2809
Codename: Panzers - Phase One
-
badoer #2165 sziasztok.azt szeretnem kérdezni hogy az van irva hogy alkohol.clone ez mit jelent?tehat ki kell irni cdre ahoz hogy feltelepitsem vagy sem?koszonom -
antijedi #2164 izé, ki fog hostolni? mert egy szimpla adsl pl nem bir el max 2-3 embernél többet szvsz... -
#2163 Nekem sajna a holnap délután nem jó, de délelőtt ráérek!!!
És ha tudsz, akkor indíts ts szervert, bár most szaraxik a mikrofonom. :) -
#2162 indithatok ts servert ha gondoljuk,holnap nekem egész nap ok! -
#2161 Van egy ötletem!
Beszéljünk meg egy fix időpontot, amikor összegyűlünk, és jáccunk!(ha pl többen vagyunk mint 3, akkor nem coop-ot kell nyomni)
Kéne valami chat szerver, amin tudunk dumálni! Nekem sok időpont jó, döntsetek ti!
Na? OKs? -
troc #2160 1. Fel kel pakolni a panzers-t.
2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven (bin-kent, utana nevezzuk at mdf-re), majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
6. Panzers_Patch_1_06_HU.exe felrak.
lemez azonosítás: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
cd-kulcs: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
na nekem ezzel megy most már teljesen jól, bár a régebbi mentések nem működtek, nem adta be a köv. pályát. -
#2159 gc: Panzers 2. fázis hírek
Birdy, 13:39 - Játék: RTS
(PC Games) A Game Convention alkalmából a CDV standon bemutatták a Codename: Panzers folytatásának alfa verzióját. Az új játékban kevesebb küldetés várható, de azok sokkal összetettebbek lesznek. Főleg a multi részt nyomják majd meg nagyon a Stormregion hadászati szakemberei. Fiktív jellegű összecsapásokat kapunk majd, amelyek új hadszíntereken játszódnak, mint pl. Olaszország. A várható megjelenés: 2005 tavasz, nyár. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Codename: Panzers a megjelenése óta az első helyen áll a német eladási listán :).
info: Hardwired -
#2158 én is,én is!nyomtok még? -
#2157 Húúú!
Király COOP-ot játszottunk Falconnal! Nagyon ász volt! Gratulálok neki, sajnos ő elvesztett 7 egységet, mivel nem tudtam neki segíteni...:(
De azért megcsináltuk! -
#2156 Igen így van. -
#2155 Az utolsó náci pálya Sztálingrád?CSak,mert miután megcsináltam a pályát bejátszott egy videót(Gröber megsebesült) aztán ki a menübe,nálatok is így volt? -
#2154 OK -
#2153 Nemtalálja az msn! Keress meg engem! -> (bazza) -
#2152 Igen úgy valóban lehet, mint ahogy bármilyen más játékkal is amiből csak "biztonsági példánnyal" rendelkezünk. :)
De központi szerverre felcsatlakozni és úgy... hát a letiltott cd-kulcsok miatt erősen kétlem hogy tudnál játszani. -
#2151 Van, ment priviben
-
#2150 Oké...MSN-ed van?
-
#2149 csak a gamespy szerverére nem enged, direct IP-vel tudunk jáccani! [pisi szivem :P] -
#2148 Én szívesen beszállnék de csak kipróbálni. 12-kor mennem kell.. :(((
-
#2147 oké..., még mindig azt kérdem nincs-e vkinek kedve jáccani!? ?P -
Rusy #2146 hát azért pici szívem, mert nem a krekk miatt nem enged fel hanem a serial a lényeg, és ezt a serialt amivel mindenki játszik letiltották... -
#2145 NAh sikerült beszálnim egy partiba! Úgyhogy lehet neten jáccani! Nincs kedve vkinek pl coop-ban? -
#2144 MIért? Nincs crackkelve...
Csak megpróbálom:)
Nincs kedve valakinek egy direct IP-t jáccani? Hátha úgy menni fog! Kipróbálja vki? -
#2143 Ugye csak viccelsz, hogy warez verzióval akarsz neten játszani!?! -
#2142 Játszott már vki neten? Nekem azt írja ki, hogy érvénytelen cd kulcs! Pedig IDE-s módszerrel van, nem crackelt
! -
#2141 Légelhárító tényleg nem sokra való mert qrva körülményes és lassú ide oda szállítgatni és a hatótávja sem túl nagy, szét is szedték őket hamar.
Legelőször amikor 3 matilda jött és mindhárman egy tankot kezdtek lőni (közepes tank) eközben kezdődött a rádiózás, hogy küldik a 88-as ágyúkat na nekem javította a javítókocsi folyamatosan a tankot amit lőnek de így is lelőtték pirosba és csak hajszálom múlott. Az utolsó matildából meg kilángszóróztam a legénységet és magamévá tettem. :) -
#2140 érdekes a szitu...mindeenesetre save as és utána átírni .rar -ra
nem tudum mitől csinálja most ezt -
#2139 ja már látom, nna ez érdekes...
az a fura, hogy a többi fileomat is ugyanígy akarja leszedni...
na megnézem mi lehet a gáz -
#2138 sajna ezt nemtom, mert én csak annyit tudtam megnézni, hogy amit eddig nem javított azt most javíta (pl: az oktatópályán, meg a 2-3 pályán a tankokat)
ha a későbbiekben ua rossz, akkor bocs de annyira mélyen még nem néztem meg -
#2137 milyen krix-krax?
megnéztem, és nem virusos -
troc #2136 megy a játék 1.06os peccsel, németekkel vagyok az 5. pályán. a javítókocsi csak a könnyű tankokat javítja. ez gáz, vagy csak a későbbiekben lehet a többi járművet majd javítani (mittomén miért, fejlődik, akármi)?Codename.Panzers.Phase.One.Hungarian.PROPER.Alcohol.Clone-Glef van meg és erre a verzióra tettem fel a pecset, bár előtti is ugyan ezt tapasztalatam, és az általad adott sf eltávolítót használtam. -
Sir IvanHoe #2135 Mi ez a krix-krax ember!?
Remelem nem valam virus! -
#2134 hm,pedig én nem is értettem minek a légelháritók.3tank,mögöttük a javitó,mögötte tüzérség.le sem kapcsoltam a segitséget. -
markooo #2133
Köszi a file-okat -
#2132 nna, nemtom volt-e már róla szó, de találtam egy működő megoldást
feltettem ide a jó filet amiben egy működő sf eltávolító van
nálam annyi volt csak a bibi, hogy ki kellett kapcsolni az árnyékot, mert bezavart a grafikába...de ez lehet driverhiba is
szal ezzel nálam már JÓL működik a javítókocsi is -
#2131 Nálam általában,akkor szaggat be,amikor aut. mentés van. -
Rusy #2130 ja nekem is szaggatott néha vagy ja nem is szaggatott hanem így megált néha, nemtom mitől lehet... -
#2129 Az utolsó náci pálya Sztálingrád?CSak,mert miután megcsináltam a pályát bejátszott egy videót(Gröber megsebesült) aztán ki a menübe,nálatok is így volt?Azért javítókocsi nélkül sikerült megcsinálnom,de nem ártott volna néha. -
#2128 Na bassza meg...
Elkezdtem a krétai küldetést és olyat kezdett játszani a játék, hogy 1mp-ig simán megy 1mp-t meg áll a játék azaz elkezdett szaggatni. Teljesen függetlenül mi van éppen a képernyőn.
Találkozott már valaki ilyennel?
Az még esetleg okozhatja, hogy fullra felmelegedett a gépem mert fél órája pl. lefagyott a játék utána nem is indult egy darabig a gép mivel elég meleg van itt most. :(
-
Mat #2127 Van egy ötletem! :) Vki válalkozó kedvű társunk csinálja meg az összes Star Force 3as védelmű játéknak a Mini-Image file-ját és akkor nem kell a többieknek (köztük nekem se) sza*akodni. :p Nha jo ez csak vicc volt dehát akinek sok ideje van az megcsinálhatná. :) -
Mat #2126 Jha jo megvan ok nem kerdeztem semmit!! :D