Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesze 😄

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

skorpio7
Kicsit vissza kéne csak olvasni... nézz el az #1974-es hozzászóláshoz.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Küldjétek már el lécci azt az mdf és mds (csak az üreseket)
[email protected]

Út vonalat nem lehet kijelölni?
BADE
Már rájöttem

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
A legelején kapok 3 osztagot,aztán a Farkas elbújik egy olyan helyre,ahova ezzel a 3 osztaggal nem tudok eljutni(mert mindenhonnan be van kerítve),cserébe egy magas toronynál kapok 2!db embert és ezzel kellene valamit csinálnom.

Hali!

Valamit elbarkácsoltam a 3. cd-nél és az üres mdf-re azt írja hogy kis hiba történt ellenõrizze... .
Szóval el tudná nekem küldeni azt az üres mdf-t
[email protected]

Köszi!

zoli80
simán követni kell,mindig jelzi hova futott be és nem 2 gépuskást kapsz hanem 1 puskás és 1 gépfegyveres osztagot is.tehat 3osztag.mindig feküdj le és csak kövesd.

BaLeeX
Szerintem ha a TOCA2 topicban kérdezed hamarabb választ kapsz...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

grebber
A TOCA 2 nem mehet ezzel a módszerrel?????Mármint ezzel az üres mdf-es módszerrel?Vagy az más védelem?

Next PC upgrade: 2022

Forrest Gump
Köszi!
BaLeeX
Patch elõtti és utáni mentések NEM kompatibilisek!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Forrest Gump
Közben felraktam az 1.06-os patchet, lehet hogy az a baj?
Forrest Gump
Újra telepítettem az egész játékot és a kimentés is az új játék kimentése. Bejön az átvezetõ, hogy átkelnek a folyón és utána kidob a menübe. Ha újra beakarom tölteni jön egy hibaüzenet és windows.
BADE
A Farkast hogyan tudom elkapni?Csakmert,az embereim nem bírnak odamenni(el van torlaszolva) a kapott 2 géppuskás meg nem hiszem,hogy ki tudna végezni egy egész hadsereget.

zoli80
ugyanolyan az árnyék simán mint önárnyékon vagy min.megfigyeltem alaposan😊

ez nekem is megoldotta de ez igy elég gány módszer 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
igen,én találkoztam.az árnyékot visszaállitod simára és már jó is!

BADE
Valaki végigvitte már azt a pályát,amiben a Farkast kell elkapni?

skorpio7
Ha eddig crack-elt verzióval játszottál akkor az eddig elmentett kimentéseidet cseszheted mert nem jók a mostani "eredeti" verzióhoz. Sajnos újra kell kezdeni a játékot viszont cserébe minden pályán javítani fog.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Forrest Gump
Hi! Engem a Mause folyós küldetés után nem enged tovább az IDE-és módszerrel. Valaki jár ugyanebben a cipõben?
ilyenel találkozott már valaki:

valami megoldás van rá? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

BaLeeX
Az tök jó csak a legfontosabbat hagytad ki.
Le kéne húzni az IDE kábeleket a cd olvasókról írókról...

TVelvet
NA még1x elmondom mitcsináltam és hogynemüködött
-Leszedtem ezt az Mdf+MSd amit axon csinalt
-planzer telepit
-bemountoltam a cuccot
-ÉS inditom kéri a cdkeyt: beirom amikor inditom és kéri ezt irom:MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
-aztan varat kicsit és irja hogy nemjó mert hiba történt az olvasasnal..
galenius
ha simán felrakom a iso-t és kihuzgálok mindent akkor is müxik,mert nekem nincs ilyen mdf+msd file.
Egyáltalán mik azok mert nekem mint említettem csak ISO van??

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

TVelvet
Üdv emberkék szóval aztkell csinalni hogy menyen a javító kocsi hogy
-Game feltesz
-Bemountolom a Letöltött .msd filét vagymit és elidnitoom és nemis kell Krekkelnem??
-Cdkeyek amiket ide irtatok beirom
-Aztan Enoy game NA szal enyi?
BADE
A videó nekem is bejött,aztán meg sem mozdul.

Axon
Nekem a T34-esbe belemászott a legénység, ekkor elindított egy kis animációt egy részeg orosz katonáról, majd a tank magától elindult a vasútállomás felé.

3P
BaLeex!

Köszi. Egyszerûen nem is értem, hogy nem láttam meg...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

BADE
Priviben elküldenéd,hogyan tudom feltörni a Soldierst.
Gondolom,akkor ezért nem tudom megmozdítani a T34-est.Vagy nem?

BaLeeX
#1942 és #1951 többek közt.
A kész .mds és .mdf fájlokat is le lehet tölteni de ennek megtalálását már rád bízom. 😊

3P
Hello!

Valaki leírná, hogy mi is ez a módszer, amivel általánosan mûködik?
Visszaolvastam, de egyszerûen nem találom sehol. Lehet hogy ennyire kiütött volna a munkahely? 😊

Tényleg megköszönném, ha valaki leírná...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Axon
A módszer ugyan az amivel a Soldiers-t is "feltörték". Mivel az angol nyelvterületen is megjelent, így többen próbálkoztak vele, ezért hamarabb lett meg a megoldás. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy ennyire egyszerû lesz. Azért kellett jónéhány nap mire rájöttek, hogy a Panzers is mûködik ezzel a módszerrel.
Tényleg valaki kipróbálhatná a Toca2-vel is. Bár lehet, hogy már ki is próbálták, mivel én nem járok a Toca2 topicjába.

Axon
Ugyan ez a problémám volt nekem is. A 8 küldiben voltam éppen a crackelt verzióval és csak az az 1 mentés maradt meg ahol a napló volt. Végigtoltam a 8.-at és kilépett a menübe. Most újrakezdtem és így már mûködik. Legalább most megkeresem az összes titkos küldetést. Na meg eddig könnyû fokozaton nyomtam, most pedig kihagyva a normált és egybõl nehéz fokozaton tolom.
Egyébként érdemes lenne összegyûjteni az összes titkos küldetést, mondjuk ilyen formában:
Német, 1. pálya: javítóállomás elfoglalása
Német, 2. pálya: lezuhant ejtõernyõs megmentése
stb...

JUICE
Nem tudom ki oldotta meg ezzel a módszerrel, de mindenesetre köszönöm neki
Lehet hogy megvan a StarForce ellenszere? Éljen a Panzers!!

bazza
Jó neked...
Volt olyan misszió, amit 1:21 percen át játszottam...És nincs ínyemre, hogy újra végigjátszam azt a küldit. Persze van néhány olyan pálya amit szívesen végigcsinálok újra, javítókocsival!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

BaLeeX
Ezért vártam addig, amig lesz valami jó megoldás hozzá és ezért nem kezdtem el elõbb. Most 1.06-os patch fent és ha hazaérek kezdem. Már várom, csak még rohadt messze van...

bazza
De az azért elég szar, hogy nem lehet folytatni a cackelt mentéseket...Hiába viszed végig a pályát, tovább már nem enged. Tehát újra kell kezdeni az egész gammát...De legalább már javítókocsival. 😄

BaLeeX
😞

Így meg sajna elég körülményes a dolog állandóan lehúzogatni meg visszadugni az IDE kábelt pláne nekem aki szinte minden nap használja az írót és qrva nehéz hozzáférni a gépemhez. De ugye valamit valamiért. 😊

En pont igy probaltam, de sajnos ha van fizikai drive akkor ott keresi a cd-t. 😞
BaLeeX
Egy dolgot lehetne még megpróbálni szerintem, csak nem volt hozzá idõm meg türelmem. Daemonnal létrehozni egy meghajtót és arról feltelepíteni mind a 3 képfájlt, majd a végén a módosított képet bemountolni ugyanide. Ilyenkor a játék nem csak ezen a meghajtón keresi a lemezt (ugye onnan szokta keresni általában ahonnan feltelepítették)?

BADE
nem találom
vissza meg nem tudok olvasni,mert szar az sg(nem tudok oldalszámot választani)

BaLeeX
Na sikerült nekem is szerencsére az IDE lehuzogatós módszer. Fantasztikusan néz ki a game. Az a fõmenübõl elérhetõ gyakorlás amikor vehetsz 1500 pontért bármit és kapsz mindenfajta tüzérségi támogatást az valami brutális.
Ki is akasztotta a videókártyám lefagyott az egész azért irogatok most ide. 😞 😊

Na holnap nekiesek mondjuk a szövetségesekkel.

grebber
Nem tom hányas pálya az.Meg hogy kikkel de ha leirod megnézem.
ezzel a javitos verzival még nem toltem sokat csak a németekkel a 2. pályán vagyok majd ha lesz több idöm akkor végigviszem mind a 3 kampányt.

bazza
És neked továbbenged pálya teljesítése után?!

grebber
Hát a fõgonosz eléggé gagyi mert voltak pályászakaszok amik sokkal nehezebbek voltak mint a fõszörny.

De most itt a Panzers a téma szerintem nagyon fasza nekem bejön igy javitókocsoval sokkal jobb.
Nemsokára felirom dvd-re mert megérdemli.

BADE
ok,akkor hozzákezdek a kereséséhez.

bazza
meg kell javítani egy orosz javítóval, amit vhol a pályán találsz...

már volt róla szó!

BADE
Nálam a T-34-es tank baszik mozogni,pedig el kellene vinni a vasútig😞

BaLeeX
Én meg minnyá kinyírom a Doom3 fõgonoszt aztán nekiesek ennek és mondom nekem mi a tapasztalatom. Remélem még ma megdöglik a rohadék. 😊