2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Forrest Gump
    Hi! Engem a Mause folyós küldetés után nem enged tovább az IDE-és módszerrel. Valaki jár ugyanebben a cipőben?
  • antijedi
    ilyenel találkozott már valaki:

valami megoldás van rá? :)
  • BaLeeX
    Az tök jó csak a legfontosabbat hagytad ki.
    Le kéne húzni az IDE kábeleket a cd olvasókról írókról...
  • TVelvet
    NA még1x elmondom mitcsináltam és hogynemüködött
    -Leszedtem ezt az Mdf+MSd amit axon csinalt
    -planzer telepit
    -bemountoltam a cuccot
    -ÉS inditom kéri a cdkeyt: beirom amikor inditom és kéri ezt irom:MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
    -aztan varat kicsit és irja hogy nemjó mert hiba történt az olvasasnal..
  • galenius
    ha simán felrakom a iso-t és kihuzgálok mindent akkor is müxik,mert nekem nincs ilyen mdf+msd file.
    Egyáltalán mik azok mert nekem mint említettem csak ISO van??
  • TVelvet
    Üdv emberkék szóval aztkell csinalni hogy menyen a javító kocsi hogy
    -Game feltesz
    -Bemountolom a Letöltött .msd filét vagymit és elidnitoom és nemis kell Krekkelnem??
    -Cdkeyek amiket ide irtatok beirom
    -Aztan Enoy game NA szal enyi?
  • BADE
    A videó nekem is bejött,aztán meg sem mozdul.
  • Axon
    Nekem a T34-esbe belemászott a legénység, ekkor elindított egy kis animációt egy részeg orosz katonáról, majd a tank magától elindult a vasútállomás felé.
  • 3P
    BaLeex!

Köszi. Egyszerűen nem is értem, hogy nem láttam meg...
  • BADE
    Priviben elküldenéd,hogyan tudom feltörni a Soldierst.
    Gondolom,akkor ezért nem tudom megmozdítani a T34-est.Vagy nem?
  • BaLeeX
    #1942 és #1951 többek közt.
    A kész .mds és .mdf fájlokat is le lehet tölteni de ennek megtalálását már rád bízom. :)
  • 3P
    Hello!

Valaki leírná, hogy mi is ez a módszer, amivel általánosan működik?
    Visszaolvastam, de egyszerűen nem találom sehol. Lehet hogy ennyire kiütött volna a munkahely? :)

Tényleg megköszönném, ha valaki leírná...
  • Axon
    A módszer ugyan az amivel a Soldiers-t is "feltörték". Mivel az angol nyelvterületen is megjelent, így többen próbálkoztak vele, ezért hamarabb lett meg a megoldás. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ennyire egyszerű lesz. Azért kellett jónéhány nap mire rájöttek, hogy a Panzers is működik ezzel a módszerrel.
    Tényleg valaki kipróbálhatná a Toca2-vel is. Bár lehet, hogy már ki is próbálták, mivel én nem járok a Toca2 topicjába.
  • Axon
    Ugyan ez a problémám volt nekem is. A 8 küldiben voltam éppen a crackelt verzióval és csak az az 1 mentés maradt meg ahol a napló volt. Végigtoltam a 8.-at és kilépett a menübe. Most újrakezdtem és így már működik. Legalább most megkeresem az összes titkos küldetést. Na meg eddig könnyű fokozaton nyomtam, most pedig kihagyva a normált és egyből nehéz fokozaton tolom.
    Egyébként érdemes lenne összegyűjteni az összes titkos küldetést, mondjuk ilyen formában:
    Német, 1. pálya: javítóállomás elfoglalása
    Német, 2. pálya: lezuhant ejtőernyős megmentése
    stb...
  • JUICE
    Nem tudom ki oldotta meg ezzel a módszerrel, de mindenesetre köszönöm neki
    Lehet hogy megvan a StarForce ellenszere? Éljen a Panzers!!
  • bazza
    Jó neked...
    Volt olyan misszió, amit 1:21 percen át játszottam...És nincs ínyemre, hogy újra végigjátszam azt a küldit. Persze van néhány olyan pálya amit szívesen végigcsinálok újra, javítókocsival!
  • BaLeeX
    Ezért vártam addig, amig lesz valami jó megoldás hozzá és ezért nem kezdtem el előbb. Most 1.06-os patch fent és ha hazaérek kezdem. Már várom, csak még rohadt messze van...
  • bazza
    De az azért elég szar, hogy nem lehet folytatni a cackelt mentéseket...Hiába viszed végig a pályát, tovább már nem enged. Tehát újra kell kezdeni az egész gammát...De legalább már javítókocsival. :D
  • BaLeeX
    :(

Így meg sajna elég körülményes a dolog állandóan lehúzogatni meg visszadugni az IDE kábelt pláne nekem aki szinte minden nap használja az írót és qrva nehéz hozzáférni a gépemhez. De ugye valamit valamiért. :)
  • qrva
    En pont igy probaltam, de sajnos ha van fizikai drive akkor ott keresi a cd-t. :(
  • BaLeeX
    Egy dolgot lehetne még megpróbálni szerintem, csak nem volt hozzá időm meg türelmem. Daemonnal létrehozni egy meghajtót és arról feltelepíteni mind a 3 képfájlt, majd a végén a módosított képet bemountolni ugyanide. Ilyenkor a játék nem csak ezen a meghajtón keresi a lemezt (ugye onnan szokta keresni általában ahonnan feltelepítették)?
  • BADE
    nem találom
    vissza meg nem tudok olvasni,mert szar az sg(nem tudok oldalszámot választani)
  • BaLeeX
    Na sikerült nekem is szerencsére az IDE lehuzogatós módszer. Fantasztikusan néz ki a game. Az a főmenüből elérhető gyakorlás amikor vehetsz 1500 pontért bármit és kapsz mindenfajta tüzérségi támogatást az valami brutális.
    Ki is akasztotta a videókártyám lefagyott az egész azért irogatok most ide. :( :)

Na holnap nekiesek mondjuk a szövetségesekkel.
  • grebber
    Nem tom hányas pálya az.Meg hogy kikkel de ha leirod megnézem.
    ezzel a javitos verzival még nem toltem sokat csak a németekkel a 2. pályán vagyok majd ha lesz több idöm akkor végigviszem mind a 3 kampányt.
  • bazza
    És neked továbbenged pálya teljesítése után?!
  • grebber
    Hát a főgonosz eléggé gagyi mert voltak pályászakaszok amik sokkal nehezebbek voltak mint a főszörny.

De most itt a Panzers a téma szerintem nagyon fasza nekem bejön igy javitókocsoval sokkal jobb.
    Nemsokára felirom dvd-re mert megérdemli.
  • BADE
    ok,akkor hozzákezdek a kereséséhez.
  • bazza
    meg kell javítani egy orosz javítóval, amit vhol a pályán találsz...

már volt róla szó!
  • BADE
    Nálam a T-34-es tank baszik mozogni,pedig el kellene vinni a vasútig:(
  • BaLeeX
    Én meg minnyá kinyírom a Doom3 főgonoszt aztán nekiesek ennek és mondom nekem mi a tapasztalatom. Remélem még ma megdöglik a rohadék. :)
  • zoli80
    nekem ok már,ha alcohollal mountolom elfogadja.
  • bazza
    A lényeg, hogy NEM MEGY TOVÁBB A 4. KÜLDETÉSRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bazza
    Na itt vmi nagyon nem stimmel!
    Ha nem a crackelt exe-vel lépek be a játékba, hanem az IDE-s módszerrel, akkor nem látja a mentéseimet, csak a "napló"-sokat! A crackelt .exe pedig nem látja az eredeti .exe-s mentéseimet!

És amikor végigvittem a 3. szövetséges küldetést, akkor nem hajlandó ovábblépni a 4.-re!

Volt már vkinél ilyen probléma?
  • zoli80
    meg az mdf-et?
    amit letöltök nem jo már:(
  • zoli80
    olvasási hiba,szerencsétlenség:(
  • zoli80
    nem kell szerintem,nekem simán felment.
  • zoli80
    valaki elküldené az mds fájlokat?priviben leirnám a mail cimemet.
  • bazza
    húha...
    A Szövetségeseknek csak 3 küldijük van? A végén nem megy tovább, hanem kidob a főmenübe...
  • zoli80
    felrakom az 1.6ot,hátha....
  • zoli80
    a pélóba,miaszar lehet?nekem is ment:(