2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2286 halgatni arany te faszkalap -
#2285 kösz a helpet
kezdhetted volna ezzel is -
#2284 boltba vegyetek olcsoert -
#2283 Jaja!
Nálam is csak a régi krekkel mentettek végén dobott vissza :) -
#2282 Alcohol -
#2281 "nincs kedvem vissza olvasni,"
az ittenieknek meg válaszolni nics kedvük... 2 oldalt nem a világ visszaolvasni, te gyík :D -
Christian #2280 engem nem dob vissza a pálya végén, csak a régi krekkel mentett mentések végén. -
mustar #2279 Hogyan tudom kiírni az mdf-es filekokat? -
#2278 azért ne riasszuk el az új csávókat, azért van a fórum tényleg hogy helpeljünk. engem is zavarna 2ezer hozzászólást elolvasni. -
#2277 Nem reklámozni akarok, de akit érdekelnek a pályák titkos küldetései, az elolvashatja őket a Gamer augusztusi számában.
Most nézegetem éppen és ha lesz egy kis időm akkor begépelem ide őket. -
#2276 Ha vetted volna a fáradságot és a beírásod előtt mondjuk 5 üzenetet visszaolvasol - tényleg nem nagy mennyiség még egy analfabétának sem - akkor máris láthattad volna a megoldást a #2267-es üzenetben. Ott a jó sorrend van, csak a beírónak az volt a problémája, hogy a régi mentett állásait nem tudta betölteni. A probléma orvoslata az újrakezdés.
Nos erre mondtam azt, hogy 5 üzenet visszaolvasásától talán még te sem szarod össze magad. -
#2275 MIND HELYETT MOND -
#2274 AKO MIND MELYIK ÜZENETET KELL ELOLVASNOM A 2273-BÓL?
-
#2273 Azért nem szarod össze magad, ha egy picit visszaolvasol... -
#2272 hali
nekem is az a gondom,hogy nem müxik a javitó kocsi,
nincs kedvem vissza olvasni,
de ha lehet irja le valaki mi a megoldás
köszi -
#2271 Első fénysugarak... :)
Újrakezdés után az első pályát befejezve működött a játék... :) -
Rusy #2270 csak jó lesz, ha mindenkinél jó nem lehet nálad se rossz...
csináld meg az első pályát, az gyorsan megvan... -
#2269 Én sem tudok már semmire gondolni. holnap nekiugrok újra a kampánynak és majd kiderül.... -
Rusy #2268 nemtom, mostmár csak azt tudom mondani, kezdj egy újat, lehet a save sérült vagy nemtom... -
#2267 Hát ez is megvolt, de ugyanaz a helyzet.... :(((
1. Felinstalláltam a játékot
2. Felraktam magyar 1.06-os patchet (Panzers_Patch_1_06_HU.exe)
3. Felraktam az új cracket (Codename Panzers German NOCD Crack for Patch 1.06 by Starfuckers.rar)
Ezek után is a pálya végén visszadob a főmenübe.
Ja igen install után belépve a játékba kérte a CD key-t, oda meg ezt íram be: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
Egyszerűen tanácstalan vagyok... -
Rusy #2266 ka én is így voltam vele.... -
#2265 Köszi Rusy :)) Az lesz a következő. De azért ezt még végignyomom:) -
Rusy #2264 uninstall, és minden újra.. save kimásol... -
#2263 Akárhányszor felrakom ezt a patch-et, s erre ezt az új német cracket, mindig visszadob a főmenübe :((( -
#2262 A 27 megás patch file-nak ez volt neve:
Panzers_Patch_1_06_HU.exe -
#2261 Fent volt a magyar Patch, és mégis... :(((
Ti honnan tőltötték le a magyar Patch-et? Hátha abból is valami béna verzióm van meg.... -
Rusy #2260 ez Hunty-nak szólt... -
Rusy #2259 hát jaja, ez tényleg egy kicsit vicc, a többi se jobb, ha valóságot meg szimulációt akarsz, játsz a soldiersal... -
Rusy #2258 tévedés az előző crack nem volt 1.06-os...
Csak a menübe írta ki,
BBking így igaz, ennek mennie kell, bár nekem azért ment szerintem elsőre simán, mert én kiírt cd-ről játszottam 1.06-os patch-el, volt menett állásom, crackeltem, és az összeset vissza tudtam tölteni... -
BBking #2257 Rakd fel a magyar patch-et + a német crackot.Így biztosan jól kell mennie. -
#2256 Háááát....
Most járok Sztálingrádnál...A játék nem rossz, de...Az igazán jó hangulathoz szükséges lett volna, ha a fiúk jobban ragaszkodnak a történekmi hűséghez: a németek nem voltak ártatlan ministráns gyerekek!!!!! Hans von Göbel naplója meg egy vicc!!! Kezdődik azzal, hogy a Lengyelországot lerohanó németek ségédkeznek a lengytel parasztgazdának egy elletésnél, majd boldogan csapra vernek egy boroshordót és együtt iszogatva anekdotáznak... Nevetséges... A további naplóbejegyzések sem szólnak másról, mint a "főhős" nyálas nyavajgásáról. Kiváncsian várom, vajon a szovjet vezéralak milyen lesz... -
#2255 Hm!
Ez érdekes....
Felraktam az új német patch-et...
Felrakás előtt pont a Matildás küldetés elején voltam. A játékállás közbeni küldetést meg sem találta, csak a pálya előttit. Na ez nem is volt gond, mert nem sokat vesztettem.
Tehát megcsináltam az új crackkel a küldetést (Matildást). Javított a javítókocsi :), de a pálya végén kiugrott a főmenüben, a helyett, hogy eloindult volna Krétás hadmüvelet. Ha betöltöm az állást akkor is visszaugrik a főmenübe. Erre elindítottam a régi cracket (az is 1.06-os) az meg nem látta ezeket az állásokat...
Találkozott ezzel valaki? Esetleg mit böktem el? -
#2254 hali!
Nem tuggya valaki, hol lehetne megtudni, hohy mik a rejtett küldetések? -
Rusy #2253 A crack nem ronthatta el a mentésed, mert fordítva van az 1.06-al nem megy az 1.04, de ez 1.6-os crack, feltetted az 1.06-os patch-et? Mer lehet az a baj... -
#2252 Jahh, valóban megy :))) -
Christian #2251 vki tud nekem adni egy mentést ezzel a krekkel a német orosz megtámadás 2. pályájához? mert a krekk elrontotta a mentésemet, és nincskedvem ujrajátszani a pályákat.
kösz -
Christian #2250 nekem is müxik -
Takigabi #2249 Műxik a crack
GYertek Panzer.hu szobába Quakeneten.(IRC) -
#2248 mi ez az új crack ? -
#2247 Eseteg más? Csinálok szervert, mehetünk akár most is!