2809
Codename: Panzers - Phase One
  • bazza
  • zoli80
    bocs,kicsit elhuzodott a munkánk!
  • bazza
    Van megoldás, és csak egy két oldalt kell visszaolvasni! (működik a javítókocsi!)
  • Rusy
    van most valami új 1.6-os starfuckers crack a gamecopyworld-ön, nem próbáltam, de hátha jó, a javítókocsi lehet ebbe se jó...
  • qqwww
    Sziasztok bocs a kérdésért ,de 2-hétig távol voltam minden számítógéptől és nem tudom hol tart a CRACK kérdés (javítókocsi), Ha van jó pach vagy egyébb megoldás Légyszi !!!!!
    küldjetek megoldást akár magán-ba is.
    "Nincs kedvem 2-hetet visszaolvasni"
    Köszike.
  • bazza
    Jelentem nem sokáig verunk rád, siess! (már ketten vagyunk a szerveren, rád várunk)!!!!!!
  • bazza
    Persze a Matildáim szétverték a német csapatokat...
  • zoli80
    na nyomtunk egyet,ai ellen nevetséges,hulyék mint a föld,jönnek,lönek.egymas ellen jó!
  • antijedi
    ehh, nem game közben kell az irc, csak pl ara hogy ne itt keljen szervezgetni ami elég nehézkes hanem aki ráér felmegy ircre és láttja ki van ott..., game közben persze hogy ts mert még a belső chat is nehézkes...
  • bazza
    Sajnálom, csak mostanra sikerült megoldanom az IP ügyet...
  • bazza
    Ha nem megy, próbálj csinálni szervert te!
  • bazza
    szerver indult!
  • zoli80
    ok!
  • bazza
    játék közben lehet chatelni, ha lenyomod az entert :)
  • bazza
    figyelj! Indítok egy szervert, ha tudsz, próbálj csatlakozni! Az IP megy priviben! Oké?
  • zoli80
    ts azért egyszerübb mert nem kell irogatni,nem kavar be,nem nyom ki jatek közben desktobba,stb....
  • zoli80
    na mégis vagyok,jatszhatnank egyet!ircet én sem hasznaltam még,1x megnéztem de nem nagyon értettem mi van vele.jedi ha leirod hogymint megprobálom.
  • bazza
    Nekem mindegy! Legyen akkor IRC. De akkor mondjad, hogy hol, smikor, mert nem igazán használtam még ircet...
  • bazza
  • antijedi
    szeritnem is jó, akkor ebben egyetértünk
  • antijedi
    ja és mellesleg a ts nem chat server :P
  • antijedi
    én baszogatlak? el vagy tévedve, csak mondtam hogy gyülekezni könnyeb szvsz egy állandó irc csatin mint egy holmegy - holnemmegy ts szerveren :P
  • zoli80
    senki nem jön?még picit várok!ts menni fog ugyhogy késöbb is lehet használni ha akarjátok.
  • zoli80
    ja pill,lehuzom a dvdirót,ujrainditok.
    bisban hol a francban lehet tiltani?nem sikerül.
  • zoli80
    ja én szivesen de nincs belove az msn-em:(
    viszont elinditom a ts-t.82.131.131.80
    van 1-,1.5 órám.
  • bazza
    akar most vki játszani? Keressen meg MSN-en! ([email protected])
  • zoli80
    "jószokása" neki:)
  • skorpio7
    Ha BIOS-ban letiltod elég az is. Legalább is nálam úgy is működik.
  • Serpa
    biztos le kell húzni ?
    nekem a Soldiers megy anélkül.
  • bazza
    Megkérhetlek, hogy ne baszogass haver!
    Természetesen jó lesz az irc is, de vki azt mondta, hogy készít egy ts szervert. Amúgy meg már kurvára elegem van belőle, hogy bármit írok csak belekötsz!
  • Hyder
    nem a felfogási képességemmel van a gond, hanem azzal hogy már működött crackel, csak most vissza kéne emlékeznem hogy hogyis

megyek rámeditálok 1et
  • skorpio7
    Lassan fel lehetne már fogni, hogyha vki crack-et használ akkor nem fog neki javítani. Csak a image mountolásos és kábel lehúzós dologgal működik tökéletesen a game.
  • Hyder
    na jol rába**tam

feltettem megint, és most nem javít

na akkor keresgetem mitől volt jó azelőtt..

annyit tudok, hogy egy olyan állapot után tettem fel ezt a SF3 cleanert, amikor azt írta ki a "check" nél, hogy valami error baja van, akkor ezeket feltettem és javított

megnézem hogy mitől lehetett
  • Hyder
    nekem azzal javított at oktatón és a 2-3 pályán is

tovább még nem néztem, nincs rá időm...

de ha adtok egy save -t ahol pl már olyan tanok vannak amiket nem javított akkor meg tudnám nézni
  • ChevyG #2171
    szerintem csak mákja volt hogy pont akkor javitott az a k..b.sz..t javitó kocsi! Utálom a javitó kocsikat má:)
  • ChevyG #2170
    Én kiprobáltam és baszikse...
  • mrzed
    Próbálta már valaki, működik rendesen a #2132 hsz-ban belinkelt törés?
  • antijedi
    "kapunk" ? ircet szerinted mire találták ki? :)
  • bazza
    És jelzem ma nem leszek gépközelben, ne keressetek!
  • bazza
    Úgy gondolom, hogy ha többen vagyunk, mint 3 fő, akkor nem muszáj egy szerveren nyomni. De ha van valakinek gyorsabb nete a aDSL-nél, az jelentkezzen! De ez majd kiderül, ha kapunk valamiféle chat szervert, és megbeszélhetjük hogysmint...