Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Remélem nekem is menni fog az IDE kábel lehúzogatás qrva körülményes. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az ostoba kis filozofiádat meg nyomtasd ki kereteztesd be és akaszd fel szûk kis cellád falára

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Na de sebaj.
Drex te meg ne warezolj, hanem dolgozzá!

Axon! Nem tudnád akkor elküldeni emailben? VAgy ahhoz túl nagy?
Szólj serpa-nak, hogy tegye fel ezt is arra az oldalra ahova az iso-kat rakta.
Szerencsére 300 megásnál kisebb iso-k létrehozását engedi crack nélkül is. Ebben az esetben meg jóval alatta van az iso a 300 megának :-)
Letölthetõ itt

Nem akarom újrarakni a gémet!
de azé thx
hülye holland proxitömkeleg ...😞((((
Én most így ki fogom próbálni és ha tetszik és fasza akkor meg fogom venni a multi miatt. Eddig csak a C&C generals volt ami bejött nekem mutiba a stratégiák közül na meg az AOE2 de mindkettõ más korszak.
Na léptem ebédelni, remélem mire visszajövök már egy pezsgõ topicot találok :-)
Ja...
Talán 4-500 beírással ezelõtt felvetette valaki, hogy a készítõk biztos olvassák ezt a topicot és jót röhögnek rajtunk..... hát a röhögésüknek vége...
Én eddig a 8. pályáig jutottam el javítás nélkül, de mostmár egészen biztosan újrakezdem.
A másik key ugyan az amit én is használtam.
Feltétlenül húzz le minden kábelt az összes cd-romról, dvd-rõl, cd/dvd íróról, különben nem fog menni.
Innen letölthetõ
Inditas elotti cd-key:
MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
Fomenuben pedig ez a kulcs kell:
XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
A crack-kel amikor nem javitott a javitokocsi, vagy csak osszevissza, szerintem az meg macerasabb volt.
En mondjuk szokoevenkent hasznalom a fizikai cd/dvd meghajtot, mivel image-bol installalok majdnem mindent. Ez szerencses eset.
Az image-t szivesen felrakom, ha ad valaki egy publikus ftp elerest valahova. (merete kevesebb mint 100Kbyte)