehet mountolni mint soldiers esetéban a pár kb-os file, ezért nincs mit kipróbálni...

Serpa
Panzers mûködik az IDE -s módszerrel ?

van benne valami amit mondasz de csak rövid távon, mert gondolj bele magyarországon az emberek nagy többsége akkor vesz játékot ha már 2-3-4 ezer ft, az meg ugye minimum egy éve, tehát mi a különbség, ha megvan a warez verzió akkor végignyomom, ha nagyon azaz nagyon tetszett és multizni akaork megveszem esetleg azonnal, ha meg a polcon akarom látni majd ha lemegy az ára megveszem, de szerintem ez manapság nem úgy mûködik szvsz hogy ha akarok jáccani vele megveszem, esetleg ha van pénzem megveszem, meg összesen 3 db játékról beszélünk soldiers hww2, toca 2, panzers, ez ugye nem sok egyenlõre, és rögtön kettéosztódik, az autós játékok szerelmesei megvették a toca 2-õt a stratégák igazad van rengetegen azért vették meg mert nem volt krekk, de ha már majdnem minden játék ezzel fog megjelenni, mert elõbb utóbb igen, akkor nem fogja tudni mindenki megvenni amit szeretne, de jáccani se fog tudni vele szvsz visszaesik a nagy játékõrület, nem kell majd mindig új videokártya a gépbe a hardvergyártóknak is rossz, mert hiába lesznek jobbnál jobbb játékok, akkor se tudom mind megvenni, ami nekem évente kb 20 ez 200000ft évente a keresetem 1000000ft 1/5-e csak játék...
na mindegy nem mondok itt okosakat tovább, kíváncsian várom a fejleményeket...

galenius
Persze!
minden lehetõség szabad! Csak valami használ, valami nem.
Én nem venném meg eredetiben, igyekszek nem függõ lenni)))
meg ismerem magam, nem sok játékot játszottam végig....
Inkább családot alapítok lassan,... .Nosza!

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

nem logikusabb mert a cdkeyért meg kell veni a feketét is ha multiban jáccható, másrészt ha valami game nagyon bejön pl énis megszoktam venni eredetibe hiába van "jól mûködõ" warez verziom...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kit--Kat
Szerintem aki nem akarja nem venné meg, az azután se , ha már meglenne 1 jól müködõ verziója feketén.
Épp ezért aki nagyon szeretne játszani vele az megveszi.
Szerintem sokkal logikusabb ez mint amit te írtál.
Külföldön meg úgy se kerül sokba a keresetekhez képest.

Serpa
ha egyre többen lesz ez a védelem, egyre többet kell feltörni.
😊