2809
Codename: Panzers - Phase One
  • mosoporr
    halgatni arany te faszkalap
  • mosoporr
    kösz a helpet
    kezdhetted volna ezzel is
  • AnarchoiD
    boltba vegyetek olcsoert
  • 3P
    Jaja!

Nálam is csak a régi krekkel mentettek végén dobott vissza :)
  • Hyder
    Alcohol
  • arty
    "nincs kedvem vissza olvasni,"

az ittenieknek meg válaszolni nics kedvük... 2 oldalt nem a világ visszaolvasni, te gyík :D
  • Christian
    engem nem dob vissza a pálya végén, csak a régi krekkel mentett mentések végén.
  • mustar
    Hogyan tudom kiírni az mdf-es filekokat?
  • galenius
    azért ne riasszuk el az új csávókat, azért van a fórum tényleg hogy helpeljünk. engem is zavarna 2ezer hozzászólást elolvasni.
  • Axon
    Nem reklámozni akarok, de akit érdekelnek a pályák titkos küldetései, az elolvashatja őket a Gamer augusztusi számában.
    Most nézegetem éppen és ha lesz egy kis időm akkor begépelem ide őket.
  • Axon
    Ha vetted volna a fáradságot és a beírásod előtt mondjuk 5 üzenetet visszaolvasol - tényleg nem nagy mennyiség még egy analfabétának sem - akkor máris láthattad volna a megoldást a #2267-es üzenetben. Ott a jó sorrend van, csak a beírónak az volt a problémája, hogy a régi mentett állásait nem tudta betölteni. A probléma orvoslata az újrakezdés.
    Nos erre mondtam azt, hogy 5 üzenet visszaolvasásától talán még te sem szarod össze magad.
  • mosoporr
    MIND HELYETT MOND
  • mosoporr
    AKO MIND MELYIK ÜZENETET KELL ELOLVASNOM A 2273-BÓL?
  • Axon
    Azért nem szarod össze magad, ha egy picit visszaolvasol...
  • mosoporr
    hali

nekem is az a gondom,hogy nem müxik a javitó kocsi,
    nincs kedvem vissza olvasni,

de ha lehet irja le valaki mi a megoldás

köszi
  • 3P
    Első fénysugarak... :)

Újrakezdés után az első pályát befejezve működött a játék... :)
  • Rusy
    csak jó lesz, ha mindenkinél jó nem lehet nálad se rossz...
    csináld meg az első pályát, az gyorsan megvan...
  • 3P
    Én sem tudok már semmire gondolni. holnap nekiugrok újra a kampánynak és majd kiderül....
  • Rusy
    nemtom, mostmár csak azt tudom mondani, kezdj egy újat, lehet a save sérült vagy nemtom...
  • 3P
    Hát ez is megvolt, de ugyanaz a helyzet.... :(((
    1. Felinstalláltam a játékot
    2. Felraktam magyar 1.06-os patchet (Panzers_Patch_1_06_HU.exe)
    3. Felraktam az új cracket (Codename Panzers German NOCD Crack for Patch 1.06 by Starfuckers.rar)

Ezek után is a pálya végén visszadob a főmenübe.

Ja igen install után belépve a játékba kérte a CD key-t, oda meg ezt íram be: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK

Egyszerűen tanácstalan vagyok...
  • Rusy
    ka én is így voltam vele....
  • Hunty
    Köszi Rusy :)) Az lesz a következő. De azért ezt még végignyomom:)
  • Rusy
    uninstall, és minden újra.. save kimásol...
  • 3P
    Akárhányszor felrakom ezt a patch-et, s erre ezt az új német cracket, mindig visszadob a főmenübe :(((
  • 3P
    A 27 megás patch file-nak ez volt neve:
    Panzers_Patch_1_06_HU.exe
  • 3P
    Fent volt a magyar Patch, és mégis... :(((
    Ti honnan tőltötték le a magyar Patch-et? Hátha abból is valami béna verzióm van meg....
  • Rusy
    ez Hunty-nak szólt...
  • Rusy
    hát jaja, ez tényleg egy kicsit vicc, a többi se jobb, ha valóságot meg szimulációt akarsz, játsz a soldiersal...
  • Rusy
    tévedés az előző crack nem volt 1.06-os...
    Csak a menübe írta ki,

BBking így igaz, ennek mennie kell, bár nekem azért ment szerintem elsőre simán, mert én kiírt cd-ről játszottam 1.06-os patch-el, volt menett állásom, crackeltem, és az összeset vissza tudtam tölteni...
  • BBking
    Rakd fel a magyar patch-et + a német crackot.Így biztosan jól kell mennie.
  • Hunty
    Háááát....
    Most járok Sztálingrádnál...A játék nem rossz, de...Az igazán jó hangulathoz szükséges lett volna, ha a fiúk jobban ragaszkodnak a történekmi hűséghez: a németek nem voltak ártatlan ministráns gyerekek!!!!! Hans von Göbel naplója meg egy vicc!!! Kezdődik azzal, hogy a Lengyelországot lerohanó németek ségédkeznek a lengytel parasztgazdának egy elletésnél, majd boldogan csapra vernek egy boroshordót és együtt iszogatva anekdotáznak... Nevetséges... A további naplóbejegyzések sem szólnak másról, mint a "főhős" nyálas nyavajgásáról. Kiváncsian várom, vajon a szovjet vezéralak milyen lesz...
  • 3P
    Hm!

Ez érdekes....
    Felraktam az új német patch-et...
    Felrakás előtt pont a Matildás küldetés elején voltam. A játékállás közbeni küldetést meg sem találta, csak a pálya előttit. Na ez nem is volt gond, mert nem sokat vesztettem.
    Tehát megcsináltam az új crackkel a küldetést (Matildást). Javított a javítókocsi :), de a pálya végén kiugrott a főmenüben, a helyett, hogy eloindult volna Krétás hadmüvelet. Ha betöltöm az állást akkor is visszaugrik a főmenübe. Erre elindítottam a régi cracket (az is 1.06-os) az meg nem látta ezeket az állásokat...

Találkozott ezzel valaki? Esetleg mit böktem el?
  • darkey
    hali!

Nem tuggya valaki, hol lehetne megtudni, hohy mik a rejtett küldetések?
  • Rusy
    A crack nem ronthatta el a mentésed, mert fordítva van az 1.06-al nem megy az 1.04, de ez 1.6-os crack, feltetted az 1.06-os patch-et? Mer lehet az a baj...
  • tibor16
    Jahh, valóban megy :)))
  • Christian
    vki tud nekem adni egy mentést ezzel a krekkel a német orosz megtámadás 2. pályájához? mert a krekk elrontotta a mentésemet, és nincskedvem ujrajátszani a pályákat.
    kösz
  • Christian
    nekem is müxik
  • Takigabi
    Műxik a crack
    GYertek Panzer.hu szobába Quakeneten.(IRC)
  • Serpa
    mi ez az új crack ?
  • bazza
    Eseteg más? Csinálok szervert, mehetünk akár most is!