Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ bajuk lesz...
Majd rájönnek, hogy ha nincs szerencséjük akkor fele annyian sem fogják megvenni a játékot, mint egyébként tennék.
Itthon is több embert ismerek akik ha egy játék bejön nekik megveszik eredetiben illetve ott a netes cd key körüli gubanc. Külföldön még több ilyen lehet, mivel ott sem engedheti meg magának mindenki, hogy mindent megvegyen amit akar, viszont ha jó a játék nem fogják sajnálni rá a pénzt.
Majd koppannak ha kutya sem foglalkozik a játékaikkal és nem alakul ki scene körülötte mert nem lehet másolni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
pont az! hogy átverekszem magam a másik pályára...
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
ISF powa!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ISF 4ever
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
megint egy gyerek aki azthiszi õ szart a a spanyolviaszt...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aki tovább nyavajog, hogy nem fog igy játsazni vele, akkor az vegye meg az üzletbe és kész!!!
normális Crack szerintem soha a büdös életbe nem lesz hozzá!
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

addig nem is vok hajlando gamellni ezzel, amig nem lesz 3000 HUF, vagy normális Crack...
"CHEAT" ... undoritó dolog.... a 2 lányomnak is meg van tiltva...
Semmilyen Játékban sem CSITELHETNEK......
további jó egymásbasz*gatást 😊)))
de
ez az eljárás(demo1.exe) már szerepelt mint alternatíva.
valahol az elsõ pár hozzászólásban..)) úgy biz ám.
presztizs pontok átvitele másik pályára, cheat undor, és tökéletesség iránti vágyunk miatt ezt el is vetettük.

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
igaz--nem mindenki ugy viseli a dolgokat ahogy mások öt is lehurrogták egy kérdés miatt áés azért viselkedik igí
ezt én is tanusítom mivel volt egy kérdésem a hardware topikban és mivel uj topikot nyitottam a segítõ válaszok mellet egybõl volt egy olyan ember? aki lehurrogot
Én szerintem akinek gondja van az nagy gond neki, aki meg tud az segítsen és ne kritizáljon, ha véletlenül nem az õ szájize szerint van valami.
nemigaz-- a srácnak küldtem emilt és nem telt bele öt perc és válaszolt
Lehet, hogy megharagszik de én a válaszát kirakom ide
Nagyon egyszerû! Elöszõr is töltsed le errõl a weboldalról a hozzávalókat. http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?Codename_Panzers_Play_Without_Working_Image-EinFreund!rar Csomagold ki a Játék fõkönyvtárába! Elöszõr is felszeretném hívni a figyelmedet arra, hogy ez egy demo exe. És csak a német elmentések vannak hozzá, de nem kell aggódni! Egy kis önszorgalommal a többi pálya is játszható lesz!Crackeld a játékot a cd-rõl! A crackelt exe-t indítsad el. Ekkor teljes játéknak ismeri be, de ezzel nem fog javítani a kocsi.Kezd el az elsõ küldetést az oroszokkal vagy az angolokkal.Mikor betöltött akkor nyomj egy entert és írd be azt a cheatet: dirtyhungarianphrasebook Ekkor a küldetést megnyered és lép a következõ pályára. Lehetõséged van arra is hogy kiválaszd az egységeket! Minden pályán automatikusan ment a játék. Itt is írd be a cheatet addig ameddig el nem jutsz a z utolsó pályára. Majd a megmaradt nemzettel csináld meg ugyan így! Ha minden meg van, akkor azt az exet indítsad el amit leszedtél az oldalról.Ekkor a töltés képernyõn a demo verzió feliratnak kell lennie.Menj a játék betöltéséhez és válaszd ki azt a nemzetnek az elsõ pályáját amelyikkel szeretnéd kezdeni.Miután végig toltad a játékot akkor töltsed be a következõ pályát a fõmenübõl.Azokkal az egységekkel fogsz kezdeni mindig amelyeket kiválasztottad a toborzásnál! És lás csodát a szervíz kocsi JAVÍT Ha neked nem megfelelõ ez az eljárás akkor nagyon tudlak sajnálni.Ha egy kis idõt szánsz erre a módszerre amit leírtam , akkor JÓ JÁTÉKOT KÍVÁNOK Amint láthatod csak az indító exen múlik minden. Majd lesz egyszer normális crack hozzá, de ez már a jövõ zenéje!
remélem ezzel segitettem másokon
és köszönöm AmadeusHu-nak
Haj'..., pedig ha tudná hogy már '85-ben saját neonáci bandám volt, elismerné idõsebb jogán a dorgálásom!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
nem a térdhajtás a lényeg, én pl szeretek segíteni, ha tudok segítek, hogy minél több ember tudja jáccani, meg egyébként is, de most mit csináljon aki jáccani akar, írjon egy seggnyaló ímélt hogy de király ûberfazsa csávó vagy, mennyé má a pi*ába
-rõl meg azt hittem füles mackó!- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Te helyette hízelgést vársz az emberektõl meg hálát.
Tudod inkább a Bibliát forgatom már ha a Panzers miattad a polcon hever. De nem hajtok térdet!
tényleg kamu szagú...
És az érdeklõdök a kedves, normális emberek.
Ja és elárulom, hogy csak özönlenek az emailek nekem ez ügy kapcsán
- ..."Plasztikai mûtéten átesett transzvesztita náci..."
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
valaki majd el mondja helyetted!
Vagy pézt kérsz érte? akkor meg tudod mi vagy

Semmi újra írható baromságok és patch, mert azok csak nagy kamuk. Hát a fórumba csak azért sem fogom leírni. Aki szeretne ezzel a jó kis játékkal játszani úgy hogy maximálisan élvezhetõ legyen, az írjon a [email protected] címre.
A fórumban nem fogok válaszolni!!!
Olyan petch nagyon sok helyen van...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ha már volt errõl szó akkor bocsi

Gondolom nem eredeti a game-d és a crack ami van hozzá nem tökéletes ugyanis nem sikerült tökéletesen feltörni a játék védelmét. Ezt nem javítja semmiféle patch és nem jött ki hozzá eddig új/mûködõ crack sem. Szóval vagy megveszed a game-t ha normálisan akarsz vele játszani vagy megpróbálod kiírni a 3. cd speciális módon amivel átvághatod a védelmet, de ez a módszer nagyon olvasó függõ és így nem garantált mindenkinél a mûködése.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Van 1 olyan problémám, hogy PzII-tõl felfelé nem akrja a bázis meg a javítójármû javítani a tankjaim.
Töltényt ad bele a muníciós teherautó, de javítani nem akarj a szervíz kocsi meg a bázis.
Esetleg tudtok valami patchet vagy ilyesmit?
Elõre is kössz!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
!Forza Ferrari!
a winiso-t nem találom sehol
!Forza Ferrari!
tudja valaki?????
lécci gyors help!!!
köszi!!
!Forza Ferrari!
szvsz az a jó megoldás ami már bevált sokhelyen hogy van ahsználahtó warez verzió, singleben jácható meg minden, de multihiz eredeti key kell...., és ha tényleg jó a multi kaszálnak vele mint az állat...
Legútóbbi példa: CS: Condition Zero.
Csak eredeti kulccsal megy a STEAMes hülyeség miatt mivel kiadtak egy olyan verziót ami legtöbb gépen patch nélkül el sem indul. És fenhangon hirdették 1-2 múlva, hogy megjelent a patch ami javítja a hibát persze csak STEAMen keresztül tötlhetõ le.
Nem is lesz a condition zerobol semmi.
A CS a kevés közül az egyik olyan játékom amihez megvettem egy eredeti HL-t, hogy gond nélküld tudjak játszani mindenhol. Ha nem lehetett volna vele ingyen játszani a Beta-k idejében nem is tudtam volna róla.