2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2085 Hi! Engem a Mause folyós küldetés után nem enged tovább az IDE-és módszerrel. Valaki jár ugyanebben a cipőben? -
antijedi #2084 ilyenel találkozott már valaki:
valami megoldás van rá? :) -
#2083 Az tök jó csak a legfontosabbat hagytad ki.
Le kéne húzni az IDE kábeleket a cd olvasókról írókról... -
#2082 NA még1x elmondom mitcsináltam és hogynemüködött
-Leszedtem ezt az Mdf+MSd amit axon csinalt
-planzer telepit
-bemountoltam a cuccot
-ÉS inditom kéri a cdkeyt: beirom amikor inditom és kéri ezt irom:MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
-aztan varat kicsit és irja hogy nemjó mert hiba történt az olvasasnal.. -
#2081 ha simán felrakom a iso-t és kihuzgálok mindent akkor is müxik,mert nekem nincs ilyen mdf+msd file.
Egyáltalán mik azok mert nekem mint említettem csak ISO van?? -
#2080 Üdv emberkék szóval aztkell csinalni hogy menyen a javító kocsi hogy
-Game feltesz
-Bemountolom a Letöltött .msd filét vagymit és elidnitoom és nemis kell Krekkelnem??
-Cdkeyek amiket ide irtatok beirom
-Aztan Enoy game NA szal enyi? -
#2079 A videó nekem is bejött,aztán meg sem mozdul. -
#2078 Nekem a T34-esbe belemászott a legénység, ekkor elindított egy kis animációt egy részeg orosz katonáról, majd a tank magától elindult a vasútállomás felé. -
#2077 BaLeex!
Köszi. Egyszerűen nem is értem, hogy nem láttam meg... -
#2076 Priviben elküldenéd,hogyan tudom feltörni a Soldierst.
Gondolom,akkor ezért nem tudom megmozdítani a T34-est.Vagy nem? -
#2075 #1942 és #1951 többek közt.
A kész .mds és .mdf fájlokat is le lehet tölteni de ennek megtalálását már rád bízom. :) -
#2074 Hello!
Valaki leírná, hogy mi is ez a módszer, amivel általánosan működik?
Visszaolvastam, de egyszerűen nem találom sehol. Lehet hogy ennyire kiütött volna a munkahely? :)
Tényleg megköszönném, ha valaki leírná... -
#2073 A módszer ugyan az amivel a Soldiers-t is "feltörték". Mivel az angol nyelvterületen is megjelent, így többen próbálkoztak vele, ezért hamarabb lett meg a megoldás. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ennyire egyszerű lesz. Azért kellett jónéhány nap mire rájöttek, hogy a Panzers is működik ezzel a módszerrel.
Tényleg valaki kipróbálhatná a Toca2-vel is. Bár lehet, hogy már ki is próbálták, mivel én nem járok a Toca2 topicjába. -
#2072 Ugyan ez a problémám volt nekem is. A 8 küldiben voltam éppen a crackelt verzióval és csak az az 1 mentés maradt meg ahol a napló volt. Végigtoltam a 8.-at és kilépett a menübe. Most újrakezdtem és így már működik. Legalább most megkeresem az összes titkos küldetést. Na meg eddig könnyű fokozaton nyomtam, most pedig kihagyva a normált és egyből nehéz fokozaton tolom.
Egyébként érdemes lenne összegyűjteni az összes titkos küldetést, mondjuk ilyen formában:
Német, 1. pálya: javítóállomás elfoglalása
Német, 2. pálya: lezuhant ejtőernyős megmentése
stb... -
#2071 Nem tudom ki oldotta meg ezzel a módszerrel, de mindenesetre köszönöm neki
Lehet hogy megvan a StarForce ellenszere? Éljen a Panzers!! -
#2070 Jó neked...
Volt olyan misszió, amit 1:21 percen át játszottam...És nincs ínyemre, hogy újra végigjátszam azt a küldit. Persze van néhány olyan pálya amit szívesen végigcsinálok újra, javítókocsival! -
#2069 Ezért vártam addig, amig lesz valami jó megoldás hozzá és ezért nem kezdtem el előbb. Most 1.06-os patch fent és ha hazaérek kezdem. Már várom, csak még rohadt messze van... -
#2068 De az azért elég szar, hogy nem lehet folytatni a cackelt mentéseket...Hiába viszed végig a pályát, tovább már nem enged. Tehát újra kell kezdeni az egész gammát...De legalább már javítókocsival. :D -
#2067 :(
Így meg sajna elég körülményes a dolog állandóan lehúzogatni meg visszadugni az IDE kábelt pláne nekem aki szinte minden nap használja az írót és qrva nehéz hozzáférni a gépemhez. De ugye valamit valamiért. :) -
qrva #2066 En pont igy probaltam, de sajnos ha van fizikai drive akkor ott keresi a cd-t. :( -
#2065 Egy dolgot lehetne még megpróbálni szerintem, csak nem volt hozzá időm meg türelmem. Daemonnal létrehozni egy meghajtót és arról feltelepíteni mind a 3 képfájlt, majd a végén a módosított képet bemountolni ugyanide. Ilyenkor a játék nem csak ezen a meghajtón keresi a lemezt (ugye onnan szokta keresni általában ahonnan feltelepítették)? -
#2064 nem találom
vissza meg nem tudok olvasni,mert szar az sg(nem tudok oldalszámot választani) -
#2063 Na sikerült nekem is szerencsére az IDE lehuzogatós módszer. Fantasztikusan néz ki a game. Az a főmenüből elérhető gyakorlás amikor vehetsz 1500 pontért bármit és kapsz mindenfajta tüzérségi támogatást az valami brutális.
Ki is akasztotta a videókártyám lefagyott az egész azért irogatok most ide. :( :)
Na holnap nekiesek mondjuk a szövetségesekkel. -
#2062 Nem tom hányas pálya az.Meg hogy kikkel de ha leirod megnézem.
ezzel a javitos verzival még nem toltem sokat csak a németekkel a 2. pályán vagyok majd ha lesz több idöm akkor végigviszem mind a 3 kampányt. -
#2061 És neked továbbenged pálya teljesítése után?! -
#2060 Hát a főgonosz eléggé gagyi mert voltak pályászakaszok amik sokkal nehezebbek voltak mint a főszörny.
De most itt a Panzers a téma szerintem nagyon fasza nekem bejön igy javitókocsoval sokkal jobb.
Nemsokára felirom dvd-re mert megérdemli. -
#2059 ok,akkor hozzákezdek a kereséséhez. -
#2058 meg kell javítani egy orosz javítóval, amit vhol a pályán találsz...
már volt róla szó! -
#2057 Nálam a T-34-es tank baszik mozogni,pedig el kellene vinni a vasútig:( -
#2056 Én meg minnyá kinyírom a Doom3 főgonoszt aztán nekiesek ennek és mondom nekem mi a tapasztalatom. Remélem még ma megdöglik a rohadék. :) -
#2055 nekem ok már,ha alcohollal mountolom elfogadja. -
#2054 A lényeg, hogy NEM MEGY TOVÁBB A 4. KÜLDETÉSRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2053 Na itt vmi nagyon nem stimmel!
Ha nem a crackelt exe-vel lépek be a játékba, hanem az IDE-s módszerrel, akkor nem látja a mentéseimet, csak a "napló"-sokat! A crackelt .exe pedig nem látja az eredeti .exe-s mentéseimet!
És amikor végigvittem a 3. szövetséges küldetést, akkor nem hajlandó ovábblépni a 4.-re!
Volt már vkinél ilyen probléma? -
#2052 meg az mdf-et?
amit letöltök nem jo már:( -
#2051 olvasási hiba,szerencsétlenség:( -
#2050 nem kell szerintem,nekem simán felment. -
#2049 valaki elküldené az mds fájlokat?priviben leirnám a mail cimemet. -
#2048 húha...
A Szövetségeseknek csak 3 küldijük van? A végén nem megy tovább, hanem kidob a főmenübe... -
#2047 felrakom az 1.6ot,hátha.... -
#2046 a pélóba,miaszar lehet?nekem is ment:(