2809
Codename: Panzers - Phase One
  • badoer
    sziasztok.azt szeretnem kérdezni hogy az van irva hogy alkohol.clone ez mit jelent?tehat ki kell irni cdre ahoz hogy feltelepitsem vagy sem?koszonom
  • antijedi
    izé, ki fog hostolni? mert egy szimpla adsl pl nem bir el max 2-3 embernél többet szvsz...
  • bazza
    Nekem sajna a holnap délután nem jó, de délelőtt ráérek!!!
    És ha tudsz, akkor indíts ts szervert, bár most szaraxik a mikrofonom. :)
  • zoli80
    indithatok ts servert ha gondoljuk,holnap nekem egész nap ok!
  • bazza
    Van egy ötletem!
    Beszéljünk meg egy fix időpontot, amikor összegyűlünk, és jáccunk!(ha pl többen vagyunk mint 3, akkor nem coop-ot kell nyomni)
    Kéne valami chat szerver, amin tudunk dumálni! Nekem sok időpont jó, döntsetek ti!

Na? OKs?
  • troc
    1. Fel kel pakolni a panzers-t.
    2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven (bin-kent, utana nevezzuk at mdf-re), majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
    3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
    4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
    5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
    6. Panzers_Patch_1_06_HU.exe felrak.

lemez azonosítás: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
    cd-kulcs: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK

na nekem ezzel megy most már teljesen jól, bár a régebbi mentések nem működtek, nem adta be a köv. pályát.
  • grebber
    gc: Panzers 2. fázis hírek

Birdy, 13:39 - Játék: RTS

(PC Games) A Game Convention alkalmából a CDV standon bemutatták a Codename: Panzers folytatásának alfa verzióját. Az új játékban kevesebb küldetés várható, de azok sokkal összetettebbek lesznek. Főleg a multi részt nyomják majd meg nagyon a Stormregion hadászati szakemberei. Fiktív jellegű összecsapásokat kapunk majd, amelyek új hadszíntereken játszódnak, mint pl. Olaszország. A várható megjelenés: 2005 tavasz, nyár. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Codename: Panzers a megjelenése óta az első helyen áll a német eladási listán :).

info: Hardwired
  • zoli80
    én is,én is!nyomtok még?
  • bazza
    Húúú!
    Király COOP-ot játszottunk Falconnal! Nagyon ász volt! Gratulálok neki, sajnos ő elvesztett 7 egységet, mivel nem tudtam neki segíteni...:(
    De azért megcsináltuk!
  • skorpio7
    Igen így van.
  • BADE
    Az utolsó náci pálya Sztálingrád?CSak,mert miután megcsináltam a pályát bejátszott egy videót(Gröber megsebesült) aztán ki a menübe,nálatok is így volt?
  • JUICE
    OK
  • bazza
    Nemtalálja az msn! Keress meg engem! -> (bazza)
  • skorpio7
    Igen úgy valóban lehet, mint ahogy bármilyen más játékkal is amiből csak "biztonsági példánnyal" rendelkezünk. :)
    De központi szerverre felcsatlakozni és úgy... hát a letiltott cd-kulcsok miatt erősen kétlem hogy tudnál játszani.
  • JUICE
    Van, ment priviben
  • bazza
    Oké...MSN-ed van?
  • bazza
    csak a gamespy szerverére nem enged, direct IP-vel tudunk jáccani! [pisi szivem :P]
  • JUICE
    Én szívesen beszállnék de csak kipróbálni. 12-kor mennem kell.. :(((
  • bazza
    oké..., még mindig azt kérdem nincs-e vkinek kedve jáccani!? ?P
  • Rusy
    hát azért pici szívem, mert nem a krekk miatt nem enged fel hanem a serial a lényeg, és ezt a serialt amivel mindenki játszik letiltották...
  • bazza
    NAh sikerült beszálnim egy partiba! Úgyhogy lehet neten jáccani! Nincs kedve vkinek pl coop-ban?
  • bazza
    MIért? Nincs crackkelve...
    Csak megpróbálom:)
    Nincs kedve valakinek egy direct IP-t jáccani? Hátha úgy menni fog! Kipróbálja vki?
  • skorpio7
    Ugye csak viccelsz, hogy warez verzióval akarsz neten játszani!?!
  • bazza
    Játszott már vki neten? Nekem azt írja ki, hogy érvénytelen cd kulcs! Pedig IDE-s módszerrel van, nem crackelt
    !
  • BaLeeX
    Légelhárító tényleg nem sokra való mert qrva körülményes és lassú ide oda szállítgatni és a hatótávja sem túl nagy, szét is szedték őket hamar.

Legelőször amikor 3 matilda jött és mindhárman egy tankot kezdtek lőni (közepes tank) eközben kezdődött a rádiózás, hogy küldik a 88-as ágyúkat na nekem javította a javítókocsi folyamatosan a tankot amit lőnek de így is lelőtték pirosba és csak hajszálom múlott. Az utolsó matildából meg kilángszóróztam a legénységet és magamévá tettem. :)
  • Hyder
    érdekes a szitu...mindeenesetre save as és utána átírni .rar -ra

nem tudum mitől csinálja most ezt
  • Hyder
    ja már látom, nna ez érdekes...

az a fura, hogy a többi fileomat is ugyanígy akarja leszedni...

na megnézem mi lehet a gáz
  • Hyder
    sajna ezt nemtom, mert én csak annyit tudtam megnézni, hogy amit eddig nem javított azt most javíta (pl: az oktatópályán, meg a 2-3 pályán a tankokat)

ha a későbbiekben ua rossz, akkor bocs de annyira mélyen még nem néztem meg
  • Hyder
    milyen krix-krax?

megnéztem, és nem virusos
  • troc
    megy a játék 1.06os peccsel, németekkel vagyok az 5. pályán. a javítókocsi csak a könnyű tankokat javítja. ez gáz, vagy csak a későbbiekben lehet a többi járművet majd javítani (mittomén miért, fejlődik, akármi)?Codename.Panzers.Phase.One.Hungarian.PROPER.Alcohol.Clone-Glef van meg és erre a verzióra tettem fel a pecset, bár előtti is ugyan ezt tapasztalatam, és az általad adott sf eltávolítót használtam.
  • Sir IvanHoe
    Mi ez a krix-krax ember!?
    Remelem nem valam virus!
  • zoli80
    hm,pedig én nem is értettem minek a légelháritók.3tank,mögöttük a javitó,mögötte tüzérség.le sem kapcsoltam a segitséget.
  • markooo

Köszi a file-okat
  • Hyder
    nna, nemtom volt-e már róla szó, de találtam egy működő megoldást

feltettem ide a jó filet amiben egy működő sf eltávolító van

nálam annyi volt csak a bibi, hogy ki kellett kapcsolni az árnyékot, mert bezavart a grafikába...de ez lehet driverhiba is

szal ezzel nálam már JÓL működik a javítókocsi is
  • BADE
    Nálam általában,akkor szaggat be,amikor aut. mentés van.
  • Rusy
    ja nekem is szaggatott néha vagy ja nem is szaggatott hanem így megált néha, nemtom mitől lehet...
  • BADE
    Az utolsó náci pálya Sztálingrád?CSak,mert miután megcsináltam a pályát bejátszott egy videót(Gröber megsebesült) aztán ki a menübe,nálatok is így volt?Azért javítókocsi nélkül sikerült megcsinálnom,de nem ártott volna néha.
  • BaLeeX
    Na bassza meg...

Elkezdtem a krétai küldetést és olyat kezdett játszani a játék, hogy 1mp-ig simán megy 1mp-t meg áll a játék azaz elkezdett szaggatni. Teljesen függetlenül mi van éppen a képernyőn.

Találkozott már valaki ilyennel?
    Az még esetleg okozhatja, hogy fullra felmelegedett a gépem mert fél órája pl. lefagyott a játék utána nem is indult egy darabig a gép mivel elég meleg van itt most. :(
  • Mat
    Van egy ötletem! :) Vki válalkozó kedvű társunk csinálja meg az összes Star Force 3as védelmű játéknak a Mini-Image file-ját és akkor nem kell a többieknek (köztük nekem se) sza*akodni. :p Nha jo ez csak vicc volt dehát akinek sok ideje van az megcsinálhatná. :)
  • Mat
    Jha jo megvan ok nem kerdeztem semmit!! :D